kızlar alemsiniz ya, markete gitsek sevinir olduk resmenağlancak halimize gülüyorum.. bende öyleyim valla.. eskiden gezmekten ayaklarım pert oldu, şimdi de 24 saat evin içindeyim ..
beykoz, aman dikkat canım ya.. hamile kalırsan bebişine yazık olur, ememez de hamileyken, daha da çok küçük yavrumama eşine davranışını takdir ettim en doğrusunu yapıyosun, biz tembel tembel takılıyoruz..
biyologcum, çok geçmiş olsun.. yaşadıkların hepsi çok normal.. ara sıra afakanlar basıyo banada, herşeye olumsuz tarafından bakıp içimi karartıyorum.. daha önce doğum yapmış arkadaşlarla konuşuyordum.. başımı kaldıramıyordum, ne zor bi dönemdi diyorlar.. bizimki de ara ara bizi yokluyor sanırsam.. kolay değil bu güzel fakat zor duruma adapte olmak.. hormonlarımız, vücudumuz ve beynimiz yeni duruma ayak uydurmaya çalışıyor.. emin ol eşine düşündüğün gibi de görünmüyosun.. bu sıkıntıları yaşarken kuzularımız bizim en güzel tesellimiz ..
burayi ilk kez bu kadar kalabalik gordum huuu kizlar uyuttunuz mu bebisleriiii
ahahaha biri beni mi anlatmış ne:)
bişe almaya markete gidip arabayı doldurup eve geldiğimde almam gerekeni almayı hep unutmuş olurdum... sonra eşimi gönderirdim al diye hatta yanınada fazladan birşeyler söylerim... bakar öyle suratımaa canm kocam yaaa:)
beykozcum bunları senden duymak ne hoşşş
kaygnlştrc markasıda ver bari canım....
cnm ya bende çok istiyorum ama kullanılmıyormuşşş maalesef... hap resmen konformuş ya regl de düzenliyordu:)
spiral düşünen varmı aranızda dr.um tavsiye ettii... ben iğne mi iyi spiralmi dedim ama iğneler hormon bozukluğu yapıyormuşşş
hapta emzirirken olmuyor...
spiralde taktırmak can sıkıcı yaaa çatı muayenesinde bile hepimiz gerim gerim gerildikkk onda ne olur bilemem ama ben şu acıma işini çözsem spiral araştırmasına gircem sanırım....
bilgisi olan varmımııı
cnm ben spirali dun sordum dr 6 ay bi sene bekliyceksin dedi ic dikislerden dolayi
benimki emmede canım bi taraftan laf yetiştiriorum kocama bi taraftn yazıyorm kocam zaten şimdi alır elimden laptopu
benm doktorum 2 ay sonra gel takalım dedi anlamadım benimde dikişlerim var
buzuki orhan koydum kizim sersemledi yoksa gozler cin gibiydi
Oooffff Kayra bugün deli etti beni.Çocuk aç aç duruyor ya...Alışık değilim ben onun bu hallerine.
Öğlen 14.30 da 80 ml içirdim zorla.17.30 da mızmızlanmaya başladı.Aradan 3 saat geçince acıkmıştır herhalde dedim ve sağdığım sütü ısıttım.İlk içerken biberona saldırdı çok acıkmış gibi.40 ml içtikten sonra diliyle dışarı itmeye başladı biberonu.Zorla içirmeye çalıştım bi türlü almadı.Ben de kaşıkla zorla içirmeye çalıştım,baktım her yere dökülüyor,bu defada şurup şırıngasına koyarak ağzına sıktım.
Yani anlayacağınız zorla içirdim hepsinide.(toplam 80 ml idi)
Sonra kucağıma aldım gazını çıkarması için veeeee öğkkkkk diyerek hepsini de kustu.Bugün sadece 280 ml içti daha.
Ne oluyor bu çocuğa yaa. :44:
canım merak etme yakında kocan panter gibi atlar üzerine kafanı yorma ben bile saldırmıstım şimdiden sana bizimki bacagımı görse üstüme atlıyor tabi bende masum degilim tavsan gibi seke seke yanına gidip oramı buramı sanki yanlıslıkla olmus gibi havalandırıyorum ay kocam bunları paylastıgımı görse bana yasaklar neti
Anam ben oramı havalandırsam yağ fışkırır,buramı havalandırsam yırtıklarım meydanda...Herif nereme baksın
bende anlamadim valla eltim 6 aylik oldugunda taktirdi baska bi doktorada soracagim:44:
gecmis olsun turuncu belki Kayra usutmustur bu yuzden tadi yoktur yarin bir doktorami gotursen ne!
Allah iyiligini versin Beykoz alesin yaa su son 3 sayfadir okuyup okuyup katila katila guluyorum resmen, cok yasayin kizlar yaa valla alemsiniz
Yok canim o kadarda degildir be turuncu haksizlik etmene kendine
kızlar bebeğim emmiyor bana yardımcı olun.geceleri iyi gündüzleri iyi emiyo ama aksam olnca zorla emziriyorumdaha meme yı emmeden huysuzlanıyor sütümde var kiloda alıyo ayaklarrını kasıyo gaz cıkarıyo aglamaya baslıyo memeyı bırakıp aglıyo 3 bucuk aylıknapıcam blmiyom
burayi ilk kez bu kadar kalabalik gordum huuu kizlar uyuttunuz mu bebisleriiii
aman be kızlar boşverin 2 ayı 6 ayı şu benm iç dikişlerin acıması ne olcekkk arkedeşlerrrrr
aman be kızlar boşverin 2 ayı 6 ayı şu benm iç dikişlerin acıması ne olcekkk arkedeşlerrrrr
bnde dinledim işe yarıyomu bilmiorum denemedim canım sence durum pozitifmi işe yarıyomu
E
Ben doğduğundan beri her Aksam dinletiyorum ise yarıyor test ettim :))
Ya canim benimde zaman zaman oluyor hatta bazen epey aci hissediyorum ama her an her zaman degil , senin ne sik araliklarla oluyorki,
sana doktor yolu görünüyor yeniden git bence sor ve baktır için rahatlasın
zaman zaman değil canım o ritmik durumda iç kısım her harekette acıyor yani... özellikle soruyorum ki dr um telefonde normal dedi bana da benle aynısını yaşayan varmı diye
zaten dr.dan çıkamadık hamile kaldım dr serum doğum yaptık dr aciller...
eşi,m diyorki 2. çocuk falan düşünme sakınnnnnnn
ya gidicemde en az 10 gün beklemem şart cnm bursada değilim ya... feci taktım kafaya ...azıcıkta olsa beynimi rahatlatmam lazım malum başka sorunlarımda var....
ne bilim ben yaaaaa bunalımdayım neyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?