ayy ben ne kadar yüksek enerjiliydim modum düştü resmen ya...
kızım gece ateşlendi sabahta devam ettiii psikolojim çöktü... rüzgarda kaldı sanırım....huysuzlandı birde...sabaha kadar nöbet!!
eşim gitti bir hafta daha yok evimi, özledim....
saçmasapan lekelenmelerim canımı sıkıyor...ilişkide canımın yanması ya hep devam ederse diye endişelerim var!!!
kendimi çirkin ve kötü hissediyorum halbuki hamile kaldığım kilomunda altına düştüm ama ne giysem yakışmıyor kuaförde güzelim saçlarımı mahvetti sürekli bakım yapıyorum...uzasınlar diye ...postişler kullanıyorum...
eve kapandım gezemiyorum tozamıyorum giyinemiyorum süslenemiyorum benm gibi süslü biri için öyle zorki aynalara bu halde bakmak
kızıma yetemiyorum sanki kendimi yetersiz hissediyorum bütün enerjimi ona harcıyordum halbuki neler anlatıyordum ona şimdi uyusa diye sallayıp duruyorum konuşacak halim yok desem yeridir
kızlar ya bu durumları eşime de yansıtıyorum sürekli... hep bi triplerdeyim napsam ben yaaa bana biraz destek olun rica ediyorum..
herkes benimle aynı mı elimi kolumu kaldırcak gücüm yok halsizim bitkinim iyi değilim yahuuu
cnm ya sen normalmi yapmıştın... kızlar sez olanlar benm iç dikişler feci acıyor ve 40ımdan sonraki 2-3 denemede çok fenaydıı ya ben resmen 1 aydır kendimi dinlenmeye bıraktım... ablama sordum falan sez olduğu için benm neden iç dikişlerim yanıyor yahu... özendim walla beykoz sana....
2 ablamda yaptırmamış hatta ya bende yaptırcam diyordum ama kararsız kaldım eşimde yaptırmayalım dedi ama napsakki yahuuu
cnm bende 20 günde bir 5 gün süren koyu kan çamur kıvamında lekelenme şeklinde oluyorum... korkuyorum bi sorunummu var diye...
sez. yapan dr umu ilişkide acı ve bu sebepten dolayı telefonla aradım danıştım malum ist dayım hala... normal ama geldiğinde bir bakalım dediiiii senin nasıl olmuştu reglin normalmiydi...
Ayy tam yarama bastin, bende cok istiyorum bunu yapmayi ama kimse yok birakacak hadi birini bulsam bu seferde acaba benim gibi gozkulak olabilir mi diye dusunurum..ama birgun denicem en azindan uyudugu zaman esim ins bakarda birakirim..buyuk ozlem gercekten ama allahin gucune gitmesin bebeklerden biktigimiz icin degil yorgunluk diyelim buna ve ozlem
biyolog canim yaa benimde dogum sez le oldu ve halan sizim var ozellikle cok ayakta durdugumda veya cok yurudugumde oluyor ..Adet olayida bu ay gecikti gecen ayki senin dedigin gibi oldu rengi camurumsu idi ...sadece sut veren annelerde bazen hic adet gorunmuyor bu yuzden bu duzensilikler normal endise etme bence ama yinede daha rahat ediceksen bir doktora danis
valla kızlar ben adet konusunda ne yapcam bılmıyom valla. benim adetim zaten düzensizdi 4 5 ayda bir adet olurdum. şimdi sütmü koruyo genemi düzensiz devam edicek bilemiycem ama hamile kalmadan oncede oldugu gibi alıyorum bi düzüne hamilelik testi her ay bi tane yapıyorum :) hamiş kalmadan öncede öyle yapıyodum çünkü başka türlü anlayamıyorum malum yoksa bidaha karnım çıktığında anlarım valla
bende spinal sezeryanla doğum yaptım . beykoz cum valla bende sendenim tam gaz devambiyolog86 prezervatif kullanıyosanız ondan olabilir acıma. bizim 6 aylık hamilelikten bu yana bi faliyetimiz yoktu nerden baksanız 5 ay tık yoku yane ilk denememizde benimde canım çok yanmıştı ama prezervatiften ti. onsuz denediğimizde hiç acıma olmadı. dikişlere gelince öyle bir acı falan yok ama arada sırada bi sızı gibi geliyo dikiş yerlerime okadar. süslenmeye gelince benimde pek vakit bulduğum söylenemez. benmi en zoruma gicen evden çıkamamak oldu oturduğum ev asönsorlu ama ilk iki kat merdiven mecburen bebek arabasını indiremiyodum bi ekmek bile almak için eşime telefon açıyodum sağolsun geliyodu adam işten. baktım olucak gibi değil aldım bi kanguru hiç bi işim bile olmasa bi markete gidip raflara bakıyorum valla tavsiye ederim
bizde henüz büyük buluşma yaşamadık
malum hem ramazan eşim çok yoğun ve yorgun oluyor ramazanlarda hem evde annemler var daha szonu açamadık benim zaten aağrılı oluyodu(o yüzden 42. haftaya kadar normal olsun diye bekledim) bide sezeryan olduğum için ağrı olursa adam beni kapının önüne koyar hakkıda var birazdaha beklersem seneyi devriyesi gelecek bzim işinbende ne yapcam diye kara kara düşünüyorum.
Benimde gecikti gecen ay 7 sinde olmustum 5-6 gun surdu ama bu ay halan beklemedeyim, bu son gunlerde acaip gerginim acaba adet olma haziliklarimi yapiyor vucud bilemedim bende valla...sut veriyoruz oldan duzensizdir yoksa baska bir neden olmaz sanmam malum birde cok stresli su annelik oda bir etken olabilir
Turuncu canim yaaa bu cocuklar meme delikleri az ya malum agizlarina az akiyor sut ondan mi acaba icmekte zorlaniyorlar , simdi belki daha cok cekme ihtiyaci hissediyorlardir benimkide mirin kirinci uzun suruyor icmesi eskiye nazaran , ben olmazsa meme deliklerini 3 e cikariyim daha hizli ve cok icerler o zaman
canım test alıp baksana 10gün diyosun varsa bişey ögrenirsin ben coktan bkardım hala aynıyım sabırsızım ben yaaa
bence buyudukce doydugunun farkına varmaya basladı 120 cc abartı gelmişti zaten bana ideali bu
bizimkide sürekli meme istiodu şimdi artık 10 15 dk yetio eskisi gibi saatlerce durmuyo memede .onla alakalıdır diye düşünüorum
helal olsun canım sen helal et ne güzel bir insanı güldürebilmekgeri cekilme yöntemi cünkü prez bana alerji yaptı hemde poset o yaaa kullanamıyorum kocamda kullanmak istemio Allaha emanetiz
dün oğlum zeyd ve babası uyurken ağda yağı almaya migrosa gitmeye niyetlendim 10 dakikalık yol..bitaraftan hazırlanıyorum bi taraftan tarifsiz bir mutluluk heyecan içerisindeyim aylardır tek başıma dışarı çıkmadığım için öyle heyecanlıydımki anlatamam sanki özgürlüğüme yeniden kavuşmuş gibi..özlemişim ya eimi kollumu sallaya sallaya dolaşmayı...
canım senin işin daha zor ama gittigin yol iyi ben hamilelik testi yapamaya bayılıyorum sürekli yapsam bıkmam heral
canım merak etme yakında kocan panter gibi atlar üzerine kafanı yorma ben bile saldırmıstım şimdiden sana bizimki bacagımı görse üstüme atlıyor tabi bende masum degilim tavsan gibi seke seke yanına gidip oramı buramı sanki yanlıslıkla olmus gibi havalandırıyorum ay kocam bunları paylastıgımı görse bana yasaklar neti
ayy ben ne kadar yüksek enerjiliydim modum düştü resmen ya...
kızım gece ateşlendi sabahta devam ettiii psikolojim çöktü... rüzgarda kaldı sanırım....huysuzlandı birde...sabaha kadar nöbet!!
eşim gitti bir hafta daha yok evimi, özledim....
saçmasapan lekelenmelerim canımı sıkıyor...ilişkide canımın yanması ya hep devam ederse diye endişelerim var!!!
kendimi çirkin ve kötü hissediyorum halbuki hamile kaldığım kilomunda altına düştüm ama ne giysem yakışmıyor kuaförde güzelim saçlarımı mahvetti sürekli bakım yapıyorum...uzasınlar diye ...postişler kullanıyorum...
eve kapandım gezemiyorum tozamıyorum giyinemiyorum süslenemiyorum benm gibi süslü biri için öyle zorki aynalara bu halde bakmak
kızıma yetemiyorum sanki kendimi yetersiz hissediyorum bütün enerjimi ona harcıyordum halbuki neler anlatıyordum ona şimdi uyusa diye sallayıp duruyorum konuşacak halim yok desem yeridir
kızlar ya bu durumları eşime de yansıtıyorum sürekli... hep bi triplerdeyim napsam ben yaaa bana biraz destek olun rica ediyorum..
herkes benimle aynı mı elimi kolumu kaldırcak gücüm yok halsizim bitkinim iyi değilim yahuuu
ya turuncu yaa hala gülüyorum bendede aynı durum mevcut benim kocam güzelsin diyo bende yemiyorum ama yemiş gibi yapıyorum hem onunda göbegi var benimki en azından bir amac için oldu kocam bunun farkında aksini söylesin hemen moralini bozarım kötüyüm ben kötüyümcanım çift çizgiyi görsek ne olur meraktayım saskınlıkla korku arası bir durumda olurum cünkü ben herkeze 2-3sene dedim böle karsılarına cıkarsam bak bak gizliden hamile kalmıs bzede yalan yapıyor derler cünkü burdakiler öle yapıyor kalamadı demesinler diyede düşünmüyoruz diyolarsonra haber alıyoruz hamile kalmıs istemiyodum ama oldu kader diyolar agızlarına carpasım geliyor
turuncum benim eşim cok temkinli kalmam sanırım kendini iyi ayarlıyor
acilllllll yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama kullanan anneler yardıma ihtiyacım var.. şöyleki yarın acilen annemi hastaneye götürmem gerek ama bebeği götüremem zira hem ortalıkta salgın var hemde o varken annemle ilgilenemem zeyd'i komşuma bırakıcam bikaç saatliğine mecburen. süt sağıp bırakma imkanım yok makina almamıştım çünkü...ilk zaman aldığım sma golld bebek maması var üzerinde açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketin diyor ama bizim 7 hafta oldu açalı kullansam bi zararı olurmu...emzirip gidicem sadece 2 ölçek kadar yapacam ne olur ne olmaz diye 2 saat içinde döncem ne yapsam yenisini alsamda israf olur çünkü mama kulllanmıyorum..
beykozcum adam atlıcak yer arıyoda bende iş yok maleseffff çok acı çekiyorum elimde değil..:26::26:
biyolog86 canım bende sezeryanım genel anestezi ama azgınmıyım neyim anlamadımki inş sende benim gibi olursun canım kocan bayram eder
çok saol cnm geçer hastalıklar iyileşirde bunalıma resmen yeni girdim doğumdan beri kusmalarım bitti diye fink atıyordum:)Oncelikle gecmis olsun, allah sifa versin Asya bebege tez vakitte gecer ins.Simdi derler ya kelin ilaci olsa once kendine surerdi ..malum benimkide ayni bende sabahtan beri isyandayim, herseye tepem atip atip duruyor boyle olunca gozume hersey batar oldu...sakinlesiyorum ama biraz etrafi dagittiktan sonra tabbiii dagitma dedigim ona buna satasma seklinde oluyor ,neyse zamanla gecer umidi ile kendimi teselli ediyorum simdilik en azindan cok kotu olursam oglumu bagrima basiyorum biraz olsun sakinlesiyorum sanada tek acizene onerim bu olabilir canim cunku senin dediklerini bende denedim baktim olmadi,yaptiklarindan belli bir sure sonra sikilir oldum cozum kokten olmasi gerekiyor yani sac falan bunlar gecici seyler onlar biter bu sefer baska seyler takilir kafana malum icten sikinti olunca boyle oluyor
evet cnm prez. kullanıyorum aslında.... bak ondan olabileceğini hiç düşünmemiştim birde tiksiniyorum o şeyden sorma gitsin... nerde güzelim yasmin haplarım mis gibi... bakıyım 1 ay oldu eşim marmarise yola çıktı p tesi falan döner alır bizi evime gidince deneyeyim:)bende spinal sezeryanla doğum yaptım . beykoz cum valla bende sendenim tam gaz devambiyolog86 prezervatif kullanıyosanız ondan olabilir acıma. bizim 6 aylık hamilelikten bu yana bi faliyetimiz yoktu nerden baksanız 5 ay tık yoku yane ilk denememizde benimde canım çok yanmıştı ama prezervatiften ti. onsuz denediğimizde hiç acıma olmadı. dikişlere gelince öyle bir acı falan yok ama arada sırada bi sızı gibi geliyo dikiş yerlerime okadar. süslenmeye gelince benimde pek vakit bulduğum söylenemez. benmi en zoruma gicen evden çıkamamak oldu oturduğum ev asönsorlu ama ilk iki kat merdiven mecburen bebek arabasını indiremiyodum bi ekmek bile almak için eşime telefon açıyodum sağolsun geliyodu adam işten. baktım olucak gibi değil aldım bi kanguru hiç bi işim bile olmasa bi markete gidip raflara bakıyorum valla tavsiye ederim
biyolog canim yaa benimde dogum sez le oldu ve halan sizim var ozellikle cok ayakta durdugumda veya cok yurudugumde oluyor ..Adet olayida bu ay gecikti gecen ayki senin dedigin gibi oldu rengi camurumsu idi ...sadece sut veren annelerde bazen hic adet gorunmuyor bu yuzden bu duzensilikler normal endise etme bence ama yinede daha rahat ediceksen bir doktora danis
Çok geçmiş olsun canım ya...Herhalde rüzgarda kaldı yavrum.Şuan nasıl genel durumu?
İçinde bulunduğun psikolojiyi anca bizler anlayabiliriz.Malum hepimizde aynı sıkıntılarla boğuşuyoruz.
Bebeklerle 7/24 biz ilgileniyoruz,kendimize ayıracak zamanımız olmadığı için stresimizi atamıyoruz ve bu psikolojimizi olumsuz etkiliyor.
Sanırım henüz bebekli hayata daha tam alışamadık.
Ben de akşama kadar çatlıyorum evin içinde.Gurbetteyim,kapısını çalacak bir komşum bile yok.Şu günlerde içim iyice sıkıldığı için bunu eşime fena yansıtıyorum.Adamın her hareketi batıyor sanki bana.
Kayrayı da yeterince oyalayamıyorum.Babası desen oruç tuttuğu için gün boyu en fazla yarım saat ilgileniyor.Bütün yük benim omuzumda anlayacağın.....Rabbim sağlık versin yeter ki,bunların hepsi gelip geçici elbette ama aynı şuan senin yaşadığım gibi patlamayı ben de ara ara yaşıyorum.Ve sanıyorum ki herşey düzene girene kadar bir müddet daha böyle devam edecek...
Lütfen çok sıkıldığında Asyanı kucağına al ve doyasıya kokla....Her şeyi unutturuyor bu melekler bize...
acilllllll yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama kullanan anneler yardıma ihtiyacım var.. şöyleki yarın acilen annemi hastaneye götürmem gerek ama bebeği götüremem zira hem ortalıkta salgın var hemde o varken annemle ilgilenemem zeyd'i komşuma bırakıcam bikaç saatliğine mecburen. süt sağıp bırakma imkanım yok makina almamıştım çünkü...ilk zaman aldığım sma golld bebek maması var üzerinde açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketin diyor ama bizim 7 hafta oldu açalı kullansam bi zararı olurmu...emzirip gidicem sadece 2 ölçek kadar yapacam ne olur ne olmaz diye 2 saat içinde döncem ne yapsam yenisini alsamda israf olur çünkü mama kulllanmıyorum..
beykozcum adam atlıcak yer arıyoda bende iş yok maleseffff çok acı çekiyorum elimde değil..:26::26:
Tatlım sen tarihi geçmiş bir şeyi yermisin ?
Bu da aynı hesap...Kesinlikle verme diyorum...
Bebelac al 250 gramı 4-5 liraya.Elindekinide çöpe at gitsin.
turuncum benim eşim cok temkinli kalmam sanırım kendini iyi ayarlıyor
ya bazen prosedür geregi öyle tarihler veriyolar ya ondan sordum..yarın erkenden bi migrosa kaçıp alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?