çok saol canım evet memeyi red edip biberona yapışıyor biberonla 150 cc ye varana kadar içiyor mama olsun sütüm olsun bugün sağıp verdim 100 cc içti süCanım boşalttım mesaj kutumu...
Senin bu çırpnışlarını görünce çok üzülüyorum gerçekten..
Ben de aynı yollardan geçtim ve benim bebeğim de aynı bu şekilde emmeyi bıraktı.
Biberonu veriyordum alıyordu,memeyi veriyordum şiddetle ret ediyordu.
Ben sütüm az olduğu için daha fazla zorlamayıp sağma yolunu seçtim ama senin sütün var ise her seferinde meme teklif etmeye devam et derim.Özellikle uyukladığı zamanlar hemen ver ağzına.
İnşaallah bırakmaz emmeyi...
kızlar iftar sonrasında yolculuk serüvenimiz başlıyor oğlumun ilk uzun yolculuğu bakalım nasıl geçicek:)kendinize ve bebişlerinize iyi bakın oğlumla öpüyoruz sizi:79:
kızlar iftar sonrasında yolculuk serüvenimiz başlıyor oğlumun ilk uzun yolculuğu bakalım nasıl geçicek:)kendinize ve bebişlerinize iyi bakın oğlumla öpüyoruz sizi:79:
Biz de oğluşumla nerdeyse bu şekilde yatıyoruz
Eki Görüntüle 481623
Resimdeki gibi bir beşik aldım ben.İçinide doldurup baya yükselttim.Akşam kendi odasında yatıyor önce.Ben yatacağım zaman odama getiriyorum ve bu beşiğini kendi yatağıma iyice dayıyorum öyle yatıyoruz.
bizimde minik beşiğimiz var, akşam onda bebişim, sabaha doğru hooop benim yatağıma geçiyor.. beni örnek alıyor sağolsungözümü kapatıp uyuduğum gibii oda uyuyor.. babamız da zaten ayrı oda da, kızımla beraber yatıyoruz rahat rahat ..
Eki Görüntüle 481623
Resimdeki gibi bir beşik aldım ben.İçinide doldurup baya yükselttim.Akşam kendi odasında yatıyor önce.Ben yatacağım zaman odama getiriyorum ve bu beşiğini kendi yatağıma iyice dayıyorum öyle yatıyoruz.
kızlar kızım iki gün kakasını yapamamıştı iki günün sonunda kanlı ve kokulu yaptı bi de sarı su şeklinde kustu.doktora gittik tahlillerde bişe çıkmadı çok şükür üşüttüm kızımı soğuk almış neyseki önemli bişey yokmuş.
Kızlar moralim gene bozuldu,kızım beslenme sonrası kusmalara başladı yineİlacını 2 gündür vermiyordum ondan mı başladı acaba tekrar kusması.Ben de hemen ilacına tekrar başladım.Yanlız şunu farkettim bu kusması gazla alakalı galiba çünkü kusunca aynı anda hem gazını çıkarıyor hem de kakasını yapıyor.Doktorumuza gittiğimde bir sorayım.Gün içersinde 3 öğünü aldı o da benim zorumla ,2 öğün ise kustu.
Eki Görüntüle 481623
turuncu bende aynı sekilde yatırıyorum bu beşiktn bendede var dayıyorm hem geniş içi ii oluyor
Kızlar moralim gene bozuldu,kızım beslenme sonrası kusmalara başladı yineİlacını 2 gündür vermiyordum ondan mı başladı acaba tekrar kusması.Ben de hemen ilacına tekrar başladım.Yanlız şunu farkettim bu kusması gazla alakalı galiba çünkü kusunca aynı anda hem gazını çıkarıyor hem de kakasını yapıyor.Doktorumuza gittiğimde bir sorayım.Gün içersinde 3 öğünü aldı o da benim zorumla ,2 öğün ise kustu.
Arkadaşlar yine ben :26: Size bu sefer başka brşey sormak istiyorum müsadenizle. Bugün park yatağımız teslim oldu. Bugün park yatağımız geldi... Eşim diyor ki sağlam değil bu... Üzdü beni de. Sağlam diyorum. İçime sinmedi çocuk yatınca anlayacağım sağlam mı değil mi diyor.. Ya zaten bebekken yatacak içinde. Sağlamdır demi yaa.. Benim de kafamı karıştırdı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?