biyolooogggg bayıldımmm ben bu dövmeye eşini tebrik ediyorum
evet sen yokken forumm epey bir kaynadıben okuyorum ama cevap vermeye fırsat bulamıyorum
bu arada tatili iyi gelmesine sevindimmm canımmm
zeynep; inşallahh bir daha bunları yaşamazsınız eşinle ve bebeğinizin tadını doya cıkarırsınız...
beykoz sana katılıyorum bacısışu yok sallamıyorum yok emzik vermiyorum diyenlere bende uyuz oluyorum senin çocugun sallanmak istemıyordurda ondan dıyorum senın marifetin değil yanı
kızlarr ben kabızlıkla boğusuyorumm yaaahem ben hem kızım sanırım yediklerimden kaynaklı 2 gundur posalı gıdalar tuketmeye calıssamda kızım henuz duzene girmiş değil bende oyle 48 saat yapmayınca yavrum glıserinli fitil aldım ve çeyrek fitil ile yaptı ama ilk defa zorlandı resmen içim gitti yaa şuan bir 24 saat daha geçirdik ve hanuz tık yok zeytin yağı sürdüm popişine ama bişi olmadı şimdi huzursuz gibi ama fitil vermek istemıyorum acaba sapsimplexe mi başlasam çünkü gazıda var gibi offff
en acilinden fikirlerinizi ve tecrubelerinizi beklliyorum
4 gün yoktum forumun anası ağlamışş:)
yahu ne çok sayfa ilerlemiş oku oku perişan oldummm....
aşıdan bahsedilmiş hepsini okuyamadım 4 ay aşılarıdamı ateş yapıyor yahu haftaya aşımız varrrr
off asya en ufak aşıda bile ateşleniyor yedim ayvayıııı resmennn yandıımmmm
deterjanlardan bahsedilmiş ben dalan roxy kullanıyorum ve dalin yumuşatıcı çokta memnunum ve dolap kokusunu geçiremeyenler sirkeli suyla silmeyi deneyebilirsiniz bizim dolaplarımız mis gibi kızım kokuyorrr ben yerleştirmeden bir kere cifle ovdum 3-4 kerede sirkeli suyla silmiştim koca göbeğimle ne günlerdiii:):)
beykozcum - dilekmete kızmışlar uzmanlara makalelere:)
walla bende sallıyorum bazen emzikle uyuyo çoğu zaman meme emerken uyuyo bazen dönenceyle olmadı arabasıyla dışarı çıkıyorum bazende....vs huysuz bebek nede olsa her yöntem mübahtırrr:)
birde kızımın uykusu gelince kaşları kızarıyo gözleri balık gibi bakıyo buda yeni çıktı pek datluuu oluyooo:):)
kızlar şu an akşam yemeği yedik ve kocam sofrayı kaldırdı mutfağı toparlıyor...
Ben ise burda topiği okuyorum....
evet sen yokken forumm epey bir kaynadıben okuyorum ama cevap vermeye fırsat bulamıyorum
zeynep; inşallahh bir daha bunları yaşamazsınız eşinle ve bebeğinizin tadını doya cıkarırsınız...
beykoz sana katılıyorum bacısışu yok sallamıyorum yok emzik vermiyorum diyenlere bende uyuz oluyorum senin çocugun sallanmak istemıyordurda ondan dıyorum senın marifetin değil yanı
kızlarr ben kabızlıkla boğusuyorumm yaaahem ben hem kızım sanırım yediklerimden kaynaklı 2 gundur posalı gıdalar tuketmeye calıssamda kızım henuz duzene girmiş değil bende oyle 48 saat yapmayınca yavrum glıserinli fitil aldım ve çeyrek fitil ile yaptı ama ilk defa zorlandı resmen içim gitti yaa şuan bir 24 saat daha geçirdik ve hanuz tık yok zeytin yağı sürdüm popişine ama bişi olmadı şimdi huzursuz gibi ama fitil vermek istemıyorum acaba sapsimplexe mi başlasam çünkü gazıda var gibi offff
Anatoliuma gittik bucuruk mothercare ve chiccoda 6 3ay arasi bircok indirim urunu vardi
Ben bucurukten 18 ay icin iki uc tisort aldim seneye hazirimda olur diye
Chicco ve mothercareden de kis icin icine giymeye kolsuz badi fln
Bu ara surekli ogluma birseyler aliyorum biri beni durdursun!
Melegim simdiden hosgeldin diyoruz sanaa!
kızlar nasılsınızzzzumuyorum fındıklarınızda çok iyilerdir:)
biz döndük dün evimize asyacım doğduğundan beri 4000 km yapmış hesapladık walla:)
tatile gittiğimiz gün deli rüzgar başladı tekneden hiç çıkamadık sadece yemeğe.... denize giremedim hatta güneşlenemedim ama muhteşem geldi bana bu değişiklik....
sizleri çoook özledim sizde beni özlediniz mi şekerlerrrrr
bu arada eşim koluna asya nın elinin 3 boyutlu resmini ve doğum tarihinin kalıcı dövmesini yaptırdı bu aşk beni kıskandırmaya başlıyor artıkkkk:2:Eki Görüntüle 500708
kızlar şu an akşam yemeği yedik ve kocam sofrayı kaldırdı mutfağı toparlıyor...
ben ise burda topiği okuyorum....
freedom06;bahsettiklerimin çoğunu bende uyguluyorum, hamileliğimden beri konuşuyorum... hatta yenidoğduğunda yabancı insanlar onunla konuştuğunda verdiği tepkilerden hemen anlıyorlardı konuşmaya alışık olduğunu....
yaa arkadaşımda bana fransadan mustela aldı, tüm ürünlerimiz ondan, bende ek olarak yağını almıştım. ama ilk kez yağların böle bir etkisi olduğunu duydum ve şok oldum. bizimde konağımız oldu... bu üründen sebep mi yanielimdekiler bitince sebamed kullanmayı düşünüyorum....
hoşgeldimben tatilden döndüğümde daha yorgun oluyorum
asya cık da 8 mayıs doğumlu mu... tabi yanlış okumadıysam.. benim biriciğimde 8 mayıs 15:30 doğumlu
dolap kokusundan ben bahsetmiştim. bir kez silmiştim sirkeli su ile, kış gelmeden iyice silip havalandırmalıyım ki kokusu iyice gitsin baari...
gerçekten benim kızda çok huysuz, hele uyku saatleri tam bir saatli bomba.... bir de yeni adet edindi,,, omuzda uyucak hatun dolaşarak.. offf offff.............. gündüzleri başedebiliyorum da geceleri benim de sabrım kalmıo artık söylene söylene uyutuorum.. sonrası malum vicdan azabı.... uyutmak için her yolu deniyoruz, en kolay arabasında dışarda uyuyo ama artık kış gelio, eve alışma zamanı.....
uyku için bazı çaylar yazılmıştı... anason, kekik felan mıydı....
kızdım valla canım ben saatlerce ugrasıyım yok sunu yapmayın yok bunu yapmayın hepten kafamı bozuyolar nese inşallah 2.ci bebişte uslu olurda beni dellendirmez bende sallamak zorunda kalmam
Ya bayıldım ben bu fikre gerçekten çok hoş olmuş. Kıskandım şimdi kocama söyleyeyim o da yaratıcı fikirler bulsun:)
hamilelikte ELEVİT i devlet karşılıyordu ama doğum sonrası karşılamıyor. yinede lütfen alın, arada sırada da olsa için. hem sütün kalitesini artırır hemde bebeklerin hasta olmasını önler. bende 2 kutu var 2-3 günde bir yatmadan önce içiyorum. özellikle tavsiye ederim, doktorunuzada danışın..
Kayra'm çok öksürüyor kızlar...
Galiba benim hastalığım ona geçti.Dün doktora götürdüm,antibiyotik için çok erken ama öksürük şurubu ve burun spreyi vereyim dedi.İnşaallah en kısa zamanda faydasını görürürüz.Kilo alımı da yine çok düşük.1 haftada 80 gr almış sadece.
Hem hasta olduğu için iştahsız hem de demir ilacı iştahsızlık yapıyormuş.Valla peşinde dolanmaktan yoruldum artık.Boğazına iki yudum süt gitsin diye yapmadığım kalmıyor.Yanlış anlamayın şuan için kilosu 6680 olarak iyi ama sorun bu şekilde devam ederse başlayacak.
Ayyy en son kuzenimin kızının iştahsızlığına kızıyordum ki başıma geldi.
Çok zormuş gerçekten....Neyse yine de rabbim sağlık versinde,bu günlerde geçer inşaallah.
aynen tatlım 8 mayıs doğumlu....
benim kızda 15:44 te bağırdı ameliyathanede:)
seninkinin kardeşi sayılır 14 dk fark atmış senin kuzucun annesi:)
o arabayla dışarıda uyutma işi benmkinde de var...kışa kadar belki yürütece binerler benim hayalim peşimde dolansın çarpsın bir köşeye takılsın çıkamasın ağlasın felannn:):)
saol şekerim eşime tebriklerini ilettiiimmmm
kabızsan kavun yada incir ye iç suyu bak nası yapıosunnnn:) bebeğinde yapar sanırım cnmmm
kaynatmışsınız bir daha bir yere gitmicem walla özlüyorum şekerimm:)
seninle benm dilimden 2. bebiş düşmüyor sonumuz hayır olsun inşallahhh:)
cnm aslında benm fikrimdi:)
doğum tarihini roman rakamıyla bileğime yaptırcaktımmmm
ama eşim dediki ayak izini yaptırcam mürekkebe batırcaklardı ayağını elbette izin vermedimmm:)
o zaman dedi 3 boyutlu elini yaptırayım olur dedimmm altınada roman rakamı benim fikrimi çaldıı:)
neyseki karı*kocayız aynı yazı türünden ve boyutundan emzirmem bitince bende bileğime yaptırcam ikimizde de aynı şey olmuş olcak:)
freedom06;bahsettiklerimin çoğunu bende uyguluyorum, hamileliğimden beri konuşuyorum... hatta yenidoğduğunda yabancı insanlar onunla konuştuğunda verdiği tepkilerden hemen anlıyorlardı konuşmaya alışık olduğunu....
yaa arkadaşımda bana fransadan mustela aldı, tüm ürünlerimiz ondan, bende ek olarak yağını almıştım. ama ilk kez yağların böle bir etkisi olduğunu duydum ve şok oldum. bizimde konağımız oldu... bu üründen sebep mi yanielimdekiler bitince sebamed kullanmayı düşünüyorum....
hoşgeldimben tatilden döndüğümde daha yorgun oluyorum
asya cık da 8 mayıs doğumlu mu... tabi yanlış okumadıysam.. benim biriciğimde 8 mayıs 15:30 doğumlu
dolap kokusundan ben bahsetmiştim. bir kez silmiştim sirkeli su ile, kış gelmeden iyice silip havalandırmalıyım ki kokusu iyice gitsin baari...
gerçekten benim kızda çok huysuz, hele uyku saatleri tam bir saatli bomba.... bir de yeni adet edindi,,, omuzda uyucak hatun dolaşarak.. offf offff.............. gündüzleri başedebiliyorum da geceleri benim de sabrım kalmıo artık söylene söylene uyutuorum.. sonrası malum vicdan azabı.... uyutmak için her yolu deniyoruz, en kolay arabasında dışarda uyuyo ama artık kış gelio, eve alışma zamanı.....
uyku için bazı çaylar yazılmıştı... anason, kekik felan mıydı....
Doktorum doğumdan sonra verdi ama ben 10 gün kullandım bıraktım. Çocuğun yoğunluluğundan unutup duruyordum sonra da temelli bıraktım. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum:44:
kızlar ece artık emekleme öncesi sürünme turlarında:) yüzükoyunken ayaklarını karnına çekiyor popo yukarı kalkıyor sonra hoooppp önden ilerliyor önüne koyduğum şeyi alıyor. ben hem seviniyorum hem üzülüyorum çünkü harcadığı enerji ile kilo kaybı olacak yine zaten kilo aldığı da belli değil yabiyolog dövmenizi çok sevdim 2. çocuğunkini de yaparsınız da 3.-4. dersen nasıl olur bilmem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?