Dr cikti ameliyattan, apse olmus kizimin kasiginda, onu temizlemisler. Fitigi henuz gorememisler. Yayilmasin baska yerlere diye de cok kurcalamamislar. Kuzum 3 gun yogunbakimda yatti. Sadece emzirdigim icin biberonu almamis. Beslemek icin beni cagiriyolardi 2 saatte bir. Biberon alsaydi goremicektim yavrumu. O saattler gelsin de kuzumun yanina gideyim diye bekledim gunler ve gecelerce. Cok sukur servise ciktik sonra. Artik yanimda kaliyodu ama serumun biri bitiyo oteki veriliyodu. Keza gunde 2 kez antibiyotik veriliyodu damardan. Cok kotu gunlerdi. Annem benimle kaliyodu. Enfeksiyon kapmamasi icin baskasini vermediler bizim odaya. Her gun ne zaman cikicaz diye bekler olmustuk. Nihayet 5. gun taburcu ettiler bizi. Ancak bunun sebebini bilmiyoruz hala. Gebelikte gecirdigim bi enfeksiyon olabilirmis, ya da daha kotusu bebegimin bagisiklik sistemi zayif olabilirmis. Bu hafta ici bunun icin test yapilacak. Ben iyi dusunuyorum ve testlerin sonucunun iyi cikacagina inaniyorum. Cunku gebeligimmde son aylarda saglik oaginda yapilan kan testinde kanimda enfeksiyon gormustu salak aile hekimi ama hic bi uyarida bulunmadi ya da tedavi uygulamadi. İnsallah her sey guzel olacak. Su anda kuzum karsimda melekler gibi uyuyo ve biz tam 2 aylik olduk dun, bugun de asilarimizi olduk. O kadar yipranmaya ragmen kuzum kilo almis. Cok mutluyum onunla, hepimizin meleklerini korusun melekler ve onlara hic bi sey olmasin. Kuzum benim her seyim. Ona bi sey olursa ben ölürüm...
Merhaba mayis anneleri, toplu alinti yapmadan konusulanlara ben de fikir beyan edeyim.Bugun 75 gunluk olduk,ben henuz regl olmadim ama sanirim bicok anne regl olmus.
Tirnaklarimizi ilk gunden beri esim kesiyor ,kenarlarini da torpuluyor.eldiven giydirmeyin dedi dr biz de uyduk.Bikac kez minik tirmaladi kendini,anne sutu surunce ertesi gun geciyor.
Benim kusum da ellerini agzina goturuyo,oyle zamanlarda emzik veriyorum.tukruk salgisi da artti.dr a sormustum,dise hazirlaniyo dedi,cok erken degil mi dedim.5-13 ay arasinda dis cikar ama bu uzun bir surec ,ellerini agzina goturuyo diye yarin dis cikaracak diye bisey yok dedi.
Oyuncakolarak playgro dinazorlu oyun halisi aldim,ilk gun tepkisizdi simdi elleri ve ayaklar ile sesler cikariyo.donenceden ilk ay korkuyordu. simdi durunca mizirdanmaya basladi.2 gun once cingirakli corap aldim,ayaklarini vurdukca ses cikiyo,daha ne oldugunu cozemedi,biraz daha buyuyunce ayaklarini agzina yaklastiracak,o zaman cozer diye dusunuyorum
Tesekkurler edan, hic kimse yasamasin
kizlar esim laptopun kosesini kizimin kafasina carpti ,agladi kuzum sarildim sakinlestirdim hemen bisey olur mu ki,uyuyor simdi
Arkadaslar ben ekimde anne olacagim insallah. Size sormak istedigum birsy var. Benim ve birkac arkadasimin goguslerinde pek buyume olmadi. Acaba diyoruz sutumuz mu olmayacak? Size bir sorayim dedim. Eger yetersiz sutu gosteriyorsa bu durum hosaf falan icsek simdiden ise yarar mi acaba? Cevap verebilirseniz cok sevinicez. Aklimizda buyuk bir soru cunku.
Benim goguslerim hamileligin sonuna kadar ancak 80 beden olmustur,normalde 75 bedendim.dogumdan sonra resmen bir anda buyudu,catlaklari farkedemedim bile,o kadar hizli oldu.Sutum kuzuma yetiyo cok sukur.Bir arkadasimin hic buyumedi baksan bu neresiyle emziriyo dersin,masallahi var kizi hemtombis hem cok enerjik.Yani gogusunbuyumesiyle sutun cok alakasi yok,rahat olun.Bu arada dogumunuza cok var daha,buyur merak etmeyinAllahsaglicakla kavustursun kuzulariniza
Eskiden kendi resimlerimi cekmeye bayilirdim:) artik Mina Tuana'min her halini cekiyorum
maşallahh.. bu kız ısırmalığı geçmiş yemelik resmenEskiden kendi resimlerimi cekmeye bayilirdim:) artik Mina Tuana'min her halini cekiyorum
canım doğuma yakın doğum kolay olsun diye bol bol hurma yemiştim ben, doğum sezeryanla oldu ama sütüm gelmişti.. etkisi olabilir belki..Arkadaslar ben ekimde anne olacagim insallah. Size sormak istedigum birsy var. Benim ve birkac arkadasimin goguslerinde pek buyume olmadi. Acaba diyoruz sutumuz mu olmayacak? Size bir sorayim dedim. Eger yetersiz sutu gosteriyorsa bu durum hosaf falan icsek simdiden ise yarar mi acaba? Cevap verebilirseniz cok sevinicez. Aklimizda buyuk bir soru cunku.
kızların süsü püsü oluyo ama oğlanlarında ayrı karizması oluyo şekerimmNe guzel giydirmissin annesi masallah cok tatli olmus, ne guzel kiz bebek olunca susluyorsunuz, bende aslinda dayanamayip bizim oglana suslu coraplar ve bazende guzel bereler alip giydiriyorum, ama ne bilem ukte var icimde... benim gibi kokos annenin:26:, kokos kizi olmaz belki ama suslu oglu olcak galiba bu gidisleneyse canim Mina yi cok opuyorum, buselerimizi sen bizim yerimize aliverirsin artik
Arkadaslar ben ekimde anne olacagim insallah. Size sormak istedigum birsy var. Benim ve birkac arkadasimin goguslerinde pek buyume olmadi. Acaba diyoruz sutumuz mu olmayacak? Size bir sorayim dedim. Eger yetersiz sutu gosteriyorsa bu durum hosaf falan icsek simdiden ise yarar mi acaba? Cevap verebilirseniz cok sevinicez. Aklimizda buyuk bir soru cunku.
herkese selam.. şimdiki gündem bebişlerin ellerini yemesi heralde.. sormayın bizimkide öyle.. bu aralar tok da olsa eli ağzında, bana bişeylere sinirleniyor gibi geliyor.. hava sıcak ondan mı rahatsız oluyo artık bilemedim:44: emerken de huzursuz oluyo baazen.. ya da diş hazırlıkları bunlar, bekleyip görücez..
maşallahh.. bu kız ısırmalığı geçmiş yemelik resmen.. yesinler onun bakışlarını, gülüşlerini
canım doğuma yakın doğum kolay olsun diye bol bol hurma yemiştim ben, doğum sezeryanla oldu ama sütüm gelmişti.. etkisi olabilir belki..
kızların süsü püsü oluyo ama oğlanlarında ayrı karizması oluyo şekerimmküçük adam gibi giyindi mi tam bir yakışıklı oluyodur eminim
bende daha tık yok....regli olmayı unutmuştum ne güsel demekki başlaması yakın...emzirdikçe olmam sanmıştım...yıkıldım...:)
Merhaba kızlar,
Herkes iyidir inş. Pek fazla giremiyorum bu bebiş beni esir aldı..
Sabahın 6 sından beri uyutmaya çalışıyorum..Ayağımda sallıyorum şuanda..Saç kurutma makin. sesinide açtım inş. bu kez işe yarar..Ayağımdan ya da kucağımdan indirdiğin an uyanıyor...2 saatte bir emziriyorum açtır diye göğüslerimin şişmesine bile fırsat vermiyor.50 cc mama verdim yine uyumadı....
Çok huzursuz bir bebişim var ne yapsam memmun edemiyorum. Akşama kadar tek başıma bir odadan çıkamıyorum..Yemeğimi zar zor yiyorum...Bu ağlamalar uyuma probl. nedeni ile dr. gittik herşey normal görünüyor..Kilo alımıda iyi dedi doktor...Bol bol masaj yapıyorum gazını çıkartıyorum..Sizce atladığım birşey mi var??Bu arada 50 günlüğüz..Psikolojim iyice bozuldu..Şöyle ana oğul birbirimizin tadını çıkartamadık..Korkudan dışarı bile çıkartamıyorum..Lütfen bana bir akıl verin..
herkese selam.. şimdiki gündem bebişlerin ellerini yemesi heralde.. sormayın bizimkide öyle.. bu aralar tok da olsa eli ağzında, bana bişeylere sinirleniyor gibi geliyor.. hava sıcak ondan mı rahatsız oluyo artık bilemedim:44: emerken de huzursuz oluyo baazen.. ya da diş hazırlıkları bunlar, bekleyip görücez..
maşallahh.. bu kız ısırmalığı geçmiş yemelik resmen.. yesinler onun bakışlarını, gülüşlerini
canım doğuma yakın doğum kolay olsun diye bol bol hurma yemiştim ben, doğum sezeryanla oldu ama sütüm gelmişti.. etkisi olabilir belki..
kızların süsü püsü oluyo ama oğlanlarında ayrı karizması oluyo şekerimmküçük adam gibi giyindi mi tam bir yakışıklı oluyodur eminim
kızlar dün izmirden yol arabasıyla evimize marmarise geldik. saçma ama bekarken arabada ağlayan bebeklere sinir olurdum ya bende bir stres kızım ağlamasın diye binbir şekle girdim çok şükür bir iki mızıldamayı geçmedik ama çok yoruldum:) tabi burası izmirden daha da fazla sıcak olduğu için ece hanım hiç memnun kalmadı Allahtan annemde bizle gelmiş bugün ikimizinde hoşafını çıkardı. sizler bebeklerinizi klimalı odada tutuyormusunuz. ben karar veremiyorum bir türlü sıcaklarda pişiyor kızım. benimki ellerini öyle bir hırsla emiyor ki gören bu çocuk kaç saattir emmiyor bu diyor:) yarın aşımız var dua edin iyi geçsin
Calisan anneler,haberlerde kurtaj yasa teklifinin altinda bir madde vardi,dogum sonrasi izinler 8haftadan 6 aya cikacak diye,ne dusunuyosunuz bu konuda yasalasirmi?
Umarım gerçekleşir,tabi artık ikinci çocukta faydalanırız biz de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?