Tşk ederim bende her ihtimale karşı öyle yapıyorum :)caım benim benim kızın ayakları hep kapalı ya çorap giydiriyorum ya da tulum pantolon(yani patikli pantolon).
Kızlar ben 2,5 satte bir 80 cc süt veriyorum ve bebeğim 2. ayını yeni doldurdu.Sizce yeterli bir miktar mı ve artırmalı mıyım?Valla doktoruna sor diyeceksiniz ben 2 doktora götürüyorum biri yetrli diyo öteki ne kadar alırsa o kadar iyi diyor.Ben doktorların bu süt miktarları konusundaki yani beslenmeyle alakalı bir yorumlamalarının tutarsızlığına anlam veremiyorum.Siz biberonla besliyorsanız nasıl bir yol izliyorsunuz???Ayrıca çocuğum biberonu cuk cuk emmeliyken hiç oralı olmuyor,30 cc den sonrasını tam bir saatte vermeye çalışıyorum o da ağzına biberonu sıkarak yapıyorum.
Gunaydin annisler. Bebikleriniz parmak emdigine gore siz eldiven takmıyorsunuz galiba ben çıkardığım anda yüzünü mahvediyor.zaten biraz asabi ve inatçı bir oğlum var.anasına çekmiş
Ben kırkımız çıktığı gün eldivenleri çıkardım havalarda çok sıcak,tırnakları çok sık kesiyorum yoksa gaz sancısı geldiğinde direk eller yüzde felaket tırmalıyor kıyamam ya :))
Gunaydin annisler. Bebikleriniz parmak emdigine gore siz eldiven takmıyorsunuz galiba ben çıkardığım anda yüzünü mahvediyor.zaten biraz asabi ve inatçı bir oğlum var.anasına çekmiş
Canım bizim doktor miktarı hesap makinesiyle belirliyor :)))) Sanırım boy ve kiloyu baz alarak hesaplıyor.Biz ilk gittiğimizde 1 ayını tamamlamıştı kilosu 4.100 dü bize 3 saatte bir 90 cc verin dedi,bu gittiğimizde 2.aynı bitirmişti kilosu 5.150 idi 3 saatte 110 cc'yi geçeceksin dedi ama benim kızım inan o 110 cc yi ancak 2 saatte bitiriyor oda ne çabalarla,bi sonraki mama saati geliyor bizimki yeni bitiriyor.Herkes zorlama acıkınca yer diyor ya hayır ben zorlamasam 5 saat aç kalsa gıkı çıkmaz.Napalım işim gücümüz bebişlerimiz:))
arkadaslar sordugum soruya cvp verebilecek yokmu yaaa ...
merak etme bende öyle oldum doktoru aradım emziren annelerde düzensizlik normal ilk başlarda dedi zamanla düzelir dedi
ben bişey sormak istiyorum 16 temmuzda adet olcak gibi agrım vardı (27haziranda ilk adetimi gördüm) ve gecesine peceteme pembe adet baslangıcı gibi kan vardı ama silince geliodu azcık ve tamam sabahına olurum dedim yattım sabah kalktım azcık vardı pedimde bütün gün ha olurum ha olcam diye gecti ama yine peceteyle silince geliyordu öle bildigimiz kıpkırmızı kan degil pembe 17side bitti bugun hala aynı sökülemedi sanki adet sancım hala var acaba emziriyorum diyemi böle oldu anlamadım yaaa...
cnm ya benmde 4 temmuzda oldu baktım lekenlenme tarzı sonra 3 gü kahverengi ve koyu çamur gibi oldu bitti silincede pembe geliyordu normalde yogun ve 7 gün sürerdi bende meraklandım ama zamanla oturur herhalde...
aynı sancı bende de oldu hiç özlememişim o sancıları
Merhaba kızlar,
Herkes iyidir inş. Pek fazla giremiyorum bu bebiş beni esir aldı..
Sabahın 6 sından beri uyutmaya çalışıyorum..Ayağımda sallıyorum şuanda..Saç kurutma makin. sesinide açtım inş. bu kez işe yarar..Ayağımdan ya da kucağımdan indirdiğin an uyanıyor...2 saatte bir emziriyorum açtır diye göğüslerimin şişmesine bile fırsat vermiyor.50 cc mama verdim yine uyumadı....
Çok huzursuz bir bebişim var ne yapsam memmun edemiyorum. Akşama kadar tek başıma bir odadan çıkamıyorum..Yemeğimi zar zor yiyorum...Bu ağlamalar uyuma probl. nedeni ile dr. gittik herşey normal görünüyor..Kilo alımıda iyi dedi doktor...Bol bol masaj yapıyorum gazını çıkartıyorum..Sizce atladığım birşey mi var??Bu arada 50 günlüğüz..Psikolojim iyice bozuldu..Şöyle ana oğul birbirimizin tadını çıkartamadık..Korkudan dışarı bile çıkartamıyorum..Lütfen bana bir akıl verin..
Arkadaşlar bebişlere ne tür oyuncaklar aldınız,daha benim kızımın hiç oyuncağı yokOyun halısı alanlar, almayı düşünenler sizce almalımıyım,bebişler seviyormu? Okadar çok çeşit varki seçmek mümkün değil,bi oyun halısı bide jimlastik halısı var farkını anlamadım :)) Alanlardan tavsiyeler bekliyorum...
Arkadaşlar bebişlere ne tür oyuncaklar aldınız,daha benim kızımın hiç oyuncağı yokOyun halısı alanlar, almayı düşünenler sizce almalımıyım,bebişler seviyormu? Okadar çok çeşit varki seçmek mümkün değil,bi oyun halısı bide jimlastik halısı var farkını anlamadım :)) Alanlardan tavsiyeler bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?