teşekkürler cnm yani bilemiyorum gerçekten bu işe bir düzen oturtmalımı yoksa kendi düzeninde bırakmalımı...
şimdi sallama diyorlar sallamıyorum arada bir kendi kendine uyuyor amaaaaaaaaa
kocaman bir amaaaaaaa
uyuyamazsa o uykusu kaçıyor ve bu sonraki uyku vaktinde de huysuzluğa sebep oluyor...
paylaştıkça doğruyu bulucaz ama ben gece bazen bekletiyordum ağlar ağlar susar diye çok uykum oldugunda insan bazen kalkamıyor
asya dahada bağırıyordu....
mesela şuanda yıkadım emzirdim sallasam uyucak gözler gidiyor bıraktım öylece...
aman ne biliim ya bilimsel mi iyi eski yöntem mi iyi anlamadım ki walla:)
bende senin gibi tüm rumları deniyorum tek tekkkkkkkk
asyanın poposunu her kakada muhakkak yıkıyorum ona rağmen sabah hafif pütürlenmişti poposu kızarıklık falan yoktu...
güzelce kremledim yine her zamanki gibi kuru tutup arada havalandırıyorum...
baktım şimdi kızarmış iyice... eğer önüne geçemezsem artar ve önlemek çok zor olur...
şimdi güzelce zeytinyağı sürdüm...
alt açma naylonunun üzerine pamuklu bez yaydım bezini çıkarıp yatırdım iyice havalansın diye...
önerebileceğiniz bir çözüm warsa lütfen yazın ki ilerlemeden geçireyim bu işi...
bepanten pudra bebek yağı zeytin yağı pişik kremi hangisinden hızlı çözüm alırım?????
beykoz lillac
çok haklısınız canlarım ...her zaman fikir almak en iyisidir...
bende bebeğimi ağlatamıyorum yani yapamıyorum...
eşim bazen diyor ki biraz ağlasın açılır... ne münasebet imkanı varmı
ağlama sesi odadan geliyorsa gidene kadar yüksek sesle geldiim annecim diye önce sesimi ulaştırıyorum kızıma...
beykoz dediğin gibi bende kucakta ve sallayarak bir düzen oturtmuştum ist. da yani kendi düzenini kendi sağlıyor zaten
bende uyuyor dediğim an uyumuyor emiyor diyorum çocuk memeyi diliyle itiyor
ama bu gelgitler çok yoruyor...
çözüm arıyorum devamlı araştırıyorum ama yok genelde biraz vicdansız olmak gerekiyor sanırım gözlemlerime dayanarak:)
benim en fazla yaptıgım vicdansızlık sabah erken kalktıgında emzirirken gülücük atıyo göz göze gelmemeye calısıyorum ki uykusu dağılmasın eşimede kızıyorum sabahları oynama diye... öyle güzel gülüyorki sıpa:)
sanırım ben öncelikle bunu sorun olarak görmeyip normal olduguna inanarak işe başlamalıyım....
benim çocugumda anlaşılan kendi kendine asla uyuyamayacak ve ben bunu kabullenip sallıcam..
sallamaktan sıkılmıyorum ama yanlış diye üzülüyorum yani göz göre göre yanlış yapmak istemiyorum bebeğime...
canım mesela benim eşimin arkadasının cocuguda ben dogurduktan 18gün snra dogdu hep uyuyor bebek agladıgında sesi cıkmıyor dogdugundn beri böyleymiş benimkini gördü Allah sabır versin dedi birazda kınadı böyle bebek bnde olsa döverim falan bende altta kalırmıyım basına gelcek var senin dedmkına kına dedim sonraki bebegn mum yaparsa görürm seni dedm yani işin özü su dene olursa ne mutlu olmazsada ben burdayım yoldasım...
benim oğlımunda cildi çok hassas hemen kızarıyor bepanten kullandım geçmedi..zeytnyağıda kullandım geçmedi meğer zeytinyağını ocakta iyice kızdırmak gerekiyormuş asidi gitsin diye normal şekilde kullanırsan pişigi dahada azdırıyor ben şimdi öyle yapıyorum bazen zeytinyağı bazende sudokrem kullanıyorum
çok güzel söylemişsin...
destek görmek çok güzel walla yoksa insan bi şaşırıyorrrr:)
napalım böyle böyle büyücekler herkes bir olmuyor kiiii
hamileliğimde çok zor geçmiştii zaten bende var bir gariplikk
şaka bir yana yine de şükür halimizeeeeee
hım bende hafif ısıttım ama iyice kızdırmadım...
zeytinyağı sürdüm sabahtan beri iyice kızardı bende banyo yaptırdım 11 gibi şimdi normal chicco pişik kremi sürdüm her açtıgımda sürcem her çiş ve kakada yıkıcam bakalım neyseki yara kabuk şeklinde değil canıda yanmıyor sadece kızarıklık büyüyor...
lillac cnm bağlanma kuramını yeni okudum ve sana çok teşekkür ediyorum canım bir hatadan daha döndüm...
sabahları uykusu kaçmasın diye gülücükler atan çocuğumla temas kurmuyordum ki devam etsin uykuya diye...
ama kurmam gerekiyormuş....
artık aynı hatayı yapmaya hiç niyetim yok iyiki paylaşmışım bak birşey daha öğrendim çok teşekkür ederim:)
canım mesela benim eşimin arkadasının cocuguda ben dogurduktan 18gün snra dogdu hep uyuyor bebek agladıgında sesi cıkmıyor dogdugundn beri böyleymiş benimkini gördü Allah sabır versin dedi birazda kınadı böyle bebek bnde olsa döverim falan bende altta kalırmıyım basına gelcek var senin dedmkına kına dedim sonraki bebegn mum yaparsa görürm seni dedm yani işin özü su dene olursa ne mutlu olmazsada ben burdayım yoldasım...
benim oğlum da çok mızmız huzursuz sürekli kucakta ve sürekli hareket istiyo ve de akşamları kolik sancılarımızdan dolayı katılırcasına ağlıyo, korkudan akşamları dışarı çıkamıyoruz, hoş gündüzleri de çıkmıyoruz da, geçen kayınvalidem çok ısrar etti iftara gittik daha eve girdiğimiz gibi oğlum ağlamaya başladı ama öyle böyle değil ne yaptımsa susmadı kan ter içinde 2 saat uğraştım, fitilini de almamışız yanımıza kıyametler koptu neyse oğlumu bi şekilde uyuttum sonra kayınvalidem manalı bir şekilde demez mi komşusunun oğlan torunu hiç ağlamıyomuş, erkek çocuğunu bu kadar ağlatmak iyi değilmiş falanmış falanmış, sinirden kudurur oturursun aşağıya, çünkü ben oğlumu ağlatmaya bayılıyorum, çocuğumn sancılarına mı üzüleyim kayınvalidenin laflarına mı bilmem, çünkü bir tek onlar çocuk bakmayı biliyo, biz hiç bir şey bilmiyoruz, bu çocuğu 2.5 aydır büyüten ben değilmişim gibi,
sen bunu anlatınca aklıma geldi
benim oğlum da çok mızmız huzursuz sürekli kucakta ve sürekli hareket istiyo ve de akşamları kolik sancılarımızdan dolayı katılırcasına ağlıyo, korkudan akşamları dışarı çıkamıyoruz, hoş gündüzleri de çıkmıyoruz da, geçen kayınvalidem çok ısrar etti iftara gittik daha eve girdiğimiz gibi oğlum ağlamaya başladı ama öyle böyle değil ne yaptımsa susmadı kan ter içinde 2 saat uğraştım, fitilini de almamışız yanımıza kıyametler koptu neyse oğlumu bi şekilde uyuttum sonra kayınvalidem manalı bir şekilde demez mi komşusunun oğlan torunu hiç ağlamıyomuş, erkek çocuğunu bu kadar ağlatmak iyi değilmiş falanmış falanmış, sinirden kudurur oturursun aşağıya, çünkü ben oğlumu ağlatmaya bayılıyorum, çocuğumn sancılarına mı üzüleyim kayınvalidenin laflarına mı bilmem, çünkü bir tek onlar çocuk bakmayı biliyo, biz hiç bir şey bilmiyoruz, bu çocuğu 2.5 aydır büyüten ben değilmişim gibi,
slm arkadaşlar sabahtan beri foruma girmye çalışıyorum nedense bi türlü açılmadı sanırım bizim pc den dolayı.Sohbetr süpermiş çok şey kaçırmışım
Dün kendi kendimi eleştirdim,bebeğimin düzeni bozulmasın diye kendimi herşeyden soyutladım inanılmaz pimpirikli evhamlı ve takıntılı bi anneyimDedimki kalk çiçek al bebeğini arkadaşınla dışarı çık,arkadaşım oruçtu hem iftarı dışarda yaparız diye düşündüm,yani benim için bu bile bi çılgınlık Hakıkatende çılgın biakşam oldu.Bebekleri koyduk arabalara çarşıda dolaştık iftar saatine kadar sonra retorana gittik bu arada kızım gayet sakin, sonra yemekler geldi top atıldı bizim cadı bir aglamaya başladı ki sormayın,çok kalabalık restorant kimseyi rahatsız etmek istemiyorum bıraktım yemekleri ve arkadaşımı,arkadaşıma sen yemeğini ye az ilerde bi pastane var sakin ve tanıdık ben oraya gidiyorum hem kızımın mamasını yapıp yediririm hem oyalarımdedim ve çıktım.Gittimki ne gidim iftar saati olunca heryer kapalı sokakta in cin top aynuyor bizimki hala aglıyor,kaldımmı sokakta elim ayagıma dolaştı.Kaldırımda ayakta mamasını hazırladım aldım kucağıma sırtı terlemiş hopppp rüzgar esmeye başladımı ayyyyyyyy çıldıracam,e bide ne oldu dersiniz buram buram bir koku kızımın totosondan sakin sakin sakinnnnnn çiçekkkkkkk Bi baktım pastanenein yanında cami var kimsecikler yok bahçesinde koca koca banklar,gittim kızımın altını değiştirdim sırtına mendil koydum bide güzel doyurdum bu arada heryer yavaş yavaş açıldı canlanmaya başladı,arkadaşım geldi bu arada pastaneye gidip üstüne dondurma yedik kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bunları yaşayacağım,anneyiz artık heryerde ve her koşulda anneyiz ve bebklerimizin rahatlığı için hertürlü sorunla boğuşabiliriz
slm arkadaşlar sabahtan beri foruma girmye çalışıyorum nedense bi türlü açılmadı sanırım bizim pc den dolayı.Sohbetr süpermiş çok şey kaçırmışım
Dün kendi kendimi eleştirdim,bebeğimin düzeni bozulmasın diye kendimi herşeyden soyutladım inanılmaz pimpirikli evhamlı ve takıntılı bi anneyimDedimki kalk çiçek al bebeğini arkadaşınla dışarı çık,arkadaşım oruçtu hem iftarı dışarda yaparız diye düşündüm,yani benim için bu bile bi çılgınlık Hakıkatende çılgın biakşam oldu.Bebekleri koyduk arabalara çarşıda dolaştık iftar saatine kadar sonra retorana gittik bu arada kızım gayet sakin, sonra yemekler geldi top atıldı bizim cadı bir aglamaya başladı ki sormayın,çok kalabalık restorant kimseyi rahatsız etmek istemiyorum bıraktım yemekleri ve arkadaşımı,arkadaşıma sen yemeğini ye az ilerde bi pastane var sakin ve tanıdık ben oraya gidiyorum hem kızımın mamasını yapıp yediririm hem oyalarımdedim ve çıktım.Gittimki ne gidim iftar saati olunca heryer kapalı sokakta in cin top aynuyor bizimki hala aglıyor,kaldımmı sokakta elim ayagıma dolaştı.Kaldırımda ayakta mamasını hazırladım aldım kucağıma sırtı terlemiş hopppp rüzgar esmeye başladımı ayyyyyyyy çıldıracam,e bide ne oldu dersiniz buram buram bir koku kızımın totosondan sakin sakin sakinnnnnn çiçekkkkkkk Bi baktım pastanenein yanında cami var kimsecikler yok bahçesinde koca koca banklar,gittim kızımın altını değiştirdim sırtına mendil koydum bide güzel doyurdum bu arada heryer yavaş yavaş açıldı canlanmaya başladı,arkadaşım geldi bu arada pastaneye gidip üstüne dondurma yedik kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bunları yaşayacağım,anneyiz artık heryerde ve her koşulda anneyiz ve bebklerimizin rahatlığı için hertürlü sorunla boğuşabiliriz
bugün aşımı oldum kolum çok sancıyo. benm bebiş emerken uyuyor yatağa yatırır yatırmaz gözler eçılıyor tekrar emziriyrm uyuyo beşiğe koyuyorm uyanıyo. böyle sürüyo ne yapacağım ya
Erkek çocuğunu o kadar ağlatmak iyi değilmiymiş ?
Yani kız çocuğu olsa çatlayana kadar ağlayabilir öyle mi..
Hala var mı kız erkek diye ayırım yapanlar ya...
Valla oğlumu yetiştirirken odasınıda toplamayı öğreteceğim,annesine-babasına yardım da etmeyi..
Yok öyle "ben erkeğim"diye kenara çekilmek...
bi hayli macera olmuş ama çok güzel üstesinden gelmişsin biz oğlumla yalnız hiç çıkmadık dışarı arabamızı da yepyeni evde duruyo deli gibi arabasıyla evde gezdiriyorum oğluşumuslm arkadaşlar sabahtan beri foruma girmye çalışıyorum nedense bi türlü açılmadı sanırım bizim pc den dolayı.Sohbetr süpermiş çok şey kaçırmışım
erkeklerin çok ağlayınca kasık fıtığı olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsamErkek çocuğunu o kadar ağlatmak iyi değilmiymiş ?
Yani kız çocuğu olsa çatlayana kadar ağlayabilir öyle mi..
Hala var mı kız erkek diye ayırım yapanlar ya...
Valla oğlumu yetiştirirken odasınıda toplamayı öğreteceğim,annesine-babasına yardım da etmeyi..
Yok öyle "ben erkeğim"diye kenara çekilmek...
netten dinletmiştim ama indiremedim bi türlüKolik bebeklerinize kolik sarkilari dinletmeyi denedinizmi. Benim ciddi kurtaricim oldular, telefonuma bile kaydettim nerde ihtiyacim olacagi belli olmuyor. Siddetle tavsiye ederim.(internetten ucretsiz indirebiliyorsunuz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?