2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet işte kurulumunu gördü yaa. Sağlam değilmiş gibi geldi ona ama bende diyorum sağlam diye. Off işte beni pmoiriklendirdi

desene birbirimize epey yakınız. ben de Bursa Yıldırım dayım...tatil için geldik bizde..bizzim evimiz burda okullar açılınca doğuya gidecez tekrar tayinimiz çıkmazsa...

Canım doktor belli bir süre vermedi,sadece ilaç etkisini göstermezse gelin dedi.Şimdi de kolikjle uğraşıyoruz,kolikten kurtulduk derken yine azdı,üstüste gelmezse olmaz zaten...ŞU AN BUZUKİ ORHON dinletiyorum birz mayıştı gibi ama inşallah gene kriz gelmez.

Doktor Gaviskon verdi onu kullandım 7 gün,sonra durdu kusması şimdi yine başlayacam doktora gidene kadar kullansın bakalım.Senin ilacın hangisi?

Doktor Gaviskon verdi onu kullandım 7 gün,sonra durdu kusması şimdi yine başlayacam doktora gidene kadar kullansın bakalım.Senin ilacın hangisi?

benim oğlum nerdeyse bir buçuk aydır kakasını öyle yapıyor..günde 4,5,6 defa ve de sulu...ilaç da kullandık geçmedi..anne sütünden bizimki galiba...alerjik sanırım..ama neye alerjisi var bulamadım...

Cnım seni çok iyi anlıyorum,aslında uzun uzun yazardım ama malum kızım şu an kolikle cebelleşiyor.Sana mutlaka uygulaman gereken tavsiyeyi söyleyeyim:1-eşini oraya yalnız gönderme
2-Eşinin yanında kaynvaldeyle iyi geçin ki eşin senin ne kadar özverili anlayışlı ve yapıcı olduğunu görsün ona göre davransın.
3-Eşine üsulünce öyle şikayet etme babında değil de annesinin hangi sözünde ve hangi hareketinde sana neler yaşattığını belirt ki haberi olsun.Merak etme aklında kalır ve o da annesini gözlemler ve sana hak verir.
4-Onlara her defasında gitmek zorunda değilsin ya bişeyleri bahane göster gitme ya da doğrudan gittiğinde huzursuzluk yarattığını gitmek istemediğini belirt.

yıllardır ara ara namaz kılardım, en uzun 6 ay kıldım, sonra yine bıraktım. ama bu kez doğumdan sonra başladım ve bir vakit kaçırdığım zaman ölüm geliyor aklıma, mezarda bana soracakları ilk sual namaz olacağı için görevimi iyi yapmak istiyorum ve içimi ferahlayorum, hele bazen kızım uyuduğunda öle yavaş kılıyorum öle haz alıyorum ki Rabbim cemi cümlemize yaşatsın, bizi de huzuruna erenlerden eylesin... şimdi de kendimi kapanmaya hazırlıyorum, umarım tez vakitte Rabbim emrettiği gibi giyinmeye başlıcam...

Ahh namaz ahh...
Sadece sabahi kilip yatiyoruz ramazan geldi halbuki esim de evde birbirimizi tesvik edipkilmamiz lazim Rabbim boylesine gulze saglikli bir evlat vermisken.
Nasip eyle ya rabbim... Vesile eyle...

çok güzel bir paylaşım bu... teşekkürler! bence herkes izlemeli

Bu gaz sıkıntısı niye hala bitmedi yaaa

Ben bu oğluşun odasını nasıl ayıracağım bilmiyorum ki....Gece sancı gelince uyanıyor,ıkınıp duruyor öyle.Sonra emzik istiyor veriyorum ama tekrar elleriyle onu çıkarıyor sonra tekrar emzik diye ağlıyor sonra tekrar çıkarıyor sonra tekrar emzik diye ağlıyor sonra tekrar tekrar tekrar tekrar...................................... aha bu resimdeki gibi oluyorum en sonunda.

La havle çeke çeke uyutmaya çalışıyorum.Bazen elimde olmadan sesimi yükseltiyorum,sonra kendime çok kızıyorum...

Oooff yaa...............düzen istiyorum bennnnnn

Merak etme canım hepimiz aynıyız...Bir kaç ay daha çekeceğiz bu koliği.

günaydın hanımlar, uyanan bebiklere de öpücüklü günaydın ..

kızım uyandı, banyo suyunu hazırladım, parmak ağzında uyumuş.. hep böyle yapıyor, suyunu soğutuyor :)) bende foruma gireyim dedim uyanana kadar..
bu arada emziği bıraktık, ne iyiydi emmesi yaa, arada zorluyorum yok almıyor, parmak var o daha tatlı diyor resmen.. şimdi uyandı hanımefendi, yıkasın onu annesi ..

sabah uyanmış beşiğinde eliyle oynaşıyodu günaydın kuzum dedim öyle sevinçle güldü ki ben de onu yedim afiyet olsun bana:)

Ben de sesimi yukseltiyordum... Allahimmm diye diye geziyordum... Sonra da vicdan azabi cekiyordum kotu anneyim diye :26: tabi cocuk da etkilenip daha cok huysuzlasiyordu. Bu sefer ben onunla oynayamiyordum daha da sikilip hic durmuyordu
benimki sutum onu diyurdugu surece duzene girmeye basladi ama en basta sakinlesmem ise yaradi
Esim sagolsun durumu anlattim cok bunaldigimdan oglumla ilgilenemiyorum sesimi yukseltiyorum bazen diye
Kiyamadi tabi daha cok ilgilenmeye basladi
Sabah oyunlarini bazen babasiyla oynuyor ben de dinleniyorum
Gozumu uykuya dikip onunla ilgilenmeyince hersey daha da zorlasiyordu ve hic uyumuyordu
Simdi sabah 2saat oyundan kacmamamiz gerektigine ikna oldum
Iynayinca gunu sakin geciyor rahat ediyorum

kızlar 17 gün sonra dün çok şükür evimize döndükkkkkkkkkkkkkk yupppiiiiiiii
eşimde yoktu bende geldi aldı beni ailece iftar yaptık ablamlar abimler çoluk cocukkk ohhh beeeeeeee:)
dün sabahta çıktık yola geldik evimize iş yapmaktan giremedim ...

kızlar dün akşam asya ilk defa park yatağında uyudu... eşim dedi ki gelirken arabada asya hanım 3 aylık oldun artık yerine yatıcaksın yerlerde sürünmekten belim ağrıdı dedi korktu zaarrr

koydum kızımı yatağına aman maşallah eşimde 3 ay sonra yatağına kavuştu walla...
zaten yatağı bizim yatağa 25 cm uzaklıkta yanımızda yatıyormuş gibi ama uyumazdı artık orda yatıcak sanırım en kısa zamanda da bir bebefon edinip odasında beşiğine alıştırırsam oldu bu iş:)

öğleden sonra kısmetse 3 aylık kontrolümüz ve göz testimiz var bakalım kaç kg oldukk....
hepinize bol gülücüklü agular fındıklar ve fıstıklar:)
desene birbirimize epey yakınız. ben de Bursa Yıldırım dayım...tatil için geldik bizde..bizzim evimiz burda okullar açılınca doğuya gidecez tekrar tayinimiz çıkmazsa...

ahahah benm eşimde bursa yıldırımlı:)

sağlam canım merak etme taş gibi walla....benm eşim iice bastırdı eğdi büktü içine sincekmiş çocuk içindeyken ya kırılırsaymışşş...
anasını ağlattı yatağın ama taş gibi çıktı walla

bir ah çeksem karşı ki dağlar mı yıkılırdı neydi yahuu o söz:)

cnm ben senn konunu da okudum derdim war köşesinde
benim ki sokak ortasında bana durduk yere bas bas bağırdı:)
aa pardon durduk yere değil evliliğimin 3. haftası falandı alışamadım hala anne sende uzaktan geldin insan başka şehre ne kadar zamanda adapte oluyor diye sordum oda bana evlenmeseydin zorlamı evlendirdik diye bağırdı pazardan dönüyorduk koluna girmiştim birde salaklık zamanlarım:)
ve ben hiçbişe olmamış gibi davranmak zorunda kalıyordum ama artık kalmıyorum...
susuyorum oturuyorum üstüme sıçrıyor resmen kadın
neyse cocumun babannesidir hiç birşeyine karışmayıp
sürekli oda yapmayın ya ölürse yok çok sevme düşürürsün yok sen bu çocugu istemeden yaptın ondan kusuyorsun desede:)
yemin ederim kandil ve bayram gelicek diye strese giriyorum bende bunaldımmm imdaaattt diyesim war

kızzzzzzzzzzzzzzzzz Bursa da oturanlar!.... buluşma günü ayarlarsanız haberim olsun sık sık giremiyorum foruma ama unutmayın benide..Yıldırım-Mesken deyim bende...

canım geçmişi şimdi okudum ayarlayalım walla ya hatta bayram geçsin buluşalım arkadaşımda yok zatenn süperr olurrrr hatta bana bile gelebilirsinizzz ohh miss gibin kek börekte yaparım size evimde müsaittt bebeklerle kafede falan buluşursak kovarlar bizi ayolll:)

alyelcim bu planı hayata dönüştürelim tatlımmm

ay bu arada yıldırımlılıar benm kv deyi tanıyor olabilirsiniz walla benden söylemesii:)
kız tanıyormusunuz yoksaaaa:)
davutkadıydı sanırım 30 yıl orda yaşamışlar geçen sene taşındılar......

rica ederim cnm yeni okudum cevabını:)
evet canım sabır gösteriyoruz...
ben babama bile pat diye cevap yapıştırırken susuyorum yada kibarca söylüyorum mesela geçen kv gittikk
ben kızımı emzirirken kız k.ltak dedi kızımaaa
ben tabi şoooookkkkkkkkk
anne öyle şeyler söyleme lütfen dedim sustuu
kızımla ilgili konularda cevap veriyorum ama kendimle ilgili vermiyorum vermelimiyim bilmiyorum
politik olsan kendin yıpranıyorsun
cvp versen yine yıpranıyorsun
saf ayağına yatsan yine yıpranıyorsun
görmesen eşine kıyamıyorsun görsen kendine saygını yitiriyorsun:)

sabır mevlam sabırrrrrrrrrrrr

Bi oooffff da ben mi çeksem neee

Onu bunu bilmem arkadaş...Kaynananın yaptığı her şey göze batıyor.
Aynı şekilde gelinin de her yaptığı göze batar söz olur...
Bu böyle gelmiiiiiş böyle gideeer.

Zaten anne-baba derken çok zorlanıyorum...Benim annem babam var zaten...Onlar eşimin annesi babası olarak kalsa????

Kim çıkarmış ki zaten onlara da bu şekilde hitap edilmesi gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…