2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kalbimin acıdığını hissettim şuanda sözcüklerin bittiği bi durum allahım peygamber sabrı versin ...Evlatlarımızı bizlere bağışlasın.Neyden enfeksiyon kapmış bellimi ?

niye böyle oldu anlamıyrm bizde 11 haftalığız ne güzel gazı azalmıştı rahatça deliksiz uyuyodu tekrar başladı görseniz uyurken resmen kıvranıyo

bızım krız gunduz geldı dun susturamadım gazı cıkana kadar babasınıada benıde yorduuu ama gece uykusu guzellll masallahh benım oğlan ılk 40 gunn saat bası uyanıodu gece uyurken hep kıvranıoduuu

Kalbimin acıdığını hissettim şuanda sözcüklerin bittiği bi durum allahım peygamber sabrı versin ...Evlatlarımızı bizlere bağışlasın.Neyden enfeksiyon kapmış bellimi ?

karacıgerde mıkrıop varmıs neyden oldugu bellı degıl hastanedn anneden herkesten bulasmıs olabılırjmıss cok zor gercektennn

Aynen canim bizimkinin de istahi azaldi gibi

Canim harikasin ben de bebisimle hep konusurum ama böylesi aklima hic gelmemirti ben de senin taktigi denicem artik
aminnn canim amiiiin ne güzel dua etmissin cok duygulamdim

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah yakinlarina sabir versin cok zor, tuylerim diken diken oldu ..annesini teselli etmek zordur tabii ama allah o meleginin yuzu suyu hurmetine yakinlarina sefaatci olur cennete girerler belki kim bilir ...mevlam korusun kuzucuklarimizi amin

Delikanlimiz kocaman olmus annesi masallah en cok kime benziyor

niye böyle oldu anlamıyrm bizde 11 haftalığız ne güzel gazı azalmıştı rahatça deliksiz uyuyodu tekrar başladı görseniz uyurken resmen kıvranıyo

yaaa bende tam 2 saattir asya nın ağlamasıyla ugrasıyorum...yıkadım salladım emzirdim hoplattım zıplatttımm banamısın demediii

en sonunda ağlamaktan yorgun düştü....
ilaçta almamıştım bursada kaldı ilacımız dörtte bir fitil verdim yorgunluktan uyuyakaldı annemin ayagında şuanda çırılçıplak...
annem sıcaktan diyor çünkü suya sokunca susuyor
ben bugün hava rüzgarlıydı bebek arabasıyla yarım saat gezdik tentesini kapatsamda rüzgardan gazlandı diye düşündüm
ama lütfen gaz sancıları geri dönmesin daha yeni nefes almaya başlamıştıkkkk

Canim harikasin ben de bebisimle hep konusurum ama böylesi aklima hic gelmemirti ben de senin taktigi denicem artik

İçim cız etii inan....O kadar üzüldüm ki....
Rabbim annesine sabır versin..
Boğazım düğümlendi ve gözlerim doldu.Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin,kokusuna hasret bırakmasın
Sevgi canım biz tanıyormuyuz bu arkadaşımızı ?

Maşallah fındığa...
Rabbim esirgesin korusun..

Yavrum ya....Bu gaz sancıları hem bizi hem de yavruları bitirdi iyice...
Ben de tam geçti diye sevinirken 11.haftamızda tekrar başladı.Yeni bi şişe daha gaz ilacı aldık maalesef...

Hava degisiminden olmustur diyecem ama bursa ile istanbul hemen hemen aynidir hava yapisi, acep yerinimi yabanciladi ..kimbilir neden ...gaz sancisindan mumkundur tabiii ama 40 derece sicaklik oldugu soyleniyor yaa ben dayanamam bebekler nasil dayansin , birde su Tr ye ben yazin gelmem daha , sicaklar kabus gibi o ne col sicagi resmen

Ordan bir ilac aliver olmazsa yarin ..ben kisa mesafelere bile giderken bavula benzeyen cantamiz var onu tasiyoruz,icinde ne ararsan var hatta gaz ilaci bile ehuehu

kızlar şuan annemdeyim benim kız beni değil annemleri seviyo galiba ya da kalabalığı kimseyi inandıramıyorum evde böyle olduğuna bütün nazı,yaramazlığı banaymış meğer

canım;sütüm var ama öyle her zaman değil arada bir dolup taşıyor...feyzanur um 3380 gr doğdu ilk ay 800-900 gr almasına rağmen ikinci ay sadece 300 civarı aldı...yani ikinci çok geriledi...bu bakımdan eğer bu ay da böyle devam ederse mam takviyesine başlayalım dedi...bakalım nasıl olacak...bebeğimin kilo almamasına çok canım sıkıldı...öyle saat falan da beklemiyorum oysa ne zman ağlasa emziriyorum ki belki doymamıştır diye ama alamamış kilo...

canım meraba memlekettaşım; ben Bursa ya geldim sen de İstanbul a gitmişsin...gerçi ben geleli tam 1 ay oldu ama Feyzanur bebek sağolsun sanki dış dünya ile bağım kesildi hep onunla meşgulum fırsat buldukça ev işi yemek falan yetemiyorum bile...o yüzden bakıyorum hepiniz ne güzel hala paylaşımlara devam ediyorsunuz ben biraz fırsat bulamaktan biraz da ortamın müsade etmemesinden işyerindeki kadar sık giremiyorum...ama hepinizi özledim netten bile tanışsak..<canım hernekadar Bursa-istanbul arası fazla mesafe olmasa da hava değişimi bebekleri çok etkiliyor..gerçi ben doğudan batıya geldim tatile ama sen genede çok dikkat et...hava değişimi bizi mahfetti...kızım ilk bir ay normal kilo almışken Bursaya geldikten sonra azıcık kilo alabilmiş hatta hiç alamamış dersem yeri var...kaç gündür ona moralim bozuk..ama sanırım sen az bi sürelkiğine gitmişsin ve hava da değişimide çok farklı olmaz inş ..ohh ailenin yanında ve ist olmanın tadını çıkar valla...

Günaydın herkese....süt sağma zamanı
Bugün gaz sancısıyla günaydın dedik sabaha....Benim hatamdı tabi.Sancıusı yok diye düşünerek vermemiştim ilacı ama........

Kızlar Kayranın bezini dün saat 19.00da bağladım.Şimdi açtım değişeyim diye bez bom boş.Akşam yatırdıktan üç buçuk saat (22.30)sonra mızıldanınca acıkmıştır herhalde diyerek sütünü ısıttım ama sadece benim zorumla 60 ml içti sonra uyudu geri.Gece 03.00 da tekrar mızıldanmaya başladı.Kalktım mamasını yaptım ama onuda bitirtmek için yarım saat uğraştım fakat yine başarılı olamadım.Şimdi de son yemesinin üzerinden 3 buçuk saat geçmiş olmasına rağmen biberonu diliyle dışarı itiyor.
Şuan karşımda şapur şupur elini emmekle meşgul beyefendi.
Ne olacak bu bebelerin hali

cnm benimkide emiyo ama parmak emmiyo yumruk yapıp elini emiyo sen anladığım kadarıyla bi parmağını emiyomuşsun..yumruk yapıp emmeside damak bozukluğuna yol açarmı ki acaba:26:bak şimdi merak ettim..

benimkide öle yapıyor ama arada bakıyorum bas parmakta taz agzına alamasada caba sarfediyor şimdiden engellemeye calısıyorum bende ama suda bir gercek cok tatlı oluyor yalarken yaaaaaa

Son düzenleme:
Kizlar valla bebek gelisiminden falan bahsetmissiniz ne guzel artik yavrucaklar gercekten gelisiyor ve ogreniyorlar ...bizim oglanin halan gazini cikarmak icin kucagima aldigimda kafasini dik tutamama sorunu var , tutuyor arada bir ama hemen yoruluyor bi bakmissin kafasini kut diye omuzuma yapistirmis tabii sonuc aglama ;( neyse bunlar zamanla olur velhasil, benim asil merak ettigim kizlar sizin kuzucuklarda da tukruk uretimi yogunmu, bizimkine onluk takiyorum islatmasin onunu diye ama masallah selale gibi oglum habire uretiyor, gunde bazen 3 defa onluk degistiriyoruz normal mi acep valla bilemedim , fikirlerinizi beklerim esirgemezseniz beni pek memnun etmis olursunuz

Nasil yoktu , vardirda belki hatirlamiyorlardir yoksa insan aleminin genlerimi artik degisime ugruyor malum hersey hormonlu ,,bizler tuketiyoruz bizden de bebeklere gecmistir muhtemelen...bakalim bu tukruk olayinin sonu neye varicak merak ediyorum

Bizimkinin de salyalar fora
Doktor salgi bezleri gelisiyor bu donemde dedi
Kulaginda da hep kir oluyor mesela
Problem etmiyorum doktor oyle dedikten sonra
Kafasini da bazen dimdik tutuyor bazen koyveriyor ama daha kucucukler ya
bence her yaptiklarini yazmayalim insan ister istemez kiyasliyor kendininki yapmiyorsa uzuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…