2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bende spinal sezeryanla doğum yaptım . beykoz cum valla bende sendenim tam gaz devam biyolog86 prezervatif kullanıyosanız ondan olabilir acıma. bizim 6 aylık hamilelikten bu yana bi faliyetimiz yoktu nerden baksanız 5 ay tık yoku yane ilk denememizde benimde canım çok yanmıştı ama prezervatiften ti. onsuz denediğimizde hiç acıma olmadı. dikişlere gelince öyle bir acı falan yok ama arada sırada bi sızı gibi geliyo dikiş yerlerime okadar. süslenmeye gelince benimde pek vakit bulduğum söylenemez. benmi en zoruma gicen evden çıkamamak oldu oturduğum ev asönsorlu ama ilk iki kat merdiven mecburen bebek arabasını indiremiyodum bi ekmek bile almak için eşime telefon açıyodum sağolsun geliyodu adam işten. baktım olucak gibi değil aldım bi kanguru hiç bi işim bile olmasa bi markete gidip raflara bakıyorum valla tavsiye ederim

bende anneme bıraktım hatta giyinirken neden sırıtıyon sen deyip durdu kadıncağız...evet bende böyle düşündüğü için acaba kötü bişeymi düşündüm dedim ama ne yapayım 15 yaşından beri gurbetteyim hep özgür kız modunda gezdim şimdi hamileyken yanlızz bırakmadı eşim çocuk varkende bi stress arada yapmak lazım diye düşünüyorum..

biyolog canim yaa benimde dogum sez le oldu ve halan sizim var ozellikle cok ayakta durdugumda veya cok yurudugumde oluyor ..Adet olayida bu ay gecikti gecen ayki senin dedigin gibi oldu rengi camurumsu idi ...sadece sut veren annelerde bazen hic adet gorunmuyor bu yuzden bu duzensilikler normal endise etme bence ama yinede daha rahat ediceksen bir doktora danis

valla kızlar ben adet konusunda ne yapcam bılmıyom valla. benim adetim zaten düzensizdi 4 5 ayda bir adet olurdum. şimdi sütmü koruyo genemi düzensiz devam edicek bilemiycem ama hamile kalmadan oncede oldugu gibi alıyorum bi düzüne hamilelik testi her ay bi tane yapıyorum :) hamiş kalmadan öncede öyle yapıyodum çünkü başka türlü anlayamıyorum malum yoksa bidaha karnım çıktığında anlarım valla

canım senin işin daha zor ama gittigin yol iyi ben hamilelik testi yapamaya bayılıyorum sürekli yapsam bıkmam heral

canım benimde bazen içim acıyor dikişlerdn sanırım ama o anda fazla bişey olmuyor ben adetliyken cok agrım olmazdı hatta geldigini fazla anlamazdım aaa adet olmusumn derdim ama şimdi resmen cekilin ben geliyorum der gibi bir agrı bir agrı anlatamam yav ama adet olmayı seviyorum saglıklı oldugumu anlıyorum buarada bende gebelik testi alıyımda arada yaparım cnkü buay düzeni sastı erken oldum ve kan olarak gelmedi lekelenme oldu ilki resmen adetti nese zaten ben o testleri negatif bile olsa adrenalin için yapıyorum heyecan oluyor içim hop hop zıplıyor negatif bile olsa ben yapmasını seviyorum delimiyim ne

canım merak etme yakında kocan panter gibi atlar üzerine kafanı yorma ben bile saldırmıstım şimdiden sana bizimki bacagımı görse üstüme atlıyor tabi bende masum degilim tavsan gibi seke seke yanına gidip oramı buramı sanki yanlıslıkla olmus gibi havalandırıyorum ay kocam bunları paylastıgımı görse bana yasaklar neti

Oooffff Kayra bugün deli etti beni.Çocuk aç aç duruyor ya...Alışık değilim ben onun bu hallerine.
Öğlen 14.30 da 80 ml içirdim zorla.17.30 da mızmızlanmaya başladı.Aradan 3 saat geçince acıkmıştır herhalde dedim ve sağdığım sütü ısıttım.İlk içerken biberona saldırdı çok acıkmış gibi.40 ml içtikten sonra diliyle dışarı itmeye başladı biberonu.Zorla içirmeye çalıştım bi türlü almadı.Ben de kaşıkla zorla içirmeye çalıştım,baktım her yere dökülüyor,bu defada şurup şırıngasına koyarak ağzına sıktım.
Yani anlayacağınız zorla içirdim hepsinide.(toplam 80 ml idi)
Sonra kucağıma aldım gazını çıkarması için veeeee öğkkkkk diyerek hepsini de kustu .Bugün sadece 280 ml içti daha.

Ne oluyor bu çocuğa yaa. :44:

Valla ben de çok gerginim bu günlerde.Azarlayacak birini bulamayınca kocamı kırar oldum.
Ama o da hiç yardımcı olmuyor bana yaaaaaaaa

Yok bacım yok...Ben avent 3 delikli emzik ucu da aldım ama onunla da her yere döktü.Bi türlü içemedi.

canım test alıp baksana 10gün diyosun varsa bişey ögrenirsin ben coktan bkardım hala aynıyım sabırsızım ben yaaa

Kocama güveniyom.Yapmaz öyle bir hata...

Öyle mi dersin....:44:

helal olsun canım sen helal et ne güzel bir insanı güldürebilmek geri cekilme yöntemi cünkü prez bana alerji yaptı hemde poset o yaaa kullanamıyorum kocamda kullanmak istemio Allaha emanetiz

Allah korusun sizi valla bacım.İyi cesaret... :111:

Ne güzeeellllll.
Ben daha yalnız bakkala ekmek almaya bile gidemedim.

canım senin işin daha zor ama gittigin yol iyi ben hamilelik testi yapamaya bayılıyorum sürekli yapsam bıkmam heral

Aman şimdilik çift çizgiyi görmeyekte...

Anam ben oramı havalandırsam yağ fışkırır,buramı havalandırsam yırtıklarım meydanda...Herif nereme baksın

ya turuncu yaa hala gülüyorum bendede aynı durum mevcut benim kocam güzelsin diyo bende yemiyorum ama yemiş gibi yapıyorum hem onunda göbegi var benimki en azından bir amac için oldu kocam bunun farkında aksini söylesin hemen moralini bozarım kötüyüm ben kötüyüm canım çift çizgiyi görsek ne olur meraktayım saskınlıkla korku arası bir durumda olurum cünkü ben herkeze 2-3sene dedim böle karsılarına cıkarsam bak bak gizliden hamile kalmıs bzede yalan yapıyor derler cünkü burdakiler öle yapıyor kalamadı demesinler diyede düşünmüyoruz diyolarsonra haber alıyoruz hamile kalmıs istemiyodum ama oldu kader diyolar agızlarına carpasım geliyor

Çok geçmiş olsun canım ya...Herhalde rüzgarda kaldı yavrum.Şuan nasıl genel durumu?

İçinde bulunduğun psikolojiyi anca bizler anlayabiliriz.Malum hepimizde aynı sıkıntılarla boğuşuyoruz.
Bebeklerle 7/24 biz ilgileniyoruz,kendimize ayıracak zamanımız olmadığı için stresimizi atamıyoruz ve bu psikolojimizi olumsuz etkiliyor.
Sanırım henüz bebekli hayata daha tam alışamadık.
Ben de akşama kadar çatlıyorum evin içinde.Gurbetteyim,kapısını çalacak bir komşum bile yok.Şu günlerde içim iyice sıkıldığı için bunu eşime fena yansıtıyorum.Adamın her hareketi batıyor sanki bana.
Kayrayı da yeterince oyalayamıyorum.Babası desen oruç tuttuğu için gün boyu en fazla yarım saat ilgileniyor.Bütün yük benim omuzumda anlayacağın.....Rabbim sağlık versin yeter ki,bunların hepsi gelip geçici elbette ama aynı şuan senin yaşadığım gibi patlamayı ben de ara ara yaşıyorum.Ve sanıyorum ki herşey düzene girene kadar bir müddet daha böyle devam edecek...

Lütfen çok sıkıldığında Asyanı kucağına al ve doyasıya kokla....Her şeyi unutturuyor bu melekler bize...

Allahtan benim herifte bu halime hiç söz etmiyor.Gayet güzel ve hoşmuşum hala :111:
Hele aksini söylesin,valla fena bozarım ben de (şaka maka 6 aylık olsun ufaklık,yavaş yavaş diyete başlarım o zaman)
Çift çizgi meselesi ise,rabbim isteyenlere nasip eylesin.Şimdilik bu bıdıklar yeterince oyalıyor bizi.

turuncum benim eşim cok temkinli kalmam sanırım kendini iyi ayarlıyor

Hele bir temkinli olmasınlar

acilllllll yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama kullanan anneler yardıma ihtiyacım var.. şöyleki yarın acilen annemi hastaneye götürmem gerek ama bebeği götüremem zira hem ortalıkta salgın var hemde o varken annemle ilgilenemem zeyd'i komşuma bırakıcam bikaç saatliğine mecburen. süt sağıp bırakma imkanım yok makina almamıştım çünkü...ilk zaman aldığım sma golld bebek maması var üzerinde açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketin diyor ama bizim 7 hafta oldu açalı kullansam bi zararı olurmu...emzirip gidicem sadece 2 ölçek kadar yapacam ne olur ne olmaz diye 2 saat içinde döncem ne yapsam yenisini alsamda israf olur çünkü mama kulllanmıyorum..
beykozcum adam atlıcak yer arıyoda bende iş yok maleseffff çok acı çekiyorum elimde değil..:26::26:

Tatlım sen tarihi geçmiş bir şeyi yermisin ?
Bu da aynı hesap...Kesinlikle verme diyorum...
Bebelac al 250 gramı 4-5 liraya.Elindekinide çöpe at gitsin.

kızlar ateşimiz banyo ve şuruba rağmen 38i görünce kaptım asyayı doğru hastaneye... annemin evine yakın bi hastane var neyseki..
kızım boğazlarını üşütmüş... fitil verdiler hemen çünkü şurup içiremiyorlar meme dışındaki herşeyi atıyo çocuk ağzından resmen...
bu gece 3 kere daha vericem tekrarlarsa yarın kan ve idrar tahlili dedi...ama endişe etmene gerek yok dedi dr. bakalım ne çıkcaz düzeliriz umarım... ceftinex diye bir antibiyotik verdi az bir şişlik var dedi ama hiçte kullanmak istemiyorum yahu... warmı bunu kullanmış olan aranızda...?
kızım az önce uyandı su gibi olmuş üstünü değiştirdim hemen daha badisini çıtçıtlamadan daldı yine... aç ama emmiyo umuyorum gece emzirebilirim...

biyolog86 canım bende sezeryanım genel anestezi ama azgınmıyım neyim anlamadımki inş sende benim gibi olursun canım kocan bayram eder

ah cnm ah ben akrep burcuyum...isteksizlik yok aksine normale döndüm ama iç dikişlerime o anda dokunduğunda canım yanıyor... bu melet anlatılmıyorda yani o esnada iç kısım acıyor... hatta 40ımda dr vajen usg ile bakmıştı...uterustaki dikişler görünmüştü içten ve tam oraya değdiğinde de acıma olmuştu usg cihazı...
ilişki esnasında dip kısım acıyor yok mu başına gelen ablamada sordumda tabi böyle detaylı anlatamadım ki canım ya...
akrep içi,n zor bi durum

çok saol cnm geçer hastalıklar iyileşirde bunalıma resmen yeni girdim doğumdan beri kusmalarım bitti diye fink atıyordum:)

evet cnm prez. kullanıyorum aslında.... bak ondan olabileceğini hiç düşünmemiştim birde tiksiniyorum o şeyden sorma gitsin... nerde güzelim yasmin haplarım mis gibi... bakıyım 1 ay oldu eşim marmarise yola çıktı p tesi falan döner alır bizi evime gidince deneyeyim:)

birde nasılsa bebek düşünmüyoruz diye büyük boy kutu almıştık ahahahahahaaa ayda bir kereden 3 sene yeter diye dalga geçiyordukkk

ama süper içimi rahatlattın aşırı taktım kafama bu konuyu... benim için çok önemlidir çünkü bu kısım... kaç haftadır stres yaptım eşimden çok ben taktım kafama desem yeridir canım içime su serptin

tatlım dr umu aradım oda normal vucüt regliye hazırlanıyor dedi ama görüntüsü nasıl itici değilmi:)

koklamazmıyım canım çok teşekkür ederim...zaten birazda ondan canım sıkıldı...
kızımı alıyorum kucağıma ateşşş gözler şiş
mızmızlandı hatta emmedi bugün nerdeyse göğüslerim şiştiii

meleklerimizi yerim ya dur bi öpiim şu tontişimii:)

bebekli hayat gerçekten zormuş...uzaktan göründüğü gibi değilmiş... ben masal gibi sanardım evet masal gibi ama bu masaldaki zorluklar baya bir zorluyor...

umuyorum güzel güzel masal tadında büyütürüz yavrularımızııı

Son düzenleme:

Aslında biraz denesen elinle de sağabilirsin.En etkili süt çıkarma yöntemlerinden biridir el ile sağmak.

İki parmağını biraz yağla ve ucunu sıkarak sağmaya çalış.Ben makinam olmadığında bu şekilde süt sağardım.

Tatlım sen tarihi geçmiş bir şeyi yermisin ?
Bu da aynı hesap...Kesinlikle verme diyorum...
Bebelac al 250 gramı 4-5 liraya.Elindekinide çöpe at gitsin.

ya bazen prosedür geregi öyle tarihler veriyolar ya ondan sordum..yarın erkenden bi migrosa kaçıp alayım bari

ya bazen prosedür geregi öyle tarihler veriyolar ya ondan sordum..yarın erkenden bi migrosa kaçıp alayım bari

Sen iyi alıştın haa migrosa kaçmaya
Hangi migrosun ordasın sen ?
Ben bir koçtaştakini biliyorum,bir forumda var,bir de kayseriparkta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…