2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım daha o tutacak için küçükler
Benim kuzu içmemek için kafasını bir sağa bir sola çeviriyor.Haliyle birşeyle destekleyemiyorum.
Önceden ne güzel 10-15 dakikada 120-130 cc bile içtiğini bilirim.Hatta annem sen bunu aç bırakıyorsun diye ben görmeden çok kere fazla fazla yedirmiştir.Şimdi ne olduysa o içtiğinin yarısını 25-30 dakikada anca içiyor
Dur bakalım ay sonu görecez kilosunu.
Kayra da daha kafasını tutamıyor.Yattığı yerden ellerini tutup kendime doğru çektiğimde kafasını tutup ayağa kalkabiliyor sadece.
Dönme ise daha yan tarafa bacağını bile atmıyor,kaldı ki dönsün

arkadaşlar siz bebeklerınıze rota virüsü aşısı yaptırdınız mı yada yaptırcakmısınız ben çok kararsız kaldım lutfen yardım edın..

ben yaptırdım iki dozmuş....ikinci dozuda bu hafta olacak...

tiny love ev tipi ana kucağı almış dedesi oğluma inanılmaz şeker bişey...ve oğlum içinde dururken yemek yiyip ütü yapabiliyorum...hayat kurtarıcı...iki kademeli yatma ve oturma pozisyonu var titreşimli...oyuncakları var...

ya valla kilolar benimde derdim doktor ilk 6 ay rejim yok diyor hiç bişeyin içine olmuyorum...hamilelik kıyafetlerimde kalın ve büyük...çok sinir bozucu...

Doğumdan sonra 53.gün adet olmuştum.Lekelenme şeklinde 7-8 gün devam etti ve bitti.
Normalde 10 gün önce tekrar adet olmalıydım ama hala gelen giden yok :18:

Bu anakucaklarin icinde baglama kemerleri var mi ? bizimkini baglamazsam kayar asagi yoksa,varsa eger bende aliyim geldigimde, oraya burdan tasiyamam simdiden bakiniyorum alibilecegim guzel birsey ...bebekle seyehat gercekten zor simdi giderken pushchair goturcem ve birde park yatak , orda birakirim artik onlari her geldigimde kullanacak sekilde hazir olsunlar ...Bu arada park yatak kullanan varsa yorumlarinizi bekliyorum, memnunmusunuz bebekler rahat mi icinde ben hic kullanmadim buna binanen soruyorum..

ewet var canım...bende park yatak almayı düşünüyorum antalyay ailemin yanına gidicem eylülde orda yatar diye düşünüyorum ama hangi marka henüz araştırmadım...

arkadaslar ben kocamla hamileykende şimdide tam gaz fanfirifinfon işlerine devam ediyoruz benim bebegim huysuzdu buna ragmen hızlı cekimde geri kalmadık o işten şimdi gece uyuyo bebişim hızımız düştü korunsakta hamile kalmaktan korkuyorum :26:

Doğumdan sonra 53.gün adet olmuştum.Lekelenme şeklinde 7-8 gün devam etti ve bitti.

Benimde gecikti gecen ay 7 sinde olmustum 5-6 gun surdu ama bu ay halan beklemedeyim, bu son gunlerde acaip gerginim acaba adet olma haziliklarimi yapiyor vucud bilemedim bende valla...sut veriyoruz oldan duzensizdir yoksa baska bir neden olmaz sanmam malum birde cok stresli su annelik oda bir etken olabilir

Turuncu canim yaaa bu cocuklar meme delikleri az ya malum agizlarina az akiyor sut ondan mi acaba icmekte zorlaniyorlar , simdi belki daha cok cekme ihtiyaci hissediyorlardir benimkide mirin kirinci uzun suruyor icmesi eskiye nazaran , ben olmazsa meme deliklerini 3 e cikariyim daha hizli ve cok icerler o zaman

Allah muhabetinizi artttirsin, hakkina helal et cok guldum tabirine ,,neyle korunduguna bagli beykozcum, genelde korunma yontemlerinin hemen hemen hepsi tabii uygun olanlardan bahsediyorum yuzde 99.9 garanti veriyorlar ,,ee yuzde 0.01 de artik onada allahtan denir yapacak birsey yok bence endise edilcek birsey yok cunku zor ve az bir ihtimal

canım test alıp baksana 10gün diyosun varsa bişey ögrenirsin ben coktan bkardım hala aynıyım sabırsızım ben yaaa

saol cnm benim pek bilgim yok artık gidince ögrenicez doktordan rapor diosun dogum belgesi yeterlı degil yani:44:

bence buyudukce doydugunun farkına varmaya basladı 120 cc abartı gelmişti zaten bana ideali bu
bizimkide sürekli meme istiodu şimdi artık 10 15 dk yetio eskisi gibi saatlerce durmuyo memede .onla alakalıdır diye düşünüorum

ayy ben ne kadar yüksek enerjiliydim modum düştü resmen ya...
kızım gece ateşlendi sabahta devam ettiii psikolojim çöktü... rüzgarda kaldı sanırım....huysuzlandı birde...sabaha kadar nöbet!!
eşim gitti bir hafta daha yok evimi, özledim....
saçmasapan lekelenmelerim canımı sıkıyor...ilişkide canımın yanması ya hep devam ederse diye endişelerim var!!!
kendimi çirkin ve kötü hissediyorum halbuki hamile kaldığım kilomunda altına düştüm ama ne giysem yakışmıyor kuaförde güzelim saçlarımı mahvetti sürekli bakım yapıyorum...uzasınlar diye ...postişler kullanıyorum...
eve kapandım gezemiyorum tozamıyorum giyinemiyorum süslenemiyorum benm gibi süslü biri için öyle zorki aynalara bu halde bakmak
kızıma yetemiyorum sanki kendimi yetersiz hissediyorum bütün enerjimi ona harcıyordum halbuki neler anlatıyordum ona şimdi uyusa diye sallayıp duruyorum konuşacak halim yok desem yeridir
kızlar ya bu durumları eşime de yansıtıyorum sürekli... hep bi triplerdeyim napsam ben yaaa bana biraz destek olun rica ediyorum..
herkes benimle aynı mı elimi kolumu kaldırcak gücüm yok halsizim bitkinim iyi değilim yahuuu

cnm ya sen normalmi yapmıştın... kızlar sez olanlar benm iç dikişler feci acıyor ve 40ımdan sonraki 2-3 denemede çok fenaydıı ya ben resmen 1 aydır kendimi dinlenmeye bıraktım... ablama sordum falan sez olduğu için benm neden iç dikişlerim yanıyor yahu... özendim walla beykoz sana....

arkadaşlar siz bebeklerınıze rota virüsü aşısı yaptırdınız mı yada yaptırcakmısınız ben çok kararsız kaldım lutfen yardım edın..
2 ablamda yaptırmamış hatta ya bende yaptırcam diyordum ama kararsız kaldım eşimde yaptırmayalım dedi ama napsakki yahuuu

cnm bende 20 günde bir 5 gün süren koyu kan çamur kıvamında lekelenme şeklinde oluyorum... korkuyorum bi sorunummu var diye...
sez. yapan dr umu ilişkide acı ve bu sebepten dolayı telefonla aradım danıştım malum ist dayım hala... normal ama geldiğinde bir bakalım dediiiii senin nasıl olmuştu reglin normalmiydi...

helal olsun canım sen helal et ne güzel bir insanı güldürebilmek geri cekilme yöntemi cünkü prez bana alerji yaptı hemde poset o yaaa kullanamıyorum kocamda kullanmak istemio Allaha emanetiz

biyolog86 canım bende sezeryanım genel anestezi ama azgınmıyım neyim anlamadımki inş sende benim gibi olursun canım kocan bayram eder

ayy ben ne kadar yüksek enerjiliydim modum düştü resmen ya...
kızım gece ateşlendi sabahta devam ettiii psikolojim çöktü... rüzgarda kaldı sanırım....huysuzlandı birde...sabaha kadar nöbet!!
eşim gitti bir hafta daha yok evimi, özledim....
saçmasapan lekelenmelerim canımı sıkıyor...ilişkide canımın yanması ya hep devam ederse diye endişelerim var!!!
kendimi çirkin ve kötü hissediyorum halbuki hamile kaldığım kilomunda altına düştüm ama ne giysem yakışmıyor kuaförde güzelim saçlarımı mahvetti sürekli bakım yapıyorum...uzasınlar diye ...postişler kullanıyorum...
eve kapandım gezemiyorum tozamıyorum giyinemiyorum süslenemiyorum benm gibi süslü biri için öyle zorki aynalara bu halde bakmak
kızıma yetemiyorum sanki kendimi yetersiz hissediyorum bütün enerjimi ona harcıyordum halbuki neler anlatıyordum ona şimdi uyusa diye sallayıp duruyorum konuşacak halim yok desem yeridir
kızlar ya bu durumları eşime de yansıtıyorum sürekli... hep bi triplerdeyim napsam ben yaaa bana biraz destek olun rica ediyorum..
herkes benimle aynı mı elimi kolumu kaldırcak gücüm yok halsizim bitkinim iyi değilim yahuuu

cnm ya sen normalmi yapmıştın... kızlar sez olanlar benm iç dikişler feci acıyor ve 40ımdan sonraki 2-3 denemede çok fenaydıı ya ben resmen 1 aydır kendimi dinlenmeye bıraktım... ablama sordum falan sez olduğu için benm neden iç dikişlerim yanıyor yahu... özendim walla beykoz sana....

2 ablamda yaptırmamış hatta ya bende yaptırcam diyordum ama kararsız kaldım eşimde yaptırmayalım dedi ama napsakki yahuuu

cnm bende 20 günde bir 5 gün süren koyu kan çamur kıvamında lekelenme şeklinde oluyorum... korkuyorum bi sorunummu var diye...
sez. yapan dr umu ilişkide acı ve bu sebepten dolayı telefonla aradım danıştım malum ist dayım hala... normal ama geldiğinde bir bakalım dediiiii senin nasıl olmuştu reglin normalmiydi...

dün oğlum zeyd ve babası uyurken ağda yağı almaya migrosa gitmeye niyetlendim 10 dakikalık yol..bitaraftan hazırlanıyorum bi taraftan tarifsiz bir mutluluk heyecan içerisindeyim aylardır tek başıma dışarı çıkmadığım için öyle heyecanlıydımki anlatamam sanki özgürlüğüme yeniden kavuşmuş gibi..özlemişim ya eimi kollumu sallaya sallaya dolaşmayı...

Oncelikle gecmis olsun, allah sifa versin Asya bebege tez vakitte gecer ins.Simdi derler ya kelin ilaci olsa once kendine surerdi ..malum benimkide ayni bende sabahtan beri isyandayim, herseye tepem atip atip duruyor boyle olunca gozume hersey batar oldu...sakinlesiyorum ama biraz etrafi dagittiktan sonra tabbiii dagitma dedigim ona buna satasma seklinde oluyor ,neyse zamanla gecer umidi ile kendimi teselli ediyorum simdilik en azindan cok kotu olursam oglumu bagrima basiyorum biraz olsun sakinlesiyorum sanada tek acizene onerim bu olabilir canim cunku senin dediklerini bende denedim baktim olmadi,yaptiklarindan belli bir sure sonra sikilir oldum cozum kokten olmasi gerekiyor yani sac falan bunlar gecici seyler onlar biter bu sefer baska seyler takilir kafana malum icten sikinti olunca boyle oluyor

Ayy tam yarama bastin, bende cok istiyorum bunu yapmayi ama kimse yok birakacak hadi birini bulsam bu seferde acaba benim gibi gozkulak olabilir mi diye dusunurum..ama birgun denicem en azindan uyudugu zaman esim ins bakarda birakirim..buyuk ozlem gercekten ama allahin gucune gitmesin bebeklerden biktigimiz icin degil yorgunluk diyelim buna ve ozlem

Ayy tam yarama bastin, bende cok istiyorum bunu yapmayi ama kimse yok birakacak hadi birini bulsam bu seferde acaba benim gibi gozkulak olabilir mi diye dusunurum..ama birgun denicem en azindan uyudugu zaman esim ins bakarda birakirim..buyuk ozlem gercekten ama allahin gucune gitmesin bebeklerden biktigimiz icin degil yorgunluk diyelim buna ve ozlem

biyolog86 canım bende sezeryanım genel anestezi ama azgınmıyım neyim anlamadımki inş sende benim gibi olursun canım kocan bayram eder
bizde henüz büyük buluşma yaşamadık
malum hem ramazan eşim çok yoğun ve yorgun oluyor ramazanlarda hem evde annemler var daha szonu açamadık benim zaten aağrılı oluyodu(o yüzden 42. haftaya kadar normal olsun diye bekledim) bide sezeryan olduğum için ağrı olursa adam beni kapının önüne koyar hakkıda var birazdaha beklersem seneyi devriyesi gelecek bzim işin bende ne yapcam diye kara kara düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…