Kizlar valla bebek gelisiminden falan bahsetmissiniz ne guzel artik yavrucaklar gercekten gelisiyor ve ogreniyorlar ...bizim oglanin halan gazini cikarmak icin kucagima aldigimda kafasini dik tutamama sorunu var , tutuyor arada bir ama hemen yoruluyor bi bakmissin kafasini kut diye omuzuma yapistirmis tabii sonuc aglama ;( neyse bunlar zamanla olur velhasil, benim asil merak ettigim kizlar sizin kuzucuklarda da tukruk uretimi yogunmu, bizimkine onluk takiyorum islatmasin onunu diye ama masallah selale gibi oglum habire uretiyor, gunde bazen 3 defa onluk degistiriyoruz normal mi acep valla bilemedim , fikirlerinizi beklerim esirgemezseniz beni pek memnun etmis olursunuz
Nasil yoktu , vardirda belki hatirlamiyorlardir yoksa insan aleminin genlerimi artik degisime ugruyor malum hersey hormonlu ,,bizler tuketiyoruz bizden de bebeklere gecmistir muhtemelen...bakalim bu tukruk olayinin sonu neye varicak merak ediyorum
kızlar bebekleribniz nasıl uyuyyo benimki yüzüstü uyuyo sırt üstü uyumamı 5 dakika sonra sıçrayarak uyanıyo kolları hareket ettirince
Günaydın kızlar...Süt sağma zamanı...
Azıcık daha uyumak isterdim ama Kayra gülücükleri ile beni kaldırmayı başardı.
Akşam 7 de yatınca alıyor tabi uykuyu,sonra sabahın köründe açılıyor gözler
Deliksiz uyuduğum geceleri özlemiyor değilim hani
Boğazım şişmiş burnum tıkanmış....Şu sıcakta buzdolabından bile su içmiyorum hasta olmayayım diye ama...
Canım bizimde salyamız akıyor ama henüz önlük kullanacak durumda değiliz.
Kayra da daha kafasını tam kontrol edemiyor.Bir kaç saniye tutup pattt düşürüyor
Günaydın kızlar,dün bütün gün moralim çoook bozuktu çünkü kızımda gene emme tembelliği başladıAllahım inşallah bugün de devam etmez...Dün doğru dürüst beslenemedik bir öğünü tam 2 saatte anca verebiliyordum.Dolayısıyla öğün atlamış oluyorduk ve sadece 4 öğün beslenebildik,bütün gün boyunca.Hani sıcaktan falan deniyo ama ben kuzumu klimalı odada bulunduruyorm,yani sıcaklamadığı için bundan kaynaklanmıyor diye düşünüyorum.Ara ara bunu yapmasının nedeni ne anlamadım ki
Ilac fln kullaniyor musun? Ben bir kere parool ictim bugune dek onda da asutumun tadi degisti bir daha icmedim
Yedigin seylerden de olabilir baharatli ya da aci etkiliyor
Oyuna doymamis olabilir iyice oyna anlat gezdir
Etrafta dikkatini dagitan birsey olabilir bizimki kitapligin yaninda emmiyor mesela
Alti kirli olabilir
Uyku duzeni bozulduysa yorgun olabilir
Alt dudagina memeyi degdirince refleks gibi aciyorlar o arada agzina koymayi denesen bir de
Insallah duzelir canim problem edip sutunu etkileme
Sadece hamileyken kullandığım vitamini kullanıyorum.Yememe içmeme dikkat ediyorum zaten,altına da bakıyorum.Uykudüzeni henüz oluşmadı ondan mı acaba?Gerçi gece 1 de uyurken beslemeye çalıştım biberonu 3,5 ta bitirdi...Tam olarak neye bağlamalı bilmiyorum ki...
kızlar bebekleribniz nasıl uyuyyo benimki yüzüstü uyuyo sırt üstü uyumamı 5 dakika sonra sıçrayarak uyanıyo kolları hareket ettirince
Kizlar oyun halisi kullaniyor musunuz evetse memnun musunuz ve hangi markalar?
Ben playg.. ikili egzersiz arkadasimi almayi dusunuyorum fonksiyonel ve renkli birsey kullananlar da cok memnun yorumlar yazmis
Canım sen kızını tekrardan farklı bir çocuk doktoruna götürsen?Bütün gün boyunca 4 öğün çok az olmuş....
Kayra da hala beslenmede sorun çıkarıyor ama en azından öncesinde böyle değildi.Dün gece sabaha kadar 3 biberon 90 cc bitirdi.Bir emzik bir biberon şeklinde kandırmayla devam ediyoruz bakalım.
Bizim ev çok sıcak valla.Gece bebeğimi çıt çıtlı kısa kollu pamuklu atlet ile yatırmama rağmen mutlaka beslenmek için uyandığında ıslanmış oluyor sırtı terden.Hemen üşütmeden değiştiriyorum üzerini.
Yani bizimkini sıcaklar fazlasıyla etkiliyor gibi.
Kizlar valla bebek gelisiminden falan bahsetmissiniz ne guzel artik yavrucaklar gercekten gelisiyor ve ogreniyorlar ...bizim oglanin halan gazini cikarmak icin kucagima aldigimda kafasini dik tutamama sorunu var , tutuyor arada bir ama hemen yoruluyor bi bakmissin kafasini kut diye omuzuma yapistirmis tabii sonuc aglama ;( neyse bunlar zamanla olur velhasil, benim asil merak ettigim kizlar sizin kuzucuklarda da tukruk uretimi yogunmu, bizimkine onluk takiyorum islatmasin onunu diye ama masallah selale gibi oglum habire uretiyor, gunde bazen 3 defa onluk degistiriyoruz normal mi acep valla bilemedim , fikirlerinizi beklerim esirgemezseniz beni pek memnun etmis olursunuz
Arkadaşım tuttuğun orucu sorgulamak kimseye düşmez ama bu şekilde bebeğini aç bırakıyorsun canım,allah katında ne kadar makbul olur orasını allah bilir.
Yazık ya çok üzüldüm.Ben gece uykuya dalıp emziremesem içim parçalanıyor,sen nasıl dayanıyorsun????
canim yaa sakin uzerine gidiyoruz gibi olmasin, ben senin oruc tutuyorum yazini gordukten ve yavrum gunduz bazen bos cekiyor dedikten sonra inan samimiyetimle soyluyorum icim cok acidi ..mama olayina girince cikmasi zor oluyor ben kullaniyorum ve insan o kolayliga alistimi hem anne icin hemde bebek icin vazgecilmez oluyor.Bu yuzden mamayada baslaman yavrun icin iiyi olmayabilir ..
Allah yardimcin olsun ins her iyi karari verirsin
kızlar cevaplarınız içiin çook sağolun
eşimde kızdı tutma diye ama içim rahat değildi sahura kalktım ve
içim rahat değildi bilmiyorum neyse dua ettim bol bol ve sabah kalkınca
bide baktımki hasta olmuşum çook şaşırdım rabbim okadar büyükki bana bi yol gösterdi
çoook mutlu oldum inanın bana
bende tutamayanlardanım benim içinde bu ramazan buruk geçiyo..ama dinimiz o kadar kolay ki zorlaştırmaya gerek yok daha sonra tutamadıklarımızıda tutarız inşseninde tutamadığın iyi olmuş cnm..senin gün içinde beslendiklerinle sütünün kalitesi artıyo..günah kuzucuğa annesi aç kalmasın
kızlar ben bebeğimi akşam yatağına yatırınca uykuya tam dalamayı..karnı tok,altı temiz,gazınıda çıkarıyorum ama gözleri kapalı bi şekilde sürekli hareket halinde elleriyle yüzünü avuçluyo,ayaklarının ikisini aynı anda kaldırıp güpppp diye indiriyo..bu böyle yaklaşık 1 saat sürüyo..sizce neden fikri olan var mı:44:
Canım sen kızını tekrardan farklı bir çocuk doktoruna götürsen?Bütün gün boyunca 4 öğün çok az olmuş....
Kayra da hala beslenmede sorun çıkarıyor ama en azından öncesinde böyle değildi.Dün gece sabaha kadar 3 biberon 90 cc bitirdi.Bir emzik bir biberon şeklinde kandırmayla devam ediyoruz bakalım.
Bizim ev çok sıcak valla.Gece bebeğimi çıt çıtlı kısa kollu pamuklu atlet ile yatırmama rağmen mutlaka beslenmek için uyandığında ıslanmış oluyor sırtı terden.Hemen üşütmeden değiştiriyorum üzerini.
Yani bizimkini sıcaklar fazlasıyla etkiliyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?