2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün kızım çoook huzursuz şimdi kucağımda yazdıklarınıza cevap veremiyorum anca okuduklarımı beğeniyorum şimdilik...

Arkadaşlar sizin yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ve bana yol gösterici oluyor
Oğlum dün sabahtan öğleye kadar 4 kez dolu dolu kaka yaptı 2 de akşam yaptı 3 aylık bebek için çok değil mi bebeğim ishal mi diye endişeleniyorum.
bugün doktora götürdüm kakasında kan yoksa kusma ve ateş yoksa korkma dedi ama benim içim rahat etmedi
İshal için bir toz verdi ilacın üstünde bir sürahi suya bir paket yazıyo nasıl kullanacağımı anlamadım bebeğe ne kadar vereceğimide kullanan varsa yazarmısınız lütfen.
BİRDE ROTA aşısını yaptıran varmı içinizde bize doktor yaptırın dedi.
cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

ne saçma insanlar var yaa.. çocukla mı uğraşasın onla mı, amaann muhattap olmaya değmez ..
benim kızım daaa
çok yordu bugün beni ( hiç enerji bırakmadı, hiç bişey yapasım yok, Allahtan eşim arkadaşlarıyla iftara gitti..
dünde annemler vardı iftarda ilk misafirim sanırım son aynı zamanda :))
kızım sağolsun durmadığı için pilav ve salatayı annem yaptı da babamlar aç kalmadı ..
bizim çocuklara arada bi geliyolar ..

haklısın canım, bende çok gezmek istiyorum kızımla, balkondan bakmak bile çok hoşuna gidiyor ama anca haftasonu eşimle çıkabiliyoruz..
çiçek iyi yapmışsın canım, böyle böyle alışacağız, bebişlerde alışacak hep evde olmaz.. çocuklu kadının halinden yine çocuklu kadın anlar yakın olsak da bebişleri birlikte gezdirebilsek

Benim kız da bugün aşırı kaka yapyor,sadece beslerken bir kez kustu ama ağlayarak ve ağzına sıkarak verdim yoksa bir milim bile süt çekmedi.Onun dışında başka belirtisi yok yani ishal değildir umarım.Ben gene de yarın bi doktora gideyim.

ben bu ay sonu yaptıracağım aşısını

bu arada kızım gündüz tam 6 kez kaka yaptı ve yapmaya da devam eder bence,sizce normal mi.

canım hem huzursuz, hemde çok sık yapmış, inşallah ishal değildir.. ama bencede bir git doktora istersen..
Allah yardımcın olsun canım yaa, hala iştahı yok öylemi.. inşallah hepsi düzene girer canım..
ahh ahh annelik ne zormuş dimi kızlar sabredelim bugünlerde geçecek... duygusala bağladım yine..

Dokunsalar ağlayacağım,İMDAAAAAT

arkadaşlar benim kızım günde en az dört defa kakasını yapıyor. bu kadar uzun süreli ishal olamaz o yüzden bu durumu kanıksadım ama kilo alımı bu ay çok az olacak gibime geliyor

Ben 1ay önce rota aşısını yaptırdım canım 1 ay sonrada 2.dozu var onuda yaptıracağım.Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama diğer özel aşılarıda yaptırmayı düşünüyorum,neolur neolmaz...

Kulaga çok hoş geliyor Düşünsenize hepimizin kucağında viyak viyak Kimi bi köşede alt değiştirir, kimi emzirir, turuncu,pınar ,ben,ve tüm sağan arkadaşlar pilli aparatlar ve emzirme önlükleriyle süt sağarız bi yandan

Canım benim kızımda 2 gündür sürekli kusuyor az az bazen çok anlamadım ne oldu ateş yok,isalde değil.En son doktora gittiğimizde bukadar değildi ama nadirde olsa oluyor diye sordum reflü olabilirmi diye,olabilir ama tedavi için ancak kilo almayacak kadar ciddi bi reflü olması lazım dedi senin bebeğin alması gereken kiloyu aldığı için tedaviye gerek yok dedi ama giderek artıyor.Miğdesinimi üşüttü desem çok dikkat ediyorum aslında offffff ya ne oldugunu anlamadığımamı yanim sütlerin ziyan oldugunamı Zaten yemeğini en kısa 30_45 dk da yedirebiliyorum ki bu süre zarfında oturmak kesinlikle yok bir elimde Masal bir elimde biberon kolum kopuyor belimi hiç sorma zaten,yeterki yesin ama şu kusma olayı kafamı çok bozmaya başladı,bide çok tehlikeli ya yatarken hop kızarıyo kaşla göz arasında hemen ters çeviriyorum ama gözümü hiç ayırmamam lazım

Güle güle oynasın kızımız ..
Bizim halı satılmadı henüz,alıcı çıkmayacak gibi.
Canı isterse biraz oynuyor içinde ama çok da ilgili değil.Elleriyle oynuyor,ya bana ya da tavanlara bakıyor,ya da mızmızlık yapıyor.

3 gündür yatarak emziriyrum bu sefer buna alıştı beşiğinde değilde yanımda yatıyo uyku eğitimini ne zaman nasıl vermeliyz

İnşaallah bizim akşam yatma düzeni bu şekilde devam ederse eğitime gerek kalmaz ama olurda düzen bozulursa 4-5 aylıkken tracy hogg diye bir uzmanın yöntemini denerim.

kızlar bugün kızım çoook huzursuz şimdi kucağımda yazdıklarınıza cevap veremiyorum anca okuduklarımı beğeniyorum şimdilik...

Kayra da bugün öyleydi....O kadar yoruldu ki bugün uykuya bile zor daldı.Tabi beni de çok yordu.Şimdiden gözlerim kapanıyor.
Burnuda açılmadı gitti yavrumun.İlçede oturmak böyle berbat bişey işte.10 tane eczane gezmiş eşim ama bulamamış otri bebeyi.
İnternetten alayım dedim ama pazartesi annemlere gideceğim,ordan alırım mutlaka.

bu arada kızım gündüz tam 6 kez kaka yaptı ve yapmaya da devam eder bence,sizce normal mi.

owwwww 6 kez mi
Normalde kaç kere yapardı,kaka rengi ve kıvamı da farklıysa yarın bi dr.a gidin derim.
Kayra günde 1 kere yapsa bayram ediyorum ben.Bugün hiç yapmadı mesela.

Yarın da bir gözlemle,olmazsa tahlil yaptırırsınız.
İlacınızın adı ne ?Biz maflor isminde bir ilaç kullanmıştık.
rota aşısını doktorumuz önerdiği için haftaya yaptıracağım.

canım doktor sana verdiğin miktarı arttırmanı söylemişti.
Eğer 120 cc veriyorsan fazla geldiği için kusuyor olabilir.

Turuncu tracye bi an once baslaman lazim. Ben yeni basliyorum ve cok zorlancam sanirim. Bizimki saatte bi emiyo nerdeyse ve bu uyku icin cok onemli. 3 saate cikarmam lazim yoksa zirt pirt meme icin uyaniyo sipa. Gece daha iyi ama onda da 2 kez kalkip uyurken emziriyorum yani erken baslamak cok onemliiiii

çoooook uykum var...daha süt sağmam lazımmmmmm..uyuyamam

al bendede o kadar benimde süt sağmam lazım uykum varrrrrrrrrrrrrr
bişey sormak istiyorum süt sağdıktan sonra dezenfekte işini nasıl yapıyorsunuz ben kaynamış suda 5 dk. bekletiyorum öyle dedi aldığım yer sizde öylemi yapıyorsunuz biberonu da 5 dk. kaynamış suyun içinde bekletiyorum biberonum cam aslında onu kaynatsam nasıl olur??

ben kaynatıyorum...bizim bebek ishal gibi bişey oldu...kakasını günde ortalama 5 defa yapıyor...enfeksiyon riskine karşı kaynat dediler...

Sağol canım ilgine sevindim,her şey zor geliyor şu aralar...Ben de duygusala bağladım bugün,regl oldum da e tabi en önemlisi kızımdan ötürü.O iyi olunca hiçbir şey umurumda olmuyor dünyalar benim oluyor kötü olunca da altüst oluyorum.Biliyorum kontrollü ve daha dirençli olmalıyım ama işte insanoğlu elimizde olamıyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…