Sabah sabah duygulandırdı beni...
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...utun-annelere-armagan-olsun.html#post26228428
Ben de cok duygulandim..Sabah sabah duygulandırdı beni...
http://www.kadinlarkulubu.com/annel...utun-annelere-armagan-olsun.html#post26228428
herkese günaydınlar. meleğim yanılmıyorsam bugün geliyordun türkiye ye hayırlı yolculuklar ve şimdiden hoş geldin:))
Meleğim34; tatlım dün tam sana cvp yazacakken internette bir sorun oldu.Bir türlü sayfayı açamadım tekrardan.
Aşı ateşi 72 saate kadar normalmiş.Kayranın ateşi hep 38 üstüydü ve 42 saat sonunda düşmüştü.
Şuan nasıl Mahir paşa ?
Bu arada şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.Eminim çok heyecanlısındır.Bende yıllarca yurtdışında yaşadığım için şuan ki heyecanını tahmin edebiliyorum.
Alkışlıyorum.....
özür dileyerek baslıorum çünkü beni hiç ilgilendirmez kimin ne yasadıgınıda bilemem yorumda haddime degildir ama iki bişi bende yazmak isterim
bosanıoruz bosanalım kelimesi eşler arasında bukadar kolay dile getirilmemeli bukadar basit şeylerden
sonra birgün sonra biz barıştık aslında şole boyle demekte bukadar basit olmamalı cok sasırıorum ben bunlara
neyse dedim ya ben yinede ne oldugunu bilemem
tv izleten arkadaslar otizm tetikliosunuz siz nefes alıcaksınız diye cocyk uyussun mu aglaması tv izlemesinden iidir acın ama yüzü baska yönde olsun
Kayra'm çok öksürüyor kızlar...
Galiba benim hastalığım ona geçti.Dün doktora götürdüm,antibiyotik için çok erken ama öksürük şurubu ve burun spreyi vereyim dedi.İnşaallah en kısa zamanda faydasını görürürüz.Kilo alımı da yine çok düşük.1 haftada 80 gr almış sadece.
Hem hasta olduğu için iştahsız hem de demir ilacı iştahsızlık yapıyormuş.Valla peşinde dolanmaktan yoruldum artık.Boğazına iki yudum süt gitsin diye yapmadığım kalmıyor.Yanlış anlamayın şuan için kilosu 6680 olarak iyi ama sorun bu şekilde devam ederse başlayacak.
Ayyy en son kuzenimin kızının iştahsızlığına kızıyordum ki başıma geldi.
Çok zormuş gerçekten....Neyse yine de rabbim sağlık versinde,bu günlerde geçer inşaallah.
özür dileyerek baslıorum çünkü beni hiç ilgilendirmez kimin ne yasadıgınıda bilemem yorumda haddime degildir ama iki bişi bende yazmak isterim
bosanıoruz bosanalım kelimesi eşler arasında bukadar kolay dile getirilmemeli bukadar basit şeylerden
sonra birgün sonra biz barıştık aslında şole boyle demekte bukadar basit olmamalı cok sasırıorum ben bunlara
neyse dedim ya ben yinede ne oldugunu bilemem
tv izleten arkadaslar otizm tetikliosunuz siz nefes alıcaksınız diye cocyk uyussun mu aglaması tv izlemesinden iidir acın ama yüzü baska yönde olsun
Kizlar esimle baristik hem de ne barismak sukurler olsun bu son olsun oyle mutlu etti ki beni
Detaylari paylasacagim esiyle sorun yasayanlara fikir vermesi icin ama yarin...
Size cok kizginim cunku su an! Bir gun gidiverdim dunyayi dokturmussunuz yahu amma kurtluymussunuz!:)
Bu arada beykozum bu saatte ne isin var senin burda? Bidigin uyutmadi mi?
Birkac soruya cevap vereyim:
Yumusatici dogrudan tenine degecek ic kiyafetlerine hic kullanmiyorum
Battaniye hirka gibi dis giyim kusama yarim kapaktan az
Dalin sivi det. Ve yumusatici kullaniyorum
Granul sabun kalinti birakti cunku
Leke cikarici olarak da omerin ensesine kadar yaptigi kakasina ilac gibi gelen ariel!
Bugun yine carsina ensesinden cikiyordu amma herif cikti benimki yaa!
Gelisimi icin yapilanlari paylasmaniz guzel olmu s birkac not aldim kenara
Ben evimizi gezdirip esyalara dokunduruyorum
Geliyorum kelimesini ogrettim sanirim en cok ona seviniyorum
Omer agladiginda geliyorum diyorum defalarca
Sesim yakinlasiyor ve geldiiim diyorum
Artik geliyorum dedigimde susup bekliyor kuzum!
Yazacak bir dunya sey var aklimda ama kocis bekliyor!
Yeni gelen tum arkadaslara da kocaman HosgeldiniZ diyorum!
Bana destek olan herkese yani hepinize de ba yi li yo rumm tesekkurler iyi ki varsiniz!
Kayra'm çok öksürüyor kızlar...
Galiba benim hastalığım ona geçti.Dün doktora götürdüm,antibiyotik için çok erken ama öksürük şurubu ve burun spreyi vereyim dedi.İnşaallah en kısa zamanda faydasını görürürüz.Kilo alımı da yine çok düşük.1 haftada 80 gr almış sadece.
Hem hasta olduğu için iştahsız hem de demir ilacı iştahsızlık yapıyormuş.Valla peşinde dolanmaktan yoruldum artık.Boğazına iki yudum süt gitsin diye yapmadığım kalmıyor.Yanlış anlamayın şuan için kilosu 6680 olarak iyi ama sorun bu şekilde devam ederse başlayacak.
Ayyy en son kuzenimin kızının iştahsızlığına kızıyordum ki başıma geldi.
Çok zormuş gerçekten....Neyse yine de rabbim sağlık versinde,bu günlerde geçer inşaallah.
kızlar şu an akşam yemeği yedik ve kocam sofrayı kaldırdı mutfağı toparlıyor...
ben ise burda topiği okuyorum....
lamba aşşağıya bakıyorsa gazeteyle kaptmak lazımmış. bizimkiler hep yukarı bakıyor. nedenini tam bilmiyorum ama netten araştır istersen. yukarı bakıyorsa sorun yok..
eşimin kuzeni doktor, forumda her seferinde yazdım bebek yağları erken ergenliye neden oluyormuş bu yüzden kullanmayın demişti. sadece bebek şampuanı, vucuduna hametan sürebilirsin sağlık ocagı yazıyor. bende bebeğimi yağlarla ovup mıncırmak çok istiyordum ama hametanla yetiniyoruz malesef. en azından aklında olsun. birde gün aşırı yıka istersen ben hergün yıkadım sırtı kurudu, bol bol hametan sürüyorum, kollarında hala biraz kuruluk var. tabi kullandığım şampuandanda olabilir..
bebeğime mustelanın şampuanını almıştım hem isirik yaptı hemde konak, çok özenmiştim. Johnson's Baby yeni doğan aldım oda konak yaptı. Johnson's Babynın yeni doğan olmayanını başına kullanıyorum iyi geliyor. tabi önce bir zeytin yağı sürüyorum sonra karbonat serpip başına küçük bir poşet koyuyorum, 15-20 dk sonra taragıyla tarayıp yıkıyorum. çok fazla yok konağı zamanla gecer sanırım. mustelanın pişik kremine bayılıyorum. bübchen in pişik önleyicisini popo için beğenmedim ama yüzünde ki isirik kızarıklık ve boynundaki kızarıklıkları hemen geçiriyor, mesela öglen bi kızarıklık fark ettiysem sürünce akşama yok oluyor bu konuda gayet iyi.
evet sarılmak çok önemliymiş. bizimki ağlamıyor mızıyor sadece, ben pek almak istemiyordum kucaga alışmasın diye ama öz güveni için çok önemliymiş. sesiz ortamda oyunlar bitince sarılıp sağa sola doğru hafif sallanıyorum, öylece sessiz duruyor.
bu arada doğduktan sonra ben park yatakta yatırdım. titreşimi benim kurtarıcım oldu diyebilirim. yatakta uyumak istemez mızırsa hemen açıyorum uykuya dalıyor. birde boyun masajı için küçük bir alet var, pille çalışıyor. düymesine basınca titreşim veriyor, yeşil ışıkları var. yatagının dışında başka bi yerdeysek uyuyamadığı zaman yattı yastıgın ustüne koyup çalıştırıyorum titreşimi sayesinde hemen uyuyor. masaj aletide seyyar titreşim görevi görüyor :)
birde 2. ayda koldan iyne yapmışlardı, sol koluna. kızardı çok kötü gözüküyor. doktor su topliycak irin olacak sonra kuruyup dökülecek demişti. sizinkiler nasıl oldu, kuruyup dökülen yada yeni yeni kızaran var mı?
kızlar nasılsınızzzzumuyorum fındıklarınızda çok iyilerdir:)
biz döndük dün evimize asyacım doğduğundan beri 4000 km yapmış hesapladık walla:)
tatile gittiğimiz gün deli rüzgar başladı tekneden hiç çıkamadık sadece yemeğe.... denize giremedim hatta güneşlenemedim ama muhteşem geldi bana bu değişiklik....
sizleri çoook özledim sizde beni özlediniz mi şekerlerrrrr
bu arada eşim koluna asya nın elinin 3 boyutlu resmini ve doğum tarihinin kalıcı dövmesini yaptırdı bu aşk beni kıskandırmaya başlıyor artıkkkk:2:Eki Görüntüle 500708
4 gün yoktum forumun anası ağlamışş:)
yahu ne çok sayfa ilerlemiş oku oku perişan oldummm....
aşıdan bahsedilmiş hepsini okuyamadım 4 ay aşılarıdamı ateş yapıyor yahu haftaya aşımız varrrr
off asya en ufak aşıda bile ateşleniyor yedim ayvayıııı resmennn yandıımmmm
deterjanlardan bahsedilmiş ben dalan roxy kullanıyorum ve dalin yumuşatıcı çokta memnunum ve dolap kokusunu geçiremeyenler sirkeli suyla silmeyi deneyebilirsiniz bizim dolaplarımız mis gibi kızım kokuyorrr ben yerleştirmeden bir kere cifle ovdum 3-4 kerede sirkeli suyla silmiştim koca göbeğimle ne günlerdiii:):)
beykozcum - dilekmete kızmışlar uzmanlara makalelere:)
walla bende sallıyorum bazen emzikle uyuyo çoğu zaman meme emerken uyuyo bazen dönenceyle olmadı arabasıyla dışarı çıkıyorum bazende....vs huysuz bebek nede olsa her yöntem mübahtırrr:)
birde kızımın uykusu gelince kaşları kızarıyo gözleri balık gibi bakıyo buda yeni çıktı pek datluuu oluyooo:):)
Ben anason veriyorum, bir cay bardagina bir cay kasigi atiyorum sicak suya, 10 dk sonra bir cay kasigi kadar veriyorum , denlerini icinde birakma cunku o zaman cok dem aliyor ve tadi aciyor, suzup baska bir bardaga alabilirsin, fazla bekletmeyede gelmiyor ayni cay gibi iki saat icinde kullanimi yararina olur
kızlar nasılsınızzzzumuyorum fındıklarınızda çok iyilerdir:)
biz döndük dün evimize asyacım doğduğundan beri 4000 km yapmış hesapladık walla:)
tatile gittiğimiz gün deli rüzgar başladı tekneden hiç çıkamadık sadece yemeğe.... denize giremedim hatta güneşlenemedim ama muhteşem geldi bana bu değişiklik....
sizleri çoook özledim sizde beni özlediniz mi şekerlerrrrr
bu arada eşim koluna asya nın elinin 3 boyutlu resmini ve doğum tarihinin kalıcı dövmesini yaptırdı bu aşk beni kıskandırmaya başlıyor artıkkkk:2:Eki Görüntüle 500708
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?