2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben emziriyorum ama 20 kiloyla doguma girdim 60la hamile kalmıstım suan 68 kiloyum 66ya inmiştim ama emzirdikce acıkıyorum yedikce 69a cıktım ve sadece emziriyorum yani emzirip veren annelerden degilim ve herkez verir diye birsey yok keske olsaydı

kızlar kızım iki gün kakasını yapamamıştı iki günün sonunda kanlı ve kokulu yaptı bi de sarı su şeklinde kustu.doktora gittik tahlillerde bişe çıkmadı çok şükür üşüttüm kızımı soğuk almış neyseki önemli bişey yokmuş.

canım çok çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın allah tüm bebişlerimize sağlık versin, canım benim kızında karnından ishal gibi sesler geliyor çok sık emziriyorum açlıktan olamaz ve sanırım çok sulu oluyor kakası çünkü bezin arka kısmı idrar gibi sulu görünüyor sizlerdede öylemi korkuyorum ishal değildir heralde demi?

Son düzenleme:

Oyy kiyamam, cok gecmis olsun nazar degdi herhalde kuzuya , annesi allah sifa verir ins iyilesir ,uzuldum vaalla

Ay kızlar şu an süt sağıyordumki bi baktım başım dönüyor,meğersem deprem oldu ...Korktum valla,Allah korusun ilk ne düşündüm tahmin edersiniz siz de tabiki bebeğimi

Ay kızlar şu an süt sağıyordumki bi baktım başım dönüyor,meğersem deprem oldu ...Korktum valla,Allah korusun ilk ne düşündüm tahmin edersiniz siz de tabiki bebeğimi

Siz sirnaktamisiniz , az evvel haberlerde soyledi 5.3 siddetinde olmus, deprem sallamasini cok iyi bilirim 1999 agustos ist depreminde iliklerime kadar hissetmistim, cok kotu bir psikoloji allah korusun hepimizi ins..ramazanda deprem olaylari cok oluyor Tr de nedense ,hayirdir ins..vardir bir hikmeti ..gecmis olsun tekrardan

icimde kopan sessiz firtanalar korkutuyor beni ne kelimeler nede sozcukler yeter cektigim cileye hamd etmesini bilmek lazim herseye sabirimin sinadigi noktadadayim su fani dunyada bir imtahandayiz bize allahtan baska kimse yardim etmez ey nur kocalarimizi islah et bizede sabir ver her serde bir hayir vardir allah sabir edenlerledir hasbinallah venigmel vekil tesekkur ederim cnm

Hayır Urfada yaşıyoruz,demekki buraya kadar yansıdı sarsıntı.Açıkçası depremden çok korkarım...

kuzumun gene gazı oldu 2 de uyuduk tam geçti derken aRA ara kendini gösteriyo

Evet aynet benim kızım da gece doğru dürüst uyuyamadı bu kolik belası ara ara gelip gidiyor...Biz doktorumuzun verdiği COLİCA diye bitkisel bir ilaç var onu kullanıyoruz,sancısız günlerde bile ara ara veriyorum rahat uyusun diye fakat dün gece sancıdan sonra verdim çok sonra uyuyabildi.

Günaydınnnn
Oğluşum bugüün 8e kadar uyudu
Ben de alışmışım erken kalkmaya,6 dan sonra ara ara uyanarak bekledim uyanmasını ama maaşallah şaşırttı beni.
4 gündür kakasını yapmıyordu,o işide halletti çok şükür
Şimdi karşımda bana bakıyor."sen emseydin ben böyle sağmak zorunda kalmazdım" diyorum da gülüyor...Yavrum dünyadan bihaber,masum masum duruyor işte...

ben o ilacı kullandım pek etki etmedi sonra nurse harveys i kullandım etkili bi ilaç ama bitti. doktorum başka ilaç vermedi gerek yok kullanma dedi rezene ver yeter dedi

tamm 18 kılo aldım ve suana kadar 11 kılo verdım kaldı 7 kılo am agıtmıooo rejım ve spor sart göbüşde şiş hala ne zaman ıncekkk yaa

günaydın herkese..bizde bu gün erken uyandık ayın 8 inde olan sağlık merkezindeki randevumuza bu gün gittik.kuzumun kontrolü ve benim tetanoz aşım yapıldı bu aşı diğerlerinden daha çok ağrı yapıcak galiba şimdiden kendini hissettiriyo yada ben diğerlerinin ağrısını aradan geçen zamandan dolayı unuttumpıtırcığım hemşireyle agulaştıktan sonra daha ordan çıkmadan arabasında sızdı kaldı..şimdide kendi yatağıma yatırdım sere serpe yatıyo oğlum.benimde gözüm yatakta ama çok işim var..çamaşır,ütü,yemek,epilasyon,valizler hazırlanıak..hiç gidesim yok aslında ama kayınpederimin vefatından dolayı gidiyoruz zorunlu ziyaret işte..16 gün kalıcaz nasıl geçicek o günler bilmiyoruminş oğlum hasta olamadan sağ salim çıkar geliriz..oğlumun kilosu 7000 gr boyu 68 cm olmuş..uzun boylu olucak galiba yavrumkilo alımı 700 gr olmuş..bizim tartıda yanlış çıkmış halbuki arada +40 gr olurdu

biz yine 05: 30 uyandık..bizim de uyku düzenimiz oturdu sayılır..akşamları 19:30 ..20:00 gibi uyuyor sabahlarıda çalar saat gibi 05.30..06:00 gibi uyanıyor..erken kalkması beni çok yoruyor...beşiğinin yanında biraz daha uyusa...bende uyusam diye uğraşıyorum ama ne mümkün...buna da şükür..
bende hamileyken 19 kilo almıştım..14 ü gitti..kaldı 5 kilo...o da gider inşallah..
süt sağma konusunda ise ben de lansinoh çift başlıklıyı kullanıyorum...gayet memnunum...15dk da işim bitiyor..

Turuncucum masallah kuzuna boylu olacak demek ki
Hep saglikli guzel haberlerini aliriz insallah

Benimki de bugun 9 saat uyudu aliskin olmayinca 8den beri ayaktayim o uyudugu halde uyuyamiyorum
Asiri dozda uykumu almisim :)

Ben de yeni aldigim bir kitabi okuyayim dedim omer dogdugundan beri ilk defa soluksuz okuyup bitirdim
Birazdan fizik ted.ye gidecegim bakalim babasi 2saat bakabilecek mi
Altini degistirmeyi istemiyor onun disinda bakar sanirim ama yine de birakmak her turlu zor

Aksam iftari disarda yapalim istedim. Sahura kalkamamisim esim ac kaldi jest olsun diye. Bursada guzel bir mekan var aradim 2miz 80liraya patliyoruz. Rez. Yaptirdim sonraonun yerine bir hayor mi yapsak diye dusundum.

Of kizlar ben anne olduktan sonra eskisi gibi rahat harcayamiyorum hersey luks geliyor israf geliyor ama motivasyon icin de lazim sanirim boyle seyler

Tatli cadi koyu renkle yazinca turuncu sandim :)
Masallah yavruna cadicim

evt canım fark ettim turuncu zannetiğini:)aslında karışmaması için mor yazmak istiyorum ama yazı karakterini kaydedemedim :26:harcamaların israf olduğunu düşünüyosun ya aynı şey bendede var anne olmak böyle bi şey demek ki..harcama yapmadan önce daha çok düşünür oldum önceden hiç düşünmezdimartık bazı şeylerden vazgeçebiliyorum onun yerine oğluma bi şey alırım diyorum..hep oğlum,oğlum,oğlumama rada birde dışarıda kocişlerle yemek hakkımız yani çok iyi yapmışsın cnm şimdiden afiyet olsun

ben o ilacı kullandım pek etki etmedi sonra nurse harveys i kullandım etkili bi ilaç ama bitti. doktorum başka ilaç vermedi gerek yok kullanma dedi rezene ver yeter dedi

Rezeneyi nasıl veriyorun ?
Bizimde nurse harveys bitmek üzere.Sadece geceleri veriyordum ben ama artık büyüdüğü için bırakmak daha mantıklı.

tamm 18 kılo aldım ve suana kadar 11 kılo verdım kaldı 7 kılo am agıtmıooo rejım ve spor sart göbüşde şiş hala ne zaman ıncekkk yaa

Benim göbüş de 5 aylık bebek var gibi...
Zaten fazla kilolu hamile kalınca verecek 20 kilom var şuanda.:18:

Maaşallah bebeğine .Benim oğluş 3.ay kontrolünde daha 60 cm idi

Tetanoz aşısının ilk 2 dozunda sıkıntım olmamıştı ama 3.doz bende ağrı yaptı.İğne yeri şişti ve kızardı.3 gün kadar sürdü sonra düzeldi.

Eşimin 10 gün tatili vardı ve onun ailesinin yanına gidecektik.Dün akşam süt sağdığım için rahat edemeyeceğimi,zaten ramazan olduğu için herkesin yorgun ve uykulu olacağını,benim ise sabah 6 da ayağa kalkıp Kayrayla uğraşmaya başladığımı,ne zaman vakit bulursam o zaman bişeyler atıştırdığımı ama bu atıştırmayı onların evinde rahat yapamayacağımı anlattım.
Nedense buzdolaplarını açıp bişeyler yemeye çekiniyorum.3 senelik gelinim ama alışamadım hala.
Eşimde saolsun anlayış ile karşıladı ve sanırım tatili evimizde geçirip bayramda annemlerin yanına götürüp bırakacak beni 2 hafta.
Ona da kıyamıyorum ama ne yapayım...İşin içinde ramazan ve süt sağma sıkıntım olmasaydı giderdim elbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…