2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canıım benim yaaa okuyunca içim gitti şükürler olsunki ikinizde iyisinz
rabbim inşallah bi daha o günlari göstermez canım gerçektn çook üzüldüm cnm anne yüreği
dayanamıyo biliyorum çook kötü günler geçirmissiniz rabbim sizi korusun cnm bi dahada
o günleri yaşamazsınız inşallah bitaneem

maşallah yavruna bizimkide bu ayın sonu 3 aylık olacak hayırlısıyla
bizim kızda bi haftaya yakındır tükrük salgısı olmuş bugün sağlık
ocağına gittim soda ağzna sür dedim ama yapmayı düşünmüyorum eşimde gidip
iyi bi baharatçıdan ilaç aldığını söyledi bu arada yaa bendede doğumdan beridir basurmu ne var
sürekli kanama oluyo ve cnım acıyo sağlık ocağındaki doktor git bi görn hastaneye diye eşim
sanırım banada ilaç almış baharatçıdan akşama getireck inşallah geçer yaa
bu arada bende daha regl olmadım ablamla aynı gün doğum yaptık ablam geçen gün oldu ama ben
daha olmadım bu arada minikler yürütece ne zaman giriyo artk büüyümesini çoook istiyrm yaaa

kizlar esim laptopun kosesini kizimin kafasina carpti ,agladi kuzum sarildim sakinlestirdim hemen bisey olur mu ki,uyuyor simdi

Canim benim eşim de telefonu düsürmüstü kafasina hem de daha 4-5 günlüktü az agladi ama bisey olmamisti cok sükür icim gitmisti ama.cok dua etmistim rabbim bisey olmasin diye annelik bambaska..
LİLLAC canim bebisin cok tatli maşallah öp benim yerime annesi

Eskiden kendi resimlerimi cekmeye bayilirdim:) artik Mina Tuana'min her halini cekiyorum

Eklentiler

• $Görüntü013.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $Görüntü024.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $Görüntü014.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG1575.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG1578.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaslar ben ekimde anne olacagim insallah. Size sormak istedigum birsy var. Benim ve birkac arkadasimin goguslerinde pek buyume olmadi. Acaba diyoruz sutumuz mu olmayacak? Size bir sorayim dedim. Eger yetersiz sutu gosteriyorsa bu durum hosaf falan icsek simdiden ise yarar mi acaba? Cevap verebilirseniz cok sevinicez. Aklimizda buyuk bir soru cunku.

Benim goguslerim hamileligin sonuna kadar ancak 80 beden olmustur,normalde 75 bedendim.dogumdan sonra resmen bir anda buyudu,catlaklari farkedemedim bile,o kadar hizli oldu.Sutum kuzuma yetiyo cok sukur.Bir arkadasimin hic buyumedi baksan bu neresiyle emziriyo dersin,masallahi var kizi hemtombis hem cok enerjik.Yani gogusunbuyumesiyle sutun cok alakasi yok,rahat olun.Bu arada dogumunuza cok var daha,buyur merak etmeyinAllahsaglicakla kavustursun kuzulariniza

Calisan anneler,haberlerde kurtaj yasa teklifinin altinda bir madde vardi,dogum sonrasi izinler 8haftadan 6 aya cikacak diye,ne dusunuyosunuz bu konuda yasalasirmi?

Arkadasim cok tesekkur ederim. Sagol cevap verdigin icin. Bizde sutumuz olmayacak saniyorduk. Malum kimi arkadaslarin bayagi buyudu gogusleri. Simdi cok sevindim :)

Eskiden kendi resimlerimi cekmeye bayilirdim:) artik Mina Tuana'min her halini cekiyorum

Ne guzel giydirmissin annesi masallah cok tatli olmus, ne guzel kiz bebek olunca susluyorsunuz, bende aslinda dayanamayip bizim oglana suslu coraplar ve bazende guzel bereler alip giydiriyorum, ama ne bilem ukte var icimde... benim gibi kokos annenin:26:, kokos kizi olmaz belki ama suslu oglu olcak galiba bu gidisleneyse canim Mina yi cok opuyorum, buselerimizi sen bizim yerimize aliverirsin artik

herkese selam.. şimdiki gündem bebişlerin ellerini yemesi heralde.. sormayın bizimkide öyle.. bu aralar tok da olsa eli ağzında, bana bişeylere sinirleniyor gibi geliyor.. hava sıcak ondan mı rahatsız oluyo artık bilemedim:44: emerken de huzursuz oluyo baazen.. ya da diş hazırlıkları bunlar, bekleyip görücez..

maşallahh.. bu kız ısırmalığı geçmiş yemelik resmen .. yesinler onun bakışlarını, gülüşlerini
canım doğuma yakın doğum kolay olsun diye bol bol hurma yemiştim ben, doğum sezeryanla oldu ama sütüm gelmişti.. etkisi olabilir belki..
kızların süsü püsü oluyo ama oğlanlarında ayrı karizması oluyo şekerimm küçük adam gibi giyindi mi tam bir yakışıklı oluyodur eminim

canım öncelikle sağ salim kucaklarınıza almayı nasip eder Rabbim. sakın öyle büyükmüş küçükmüş göğüsleriniz muhabbetine girip stres yapmayın asıl o zaman olmaz sütünüz.bende son zamanlarımda doğurayım diye günde 5 adet hurma yedim. bir de canınız çekmesin ama bulma şansınız varsa ya da aklınızda bulunsun diye ayva çok yedim daha 7 aylıkken göğsümden süt geliyordu . son bişey daha:) bebeğime daha ilk kez beni emmeden minnacık bir parça hurmayı ağzına verdik memeyi daha iyi kavrasın diye peygemberimiz öyle yaparmış bende bunları hep internetten öğrenmiştim ki maşallah kızım hemen kaptı mememi:)

ana bak benmde doğum gecikince bende dayanmıştım hurmaya deli gibi:) benmde ondan hemen sütüm geldi zaar:):)

bende daha tık yok....regli olmayı unutmuştum ne güsel demekki başlaması yakın...emzirdikçe olmam sanmıştım...yıkıldım...:)

annem 3 dogumundada emzirmiş 1 sene regl olmamışş....bende pek ümitlenmiştim ama o sancılar hemen hayata döndürüyo insanı:)

cnm ben 65 gün çektim...burnumdan gelmişti evimize kimse gelmiyordu ağlama sesinden kafayı yiyordum...piyasadaki tüm ilaçları sırayla denedik en son nurse harveys kullandım bi verdim o akşam asya uyudu...şansımada misafirler geldi...kimse inanmadı bana ağlıyo deyince

neyse ben 2 şişe bitirdim daha 3-4 gündür vermiyorum....deniceksin tüm ilaçları gaz için doğru ilacı buldunmu azıcıkta olsa rahatlarsın birde asla çoraplarını çıkarma ve sancısı geldiyse sıcak banyo yaptır... ve aynı odada kalma dr söyledi bana bir oda da sıkma çocuğu evi gezdir konuş odaları anlat dedi yorulsun ki uyusun:)

ben asyaya neler anlattım 65 gün babası ne iş yapar odasını nasıl adık mutfak ne işe yarar hahaha balkonda bile takıldık:):) umuyorum kısa zamanda kurtulursun ben bebeğimin keyfini yeni çıkarıyorum 65 gün esir hayatındaymışım:)

Tesekkur ederim arkadasim. Bunuda aklimda tutacagim.

kızlar dün izmirden yol arabasıyla evimize marmarise geldik. saçma ama bekarken arabada ağlayan bebeklere sinir olurdum ya bende bir stres kızım ağlamasın diye binbir şekle girdim çok şükür bir iki mızıldamayı geçmedik ama çok yoruldum:) tabi burası izmirden daha da fazla sıcak olduğu için ece hanım hiç memnun kalmadı Allahtan annemde bizle gelmiş bugün ikimizinde hoşafını çıkardı. sizler bebeklerinizi klimalı odada tutuyormusunuz. ben karar veremiyorum bir türlü sıcaklarda pişiyor kızım. benimki ellerini öyle bir hırsla emiyor ki gören bu çocuk kaç saattir emmiyor bu diyor:) yarın aşımız var dua edin iyi geçsin

Canım ben klimalı odada kalıyorum kızımla,malum burası urfa:)derecesini yükseltip odanın kapısını açık tutuyorum,bazen de pencereyi açık bırakıyorum sen de öyle yapabilirsin.Kızım terleme konusunda babasına çekmiş galiba ensesinden çok terliyor.
Dün 2.ay aşımız vardı kızıma fitil takıp öyle çıktık ateşi düne kadar çıkmadı fakat bu sabah 5 te 37.9 a çıktı bir fitil daha taktım neyseki 37.0 a düştü.İnşallah çıkmaz bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…