2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok saol canım evet memeyi red edip biberona yapışıyor biberonla 150 cc ye varana kadar içiyor mama olsun sütüm olsun bugün sağıp verdim 100 cc içti sü
tümü almayınca mecbur aç kalmasın diye veriyorum sağıp ne yapim geceleri alıyo ama msj kutuna msj atıyorum canım şimdi

kızlar iftar sonrasında yolculuk serüvenimiz başlıyor oğlumun ilk uzun yolculuğu bakalım nasıl geçicek:)kendinize ve bebişlerinize iyi bakın oğlumla öpüyoruz sizi:79:

kızlar iftar sonrasında yolculuk serüvenimiz başlıyor oğlumun ilk uzun yolculuğu bakalım nasıl geçicek:)kendinize ve bebişlerinize iyi bakın oğlumla öpüyoruz sizi:79:

kaç saat sürecek canım, bizde eylül sonu tatile gidicez, nasıl olacak diye düşünüyorum valla :44:.. Allah kolaylık versin.. hayırlı yolculuklar size..

Bugün mü gidiyorsun kayınvalidelere ? Selam söyle bari

İnşaallah hayırlı ve sıkıntısız bir şekilde gideceğiniz yere varırsınız..
Bebekler arabada uyumaya bayılıyorlar.En azından Kayra öyle...İnşaallah rahat gidersiniz

bizimde minik beşiğimiz var, akşam onda bebişim, sabaha doğru hooop benim yatağıma geçiyor.. beni örnek alıyor sağolsun gözümü kapatıp uyuduğum gibii oda uyuyor.. babamız da zaten ayrı oda da, kızımla beraber yatıyoruz rahat rahat ..

Yok bizim babamız ayrı odayı kabul etmiyor.İlla beraber yatacağız :111:

turuncu bende aynı sekilde yatırıyorum bu beşiktn bendede var dayıyorm hem geniş içi ii oluyor

cnm çook geçmiş olsun. önemli bişey çıkmamış çık şükür...

Kızlar moralim gene bozuldu,kızım beslenme sonrası kusmalara başladı yineİlacını 2 gündür vermiyordum ondan mı başladı acaba tekrar kusması.Ben de hemen ilacına tekrar başladım.Yanlız şunu farkettim bu kusması gazla alakalı galiba çünkü kusunca aynı anda hem gazını çıkarıyor hem de kakasını yapıyor.Doktorumuza gittiğimde bir sorayım.Gün içersinde 3 öğünü aldı o da benim zorumla ,2 öğün ise kustu.

Canım ya...midesine fazla mı geliyor diye düşüneceğim ama zaten içtiği ne ki...
Kayra da bazen gazla beraber kusuyor ama çok sık olmuyor bu.Mesela 2 günde 1 kere falan oluyor ve öyle çok fazla değil.
Doktor ne zamana kadar kullanmanı söyledi ilacı ?

slm mayıs annelerı ben hazıran annelerı topıgınden gelıorum sıze sorsam daha ıyı olcak dedım belkı yardımınız dokunur benım bebegım kakasını yesıl sumuksu yapıor ayrıca kokuyor bugun dr goturdum sındırım sıstemı cok calısıor dedı duzene gırmesı ıcın ılac yazdı ama suan hala endıselıyım ayrıca canım yanıor bebegım uyuyor fakat uykudan aglayarak kalkıor buna nasıl dayanıcam ustelık yarın ıkıncı ay asımız var pufff yanı sızınde bole oldumu ?he bıde saat bası kalkıp emmek ıstıor

aynısının kırmızısı bende de var cnm ama vıdalaı sureklı dusuyor sallandıkca...bende sınır oluyorum tam sıkıstırsam bu seferde sallanmıor bızımkı sallıyıp uyuyor malesef sallanmaya alıstı sallamasan mık mık bagırıor uyumak ıstıorum salla benı dıyor allah tan yalancı memesını verıp sallayınca uyuyor ama normalde uykusu yoksa emzıksız duruyor oynuor sadece uyumak ıcın sallanmak ıstedıgı ıcın bu besık ıyı oldu...

turuncu bende aynı sekilde yatırıyorum bu beşiktn bendede var dayıyorm hem geniş içi ii oluyor

kızlar pembeside bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kenarlarına bir ip bağladım yatağımda yada kanepede oturuyorum sallıyorum bebeişimi:)ben gözükmüyorum sıpa beni görünce gülüyor mızırdanıyorrr.uyumuyor

aslında bişey sorcam.ben namaz kılmayı çok istiyorum ama bir türlü başaramıyorum ve başlayamadım..insallah kadir geecesine niyet ediyorum.bana dua edin başlayım artık

ALLAHIM bana bu hediyeyi verdi yaaa şükretmek gerekiyor ve kendime çok kızıyorum.bazen hatta sık sık elif baharıma bakıp ağlıyrum ..meğer nü güzel bir duyguymuş bu ...ALLAHIM bizede kısmet etmiş.ama bende hiç bişey yokkk.

öyle işete içiğmden geldi paylaştım gitti sizinle

Pnarcim gecmis olsun da ben kizinin kusma sorununun bu kadar uzun surmesini anlamis degilim,sen acaba farkli bir dokktora dahami gostersen kizceni,

Arkadaşlar yine ben :26: Size bu sefer başka brşey sormak istiyorum müsadenizle. Bugün park yatağımız teslim oldu. Bugün park yatağımız geldi... Eşim diyor ki sağlam değil bu... Üzdü beni de. Sağlam diyorum. İçime sinmedi çocuk yatınca anlayacağım sağlam mı değil mi diyor.. Ya zaten bebekken yatacak içinde. Sağlamdır demi yaa.. Benim de kafamı karıştırdı :26:

Soyle bir son saflari motive olmus seklinde iyice okudum ve su kayinvalide sikintilarin hemen hemen herkesde oldugu kanisina vardir...kayinvalidem yok benim kizlar olsa idi zaten Tr de olurdu ve beni taa burdan rahatsiz edemezdi herhalde gerci niyeti olan dunyanin obur ucundan eder yaa neyse ...Bence bu kadinlar ogullari cok kiskaniyorlar,ya ogullarini kendileri icin guc goruyorlar ve eger kaybederlerse gucleri kaybolcak saniyorlar ,,ya da evde mutlu degiller bu yuzden ogullari surekli yanlarina tekrar istiyor olabilirler ,psikolojik olarak eslerinin dolduramadigi manevi ilgi alakayi ogullarindan gorme istegi bana kalirsa bu durumlar soz konusu olabilir...simdi dusunuyorum benim oglum var ve ilerde gelinim olcak , acaba gelinimi kiskanirmiyim:26:ben kiskanmam herhalde hic oglumu onu mutlu eden insandan neden kiskaniyim bana mantikli gelmiyor neyse kizlar allah sabir versin hepinize zor gercekten ..

pınarda ya benim kızımda doğduğundan beri ara sıra kusar ama özellikle son hafta çok kusuyordu peynir gibi ve kokulu doktora götürdüm ilaç verdi ama içime sinmedi prosedürünü okuyunca biraz daha takip edicem inşallah geçer sen ne ilacı kullanıyon

Bu park yataklarin durusu dandik olur genelde ama saglamdirlar uzme kendini ,bunlarin toplanabilir ozelligi sanki saglam degilmis kanisi veriyor, bence aksine bir cok yatak turundan cok daha saglam..yoksa her yere tasinabilir ozelligi olmazdi saglam olmasaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…