Kizlar oyun halisi kullaniyor musunuz evetse memnun musunuz ve hangi markalar?
Ben playg.. ikili egzersiz arkadasimi almayi dusunuyorum fonksiyonel ve renkli birsey kullananlar da cok memnun yorumlar yazmis
haklısın cnmm inşallah oruç bitene kadar bende böyle kalırım
cnm doğum sonrası adet kanamasının çook olması normal değilmi cnm
Canım aynen benim kuzum da öyle yapıyor.Ağlamıyorsa ve sonuçta uyuya kalıyorsa sorun yoktur o zaman.Hatırlarım benim kardeşim de uyumak üzereyken böyle yapardı.
gece dediğin akşam 7 den sabaha kadarmı o zaman iyi bizimkinin gecesi 1 de başladığından ilk okuyuşda fazla geldi bana oğlum bu ay 600 gr almış üzüldüm önce ama sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun napalım..
kızlar ben bebeğimi akşam yatağına yatırınca uykuya tam dalamayı..karnı tok,altı temiz,gazınıda çıkarıyorum ama gözleri kapalı bi şekilde sürekli hareket halinde elleriyle yüzünü avuçluyo,ayaklarının ikisini aynı anda kaldırıp güpppp diye indiriyo..bu böyle yaklaşık 1 saat sürüyo..sizce neden fikri olan var mı:44:
Turuncum sana ve biberonla besleyen diğer arkadaşlara şunu sormam gerekiyor merak ettim sizler bir gün içerisinde toplam kaç cc süt veriyorsunuz bebişlerinize?Benim ki toplamda yarım kiloyu anca geçiyor.Hani sizinkileri de öğreneyim de ben yeterince veriyor muyum diye karşılaştırayım.
Canım akşam 7 den bahsediyorum.
Saat 21.30 da bir verdim.Saat 01.30 da kalktı birde saat 05.30 da kalktı.Yani uyanana kadar 3 biberon içti 90 cc den.
Benimkide öyle yapınca yüz üstü çeviriyorum.O şekilde rahat dalıyor uykuya.
Bugün 8.30,11.30,14.30 toplam 270 cc içti
17.30 , 21.30,01.30,05.30 saatlerinde yine 90 cc den hesaplarsak toplamda üç aşağı beş yukarı düşünerek 600-650 cc arası içiyor.
Yine bugün tam hesaplar yazarım sana.
kızlar emzırırken sıgara ıcıyormusunuz ben gunde 2 tane ıcıyorum
kızlar emzırırken sıgara ıcıyormusunuz ben gunde 2 tane ıcıyorum
Benimki de biberondan hic hoslanmiyor chicconun anne gogsune benzeyenini fln aldim onu da sevmedi
Simdi zar zor yarim saat ugrasarak avent veriyor annem ben yokken
Cigniyor itiyor istemiyormus ama annem kazaniyormus sonunda aliyormus :)
Ben haftada 1 biberonla veriyordum yine ayni sekilde zorla doke saca simdi tedaviye basladim mecbur hergun aliyor
Bu arada gece uyaninca altini degistiriyor musunuz siz?
Benimki gece uyanmiyor genelde ama sabaha karsi cis kokuyor
Degistirmeye kalkarsam da uyanir diye birakiyorum sabah ilk is temizliyorum
Yavrum gece uykusunu bu kadar duzeltmisken bozmak istemiyorum
Benimki de biberondan hic hoslanmiyor chicconun anne gogsune benzeyenini fln aldim onu da sevmedi
Ben haftada 1 biberonla veriyordum yine ayni sekilde zorla doke saca simdi tedaviye basladim mecbur hergun aliyor
benimki de biberondan hic hoslanmiyor chicconun anne gogsune benzeyenini fln aldim onu da sevmedi
simdi zar zor yarim saat ugrasarak avent veriyor annem ben yokken
cigniyor itiyor istemiyormus ama annem kazaniyormus sonunda aliyormus :)
ben haftada 1 biberonla veriyordum yine ayni sekilde zorla doke saca simdi tedaviye basladim mecbur hergun aliyor
bu arada gece uyaninca altini degistiriyor musunuz siz?
degistirmeye kalkarsam da uyanir diye birakiyorum sabah ilk is temizliyorum
yavrum gece uykusunu bu kadar duzeltmisken bozmak istemiyorum
Canım aynen benim kuzum da öyle yapıyor.Ağlamıyorsa ve sonuçta uyuya kalıyorsa sorun yoktur o zaman.Hatırlarım benim kardeşim de uyumak üzereyken böyle yapardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?