Bu park yataklarin durusu dandik olur genelde ama saglamdirlar uzme kendini ,bunlarin toplanabilir ozelligi sanki saglam degilmis kanisi veriyor, bence aksine bir cok yatak turundan cok daha saglam..yoksa her yere tasinabilir ozelligi olmazdi saglam olmasaydi
Biz su anda tatildeyiz eşimin annesinin evinde..bnm süt satma muhabbetim yok..sutum kızım dogdugundan beri yetiyor...kayinvalidemin de katkısını yok sayamam ben buraya gelince hosaf yaptı helvalar alıyor bir dediğimi iki etmiyor...ramazan konusunda da bir sıkıntı yaşamıyorum onlar tutuyor ben yiyorum...bursa yıldırım dayiz....
Canım ya...midesine fazla mı geliyor diye düşüneceğim ama zaten içtiği ne ki...
Kayra da bazen gazla beraber kusuyor ama çok sık olmuyor bu.Mesela 2 günde 1 kere falan oluyor ve öyle çok fazla değil.
Doktor ne zamana kadar kullanmanı söyledi ilacı ?
pınarda ya benim kızımda doğduğundan beri ara sıra kusar ama özellikle son hafta çok kusuyordu peynir gibi ve kokulu doktora götürdüm ilaç verdi ama içime sinmedi prosedürünü okuyunca biraz daha takip edicem inşallah geçer sen ne ilacı kullanıyon
pınarda ya benim kızımda doğduğundan beri ara sıra kusar ama özellikle son hafta çok kusuyordu peynir gibi ve kokulu doktora götürdüm ilaç verdi ama içime sinmedi prosedürünü okuyunca biraz daha takip edicem inşallah geçer sen ne ilacı kullanıyon
Pnarcim gecmis olsun da ben kizinin kusma sorununun bu kadar uzun surmesini anlamis degilim,sen acaba farkli bir dokktora dahami gostersen kizceni,
slm mayıs annelerı ben hazıran annelerı topıgınden gelıorum sıze sorsam daha ıyı olcak dedım belkı yardımınız dokunur benım bebegım kakasını yesıl sumuksu yapıor ayrıca kokuyor bugun dr goturdum sındırım sıstemı cok calısıor dedı duzene gırmesı ıcın ılac yazdı ama suan hala endıselıyım ayrıca canım yanıor bebegım uyuyor fakat uykudan aglayarak kalkıor buna nasıl dayanıcam ustelık yarın ıkıncı ay asımız var pufff yanı sızınde bole oldumu ?he bıde saat bası kalkıp emmek ıstıor
Kizlar bende de bayram oncesi kv gerginligi var
Iyidir agzi dualidir yemek istersin yapar ben hep kimseye kotuluigu olmaz benim kvmin kotu soz bile edemez derdim cok severdim
Oglumun mevlidi icin geldiklerinde ortaligi birbirine katip gidince anladim ki heragzi dualinamazli abdestli olanda Allah korkusu olmayabiliyormus
Lohusayken annem yanimdaydi. Kv de geldi 2 hafta. Telefonda yegeniyle konusurlarken 'onun ne isi var orda' dediklerini duyduk ve annem apar topar gitti.
4hafta sonra mevlide geldiklerinde aldi diger torununu hocanin fln oturdugu mevlid masasina gecti cocuk durmuyor bagiriyor masayi tekmeliyor kvde tik yok. Anne yukari gotur istersen dedim. Tuttugumuz salonun cocuk bolumu de vardi zaten. Ona kizdi tek kelime etmeden gitti. Mevlidde butun servisi annemler yuapti hediyelerden sekerlerden irkramlardan 4er 5er alip oturdular dagitim yapan arkadaslarim bile sasirdi yeter mi yetmez mi diye dusunmek yok.
Evde de benden gizli dagitmis zaten coluk cocuk herkesin elinde 9aylikhamileyken hazirladigim sekerlerden vardi.
Salon dagilinca ben cop topladim annemlerle bir kisi yardim lazim mi demedi
Eve donduk omer durmuyor sutum azalmis bir kap yemek yapan yok
Ustune bana deme mi mevlidden donduk bi yemek bile hazirlamadin diye
Esim kizdi biraz. Ertesi gubn tasi taragi toplayip diger akrabalariyla donduler ve bize ellerini bile opturmmewdiler
Esim uzulmesin diye aradim ertesi gun. Biz akrabayiz boyle olmaz esim de uzuluyor neden boyle yapiyorsunuz bize ornek olacaksiniz biozler cahiliz fln dedim
Bir basladi bagirmaya oglumu elimden aldiniz zeynep diye pesinde geziyor benim kizimin kocasi bir kere hayatim demez oglum surekli etrafinda donuyor siz aldiniz onu bugun bana yarin sana vs vs
Sok oldum resmen. Neye ugradigimi sasirdim
Meger esimle aramiz iyi diye bozuluyorlarmis. Gorumcem esiyle sorunlu diye bizim muhabbetimizde gozleri kalmis
1ay boyunca hic aramadi torununun sesini duymadi.
Ramazan oncesi biz gittik esim uzulmesinn diye butun iosleri ben yaptim siz torununuzla oynayin ayda 1 goruyorsunuz dedim onlar icin cok guzel 2gun gecirdik ama ben bana yasattiklarini unutamiyorum
Annemi evimden gondermeleri mevlidde misafir gibi hizmet ettirip ustune beddualar telefon gorusmesi ....
Annemle samimi konusurken ona nispet yapmaya calisiyormusum diye de kizdi.
Altin takmislar yeterince tesekkur etmemisim diye esime elini opturmedi. Karin bi tesekkur etmedi deyip gitmis.
Resmen esimi bana karsi doldurmaya calisiyor.
Evime geldiler her aksam mutfak kapisi kapanir fisir fisir beni konusurlar anneme takmislar zaten.
Bayramda benim memleketime gidecektik ama esim onceki 1 hafta onunkileri ziyaret etmemizi istiyor
Gitmek istemiyorum kizlar
Bu sahte gorusmeler cok sacma geliyor Allah biliyor ya sozlendigimizden beri anne diye pesinde gezerdim ve 1kez kotu laf etmedim. Arada bizulunca yuzum duser ama onun bana yaptigi gibi asla lkalp kirmadim.biz cahiliz kusurumuza bakmayin dedim hakli bile olsam
Gitmesem
Esim gitse ben sonra 1gunlugune gitsem
Esimi cok mu uzerim acaba
Huff cok daraldim sutum azaliyor dusundukce..ne vok yazmisim
kızlar pembeside bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kenarlarına bir ip bağladım yatağımda yada kanepede oturuyorum sallıyorum bebeişimi:)ben gözükmüyorum sıpa beni görünce gülüyor mızırdanıyorrr.uyumuyor
aslında bişey sorcam.ben namaz kılmayı çok istiyorum ama bir türlü başaramıyorum ve başlayamadım..insallah kadir geecesine niyet ediyorum.bana dua edin başlayım artık
ALLAHIM bana bu hediyeyi verdi yaaa şükretmek gerekiyor ve kendime çok kızıyorum.bazen hatta sık sık elif baharıma bakıp ağlıyrum ..meğer nü güzel bir duyguymuş bu ...ALLAHIM bizede kısmet etmiş.ama bende hiç bişey yokkk.
öyle işete içiğmden geldi paylaştım gitti sizinle
cnm tşk ederim. şu Gloworld.u inceledim nette. işe yararayacak gibi görünüyor hakikaten.
ondan fazla ses çıkarma olayı da işe yarıyo cidden. ben de yapıyorum bazen şaşırıyooo çok fena, bi de komik oluyo ki.....
bi de araştırırken şöyle bir site buldum, bebişlerin kucak istemesi, memede uyumaları vs. gibi konularda türk bir prof.un videoları var. tracy hoog.un yerli versiyonu gibi sanki.
bebek ve göğüste uyuma , Bebek Sağlığı, Anne ve bebek, Hamilelik Dönemi, Bebek Videosu izle. Bebek Sağlığı - Agubugu
Bu gaz sıkıntısı niye hala bitmedi yaaa
Ben bu oğluşun odasını nasıl ayıracağım bilmiyorum ki....Gece sancı gelince uyanıyor,ıkınıp duruyor öyle.Sonra emzik istiyor veriyorum ama tekrar elleriyle onu çıkarıyor sonra tekrar emzik diye ağlıyor sonra tekrar çıkarıyor sonra tekrar emzik diye ağlıyor sonra tekrar tekrar tekrar tekrar......................................aha bu resimdeki gibi oluyorum en sonunda.
La havle çeke çeke uyutmaya çalışıyorum.Bazen elimde olmadan sesimi yükseltiyorum,sonra kendime çok kızıyorum...
Oooff yaa...............düzen istiyorum bennnnnn
Bu gaz sıkıntısı niye hala bitmedi yaaa
Ben bu oğluşun odasını nasıl ayıracağım bilmiyorum ki....Gece sancı gelince uyanıyor,ıkınıp duruyor öyle.Sonra emzik istiyor veriyorum ama tekrar elleriyle onu çıkarıyor sonra tekrar emzik diye ağlıyor sonra tekrar çıkarıyor sonra tekrar emzik diye ağlıyor sonra tekrar tekrar tekrar tekrar......................................aha bu resimdeki gibi oluyorum en sonunda.
La havle çeke çeke uyutmaya çalışıyorum.Bazen elimde olmadan sesimi yükseltiyorum,sonra kendime çok kızıyorum...
Oooff yaa...............düzen istiyorum bennnnnn
desene birbirimize epey yakınız. ben de Bursa Yıldırım dayım...tatil için geldik bizde..bizzim evimiz burda okullar açılınca doğuya gidecez tekrar tayinimiz çıkmazsa...
sağlam canım merak etme taş gibi walla....benm eşim iice bastırdı eğdi büktü içine sincekmiş çocuk içindeyken ya kırılırsaymışşş...Arkadaşlar yine ben :26: Size bu sefer başka brşey sormak istiyorum müsadenizle. Bugün park yatağımız teslim oldu. Bugün park yatağımız geldi... Eşim diyor ki sağlam değil bu... Üzdü beni de. Sağlam diyorum. İçime sinmedi çocuk yatınca anlayacağım sağlam mı değil mi diyor.. Ya zaten bebekken yatacak içinde. Sağlamdır demi yaa.. Benim de kafamı karıştırdı :26:
Kizlar bende de bayram oncesi kv gerginligi var
Iyidir agzi dualidir yemek istersin yapar ben hep kimseye kotuluigu olmaz benim kvmin kotu soz bile edemez derdim cok severdim
Oglumun mevlidi icin geldiklerinde ortaligi birbirine katip gidince anladim ki heragzi dualinamazli abdestli olanda Allah korkusu olmayabiliyormus
Lohusayken annem yanimdaydi. Kv de geldi 2 hafta. Telefonda yegeniyle konusurlarken 'onun ne isi var orda' dediklerini duyduk ve annem apar topar gitti.
4hafta sonra mevlide geldiklerinde aldi diger torununu hocanin fln oturdugu mevlid masasina gecti cocuk durmuyor bagiriyor masayi tekmeliyor kvde tik yok. Anne yukari gotur istersen dedim. Tuttugumuz salonun cocuk bolumu de vardi zaten. Ona kizdi tek kelime etmeden gitti. Mevlidde butun servisi annemler yuapti hediyelerden sekerlerden irkramlardan 4er 5er alip oturdular dagitim yapan arkadaslarim bile sasirdi yeter mi yetmez mi diye dusunmek yok.
Evde de benden gizli dagitmis zaten coluk cocuk herkesin elinde 9aylikhamileyken hazirladigim sekerlerden vardi.
Salon dagilinca ben cop topladim annemlerle bir kisi yardim lazim mi demedi
Eve donduk omer durmuyor sutum azalmis bir kap yemek yapan yok
Ustune bana deme mi mevlidden donduk bi yemek bile hazirlamadin diye
Esim kizdi biraz. Ertesi gubn tasi taragi toplayip diger akrabalariyla donduler ve bize ellerini bile opturmmewdiler
Esim uzulmesin diye aradim ertesi gun. Biz akrabayiz boyle olmaz esim de uzuluyor neden boyle yapiyorsunuz bize ornek olacaksiniz biozler cahiliz fln dedim
Bir basladi bagirmaya oglumu elimden aldiniz zeynep diye pesinde geziyor benim kizimin kocasi bir kere hayatim demez oglum surekli etrafinda donuyor siz aldiniz onu bugun bana yarin sana vs vs
Sok oldum resmen. Neye ugradigimi sasirdim
Meger esimle aramiz iyi diye bozuluyorlarmis. Gorumcem esiyle sorunlu diye bizim muhabbetimizde gozleri kalmis
1ay boyunca hic aramadi torununun sesini duymadi.
Ramazan oncesi biz gittik esim uzulmesinn diye butun iosleri ben yaptim siz torununuzla oynayin ayda 1 goruyorsunuz dedim onlar icin cok guzel 2gun gecirdik ama ben bana yasattiklarini unutamiyorum
Annemi evimden gondermeleri mevlidde misafir gibi hizmet ettirip ustune beddualar telefon gorusmesi ....
Annemle samimi konusurken ona nispet yapmaya calisiyormusum diye de kizdi.
Altin takmislar yeterince tesekkur etmemisim diye esime elini opturmedi. Karin bi tesekkur etmedi deyip gitmis.
Resmen esimi bana karsi doldurmaya calisiyor.
Evime geldiler her aksam mutfak kapisi kapanir fisir fisir beni konusurlar anneme takmislar zaten.
Bayramda benim memleketime gidecektik ama esim onceki 1 hafta onunkileri ziyaret etmemizi istiyor
Gitmek istemiyorum kizlar
Bu sahte gorusmeler cok sacma geliyor Allah biliyor ya sozlendigimizden beri anne diye pesinde gezerdim ve 1kez kotu laf etmedim. Arada bizulunca yuzum duser ama onun bana yaptigi gibi asla lkalp kirmadim.biz cahiliz kusurumuza bakmayin dedim hakli bile olsam
Gitmesem
Esim gitse ben sonra 1gunlugune gitsem
Esimi cok mu uzerim acaba
Huff cok daraldim sutum azaliyor dusundukce..ne vok yazmisim
kızzzzzzzzzzzzzzzzz Bursa da oturanlar!.... buluşma günü ayarlarsanız haberim olsun sık sık giremiyorum foruma ama unutmayın benide..Yıldırım-Mesken deyim bende...
icimde kopan sessiz firtanalar korkutuyor beni ne kelimeler nede sozcukler yeter cektigim cileye hamd etmesini bilmek lazim herseye sabirimin sinadigi noktadadayim su fani dunyada bir imtahandayiz bize allahtan baska kimse yardim etmez ey nur kocalarimizi islah et bizede sabir ver her serde bir hayir vardir allah sabir edenlerledir hasbinallah venigmel vekil tesekkur ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?