2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar oyun halisi kullaniyor musunuz evetse memnun musunuz ve hangi markalar?
Ben playg.. ikili egzersiz arkadasimi almayi dusunuyorum fonksiyonel ve renkli birsey kullananlar da cok memnun yorumlar yazmis

bende tiny love dan aldım oyun halısı ve memnunum benim kızım pek terlemez o yüzden kumaşının naylon olması rahatsız etmedi

arkadaşlar ben bu kızla napıcam bilmiyorum 2. ay aşısından sonra huyu değişti normalde zaten kucağı severdi ama şimdi illa ayakta istiyor oturduğumu nasıl anlıyor ki hoppalatıp duruyorum. alışsın diye bırakıyorum bildiğiniz gözyaşınla ağlıyor susmuyorda bıraksam bütün gün ağlıcak. nasıl değiştirebiliriz bebeklerin huyunu bir fikri olan varmı

haklısın cnmm inşallah oruç bitene kadar bende böyle kalırım
cnm doğum sonrası adet kanamasının çook olması normal değilmi cnm

sıcaktada öyle kalmak hiç çekilmez valladoğumdan sonra ben daha regl olmadım ama doğum sonrası çok olması normal cnm daha sonraki aylarda normale döner düzelir

Canım aynen benim kuzum da öyle yapıyor.Ağlamıyorsa ve sonuçta uyuya kalıyorsa sorun yoktur o zaman.Hatırlarım benim kardeşim de uyumak üzereyken böyle yapardı.

oturdum izledim ne kadar sürecek ve sonrasında napıcak diye:)uzun süre suratını avuçladı durdu sonrasında hiç uyumamış gibi gözleri fal taşı gibi açıldısonrasında da mızmızlanmaya tabii..tekrar emzirdim uyudu yatırınca yine aynı..yaklaşık 1-2 saat sürüyo uyuması

Canım akşam 7 den bahsediyorum.
Saat 21.30 da bir verdim.Saat 01.30 da kalktı birde saat 05.30 da kalktı.Yani uyanana kadar 3 biberon içti 90 cc den.

Benimkide öyle yapınca yüz üstü çeviriyorum.O şekilde rahat dalıyor uykuya.

Bugün 8.30,11.30,14.30 toplam 270 cc içti
17.30 , 21.30,01.30,05.30 saatlerinde yine 90 cc den hesaplarsak toplamda üç aşağı beş yukarı düşünerek 600-650 cc arası içiyor.
Yine bugün tam hesaplar yazarım sana.

yüz üstü yatmayıda hiç sevmiyo...belki uykuluyken yüz üstü olduğunu fark etmezbu akşam yüz üstü yatırim bakim sonuç ne olucak

kizima dolapta stokladigim sutlerden birini isitip verdim ama ne yaptiysam iciremedim biberonu almiyor cok agladi ne yaptiysam aldiramadim midesi bulaniyor ilerde bireron lazim olunca napicaz bilmiyorum ilk baslarda aliyodu oysaki

Benimki de biberondan hic hoslanmiyor chicconun anne gogsune benzeyenini fln aldim onu da sevmedi
Simdi zar zor yarim saat ugrasarak avent veriyor annem ben yokken
Cigniyor itiyor istemiyormus ama annem kazaniyormus sonunda aliyormus :)
Ben haftada 1 biberonla veriyordum yine ayni sekilde zorla doke saca simdi tedaviye basladim mecbur hergun aliyor

Bu arada gece uyaninca altini degistiriyor musunuz siz?
Benimki gece uyanmiyor genelde ama sabaha karsi cis kokuyor
Degistirmeye kalkarsam da uyanir diye birakiyorum sabah ilk is temizliyorum
Yavrum gece uykusunu bu kadar duzeltmisken bozmak istemiyorum

Benimki de biberondan hic hoslanmiyor chicconun anne gogsune benzeyenini fln aldim onu da sevmedi
Simdi zar zor yarim saat ugrasarak avent veriyor annem ben yokken
Cigniyor itiyor istemiyormus ama annem kazaniyormus sonunda aliyormus :)
Ben haftada 1 biberonla veriyordum yine ayni sekilde zorla doke saca simdi tedaviye basladim mecbur hergun aliyor

Bu arada gece uyaninca altini degistiriyor musunuz siz?
Benimki gece uyanmiyor genelde ama sabaha karsi cis kokuyor
Degistirmeye kalkarsam da uyanir diye birakiyorum sabah ilk is temizliyorum
Yavrum gece uykusunu bu kadar duzeltmisken bozmak istemiyorum

kızlar emzırırken sıgara ıcıyormusunuz ben gunde 2 tane ıcıyorum

Emzirirken sigara mi? Ben aci yemiyorum kola icmiyorum sutumun tadi ve icerigi etkilenmesin diye

Kuzenim icerdi

Rabbim tekrar gostermesin kimseye yasatmasin oglu 1 yasinda kalp ameliyati olmak zorunda kaldi

Nedeni sigara mi bilemeyiz ama hep kendini sucladi

kızlar emzırırken sıgara ıcıyormusunuz ben gunde 2 tane ıcıyorum

Sigara mı ....
Normalde de kullanmıyorum ama kullansaydın hamilelikte veya emzirirken ASLA derdim...
Ben başım çatlasa da ilaç kullanmıyorum ki sütümün tadı değişmesin diye...
İnşaallah sende en kısa zamanda bırakırsın canım.

Ben 2-3 gün avent pes biberon aldım.Balmumundan yapılıyormuş.Gerçekten çok kaliteli ve koku yapmıyor.
Şimdiye kadar cam biberon kullandım ama 2 tanesi elimden düşüp kırılınca canım sıkıldı ben de avente geçtim.
Benim bebeğimde chiccoyu hiç tutamadı.Sürekli ağzının kenarından akıtıyordu ve ucunu ememiyordu.Dr.brownsun ucu da çok yumuşaktı ve gereksiz bir büyüklüğü vardı.Avent gerçekten çok güzel.

Benim kuzu bezini doldurmadığı için almıyorum ben sabaha kadar altını.Ama dün gece mesela biraz dolu gibiydi,karnını doyurmadan hemen önce aldım.Çok uykusu olduğu için gözlerini açsa bile devam ediyor uyumaya.

Ben mutlaka yedirmek icin kalkiyorum ve altinida o sirada degistiriyorum, korkuyorum pisik olur diye ..birde soyle bir sorun var benim oglan cok iserse ki bezi oglumun pipisini pestil yapiyor buda acaip rahatsizlik veriyor, bu yuzden bez baski yapmasin diye mutlaka her kalktigimda aliyorum altini, hem bezini oyle bir doldurmus oluyorki agirligini elime alinca valla hissedilebiliyor insan

ben geceleri altını eğer çok kirletmemişse hiç değiştirmiyorum, çünkü hemen uyanıyor..hem şimdiki bezlerde o kadar ıslak hissi uyandırmıyor sanırım...

degıstrmıyorum canım eger degıstırırsem kesın uyanıyo uykusu acılmasın dıye degıstırmıyorum..

Canım aynen benim kuzum da öyle yapıyor.Ağlamıyorsa ve sonuçta uyuya kalıyorsa sorun yoktur o zaman.Hatırlarım benim kardeşim de uyumak üzereyken böyle yapardı.

:) bende sadece benim kuzucuğum böle sanırdım... yüzünü gözünü yırttıyor nerdeyse, başını sürekli sağa sola çeviriyor. hele bu günlerde, emzirme saati geçtiyse, ve uykusu varsa uzun bir süre ağlıyor, bugune kadar ağlamayan kızışım bugünlerde huysuzluğu üzerinde, çok keyifsiz. nedenini bir türlü anlayamıyorum, çok üzülüyorum..

:) bende sadece benim kuzucuğum böle sanırdım... yüzünü gözünü yırttıyor nerdeyse, başını sürekli sağa sola çeviriyor. hele bu günlerde, emzirme saati geçtiyse, ve uykusu varsa uzun bir süre ağlıyor, bugune kadar ağlamayan kızışım bugünlerde huysuzluğu üzerinde, çok keyifsiz. nedenini bir türlü anlayamıyorum, çok üzülüyorum..

Uzman tv de diktoru izledim az once 3 ayinda bebegin annenin iki gogsunu 6/7 dakika emmesi normaldir diyor. Yani azaliyor drmek ki emme sureleri . Uzman tvde "3.ayda. Bebek nasil beskenmeli " diye aratirsan dokyor vahap anlatiyor. Yani kilo alimi iyi ise problem etmiyorlar canim.

Benimki gece sadece ıslatıyor sabaha doğru değiştiriyorum ,gece altına yaparsa eğer değiştiriveriyorum.Prima pampers 3-54 kullanıyorum bir önceki numaraya göre daha rahat.Öteki kakasını bazen taşırıyordu.

AY KIZLAR BENİM KIZIN ŞİMDİ BESLENME SAATİ GELDİ İNANIN KORKA KORKA GİDİYORUM ACABA BU KEZ NE TEPKİ VERECEK DİYE...BESLEYEBİLECEK MİYİM,HEPSİNİ BİTİRİR Mİ DİYE ARTIK HER BESLENME SAATİ YAKLAŞINCA İYİCE PARANOYA OLDUM.bEN GİDEYİM ARTIK KUZUMA,DUA EDİN SORUN ÇIKMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…