2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm eltim kızı kabız oldugunda, şırıngayla popişine halis zeytinyağı verdi bi kez, gayet başarılı oldu ve henüz tekrarlanmadı...

kızdım valla canım ben saatlerce ugrasıyım yok sunu yapmayın yok bunu yapmayın hepten kafamı bozuyolar nese inşallah 2.ci bebişte uslu olurda beni dellendirmez bende sallamak zorunda kalmam

valla bacıım aynen öle eger cocuk kucak istiyosa istiyodur ama kendi kendine uyucaksa öle koy uyur benim cocugumun ne istedigini nerden biliyorsun yeri geliyor kendi cocugunun bile ne istedigini anlayamıyorsun .......

buarada bebegine gaz ilacını ver bence gazını yaparken cıkarır belki benim oglusumda gecenlerde kakasını yapmadı3gün sonra fitili verdim yaptı daha sonra gaz ilacını verdim ertesi günü 2kez yaptı suan iyiyiz inş sanada iyi gelir rahat edersin

Anatoliuma gittik bucuruk mothercare ve chiccoda 6 3ay arasi bircok indirim urunu vardi
Ben bucurukten 18 ay icin iki uc tisort aldim seneye hazirimda olur diye
Chicco ve mothercareden de kis icin icine giymeye kolsuz badi fln
Bu ara surekli ogluma birseyler aliyorum biri beni durdursun!

Melegim simdiden hosgeldin diyoruz sanaa!

anatolıumda chicco var mı

Ya bayıldım ben bu fikre gerçekten çok hoş olmuş. Kıskandım şimdi kocama söyleyeyim o da yaratıcı fikirler bulsun:)

aynen tatlım 8 mayıs doğumlu....
benim kızda 15:44 te bağırdı ameliyathanede:)
seninkinin kardeşi sayılır 14 dk fark atmış senin kuzucun annesi:)
o arabayla dışarıda uyutma işi benmkinde de var...kışa kadar belki yürütece binerler benim hayalim peşimde dolansın çarpsın bir köşeye takılsın çıkamasın ağlasın felannn:):)

saol şekerim eşime tebriklerini ilettiiimmmm
kabızsan kavun yada incir ye iç suyu bak nası yapıosunnnn:) bebeğinde yapar sanırım cnmmm
kaynatmışsınız bir daha bir yere gitmicem walla özlüyorum şekerimm:)

kızdım valla canım ben saatlerce ugrasıyım yok sunu yapmayın yok bunu yapmayın hepten kafamı bozuyolar nese inşallah 2.ci bebişte uslu olurda beni dellendirmez bende sallamak zorunda kalmam

seninle benm dilimden 2. bebiş düşmüyor sonumuz hayır olsun inşallahhh:)

Ya bayıldım ben bu fikre gerçekten çok hoş olmuş. Kıskandım şimdi kocama söyleyeyim o da yaratıcı fikirler bulsun:)

cnm aslında benm fikrimdi:)
doğum tarihini roman rakamıyla bileğime yaptırcaktımmmm
ama eşim dediki ayak izini yaptırcam mürekkebe batırcaklardı ayağını elbette izin vermedimmm:)
o zaman dedi 3 boyutlu elini yaptırayım olur dedimmm altınada roman rakamı benim fikrimi çaldıı:)
neyseki karı*kocayız aynı yazı türünden ve boyutundan emzirmem bitince bende bileğime yaptırcam ikimizde de aynı şey olmuş olcak:)

Doktorum doğumdan sonra verdi ama ben 10 gün kullandım bıraktım. Çocuğun yoğunluluğundan unutup duruyordum sonra da temelli bıraktım. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum:44:

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz oğlunla

bazen yazıcak tonla konu oluyor ama mız mız kızımdan fırsat bulup yazamıyorum anca okuyabiliyorum, şimdi de kimse de tık yok

var ya biyologcum ne cakalsın aradan onumu buldun valla 2.ci bebek fikri basta cok uzaktı burda söyledim ama 1sene dolsun bi hele bakaruk yani şimdi büyük konusmıyım cnkü kalırım falan biz en iyisi haberleşelim hepimiz aynı ay kalmaya calısalım

Son düzenleme:

sebamete başlamadan önce istersen johnson baby i yi al ama yeni doğan olmayacak normal olanından küçük boy sadece başı için daha ucuz. doktorumuz mustela, sebamet, ensonda johnson baby diye sıralamıştı. zeytin yağını sür, karbonatı elinle serp üstünede bone yada ufak bir poşet ört 15-20 dk bekle tarakla tara ve johnson baby ile yıka. vucuduna mustela kullanmaya devam edebilirsin. bende isirikte yapmıştı ama geçen kullandım havalar soğudu diye bi sorun olmadı.

kabızlık için liptonun kayısılı form çayını içiyorum ben, 2 günde bir sadece çünkü kızımıda isal yapıyor, sütten onada geçiyor. hem kendin için hemde kızın için deneyebilirsin..

kızlar ece artık emekleme öncesi sürünme turlarında:) yüzükoyunken ayaklarını karnına çekiyor popo yukarı kalkıyor sonra hoooppp önden ilerliyor önüne koyduğum şeyi alıyor. ben hem seviniyorum hem üzülüyorum çünkü harcadığı enerji ile kilo kaybı olacak yine zaten kilo aldığı da belli değil ya biyolog dövmenizi çok sevdim 2. çocuğunkini de yaparsınız da 3.-4. dersen nasıl olur bilmem:)

Doktorum doğumdan sonra verdi ama ben 10 gün kullandım bıraktım. Çocuğun yoğunluluğundan unutup duruyordum sonra da temelli bıraktım. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum:44:

emziriyorsan arasıra ama akşam olsun sabahki sütün kalitesiyle akşamki sütün kalitesi farklı oluyormuş bu yüzden akşam yatmadan önce iç ve uyu. gece ne kadar çok emzirirseniz o kadar sütünüz artar, bilimsel gerçek..

hehehe bende karın üstü koydum ayakları karnına doğru çekti, ıkındıp zoorrtt zooorttt sesler çıkardı babasıyla ona gülüyoruz. gece gece tüm gazını attı ama bi adım ilerleyemedi. koltuk altındanm elimle kaldırıyorum elleri üstünde dursun diye, çok uzun bi süre değil tabi nasıl yapılacagını ögrensin diye. yavrum süngerin üstünde ıkına ıkına bi kaldı, hehehe..

kızlar nette okuduğuma göre anneleri regl olan bebekler emmeyi reddedebilirlermiş ben de bugün ilk defa 4-5 damla kahverengi lekelenmem oldu ama devamı gelmedi acaba ondan emmek istemeyebilirmi geceleri uykusunda emiyor bende habire emzirip duruyorum gece ece iyi mi yapıyorum ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…