acilllllll yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama kullanan anneler yardıma ihtiyacım var.. şöyleki yarın acilen annemi hastaneye götürmem gerek ama bebeği götüremem zira hem ortalıkta salgın var hemde o varken annemle ilgilenemem zeyd'i komşuma bırakıcam bikaç saatliğine mecburen. süt sağıp bırakma imkanım yok makina almamıştım çünkü...ilk zaman aldığım sma golld bebek maması var üzerinde açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketin diyor ama bizim 7 hafta oldu açalı kullansam bi zararı olurmu...emzirip gidicem sadece 2 ölçek kadar yapacam ne olur ne olmaz diye 2 saat içinde döncem ne yapsam yenisini alsamda israf olur çünkü mama kulllanmıyorum..
beykozcum adam atlıcak yer arıyoda bende iş yok maleseffff çok acı çekiyorum elimde değil..:26::26:
Sen iyi alıştın haa migrosa kaçmaya
Hangi migrosun ordasın sen ?
Ben bir koçtaştakini biliyorum,bir forumda var,bir de kayseriparkta...
Allahtan benim herifte bu halime hiç söz etmiyor.Gayet güzel ve hoşmuşum hala :111:
Hele aksini söylesin,valla fena bozarım ben de(şaka maka 6 aylık olsun ufaklık,yavaş yavaş diyete başlarım o zaman)
Çift çizgi meselesi ise,rabbim isteyenlere nasip eylesin.Şimdilik bu bıdıklar yeterince oyalıyor bizi.
Hele bir temkinli olmasınlar
canım herseyden önce saglık ben işin sakasındayım eger acın varsa ozaman dikkat etmelisin bacım
hahahah ilahi beykozzzz kendimi haydar dümene yazıyormuş gibi hissettimmmm ahahahaha....
ay canım sorma hiç yaram derinde millet zevkine yaparben ölüp ölüp diriliyorumm..allah kimseye yaşatmasın çok zor buda benim imtihanım o yüzden normal doğum normal doğum ddiye kendimi paraladım ama oda fos çıktı
bende istiyorum diyet yapıp incelmek cagla şikel gibi olmak hiç dogurmamış gibi
ya öle deme o cektigin acılarla yeniden dogmuş gibi oluyosun dogru olanı yaptın varsın o iş olmasın
Kizlar uyuz mu uyiuz birsey oldum ben ya
Elim hicbir ise gitmiyor temizlikci geliyor ayda 1 tepeden asagi temizliyor
Omer uyur uyumaz ben de uyumak istiyorum
Esimle 40im cikinca yatak odamizda normale donmustuk ama simdi onu da istemiyorum :s
Sicaktan daraldim diye bas bas bagirdimadam gitti klima aldi yine de evde duramiyorum afakanlar basiyor omeri kaptigim gibi alisveristeyim:s
Maasi komple harcadim halbuki kenara koysam ucretsiz izin param. Cikar
Iftari da sahuru da cok zor hazirliyorum bi sabah namazi kilabiliyorum gerisi kaciyor
Napicam ben ya omerle de eskisi gibi oynayamiyorum kiyamam yavruma
O isi yaparken kayganlastirici kullaniyorum hormonlar kuruluk yapiyormus cunku
Esiniz prez. Kullaniyorsa.en incesini alsin bi. De kih kih kih :d
Kizlar,bendogum oncesi kiloma dondum eskiden kalcam yoktu simdi oldu cok sukur :)
Ama karnimi hala toparlayamadim 2 3 cizik var ve gobekli gibiyim surekli icime cekip birakiyorum tik oldu
Internette 8dakikada karinegzersizi diye bir video var ona basladim simdi
Omeri yikarkengobegim yuzundenesimden utaniyorum ama Yine de gorenler dogum yaptigima inanamayinca esimin yaninda koltuklarim kabariyor
beykoz dümen cimbeni yanlış anladın o işlerde acım oluyor normal doğurursam belki geçer diye düşünüyodum ama 42. haftaya kadar bekledim normal olmayınca sezeryan oldum şimdi son durum nedir bilmiyorum daha faaliyete geçemedim acayip tırsıyorum bide sezeryan dikişlerim ağrırsa diyeee offf offf kadın olmak ne zor beee
koçtaştaki güya sadece yağ almaya gittimdi hiçte alışveriş yapmazdım migrostan ama primada kampanya varmış 2 paket mega aldım uni baby kampanya varmış 9 tane ondan aldım kampanya diye diye arabayı doldurdumeve yanlız gelemedim bilemm..sorarsanız yağıda alamadım
beykozcum bunları senden duymak ne hoşşşya öle deme o cektigin acılarla yeniden dogmuş gibi oluyosun dogru olanı yaptın varsın o iş olmasın
O isi yaparken kayganlastirici kullaniyorum hormonlar kuruluk yapiyormus cunku
Esiniz prez. Kullaniyorsa.en incesini alsin bi. De kih kih kih :d
canım karısık olan varya ondan aldık tırtıklı hassas falan karışık hepsini denedim yok hemde alerji yaptı günlerce kasındım ve vazgectim ondan hapmı kullansam canlarım
Sanki beni anlatmissin zeynepcim al benden de o kadar.hatta benim durum biraz daha sıkıntılı.ben baya bir gerginim.eşim işi nedeniyle çok yorgun ve stresli oluyor.bana yardımcı olamıyor haliyle.üstüne bir de stresini bana yansıtıyor.ben zaten gerginim yorgunluktan ve ha yatımın birden bire alt üst olmasından hal böyle olunca evin huzuru kaçıyor. Yatak odasi hayatımız da sıfır.çok sikintiliyim kızlar off off.ne namaz var.ne temizlik.ne yeme içme mala döndüm resmen yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?