selam kızlarrr nasıl gıdıoo annelıkk bızzz bı hafta sonra 3 aylık oluyoruz kocaman oldukk teyzelerıııı :) bısey sorcqm 2 aylıkken kafa ölçünüz neydııı?
bizimkinin 8 haftalikkrn olcumu oldu ,40 cm cikmisti doktor iyi demisti valla bilmiyorum standartlarini ne oldugunu ki benim oglan cok minik dogdu teyzesi
günaydınnn herkese..
bu gece sağolsun uyutmadı kızım beni.. dün de anneme ne güzel uykuları düzene girdi demiştim.. sen misin öyle diyen.. 12 den 4 e kadar uyuduk.. sonra emzik veriyorum yok, müzik açıyorum yok, sallıyorum yok.. uyusun diye gözünün içine baktım hanfendinin, takmadı bile.. şimdi uyudu, bende de uyku muyku kalmadı artık..
bugün bizim evlilik yıldönümümüz, eşim hediye alcakmış.. ne gerek var, ona verceğimiz parayla kızıma bi sürü oyuncak, oyun halısı alırım diyorumbenim yerime kızıma hediye alsa sevincem resmen
benımkıde 41 cıktıdaaa buyuk dedı doktor sonra sızın oğlunuzun kılosu ve boyuda önde gıdıo dedııı ustelemedııı normal sınırları ne bende anlamadımmm
Canim ins yuvam daim olur,allah nice yillar nasip etsin, esinle ve cocuklarinla insallah
Temmuz herhalde bir cok kisinin evlendigi ay, ne mubarek aymis vallagerci benimde evlendigim ay oluyor ama biz iki yil icinde hele su son yil tam bir kabustu bu yuzden evlilik yildonumu falan hic aklima gelmiyor .
Her evlilikte sikintilar yasaniyor biliyorum ama benim evlilik gunden gune aceip sikintili olmaya basladi , hayirlisi olsun artik :2:
Eskiden kendi resimlerimi cekmeye bayilirdim:) artik Mina Tuana'min her halini cekiyorum
rica ederm canıım amiin canım şimdi durumunz
nasıl inşallah iyisiniz bitanem
canım benim bebeğim 24 günlük ben önce emziriyorum sonra yaklaşık 60cc mama veriyorum hepsini içiyor sanki versem daha çok içer gibi yaklaşık 2 2.5 saatte bir veriyorum geceleri 3 saati buluyor sence yeterlimi bu arada doktor bana 2 saat boyunca hep aynı göğsü vermemi söyledi 2 saatte bir değiştir dedi ben verdiğim göğsü sağıyorum 20 cc zor çıkıyor. arada sağdığım sütü veriyorum acaba doğru mu mama yeterli mi sence
cnm ya herkesin problemleri var...umarım düzelir geçtiğimiz ayda bende bunalımdaydım hatta mutluyummm arkadaşımızı aradım o beni baya toparladı...ama sorunlar bitermi:)
önceden 4 gözle beklerdim eşimi dakika sayardım özlerdim şimdide bekliyorum ama gelsinde asyayı alsın bi nefes aliim diye:)
sorunlar umuyorum düzelir dertleşmek konuşmak istersen anlat bana walla rahatlarsın:) tanımadığın biriyle paylaşınca insan deşarj oluyoo...sen konuşcam de msn falan veririm dertleşirikkkk
Calisan anneler,haberlerde kurtaj yasa teklifinin altinda bir madde vardi,dogum sonrasi izinler 8haftadan 6 aya cikacak diye,ne dusunuyosunuz bu konuda yasalasirmi?
3 gündür gece sütüm bitiyo ne yapmalıym
Ben baby gym aldim mothercare den , valla benim velet seviyor, koyuyorum icine bir sure oyalaniyor, ellerini ve kollarini salliyor bir heyecan yapiyor ki ..yalniz uzun sureli olmuyor mutlulugu belli bir sureden sonra sikilip mizmizlaniyor,ama amac tepesinden asilan oyuncaklara tepki vermesi.. bir hafta oldu baslayali bakalim bundan sonra neler ister
Kizlar ramazan geldi oruc tutacak misiniz malum cok uzun gümler sütümüz kesilir mi tutmayi cok istiyorum aa sütüm kesilir diye de cok korkuyorum.ilk gün bi deneyecegim insallah tutabiliriz kaza yapmak istemiyorum ramazanin tadi bambaska
bi de ben daha regl olmadim ya 3 ay oldu ne zaman olcam ya aslinda böyle cok rahatim ama onun da faydasi var icimizi temizliyor.
selam kızlarrr nasıl gıdıoo annelıkk bızzz bı hafta sonra 3 aylık oluyoruz kocaman oldukk teyzelerıııı :) bısey sorcqm 2 aylıkken kafa ölçünüz neydııı?
Ben play gro dan çiftlik evi-oyun halısını aldım kızmı koyduğum gibi dikkatlice izlemye başlıyor.Gerçekten de heyecanlı heyecanlı kıpırdıyor,ayakları ve elleriyle asılan oyuncaklara değdiriyor arada gülüyor...Anlayacağağın tavsiye ederim çünkü bebeğin motor becerisini geliştiriyor.
Benim kuzu da sapir supur parmak emmeye basladi. Onceden elinin ustunu emiiodu ama simdi olay parmaga dondu. İncelir diyo annem. Her gordugumde ya da sesini duydugumda cekiyorum elini agzindan ama nasil biraktircam bilmiyorum. Emzik de almiyo
Eveeeeeettt 3 aylık uzuuun bir tatil sonrasında nihayet dün evime geldim.
Hemen Kayrayı babasına bırakıp temizliğe koyuldum tabi.Heryer toz olmuş...
Kolay değilmiş hem bebekle ilgilenmek,hem süt sağmak hem ev ile ilgilenmek....
Alışmışım devamlı kalabalıkta olmaya.Kayrada alışmış sürekli ilgi görmeye.
Şimdi kaldık bakalım baş başaaa...Oğluşu sıcaklar yoruyor herhalde ki bugün gözleri sürekli uykulu.2 saat falan oynatayım uyumasın ki yatacağı zaman daha rahat uyusun yorulup diyorum ama benim ufaklık uyandıktan 45 dk sonra tekrar uyuklamaya başlıyor.
Kayrayı 2 ay 20 günlük iken doktora götürdüm.Kakası biraz sulu gibiydi.Çok şükür bişey çıkmadı ama yinede tedbir amaçlı toz kullanıyoruz.
kilomuz 6200 ,boyumuz 59 cm
Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar...Oruç tutmayı çok isterdim bu sene ama bebeğimin rızkı için tutamayacağım.Malum günler çok uzun ve zaten az olan sütümüz susuz kalınca dahada azalıyor.O yüzden bu sene böyle olacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?