2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tsk ederim canım benim kocam cok temkinli ikimizde gezmkten evin yolunu zor bulurduk bebek olunca biryere gidemedigimiz için benden önce kocam lohusa psikolojisine girdi oyuzden ondan kaçmaz rahatım yani

cnm ben spirali dun sordum dr 6 ay bi sene bekliyceksin dedi ic dikislerden dolayi

gecmis olsun turuncu belki Kayra usutmustur bu yuzden tadi yoktur yarin bir doktorami gotursen ne!

Allah iyiligini versin Beykoz alesin yaa su son 3 sayfadir okuyup okuyup katila katila guluyorum resmen, cok yasayin kizlar yaa valla alemsiniz

Anam ben oramı havalandırsam yağ fışkırır,buramı havalandırsam yırtıklarım meydanda...Herif nereme baksın

Yok canim o kadarda degildir be turuncu haksizlik etmene kendine

canım bnim bende hepinize gülüorum nesem yerine geliyor

Canimsin yaa demek gazi yeniden baslamis bence gaz ilaci dene daha onceden denedigin bir tane varsa onu dene iyi gelir belki,

burayi ilk kez bu kadar kalabalik gordum huuu kizlar uyuttunuz mu bebisleriiii

Oglumu buranin saatine gore 9 gibi uyuttum ama ondan once 8 gibi tam uyudu dedik ki uyandi ve ben yeniden uyuttum guya esim bakicakti banyosunu yaptirdik koydum yerinde dalmisti ,,bende bir dusa giriyim dedim ciktigimda almis eline cocuguda bir guzel nerde ise soymus ki burasi cok serin gorunce deliye dondum birde bana ne yapcagimi soyediginde iste o zaman gel sinir olma , bu adam yakinda elimde kalicak benim kizlar

Ya canim benimde zaman zaman oluyor hatta bazen epey aci hissediyorum ama her an her zaman degil , senin ne sik araliklarla oluyorki,

zaman zaman değil canım o ritmik durumda iç kısım her harekette acıyor yani... özellikle soruyorum ki dr um telefonde normal dedi bana da benle aynısını yaşayan varmı diye

sana doktor yolu görünüyor yeniden git bence sor ve baktır için rahatlasın

zaten dr.dan çıkamadık hamile kaldım dr serum doğum yaptık dr aciller...
eşi,m diyorki 2. çocuk falan düşünme sakınnnnnnn
ya gidicemde en az 10 gün beklemem şart cnm bursada değilim ya... feci taktım kafaya ...azıcıkta olsa beynimi rahatlatmam lazım malum başka sorunlarımda var....
ne bilim ben yaaaaa bunalımdayım neyimmmm

bencede git madem cok kafana takıyosun ve agrıların var içini göremeyecegine göre ve ilac kafana göre alamayacagına göre seni doktor paklar canım cnkü sürekli hissettigin acın var bu normal degil bence :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…