Biberon tutacagi derken neyi kasdettin bilmiyorum ama Avent in yanlarindan biberonu tutmasi icin tutturac var , eger bundan bahsediyorsan baska turlu ancak yavrularin belli bir zaman sonra tutacak hale gelmeleri olabilir ...ben sahsen agzina surekli tutmuyorum biberonu, benim oglan alisti buna.. birseylerle destekliyorum yada kendisi hatta eliyle yavas yavas duzeltmeye bile basladi ,,emziktede oyle her zaman olmasada kendi agzi veya eliyle cikarip sokuyor..bu konularda iyiyiz galiba ..gelelim donme olayina benim oglanda tembel suan donemiyor , kafayi daha tutamiyoruz dogru duzgun nasil donsunki bu velet
arkadaşlar siz bebeklerınıze rota virüsü aşısı yaptırdınız mı yada yaptırcakmısınız ben çok kararsız kaldım lutfen yardım edın..
Selam hanımlar!
Neler bikaçgünüdr bazı sıkıntılar sebebiyle giremiyorum geçmişi okumadan önce soruları sorayım belkı ben bitiresiye cevap verirsiniz...
Kraftın anakucagını evde kullanırım diyodum ama olmadı netten evtipi anakucağı almak istiyorum alan memnun kaldığınız ürün varmı nerden aldnız..
Oglum ishal oldu doktora bikaç gün götüremiycem ne yapsam ..
bende 15 kilo aldım doğumdan sonra 10.günde baktım 10 kilom gitmiş.saonrada 1kio gitmiş kaldı 4 kilom.. geçen sene ramazan sonrası hamile kaldığım için ramazanda 4 kio kadar almıştım anlıcağınız en az 8 kilom var eski halime dönmeye..bu fazlalıkların birçoğu göbek olduğundan eski kıyafetlerim olmuyor yeniilerinide almıyrum bu kiloya alışmıyayım diye sporda yapamıyorum nasıl gitcek bu kilolar bilmem..
tiny love ev tipi ana kucağı almış dedesi oğluma inanılmaz şeker bişey...ve oğlum içinde dururken yemek yiyip ütü yapabiliyorum...hayat kurtarıcı...iki kademeli yatma ve oturma pozisyonu var titreşimli...oyuncakları var...Eki Görüntüle 476335 Eki Görüntüle 476336
Bu anakucaklarin icinde baglama kemerleri var mi ? bizimkini baglamazsam kayar asagi yoksa,varsa eger bende aliyim geldigimde, oraya burdan tasiyamam simdiden bakiniyorum alibilecegim guzel birsey ...bebekle seyehat gercekten zor simdi giderken pushchair goturcem ve birde park yatak , orda birakirim artik onlari her geldigimde kullanacak sekilde hazir olsunlar ...Bu arada park yatak kullanan varsa yorumlarinizi bekliyorum, memnunmusunuz bebekler rahat mi icinde ben hic kullanmadim buna binanen soruyorum..
Denizdery
Canım ben chicco new dreams aldım.fena değil yusuf ömer onda rahat uyuyabiliyor.oyuncakları da ilgisini çekiyor.chicconun kendi mağazasında çok pahalı arastir öyle al.
Kızlar kilo mevzusunda çok canım sikkin44 kg ile hamile kaldım.12,5 kg aldım.doğumdan sonra 4,5 kg kalmıştı ve ben seviniyordum.ama suan 44 oğur geri düştüm malesef. Yusuf omeri emziriyorum ve pek yiyemiyorum sıcakta...nolcak halim bilmiyorum.gördüğünüz gibi kimi kurtulmak ister kimi kilo alsam diye bakar
Rota virus konusunda ben de kararsızım.duyduğuma gore sadece tek bir virusten koruyormus.yani yine de hasta olma riski var.
Bez konusunda da henüz karar veremedim.evde 3 çeşit bez var:) bir de molfix mi denesem acaba?
Kocalarla olan ilişki konusunda aynen birçoğunuz gibiyim.hamileliğin 7.ayından buyana bekar hayatı yaşıyor zavallı kocam.ne zaman bir girişimde bukuncak olsam o gun yusuf ömer hic durmyor ben de yorgunluktan bayılıyorumwalla adamin gözü dönecek yakinda
Doğumdan sonra 53.gün adet olmuştum.Lekelenme şeklinde 7-8 gün devam etti ve bitti.
Normalde 10 gün önce tekrar adet olmalıydım ama hala gelen giden yok :18:
Yok canım daha o tutacak için küçükler
Benim kuzu içmemek için kafasını bir sağa bir sola çeviriyor.Haliyle birşeyle destekleyemiyorum.
Önceden ne güzel 10-15 dakikada 120-130 cc bile içtiğini bilirim.Hatta annem sen bunu aç bırakıyorsun diye ben görmeden çok kere fazla fazla yedirmiştir.Şimdi ne olduysa o içtiğinin yarısını 25-30 dakikada anca içiyor
Dur bakalım ay sonu görecez kilosunu.
Kayra da daha kafasını tutamıyor.Yattığı yerden ellerini tutup kendime doğru çektiğimde kafasını tutup ayağa kalkabiliyor sadece.
Dönme ise daha yan tarafa bacağını bile atmıyor,kaldı ki dönsün
arkadaslar ben kocamla hamileykende şimdide tam gaz fanfirifinfon işlerine devam ediyoruzbenim bebegim huysuzdu buna ragmen hızlı cekimde geri kalmadık o işten şimdi gece uyuyo bebişim hızımız düştü korunsakta hamile kalmaktan korkuyorum :26:
Doğumdan sonra 53.gün adet olmuştum.Lekelenme şeklinde 7-8 gün devam etti ve bitti.
Normalde 10 gün önce tekrar adet olmalıydım ama hala gelen giden yok :18:
saol cnm benim pek bilgim yok artık gidince ögrenicez doktordan rapor diosun dogum belgesi yeterlı degil yani:44:gunes1
hayırlı olsun canım.. devlet memuruyum, tabiki hakkım var, insan kaynaklarıyla görüştüm.. kanunda "analık izninin bitiminden itibaren 2 yıla kadar ücretsiz izin hakkı vardır" diye geçiyormuş.. ama seninki nasıl olur bilemiyorum, insan kaynakları varsa bi sor şimdiden bence.. doktordan şu tarihe kadar çalışamaz raporu almıştım, analık izni diye geçiyor, onu isteyebilir belki.. dediğim gibi onu sor istersen..
bence buyudukce doydugunun farkına varmaya basladı 120 cc abartı gelmişti zaten bana ideali bu
Yok canım daha o tutacak için küçükler
Benim kuzu içmemek için kafasını bir sağa bir sola çeviriyor.Haliyle birşeyle destekleyemiyorum.
Önceden ne güzel 10-15 dakikada 120-130 cc bile içtiğini bilirim.Hatta annem sen bunu aç bırakıyorsun diye ben görmeden çok kere fazla fazla yedirmiştir.Şimdi ne olduysa o içtiğinin yarısını 25-30 dakikada anca içiyor
Dur bakalım ay sonu görecez kilosunu.
Kayra da daha kafasını tutamıyor.Yattığı yerden ellerini tutup kendime doğru çektiğimde kafasını tutup ayağa kalkabiliyor sadece.
Dönme ise daha yan tarafa bacağını bile atmıyor,kaldı ki dönsün
arkadaslar ben kocamla hamileykende şimdide tam gaz fanfirifinfon işlerine devam ediyoruzbenim bebegim huysuzdu buna ragmen hızlı cekimde geri kalmadık o işten şimdi gece uyuyo bebişim hızımız düştü korunsakta hamile kalmaktan korkuyorum :26:
2 ablamda yaptırmamış hatta ya bende yaptırcam diyordum ama kararsız kaldım eşimde yaptırmayalım dedi ama napsakki yahuuuarkadaşlar siz bebeklerınıze rota virüsü aşısı yaptırdınız mı yada yaptırcakmısınız ben çok kararsız kaldım lutfen yardım edın..
Benimde gecikti gecen ay 7 sinde olmustum 5-6 gun surdu ama bu ay halan beklemedeyim, bu son gunlerde acaip gerginim acaba adet olma haziliklarimi yapiyor vucud bilemedim bende valla...sut veriyoruz oldan duzensizdir yoksa baska bir neden olmaz sanmam malum birde cok stresli su annelik oda bir etken olabilir
Turuncu canim yaaa bu cocuklar meme delikleri az ya malum agizlarina az akiyor sut ondan mi acaba icmekte zorlaniyorlar , simdi belki daha cok cekme ihtiyaci hissediyorlardir benimkide mirin kirinci uzun suruyor icmesi eskiye nazaran , ben olmazsa meme deliklerini 3 e cikariyim daha hizli ve cok icerler o zaman
Allah muhabetinizi artttirsin, hakkina helal et cok guldum tabirine ,,neyle korunduguna bagli beykozcum, genelde korunma yontemlerinin hemen hemen hepsi tabii uygun olanlardan bahsediyorum yuzde 99.9 garanti veriyorlar ,,ee yuzde 0.01 de artik onada allahtan denir yapacak birsey yok bence endise edilcek birsey yok cunku zor ve az bir ihtimal
2 ablamda yaptırmamış hatta ya bende yaptırcam diyordum ama kararsız kaldım eşimde yaptırmayalım dedi ama napsakki yahuuuarkadaşlar siz bebeklerınıze rota virüsü aşısı yaptırdınız mı yada yaptırcakmısınız ben çok kararsız kaldım lutfen yardım edın..
Benimde gecikti gecen ay 7 sinde olmustum 5-6 gun surdu ama bu ay halan beklemedeyim, bu son gunlerde acaip gerginim acaba adet olma haziliklarimi yapiyor vucud bilemedim bende valla...sut veriyoruz oldan duzensizdir yoksa baska bir neden olmaz sanmam malum birde cok stresli su annelik oda bir etken olabilir
ayy ben ne kadar yüksek enerjiliydim modum düştü resmen ya...
kızım gece ateşlendi sabahta devam ettiii psikolojim çöktü... rüzgarda kaldı sanırım....huysuzlandı birde...sabaha kadar nöbet!!
eşim gitti bir hafta daha yok evimi, özledim....
saçmasapan lekelenmelerim canımı sıkıyor...ilişkide canımın yanması ya hep devam ederse diye endişelerim var!!!
kendimi çirkin ve kötü hissediyorum halbuki hamile kaldığım kilomunda altına düştüm ama ne giysem yakışmıyor kuaförde güzelim saçlarımı mahvetti sürekli bakım yapıyorum...uzasınlar diye ...postişler kullanıyorum...
eve kapandım gezemiyorum tozamıyorum giyinemiyorum süslenemiyorum benm gibi süslü biri için öyle zorki aynalara bu halde bakmak
kızıma yetemiyorum sanki kendimi yetersiz hissediyorum bütün enerjimi ona harcıyordum halbuki neler anlatıyordum ona şimdi uyusa diye sallayıp duruyorum konuşacak halim yok desem yeridir
kızlar ya bu durumları eşime de yansıtıyorum sürekli... hep bi triplerdeyim napsam ben yaaa bana biraz destek olun rica ediyorum..
herkes benimle aynı mı elimi kolumu kaldırcak gücüm yok halsizim bitkinim iyi değilim yahuu
dün oğlum zeyd ve babası uyurken ağda yağı almaya migrosa gitmeye niyetlendim 10 dakikalık yol..bitaraftan hazırlanıyorum bi taraftan tarifsiz bir mutluluk heyecan içerisindeyim aylardır tek başıma dışarı çıkmadığım için öyle heyecanlıydımki anlatamam sanki özgürlüğüme yeniden kavuşmuş gibi..özlemişim ya eimi kollumu sallaya sallaya dolaşmayı...
dün oğlum zeyd ve babası uyurken ağda yağı almaya migrosa gitmeye niyetlendim 10 dakikalık yol..bitaraftan hazırlanıyorum bi taraftan tarifsiz bir mutluluk heyecan içerisindeyim aylardır tek başıma dışarı çıkmadığım için öyle heyecanlıydımki anlatamam sanki özgürlüğüme yeniden kavuşmuş gibi..özlemişim ya eimi kollumu sallaya sallaya dolaşmayı...
bizde henüz büyük buluşma yaşamadıkbiyolog86 canım bende sezeryanım genel anestezi ama azgınmıyım neyim anlamadımki inş sende benim gibi olursun canım kocan bayram eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?