yatarak emzirmeyi denesen ?
ne saçma insanlar var yaa.. çocukla mı uğraşasın onla mı, amaann muhattap olmaya değmezcanım mesela benim eşimin arkadasının cocuguda ben dogurduktan 18gün snra dogdu hep uyuyor bebek agladıgında sesi cıkmıyor dogdugundn beri böyleymiş benimkini gördü Allah sabır versin dedi birazda kınadı böyle bebek bnde olsa döverim falan bende altta kalırmıyım basına gelcek var senin dedmkına kına dedim sonraki bebegn mum yaparsa görürm seni dedm yani işin özü su dene olursa ne mutlu olmazsada ben burdayım yoldasım...
benim kızım daaaKayra bugün çok huysuz yaa.
Gün boyu ara uykularında 10-15 dakikada bir uyandı.Oynatayım diyorum ama uykusunu alamadığı için mızmızlanıp duruyor.
Akşam 7 olsa da bir yatırsam.İnşaallah gece böyle yapmaz
Anne olmak böyle bir şey işte...
İftar yemeğindeki ağlama krizine üzüldüm ama sonundaki dondurma muhabbeti güzel olmuş.
Ne yapalım,alışacağız böyle böyle...
Bide şuan mevsim yaz iken bol bol gezelim yaaa.Evlere kapandık kaldık.Zaten önümüz son bahar,birde tam bebeklerin emekleme dönemleri kışa gelecek.En çok ilgi istedikleri vakitte evlere hapis olacağız.
Hiç değilse şimdi çıkıp gezelim
Arkadaşlar sizin yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ve bana yol gösterici oluyor
Oğlum dün sabahtan öğleye kadar 4 kez dolu dolu kaka yaptı 2 de akşam yaptı 3 aylık bebek için çok değil mi bebeğim ishal mi diye endişeleniyorum.
bugün doktora götürdüm kakasında kan yoksa kusma ve ateş yoksa korkma dedi ama benim içim rahat etmedi
İshal için bir toz verdi ilacın üstünde bir sürahi suya bir paket yazıyo nasıl kullanacağımı anlamadım bebeğe ne kadar vereceğimide kullanan varsa yazarmısınız lütfen.
BİRDE ROTA aşısını yaptıran varmı içinizde bize doktor yaptırın dedi.
cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar sizin yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum ve bana yol gösterici oluyor
Oğlum dün sabahtan öğleye kadar 4 kez dolu dolu kaka yaptı 2 de akşam yaptı 3 aylık bebek için çok değil mi bebeğim ishal mi diye endişeleniyorum.
bugün doktora götürdüm kakasında kan yoksa kusma ve ateş yoksa korkma dedi ama benim içim rahat etmedi
İshal için bir toz verdi ilacın üstünde bir sürahi suya bir paket yazıyo nasıl kullanacağımı anlamadım bebeğe ne kadar vereceğimide kullanan varsa yazarmısınız lütfen.
bu arada kızım gündüz tam 6 kez kaka yaptı ve yapmaya da devam eder bence,sizce normal mi.
Benim kız da bugün aşırı kaka yapyor,sadece beslerken bir kez kustu ama ağlayarak ve ağzına sıkarak verdim yoksa bir milim bile süt çekmedi.Onun dışında başka belirtisi yok yani ishal değildir umarım.Ben gene de yarın bi doktora gideyim.
canım hem huzursuz, hemde çok sık yapmış, inşallah ishal değildir.. ama bencede bir git doktora istersen..
Allah yardımcın olsun canım yaa, hala iştahı yok öylemi.. inşallah hepsi düzene girer canım..
ahh ahh annelik ne zormuş dimi kızlarsabredelim bugünlerde geçecek... duygusala bağladım yine..
ne saçma insanlar var yaa.. çocukla mı uğraşasın onla mı, amaann muhattap olmaya değmez..
benim kızım daaa
çok yordu bugün beni( hiç enerji bırakmadı, hiç bişey yapasım yok, Allahtan eşim arkadaşlarıyla iftara gitti..
dünde annemler vardı iftarda ilk misafirimsanırım son aynı zamanda :))
kızım sağolsun durmadığı için pilav ve salatayı annem yaptı da babamlar aç kalmadı..
bizim çocuklara arada bi geliyolar..
haklısın canım, bende çok gezmek istiyorum kızımla, balkondan bakmak bile çok hoşuna gidiyor ama anca haftasonu eşimle çıkabiliyoruz..
çiçek iyi yapmışsın canım, böyle böyle alışacağız, bebişlerde alışacak hep evde olmaz.. çocuklu kadının halinden yine çocuklu kadın anlaryakın olsak da bebişleri birlikte gezdirebilsek
Benim kız da bugün aşırı kaka yapyor,sadece beslerken bir kez kustu ama ağlayarak ve ağzına sıkarak verdim yoksa bir milim bile süt çekmedi.Onun dışında başka belirtisi yok yani ishal değildir umarım.Ben gene de yarın bi doktora gideyim.
Hemen hemen 3 haftadır internet sitesinden sipariş verip verip stoklarda kalmamış para iadesi yapalım dedikleri tekmele oyna oyun halımız bugün geldiAh TURUNCU arkadaşım son siparişi pazar günü verdik eğer ozaman senin satacağını bilseydim hemen alırdım hoş alıcı çok olmuştur eminim.Neyseki çabalar boşa çıkmadı şimdilik kızım çok sevdi hatta kendi kendine oynarken uyuya kaldı tabi ben bu arada süt sağıyordum,süt dökülmesin diye biberonu öyle sıkı tutuyorum ki bu defada biberonu kırabilirdim
3 gündür yatarak emziriyrum bu sefer buna alıştı beşiğinde değilde yanımda yatıyouyku eğitimini ne zaman nasıl vermeliyz
kızlar bugün kızım çoook huzursuz şimdi kucağımda yazdıklarınıza cevap veremiyorum anca okuduklarımı beğeniyorum şimdilik...
bu arada kızım gündüz tam 6 kez kaka yaptı ve yapmaya da devam eder bence,sizce normal mi.
Canım benim kızımda 2 gündür sürekli kusuyor az az bazen çok anlamadım ne oldu ateş yok,isalde değil.En son doktora gittiğimizde bukadar değildi ama nadirde olsa oluyor diye sordum reflü olabilirmi diye,olabilir ama tedavi için ancak kilo almayacak kadar ciddi bi reflü olması lazım dedi senin bebeğin alması gereken kiloyu aldığı için tedaviye gerek yok dedi ama giderek artıyor.Miğdesinimi üşüttü desem çok dikkat ediyorum aslında offffff ya ne oldugunu anlamadığımamı yanim sütlerin ziyan oldugunamıZaten yemeğini en kısa 30_45 dk da yedirebiliyorum ki bu süre zarfında oturmak kesinlikle yok bir elimde Masal bir elimde biberon kolum kopuyor belimi hiç sorma zaten,yeterki yesin ama şu kusma olayı kafamı çok bozmaya başladı,bide çok tehlikeli ya yatarken hop kızarıyo kaşla göz arasında hemen ters çeviriyorum ama gözümü hiç ayırmamam lazım
çoooook uykum var...daha süt sağmam lazımmmmmm..uyuyamam
Ben 1ay önce rota aşısını yaptırdım canım 1 ay sonrada 2.dozu var onuda yaptıracağım.Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama diğer özel aşılarıda yaptırmayı düşünüyorum,neolur neolmaz...
Kulaga çok hoş geliyorDüşünsenize hepimizin kucağında viyak viyak Kimi bi köşede alt değiştirir, kimi emzirir, turuncu,pınar ,ben,ve tüm sağan arkadaşlar pilli aparatlar ve emzirme önlükleriyle süt sağarız bi yandan
Canım benim kızımda 2 gündür sürekli kusuyor az az bazen çok anlamadım ne oldu ateş yok,isalde değil.En son doktora gittiğimizde bukadar değildi ama nadirde olsa oluyor diye sordum reflü olabilirmi diye,olabilir ama tedavi için ancak kilo almayacak kadar ciddi bi reflü olması lazım dedi senin bebeğin alması gereken kiloyu aldığı için tedaviye gerek yok dedi ama giderek artıyor.Miğdesinimi üşüttü desem çok dikkat ediyorum aslında offffff ya ne oldugunu anlamadığımamı yanim sütlerin ziyan oldugunamıZaten yemeğini en kısa 30_45 dk da yedirebiliyorum ki bu süre zarfında oturmak kesinlikle yok bir elimde Masal bir elimde biberon kolum kopuyor belimi hiç sorma zaten,yeterki yesin ama şu kusma olayı kafamı çok bozmaya başladı,bide çok tehlikeli ya yatarken hop kızarıyo kaşla göz arasında hemen ters çeviriyorum ama gözümü hiç ayırmamam lazım [/QUOTE
Aynen ben de öyleyim.Sütünü 8 de vermeye başladım daha yeni bitti o da sıktığım için bitti.İlk defa kızıma kızdım,ne yapayım anneler çıldıracak gibiyim.Zaten regl oldum bir de onun gerginliği varYani bu kadar mı aksilik yaşar insan:hem kusacak hem iştahsız hem yutmayacak hem ağlayacak hem gündüz doğru dürüst uyumayacak hem yanında olmayınca mızmızlanacak...Allahım sen yardım et bana...Şu aralar kimse bana dokunmasın ,anneme bile çatarım valla,hem aynı şehirde olup da yanımda olma hem de tel.den ahkam kes.Ama kızlar bakmayın öyle dediğime neler yaşattılar bilmiyorsunuz ve yaşamaya da devam ediyorum Sadece kızımdan güç alarak dertlenmemeye çalışıyorum ama işte kızım da böyle olunca gücüm hepten tükeniveriyor
Güle güle oynasın kızımız ..
Bizim halı satılmadı henüz,alıcı çıkmayacak gibi.
Canı isterse biraz oynuyor içinde ama çok da ilgili değil.Elleriyle oynuyor,ya bana ya da tavanlara bakıyor,ya da mızmızlık yapıyor.
İnşaallah bizim akşam yatma düzeni bu şekilde devam ederse eğitime gerek kalmaz ama olurda düzen bozulursa 4-5 aylıkken tracy hogg diye bir uzmanın yöntemini denerim.
Kayra da bugün öyleydi....O kadar yoruldu ki bugün uykuya bile zor daldı.Tabi beni de çok yordu.Şimdiden gözlerim kapanıyor.
Burnuda açılmadı gitti yavrumun.İlçede oturmak böyle berbat bişey işte.10 tane eczane gezmiş eşim ama bulamamış otri bebeyi.
İnternetten alayım dedim ama pazartesi annemlere gideceğim,ordan alırım mutlaka.
Canım bulamazsan haberleşelim burdan alıp postalarım sana...
owwwww 6 kez mi
Normalde kaç kere yapardı,kaka rengi ve kıvamı da farklıysa yarın bi dr.a gidin derim.
Kayra günde 1 kere yapsa bayram ediyorum ben.Bugün hiç yapmadı mesela.
Günde 3 defa falan yapar normalde,ben de ishalden şüphelendim fakat ishal belirtisi değil çünkü kakanın rengi herzamankinden kıvamı da öyle...Yalnız 5 e doğru altına tekrar baktım özel bölgesinde mercimek tanesi kadar beyaz sümüksü bir akıntı vardı doktora götürecektik saat ilerlemişti,acile götürsek tahlil yapılsa bile sonuç yarına çıkacak bu bakımdan doktoru yarına erteledik.Ay ne bileyim sütüm mü acaba bu kadar kaka yaptırdı?Canım sağolun ilginiz için...
Yarın da bir gözlemle,olmazsa tahlil yaptırırsınız.
İlacınızın adı ne ?Biz maflor isminde bir ilaç kullanmıştık.
rota aşısını doktorumuz önerdiği için haftaya yaptıracağım.
Canım bulamazsan haberleşelim burdan alıp postalarım sana...
owwwww 6 kez mi
Normalde kaç kere yapardı,kaka rengi ve kıvamı da farklıysa yarın bi dr.a gidin derim.
Kayra günde 1 kere yapsa bayram ediyorum ben.Bugün hiç yapmadı mesela.
Günde 3 defa falan yapar normalde,ben de ishalden şüphelendim fakat ishal belirtisi değil çünkü kakanın rengi herzamankinden kıvamı da öyle...Yalnız 5 e doğru altına tekrar baktım özel bölgesinde mercimek tanesi kadar beyaz sümüksü bir akıntı vardı doktora götürecektik saat ilerlemişti,acile götürsek tahlil yapılsa bile sonuç yarına çıkacak bu bakımdan doktoru yarına erteledik.Ay ne bileyim sütüm mü acaba bu kadar kaka yaptırdı?Canım sağolun ilginiz için...
al bendede o kadar benimde süt sağmam lazım uykum varrrrrrrrrrrrrr
bişey sormak istiyorum süt sağdıktan sonra dezenfekte işini nasıl yapıyorsunuz ben kaynamış suda 5 dk. bekletiyorum öyle dedi aldığım yer sizde öylemi yapıyorsunuz biberonu da 5 dk. kaynamış suyun içinde bekletiyorum biberonum cam aslında onu kaynatsam nasıl olur??
canım hem huzursuz, hemde çok sık yapmış, inşallah ishal değildir.. ama bencede bir git doktora istersen..
Allah yardımcın olsun canım yaa, hala iştahı yok öylemi.. inşallah hepsi düzene girer canım..
ahh ahh annelik ne zormuş dimi kızlarsabredelim bugünlerde geçecek... duygusala bağladım yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?