- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
bencede git madem cok kafana takıyosun ve agrıların var içini göremeyecegine göre ve ilac kafana göre alamayacagına göre seni doktor paklar canım cnkü sürekli hissettigin acın var bu normal degil bence :44:
işte bunu merak ediyordum ben yarın gideyim burda bi dr a yaaa içimde şüphe kalmasın zaten derdm cinsellik değil ya hatalı birşey varsa ve tekrar operasyon gerekirse diye endişemmm:)
bende istiyorum diyet yapıp incelmek cagla şikel gibi olmak hiç dogurmamış gibi
Esimle 40im cikinca yatak odamizda normale donmustuk ama simdi onu da istemiyorum :s
Sicaktan daraldim diye bas bas bagirdimadam gitti klima aldi yine de evde duramiyorum afakanlar basiyor omeri kaptigim gibi alisveristeyim:s
Maasi komple harcadim halbuki kenara koysam ucretsiz izin param. Cikar
Iftari da sahuru da cok zor hazirliyorum bi sabah namazi kilabiliyorum gerisi kaciyor
Napicam ben ya omerle de eskisi gibi oynayamiyorum kiyamam yavruma
Kizlar,bendogum oncesi kiloma dondum eskiden kalcam yoktu simdi oldu cok sukur :)
Ama karnimi hala toparlayamadim 2 3 cizik var ve gobekli gibiyim surekli icime cekip birakiyorum tik oldu
Internette 8dakikada karinegzersizi diye bir video var ona basladim simdi
Omeri yikarkengobegim yuzundenesimden utaniyorum ama Yine de gorenler dogum yaptigima inanamayinca esimin yaninda koltuklarim kabariyor
[SUP]ebebekte kampanya varmis omere telsiz aldik ne buyuk rahatlikmis ya bayildim. Aglamasini gectim ioynarkenki seslerini duymak bile is yaparken moral oluyor[/SUP]
kızlar bebeğim emmiyor bana yardımcı olun.geceleri iyi gündüzleri iyi emiyo ama aksam olnca zorla emziriyorumdaha meme yı emmeden huysuzlanıyor sütümde var kiloda alıyo ayaklarrını kasıyo gaz cıkarıyo aglamaya baslıyo memeyı bırakıp aglıyo 3 bucuk aylıknapıcam blmiyom
canım karısık olan varya ondan aldık tırtıklı hassas falan karışık hepsini denedim yok hemde alerji yaptı günlerce kasındım ve vazgectim ondan hapmı kullansam canlarım
tabi ya sen böle anlat biz catlayalım kıskanclıktan ben hala fazladan 8 kilo ve daha öncesinden olan 6kiloyu nasıl vercem bilemezken ve karnım harita gibiyken 2-3 çızıktan bahsediyon bacım ya eminim bi lokma göbegin vardır benim egilince yere degen memişleri saymıyorum yani
cnm ya bende çok istiyorum ama kullanılmıyormuşşş maalesef... hap resmen konformuş ya regl de düzenliyordu:)
spiral düşünen varmı aranızda dr.um tavsiye ettii... ben iğne mi iyi spiralmi dedim ama iğneler hormon bozukluğu yapıyormuşşş
hapta emzirirken olmuyor...
spiralde taktırmak can sıkıcı yaaa çatı muayenesinde bile hepimiz gerim gerim gerildikkk onda ne olur bilemem ama ben şu acıma işini çözsem spiral araştırmasına gircem sanırım....
bilgisi olan varmımııı
Az once kocama masaj yaptim sanki benim gunlerce masaja ihtiyacim yokmus gibi
O da kollarimda uyuyuverdi koca bebek
Kadinlik ne zormus yaf
gecmis olsun turuncu belki Kayra usutmustur bu yuzden tadi yoktur yarin bir doktorami gotursen ne!
Yok canim o kadarda degildir be turuncu haksizlik etmene kendine
aman be kızlar boşverin 2 ayı 6 ayı şu benm iç dikişlerin acıması ne olcekkk arkedeşlerrrrr
Oglumu buranin saatine gore 9 gibi uyuttum ama ondan once 8 gibi tam uyudu dedik ki uyandi ve ben yeniden uyuttum guya esim bakicakti banyosunu yaptirdik koydum yerinde dalmisti ,,bende bir dusa giriyim dedim ciktigimda almis eline cocuguda bir guzel nerde ise soymus ki burasi cok serin gorunce deliye dondum birde bana ne yapcagimi soyediginde iste o zaman gel sinir olma , bu adam yakinda elimde kalicak benim kizlar
zaman zaman değil canım o ritmik durumda iç kısım her harekette acıyor yani... özellikle soruyorum ki dr um telefonde normal dedi bana da benle aynısını yaşayan varmı diye
benm yaramaz sonunda uyudu alılkanlık yapttı akşam 9 buçuk gibi uyuyo ama 1 saat sonra uyanıyo geri 1 de uyuyo2 buçuk aylık daha. internete baktım 7 buçuk 8 gibi gece uykusuna yatması lazm diyo. gündüz kendi başına uyuyo ama gece uyuyamıyo direniyo ancak sallayınca uyuyo ne yapmam lazım. emzik verme konusunda tereddütlüym uyuyacağında elini emiyo hatta resmen yiyo
Arkadaşlar size birkaç şey sormak istiyorum... Alışverişimi tamamlamak üzereyim de deneyimlerinizden faydalanmak stedim... Göğüs pedinde Lansinoh almayı düşünüyorum. Lakin sipariş edeceğim ürün jelli değil. Jelli olması gerekli bir özellik mi? Kraft'ın jellisi var onu alsam daha mı iyi ederim?
Göğüs uçlarım çok küçük. Yok gbi neredeyse bu nedenle de göğüs kalkanı almak istiyorum. Hem yara olmasın hem de bebek emebilsin diye. Avent in bu modeli mi Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com ve tam olarak nekadar süre kullanılabiliyor? Ve paket içeriğinde yazanlar nelerdir tam olarak? Yoksa bu yeterli mi? Philips Avent Kelebek Göğüs Koruyucu 2`li - e-bebek.com ve nekadar süre ile kullanılabiliyor??
Çok oldum artık biliyorum ama gerçekten biri yardımcı olursa çok sevineceğim. Br türl işin içinden çıkamıyorum. Brde ışıklı dönence kullananlar... Işığı gerçekten o motifleri tavana yansıtıyor mu? Tavsiye edeceğiniz varsa linkk verebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım cevap verirsiniz.
Arkadaşlar size birkaç şey sormak istiyorum... Alışverişimi tamamlamak üzereyim de deneyimlerinizden faydalanmak stedim... Göğüs pedinde Lansinoh almayı düşünüyorum. Lakin sipariş edeceğim ürün jelli değil. Jelli olması gerekli bir özellik mi? Kraft'ın jellisi var onu alsam daha mı iyi ederim?
Göğüs uçlarım çok küçük. Yok gbi neredeyse bu nedenle de göğüs kalkanı almak istiyorum. Hem yara olmasın hem de bebek emebilsin diye. Avent in bu modeli mi Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com ve tam olarak nekadar süre kullanılabiliyor? Ve paket içeriğinde yazanlar nelerdir tam olarak? Yoksa bu yeterli mi? Philips Avent Kelebek Göğüs Koruyucu 2`li - e-bebek.com ve nekadar süre ile kullanılabiliyor??
Çok oldum artık biliyorum ama gerçekten biri yardımcı olursa çok sevineceğim. Br türl işin içinden çıkamıyorum. Brde ışıklı dönence kullananlar... Işığı gerçekten o motifleri tavana yansıtıyor mu? Tavsiye edeceğiniz varsa linkk verebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım cevap verirsiniz.
kızlar ben bıdığımı emzirdikten sonra sağarsam emme durumuna göre 40 - 60cc ancak çıkıyor
3-4 saatlik aradan sonra gecenin köründe kalkıp sağarsam ikisinden toplam 140cc civarı çıkıyor.
eskiden 160ı kesin görürdüm zorlarsam 180 200e dayanırdım çocuk bütün gece uyuduğunda bile sabah göğsüm sert olmuyor bu hafta
acaba sütüm mü azalıyor yoksa vücut adapte mi oluyor ne dersiniz ve sizde durumlar nasıl?
ayy ben ne kadar yüksek enerjiliydim modum düştü resmen ya...
kızım gece ateşlendi sabahta devam ettiii psikolojim çöktü... rüzgarda kaldı sanırım....huysuzlandı birde...sabaha kadar nöbet!!
eşim gitti bir hafta daha yok evimi, özledim....
saçmasapan lekelenmelerim canımı sıkıyor...ilişkide canımın yanması ya hep devam ederse diye endişelerim var!!!
kendimi çirkin ve kötü hissediyorum halbuki hamile kaldığım kilomunda altına düştüm ama ne giysem yakışmıyor kuaförde güzelim saçlarımı mahvetti sürekli bakım yapıyorum...uzasınlar diye ...postişler kullanıyorum...
eve kapandım gezemiyorum tozamıyorum giyinemiyorum süslenemiyorum benm gibi süslü biri için öyle zorki aynalara bu halde bakmak
kızıma yetemiyorum sanki kendimi yetersiz hissediyorum bütün enerjimi ona harcıyordum halbuki neler anlatıyordum ona şimdi uyusa diye sallayıp duruyorum konuşacak halim yok desem yeridir
kızlar ya bu durumları eşime de yansıtıyorum sürekli... hep bi triplerdeyim napsam ben yaaa bana biraz destek olun rica ediyorum..
herkes benimle aynı mı elimi kolumu kaldırcak gücüm yok halsizim bitkinim iyi değilim yahuuu
cnm ya sen normalmi yapmıştın... kızlar sez olanlar benm iç dikişler feci acıyor ve 40ımdan sonraki 2-3 denemede çok fenaydıı ya ben resmen 1 aydır kendimi dinlenmeye bıraktım... ablama sordum falan sez olduğu için benm neden iç dikişlerim yanıyor yahu... özendim walla beykoz sana....
2 ablamda yaptırmamış hatta ya bende yaptırcam diyordum ama kararsız kaldım eşimde yaptırmayalım dedi ama napsakki yahuuu
cnm bende 20 günde bir 5 gün süren koyu kan çamur kıvamında lekelenme şeklinde oluyorum... korkuyorum bi sorunummu var diye...
sez. yapan dr umu ilişkide acı ve bu sebepten dolayı telefonla aradım danıştım malum ist dayım hala... normal ama geldiğinde bir bakalım dediiiii senin nasıl olmuştu reglin normalmiydi...
kızlar ben bıdığımı emzirdikten sonra sağarsam emme durumuna göre 40 - 60cc ancak çıkıyor
3-4 saatlik aradan sonra gecenin köründe kalkıp sağarsam ikisinden toplam 140cc civarı çıkıyor.
eskiden 160ı kesin görürdüm zorlarsam 180 200e dayanırdım çocuk bütün gece uyuduğunda bile sabah göğsüm sert olmuyor bu hafta
acaba sütüm mü azalıyor yoksa vücut adapte mi oluyor ne dersiniz ve sizde durumlar nasıl?
Canım 2 gündür benim de sütüm az geliyor.Belki hem psikoloşik hem de fizyolojik yorgunluktandır,bekleyelim bakalım.İnşallah düzelir.
Biyologcuğum hislerini çok iyi anlıyorum çünkü ben de bu psikolojideyim.Demek ki lohusalığı henüz atlatamamışız.
Valla kızlar ben daha eşimle beraber olamadım,biliyorsunuz işte fırsat yok kiAkşam 10 dan sonra kafam düşüveriyor yorgunluktan.Eşim oruç tutttuğu için gece o ayakta ben uyurken bebeğimizi sağolsun besliyor.
Oooffff Kayra bugün deli etti beni.Çocuk aç aç duruyor ya...Alışık değilim ben onun bu hallerine.
Öğlen 14.30 da 80 ml içirdim zorla.17.30 da mızmızlanmaya başladı.Aradan 3 saat geçince acıkmıştır herhalde dedim ve sağdığım sütü ısıttım.İlk içerken biberona saldırdı çok acıkmış gibi.40 ml içtikten sonra diliyle dışarı itmeye başladı biberonu.Zorla içirmeye çalıştım bi türlü almadı.Ben de kaşıkla zorla içirmeye çalıştım,baktım her yere dökülüyor,bu defada şurup şırıngasına koyarak ağzına sıktım.
Yani anlayacağınız zorla içirdim hepsinide.(toplam 80 ml idi)
Sonra kucağıma aldım gazını çıkarması için veeeee öğkkkkk diyerek hepsini de kustu.Bugün sadece 280 ml içti daha.
Ne oluyor bu çocuğa yaa. :44:
Masallah esine nazqar degmesin
Benimki sabah ise servisle gittiginden erken kalkiyor o yuzden sahurunu fln ben hazirliyorum yeter ki arabayi bana biraksin diye
Ama Omer 3gundur gece kalkmaya baslayinca zorlandim acaba geceden hazirlasam sahura kendi mi kalksa :s
Pinarcım kızının durumu nasıl ?
Kayraya dün zorla sütünü içirmeye çalışınca hepsini de kustu.Gece güzel beslendi ama az önce son yemeğinin üzerinden 3 saat geçmesine rağmen sadece 50 cc içti ve uyudu.Fazlasını vermeye çalışınca hemen midesi kalkıyor.Bugün kendi haline bırakacağım bakalım.
Bu arada kaç saatte bir süt sağıyorsun ve ne kadar çıkıyor ?
Valla turuncum benim kız doktora gittiğimizden beri kusmuyor,fakat beslenmesi aynı iştahla başlıyor emmeye zannediyorsun ki hepsini lüpür lüpür götürecek sonra bakıyorsun sadece 40-50 kadar içmişBen artık alıştım gerikalanı ağzına sıkıyorum toplamda 100 cc vermeye çabalıyorum.Şunu anladım benim kızda demek ki reflü varmış.Yemek borusu yeterince gelişmediği için çoğu zaman yedikleri tekrar geri çıkıyor.Sütüme gelince sütüm geçen günlere nazaran daha az geliyor.7saatlik uykudan sonra 180 cc süt sağdım(daha fazla gelirdi normalde).Gece eşim sütüm yetmediği için dolaba koyamadım hazır mamadan besledi kuzumu.Benim sağma saatlarim sürekli değişiyor.Bazen 3 bazen 4...Her sağdığımda 100 ü aşıyordum ama şu aralar ne oldu bana eşim de farketti sütüm yetmiyor.İnşallah düzelir , beslenmeme dikkat edeyim bari...
Turuncum şimdi beni daha iyi anlamışsındırBenim kuzu her zaman böyle çünkü...40cc içiyor sonra diliyle itiyor bir daha almıyor sinirleniyor bir de.Ben de ne yapayım ağzına sıkıyorum ağlaya ağlaya yutuyor.Kusması gaviskon kullandığımdan beri yaşanmadı.Ar mama veremiyorum çok yoğun çorba kıvamında çünkü.Zaten günde 2 defa mama takviyesi yaptığım için ar mamaya gerek yok diye düşünüyorum.Seninki bu aralar böyle anlaşılan,düşünüyorum da midesini mi üşütmüş acaba veya reflü de olabilir tekrarı sürerse benim gibi bir doktora görün derim.Çok geçmiş olsun.
Benim kuzuda aynı canım ya.İştahlı iştahlı içiyor,sonra 50 cc içince bırakıyor.Dün zorlayınca hepsini de kustu geri.
Bugünde kendi haline bıraktım.Saat 9 da 50 cc içti ve az önce uykudan uyanınca biraz daha istedi.40 cc verdim ve bitirdi.Acaba böyle az az mı içmek istiyor bilemedim ki.Uykuda 90-100 içiyor ama uyanıkken içiremiyorum artık o kadar.
Ben de 3 saatte bir 100 sağardım ama artık 75 anca sağar oldum.Artık 3 değil de 4 saatte bir 100-105 sağıyorum ben de.
Geceleri de 5 saat uykunun ardından 130 civarı anca çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?