Doğumdan 2 hafta sonrası 10 kilo vermiştim.Zaten toplamda 14 kilo alınca sadece 4 kilo kalmıştı ama o süt olsun bu süt olsun diye diye 5-6 kilosunu geri aldım...
Halbuki ne hayallerim vardı....Bol bol su içip emzirecektim ve kilolar kendiliğinden gidecekti...Peehhhhhh
kızlar kızım iki gün kakasını yapamamıştı iki günün sonunda kanlı ve kokulu yaptı bi de sarı su şeklinde kustu.doktora gittik tahlillerde bişe çıkmadı çok şükür üşüttüm kızımı soğuk almış neyseki önemli bişey yokmuş.
kızlar kızım iki gün kakasını yapamamıştı iki günün sonunda kanlı ve kokulu yaptı bi de sarı su şeklinde kustu.doktora gittik tahlillerde bişe çıkmadı çok şükür üşüttüm kızımı soğuk almış neyseki önemli bişey yokmuş.
Ay kızlar şu an süt sağıyordumki bi baktım başım dönüyor,meğersem deprem oldu ...Korktum valla,Allah korusun ilk ne düşündüm tahmin edersiniz siz de tabiki bebeğimi
cnm evliliklerde problemler herkeste var... ama şunuda biliyorum anlayışsız sorumsuz eşte insanı yıpratıveriyor...
off off ne var erkeklerde anneler gibi çocuğum için şu karımı mutlu edeyim dese..en azından yani...
bizde sorunlar yaşıyoruz eşimden değilde ailesinden dolayısıyla eşimlede arama mesafe girdi...
eşim bana birşey yapmasada ailemi hoşgör aldırma fln diyor ve ben tüm yapılanlara rağmen o insanlara aa anne nasılsın diyip çocuğumu ayaklarına kadar götürüp göstermek istemiyorum..
abim gecen duymus dediki bir tel aç hemen gelir alırım seni kimseye ezdirme kendini ki eşimi çok seviyor ailem ama bunu söyledi abim bana...
bende eşime farklı bir dille bunu dile getirdim hemen toparlandı..
eşin mükemmelde olsa aile desteği olmayınca en iyi adam bile eziyor ne yazıkki bu erkekler böyle mi yetiştiriliyorlar tam anlayamadım...
anlat anlat rahatla walla kimden çekineceksin...
üzme kendini demekle olmaz ama ben seni anlayabiliyorum....
ayrıca aptal falan değilsin seni bu hale getirip üzendir aptal olanlar...
Siz sirnaktamisiniz , az evvel haberlerde soyledi 5.3 siddetinde olmus, deprem sallamasini cok iyi bilirim 1999 agustos ist depreminde iliklerime kadar hissetmistim, cok kotu bir psikoloji allah korusun hepimizi ins..ramazanda deprem olaylari cok oluyor Tr de nedense ,hayirdir ins..vardir bir hikmeti ..gecmis olsun tekrardan
kuzumun gene gazı oldu 2 de uyuduktam geçti derken aRA ara kendini gösteriyo
Evet aynet benim kızım da gece doğru dürüst uyuyamadı bu kolik belası ara ara gelip gidiyor...Biz doktorumuzun verdiği COLİCA diye bitkisel bir ilaç var onu kullanıyoruz,sancısız günlerde bile ara ara veriyorum rahat uyusun diye fakat dün gece sancıdan sonra verdim çok sonra uyuyabildi.
tamm 18 kılo aldım ve suana kadar 11 kılo verdım kaldı 7 kılo am agıtmıooo rejım ve spor sart göbüşde şiş hala ne zaman ıncekkk yaaDoğumdan 2 hafta sonrası 10 kilo vermiştim.Zaten toplamda 14 kilo alınca sadece 4 kilo kalmıştı ama o süt olsun bu süt olsun diye diye 5-6 kilosunu geri aldım...
Halbuki ne hayallerim vardı....Bol bol su içip emzirecektim ve kilolar kendiliğinden gidecekti...Peehhhhhh
Tatli cadi koyu renkle yazinca turuncu sandim :)
Masallah yavruna cadicim
ben o ilacı kullandım pek etki etmedi sonra nurse harveys i kullandım etkili bi ilaç ama bitti. doktorum başka ilaç vermedi gerek yok kullanma dedi rezene ver yeter dedi
tamm 18 kılo aldım ve suana kadar 11 kılo verdım kaldı 7 kılo am agıtmıooo rejım ve spor sart göbüşde şiş hala ne zaman ıncekkk yaa
günaydın herkese..bizde bu gün erken uyandık ayın 8 inde olan sağlık merkezindeki randevumuza bu gün gittik.kuzumun kontrolü ve benim tetanoz aşım yapıldı bu aşı diğerlerinden daha çok ağrı yapıcak galiba şimdiden kendini hissettiriyo yada ben diğerlerinin ağrısını aradan geçen zamandan dolayı unuttumpıtırcığım hemşireyle agulaştıktan sonra daha ordan çıkmadan arabasında sızdı kaldı..şimdide kendi yatağıma yatırdım sere serpe yatıyo oğlum.benimde gözüm yatakta ama çok işim var..çamaşır,ütü,yemek,epilasyon,valizler hazırlanıak..hiç gidesim yok aslında ama kayınpederimin vefatından dolayı gidiyoruz zorunlu ziyaret işte..16 gün kalıcaz nasıl geçicek o günler bilmiyorum inş oğlum hasta olamadan sağ salim çıkar geliriz..oğlumun kilosu 7000 gr boyu 68 cm olmuş..uzun boylu olucak galiba yavrum kilo alımı 700 gr olmuş..bizim tartıda yanlış çıkmış halbuki arada +40 gr olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?