2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım herseyden önce saglık ben işin sakasındayım eger acın varsa ozaman dikkat etmelisin bacım

Sen iyi alıştın haa migrosa kaçmaya
Hangi migrosun ordasın sen ?
Ben bir koçtaştakini biliyorum,bir forumda var,bir de kayseriparkta...

koçtaştaki güya sadece yağ almaya gittimdi hiçte alışveriş yapmazdım migrostan ama primada kampanya varmış 2 paket mega aldım uni baby kampanya varmış 9 tane ondan aldım kampanya diye diye arabayı doldurdum eve yanlız gelemedim bilemm..sorarsanız yağıda alamadım

bende istiyorum diyet yapıp incelmek cagla şikel gibi olmak hiç dogurmamış gibi

canım herseyden önce saglık ben işin sakasındayım eger acın varsa ozaman dikkat etmelisin bacım

ay canım sorma hiç yaram derinde millet zevkine yapar ben ölüp ölüp diriliyorumm..allah kimseye yaşatmasın çok zor buda benim imtihanım o yüzden normal doğum normal doğum ddiye kendimi paraladım ama oda fos çıktı

ya öle deme o cektigin acılarla yeniden dogmuş gibi oluyosun dogru olanı yaptın varsın o iş olmasın

Kizlar uyuz mu uyiuz birsey oldum ben ya
Elim hicbir ise gitmiyor temizlikci geliyor ayda 1 tepeden asagi temizliyor
Omer uyur uyumaz ben de uyumak istiyorum

Esimle 40im cikinca yatak odamizda normale donmustuk ama simdi onu da istemiyorum :s
Sicaktan daraldim diye bas bas bagirdimadam gitti klima aldi yine de evde duramiyorum afakanlar basiyor omeri kaptigim gibi alisveristeyim:s
Maasi komple harcadim halbuki kenara koysam ucretsiz izin param. Cikar
Iftari da sahuru da cok zor hazirliyorum bi sabah namazi kilabiliyorum gerisi kaciyor
Napicam ben ya omerle de eskisi gibi oynayamiyorum kiyamam yavruma

O isi yaparken kayganlastirici kullaniyorum hormonlar kuruluk yapiyormus cunku
Esiniz prez. Kullaniyorsa.en incesini alsin bi. De kih kih kih :d

bende istiyorum diyet yapıp incelmek cagla şikel gibi olmak hiç dogurmamış gibi

Kizlar,bendogum oncesi kiloma dondum eskiden kalcam yoktu simdi oldu cok sukur :)
Ama karnimi hala toparlayamadim 2 3 cizik var ve gobekli gibiyim surekli icime cekip birakiyorum tik oldu
Internette 8dakikada karinegzersizi diye bir video var ona basladim simdi
Omeri yikarkengobegim yuzundenesimden utaniyorum ama Yine de gorenler dogum yaptigima inanamayinca esimin yaninda koltuklarim kabariyor

[SUP]ebebekte kampanya varmis omere telsiz aldik ne buyuk rahatlikmis ya bayildim. Aglamasini gectim ioynarkenki seslerini duymak bile is yaparken moral oluyor[/SUP]

ya öle deme o cektigin acılarla yeniden dogmuş gibi oluyosun dogru olanı yaptın varsın o iş olmasın

beykoz dümen cim beni yanlış anladın o işlerde acım oluyor normal doğurursam belki geçer diye düşünüyodum ama 42. haftaya kadar bekledim normal olmayınca sezeryan oldum şimdi son durum nedir bilmiyorum daha faaliyete geçemedim acayip tırsıyorum bide sezeryan dikişlerim ağrırsa diyeee offf offf kadın olmak ne zor beee

kızlar alemsiniz ya, markete gitsek sevinir olduk resmen ağlancak halimize gülüyorum.. bende öyleyim valla.. eskiden gezmekten ayaklarım pert oldu, şimdi de 24 saat evin içindeyim ..
beykoz, aman dikkat canım ya.. hamile kalırsan bebişine yazık olur, ememez de hamileyken, daha da çok küçük yavrum ama eşine davranışını takdir ettim en doğrusunu yapıyosun, biz tembel tembel takılıyoruz..

biyologcum, çok geçmiş olsun.. yaşadıkların hepsi çok normal.. ara sıra afakanlar basıyo banada, herşeye olumsuz tarafından bakıp içimi karartıyorum .. daha önce doğum yapmış arkadaşlarla konuşuyordum.. başımı kaldıramıyordum, ne zor bi dönemdi diyorlar.. bizimki de ara ara bizi yokluyor sanırsam.. kolay değil bu güzel fakat zor duruma adapte olmak.. hormonlarımız, vücudumuz ve beynimiz yeni duruma ayak uydurmaya çalışıyor.. emin ol eşine düşündüğün gibi de görünmüyosun.. bu sıkıntıları yaşarken kuzularımız bizim en güzel tesellimiz ..

Sanki beni anlatmissin zeynepcim al benden de o kadar.hatta benim durum biraz daha sıkıntılı.ben baya bir gerginim.eşim işi nedeniyle çok yorgun ve stresli oluyor.bana yardımcı olamıyor haliyle.üstüne bir de stresini bana yansıtıyor.ben zaten gerginim yorgunluktan ve ha yatımın birden bire alt üst olmasından hal böyle olunca evin huzuru kaçıyor. Yatak odasi hayatımız da sıfır.çok sikintiliyim kızlar off off.ne namaz var.ne temizlik.ne yeme içme mala döndüm resmen yaaaa

kızlar bebeğim emmiyor bana yardımcı olun.geceleri iyi gündüzleri iyi emiyo ama aksam olnca zorla emziriyorumdaha meme yı emmeden huysuzlanıyor sütümde var kiloda alıyo ayaklarrını kasıyo gaz cıkarıyo aglamaya baslıyo memeyı bırakıp aglıyo 3 bucuk aylıknapıcam blmiyom

canım karısık olan varya ondan aldık tırtıklı hassas falan karışık hepsini denedim yok hemde alerji yaptı günlerce kasındım ve vazgectim ondan hapmı kullansam canlarım

tabi ya sen böle anlat biz catlayalım kıskanclıktan ben hala fazladan 8 kilo ve daha öncesinden olan 6kiloyu nasıl vercem bilemezken ve karnım harita gibiyken 2-3 çızıktan bahsediyon bacım ya eminim bi lokma göbegin vardır benim egilince yere degen memişleri saymıyorum yani

bende sezeryan olanlardanım acı arada bendede var canım sen bir dene olmazsa enazından denemedim demessin hayatım ben hemen kırkım cıkınca basladım tutana ask olsun ay bni azman ilan etceksiniz

ahahaha biri beni mi anlatmış ne:)

bişe almaya markete gidip arabayı doldurup eve geldiğimde almam gerekeni almayı hep unutmuş olurdum... sonra eşimi gönderirdim al diye hatta yanınada fazladan birşeyler söylerim... bakar öyle suratımaa canm kocam yaaa:)

beykozcum bunları senden duymak ne hoşşş

kaygnlştrc markasıda ver bari canım....

canım karısık olan varya ondan aldık tırtıklı hassas falan karışık hepsini denedim yok hemde alerji yaptı günlerce kasındım ve vazgectim ondan hapmı kullansam canlarım

cnm ya bende çok istiyorum ama kullanılmıyormuşşş maalesef... hap resmen konformuş ya regl de düzenliyordu:)
spiral düşünen varmı aranızda dr.um tavsiye ettii... ben iğne mi iyi spiralmi dedim ama iğneler hormon bozukluğu yapıyormuşşş
hapta emzirirken olmuyor...
spiralde taktırmak can sıkıcı yaaa çatı muayenesinde bile hepimiz gerim gerim gerildikkk onda ne olur bilemem ama ben şu acıma işini çözsem spiral araştırmasına gircem sanırım....
bilgisi olan varmımııı

Yasasin miskin anneler!
Boyle olmazama ya bir sekildeduzene girmeliyiz
Birkac planim var ilk is yazicam cok umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…