bayanlar yazdıklarınızı sürekli okuyorum.... bende 24 mayıs 12 annesiyim.......öğretmenim.... evime uzak ve zor koşullarda bulunan bir okuldaydım düne kadar.... ve niyetim yaza kadar ücretsiz izin almaktı tüm şartlarımı zorlayarak... malum maddiyat!!!------------------taki dün akşam tayinim çıkana kadar.... evime 50km bir okula tayinim çıktı ve muhtemelen haftada sadece 3gün çalışacağım....... müdür yardımcım çok anlayışlı ders programımı ona göre hazırlayacak.... böylece 4gün kızımla olabileceğim çalıştığım günlerdede evden 7.30-15.30 arası uzak kalacağım....ama sadece 3 gün... bütün bunların yanısıra bakıcım yengem :) çok şeker biri (annem ve kayınvalidemde aynı şehirde bizimle fakat işin aslı yengeme daha çok güveniyorum) çok severim onu ve kızıma gözü gibi bakacağına eminim... tabiii annem ve kayınvalidemde sürekli yavrumun yanına gidip gelebilirler (evleride çok yakın).....yani bakıcı konusunda sıkıntım yok aslında ama kendimi çok kötü hissediyorum... kızıma ihanet ediyormuşum gibi, onu terkediyormuşum gibi,, dünden beri düşündükçe ağlıyorum..... kızımı bakıcaya bırakmak için çok mu erken sizce? maddiyatı ve önümdeki 1yıl çalışma zorunluluğumu düşününce çalışmam gerek çalışacağım diyorum üstelik haftada sadece 3gün.... ama kızımı düşününce akan sular duruyor! ne yapmalıyım ne olur yardım edin bana 24eylülde 4. ayımız bitecek... yerimde olsaydınız ne yapardınız?
ahh cnm ahhh birde beni dinle...
aramızda yatıyor haftasonu sabahlarıı alıyorum yatağa:)
emziriyorumm emiyor emiyor memeyle işi bittimi dönüyor babasınaaa
kafasını boynuna sokuyor elinide yüzüne atıp sakalıyla oynayarak uyuyorrr....
babası kendine çektikçe minik minik kedi gibi mırıldanıyorrr...
e beeennnn benn nolcammm....
canım ben kızım 3 aylıkken çalışmaya başladım ve başladığım zamanki psikolojimi hiç bir zaman unutamam muhtemelen çünkü ilk hafta hep ağlayarak dönüyordum eve ve geldiğimde kızım resmen kokluyordu beni ki birde benim halimi düşün yani ancak bizler yine yavrularımızın iyiliği ve geleceği için çalışıyoruz yoksa kimse bebeğini heleki bukadar küçükken bırakıp işe gitmek istemez ama benim kendimi teselli ettiğim tek nokta; çalışarak kızımın geleceği için ona daha fazla maddi olanaklar sunacağım gerçeği kaldıki sevgimizi zaten sonuna kadar akıtıyoruz herbirimiz çalışan yada çalışmayan, evet bazı ilklerine şahit olamayacağız belki ama hepsine aynı anda sahip olamayacağımız bir gerçek, hem mesela benim, kızıma, okuyan, çalışan, ekonomik özgürlüğü olan ve herşeye yetebilen! bir kadın olarak rol model olmak gibi bir hayalim var, üstelik sen şanslısın haftada 3 gün çalışmak harika valla hem bakacak güvenilir birinide bulmussun düşünki tanımadığın bir bakıcıyada bırakmak zorunda kalabilirdin... çok uzattım galiba ama aynı duyguları bende yaşadığım için deşarj oldum burda kusura bakmayınız kızlar:)
Cnm sanada merhaba, sık sık gelemiyorsun galiba özletiyon gıı bizi ..
Bizde de aynı, velet ne bulursa kemiriyor hatta en çok oyuncaklarını ve bahtanıyesini seviyor. onların tatları daha mı iyi nedir artık bende anlamıyorum ..
Diş diyorum bende sebep olarak ama damaklar yumusak , bu yuzden hemen cıkcak gibi gozukmuyor
Babalar kızlara , kızlarda babalara duskun olur sekerim alış sen bu duruma onların arasında aşk başka oluyor demek :))
bayanlar yazdıklarınızı sürekli okuyorum.... bende 24 mayıs 12 annesiyim.......öğretmenim.... evime uzak ve zor koşullarda bulunan bir okuldaydım düne kadar.... ve niyetim yaza kadar ücretsiz izin almaktı tüm şartlarımı zorlayarak... malum maddiyat!!!------------------taki dün akşam tayinim çıkana kadar.... evime 50km bir okula tayinim çıktı ve muhtemelen haftada sadece 3gün çalışacağım....... müdür yardımcım çok anlayışlı ders programımı ona göre hazırlayacak.... böylece 4gün kızımla olabileceğim çalıştığım günlerdede evden 7.30-15.30 arası uzak kalacağım....ama sadece 3 gün... bütün bunların yanısıra bakıcım yengem :) çok şeker biri (annem ve kayınvalidemde aynı şehirde bizimle fakat işin aslı yengeme daha çok güveniyorum) çok severim onu ve kızıma gözü gibi bakacağına eminim... tabiii annem ve kayınvalidemde sürekli yavrumun yanına gidip gelebilirler (evleride çok yakın).....yani bakıcı konusunda sıkıntım yok aslında ama kendimi çok kötü hissediyorum... kızıma ihanet ediyormuşum gibi, onu terkediyormuşum gibi,, dünden beri düşündükçe ağlıyorum..... kızımı bakıcaya bırakmak için çok mu erken sizce? maddiyatı ve önümdeki 1yıl çalışma zorunluluğumu düşününce çalışmam gerek çalışacağım diyorum üstelik haftada sadece 3gün.... ama kızımı düşününce akan sular duruyor! ne yapmalıyım ne olur yardım edin bana 24eylülde 4. ayımız bitecek... yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Valla canim bu kizlar babaci oldu anladim ben yani. Bende kücükkem öyleydim kiz cocuklari babaya,erkek cocuklari da anneye asik olurlarmişşş
hadi biyolog bi erkek cocuk yapmaliyiz yoksa koca elden gidiyo
kizimda kizim aaaa birde karim de canim dimi ama
Ben Asyayi isirayim da gor valla o fotoflari gitmiyor gozumun onundenturuncu
cnm kargon eşimin eline ulaştı akşam eve getircekkk...
tekrar çok teşekkür ederim canım... gönderirken haber vericemmmm çok çok saol...
senin kargoyu gören işyeri arkadaşları ne oldugunu sormuş...
eşimde durumu anlatmış ve bir bayan arkadaşı bebeğinin battaniye çorap tarzı herşeyini getircekmiş yarınnn:)
bir şeyede veslie oldun walla canım benm
cnm benmmm yanlış yazmışım...
biryandan benm sıpaya yetişirken hızlıca yazimm derdindeydim...
özür özür özür dilerimmm canımmmm
zeynepyus
kısmetse yakışıklı ömerini haftaya siteden ilk ben görmüş olaceeeeğiiimmmmm hhhehhhehhheee:):):
kendimi şanslı hissediyorum wallaaa:)
Suruyorum surmem mi ama hergun sabunluyoruz ya beyaz tenli oldugundan hassastir dedi doktorcanım iyi yapmıssın bizede göstermekle kuzumuzu yoksa alınırım küserim mektubumu keserimmaasallah oglusuna boy pos o biçim cildine bebe yagı sürmüyomusun hayatım...
Ben de oyle dusunuyorum cnm. 6.ayda disler gelirse ek gidaya gecisi olumsuz etkiler az az damak tadi olsun
Çok şükür rabbime bizlere böyle güzel evlatlar nasip eylediği için...Rabbim bütün isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşaallah...
Ömere de kocaman bir maaşallah demek istiyorum...Biz de haftaya 5 aylık olacağız inşaallah.
Ek gıda için belki bir çay kaşığı şeklinde tattırmalara devam edebilirsin ama tabi karar senin.
Bizimkide sadece sola dönüyor ama yüz üstü yattığında ayakları ile tepine tepine daire şeklinde dönebiliyor.
Bu aralarda yüzüstü yatarken popoyu havaya kaldırıyor sanki ters dönecekmiş gibi.Yakındır yani diğer tarafada dönmemiz
Insan benim ki de boyle olacak mi diye dusunuyor di mi :) bizim de 4hafta buyuk bir komsu oglumuz var suruklenerek ilerlemeye baslamis heyecanla bekliyorum ben debence iyi ki de resim koyuyosun cnm.. ömere bakarak bende oğlumun büyümüş halini hayal edebiliyorum.. maşallah oğlumun abisine :)))
Yaaa bunlar cok tatliiiKızlar Kayra bugün yeni bir şey öğrenmiş..Ben de az önce farkettim :)))
Ben arada ona gülmesi için dudaklarımı büzüp araba sesi çıkarırlar ya hani brrrrrrrrrr diye.O şekilde yapıyordum.Baktım bizimki dudaklarını buzmuş haaaprüüüüüüüüprüüüüüüüü diye ses çıkarıp ağzından tükürükleri akıtıyor.Ay çok güldüm onun o halini görünce yaa.Dakka başı aynı şeyi yapıp duruyor.Artık oğlum brrüüüüüüüüüüüüüüüü yapıyor
Gencler anlasirsa neden olmasin kuzum nereliydin o onemli ben gurbete oglan vermemMaşallah çok tatlı zeynepcim kuzun Allah bağışlasın ben normalde kızımı kimseye vermem diyodum ama bak ömere verebilirim ne dersin?
BİYOLOG dogru valla asil cocuk elden gidiyooo
ama sen dur bunlar biraz büyüsün baban sana hic bakmiyot disarilara gidi senin yaninda hep ben vardim diye dolduruşa getireyim :)))
şaka bi yana biz yorgunluktan cocuklarimzla oynayamiyoruz ki dogru dürüst.valla dogsun hep ilgi göstercem,oyun oyicam diyodum ama cok zor bütün gün camasir,yemek,is,cocuk,uykusuzluk derken oyuna halim kalmiyo. E baba gelince oynadi icin haliyle cocuk ona hayran hayran gülüyo yanii
Ben Asyayi isirayim da gor valla o fotoflari gitmiyor gozumun onunden
Suruyorum surmem mi ama hergun sabunluyoruz ya beyaz tenli oldugundan hassastir dedi doktor
Ben de oyle dusunuyorum cnm. 6.ayda disler gelirse ek gidaya gecisi olumsuz etkiler az az damak tadi olsun
Insan benim ki de boyle olacak mi diye dusunuyor di mi :) bizim de 4hafta buyuk bir komsu oglumuz var suruklenerek ilerlemeye baslamis heyecanla bekliyorum ben de
Yaaa bunlar cok tatliii
Ve biliyor musun benzer donemlerde benzer seylere yatkin oluyorlar
Omer de 2hafta once surekli bruuuu brrrrruuu habruuu diye geziyordu
Gencler anlasirsa neden olmasin kuzum nereliydin o onemli ben gurbete oglan vermem
merhaba güzel anneler benimde mayıs 1 doğumlu oğlum var sizi takipteyim.size sorum bebeğinde reflü olan varmı benim oğlum sürekli kusuyor diye motiluim ve gaviskon verdi dr ama benim hiç uyumayan oğlum bugün uyanmıyor,resmen bayılmış gibi hiç alışkın değilim çünkü gece 1 gibi uyur ve sürekli emerek sabahlar,çok korktum ne yaptımsa uyanmıyor gözleri yarım açıp sırıtıp geri uyuyor vermesemmi ilacı şimdiden cvp için sağolun...
Canim korkma bebisler arada öyle uzun uyuyorlar.daha dün benimkide 4-5 saat uyudu ki normalde gündüz 1 saat bile uyusa ne ala.
yorgunluklari cikiyor heralde.
bu arada Tuanada cok kusuyor onda da reflü var galic ama ben ilaç vermek istemiyorum kendi kendine gecer mi ki acabaa?
kızlar, tiny love tekmele oyna jimnastik oyun halısı almıştım daha önce kızıma ve şimdiye kadar onunla çok vakit geçirsede artık ilgisini çekmiyor malesef, bende playskool un ikili egzersiz arkadasınımı alsam yoksa Chicco Bebek için Egzersiz Oyuncağı - e-bebek.com bunumu karar veremedim, fikir verebilirmisiniz
bende çok bekledim ama sürekli ağız dolusu kusuyordu çok üzülüyorum bu duruma bugün çok az kustu ama şimdide uyuması korkuttu beni ne zor anne olmak allah hepimize yardım etsin...
reflü ses tellerine zarar veriyormuş mide asiti yakıyor diye biliyorum dr un ilaç vermediyse geçer inşallah..
Canim ben ikili egzersiz arkadasim kullaniyorum 1ayi gecti sanirim hala hergun 2sefer toplamda 1saatten fazla oynuyor
Hatta her gun yeni birseyler kesfediyor
Bastan sadece izliyordu sonra vurmayi simdi de cekmeyi ogrendi
Mindersiz almaya ozen gosterdim terlememesi icin. Kendim pamuklu minder yayiyorum.
Chicco da guzel gorunuyor ama hareketlendikce o minderin disina cikacak illa ki
Eger yuksekse sorun olabilir telden baktigimdan tam anlamadim
Biz 5ayini doldurunca baska oyuncak kestirmistik gozumuze ama hala gonlu gecmedi omerin baya keyifli oynuyor
merhaba güzel anneler benimde mayıs 1 doğumlu oğlum var sizi takipteyim.size sorum bebeğinde reflü olan varmı benim oğlum sürekli kusuyor diye motiluim ve gaviskon verdi dr ama benim hiç uyumayan oğlum bugün uyanmıyor,resmen bayılmış gibi hiç alışkın değilim çünkü gece 1 gibi uyur ve sürekli emerek sabahlar,çok korktum ne yaptımsa uyanmıyor gözleri yarım açıp sırıtıp geri uyuyor vermesemmi ilacı şimdiden cvp için sağolun...
Canim korkma bebisler arada öyle uzun uyuyorlar.daha dün benimkide 4-5 saat uyudu ki normalde gündüz 1 saat bile uyusa ne ala.
yorgunluklari cikiyor heralde.
bu arada Tuanada cok kusuyor onda da reflü var galic ama ben ilaç vermek istemiyorum kendi kendine gecer mi ki acabaa?
bende çok bekledim ama sürekli ağız dolusu kusuyordu çok üzülüyorum bu duruma bugün çok az kustu ama şimdide uyuması korkuttu beni ne zor anne olmak allah hepimize yardım etsin...
reflü ses tellerine zarar veriyormuş mide asiti yakıyor diye biliyorum dr un ilaç vermediyse geçer inşallah..
Evet cok zor anne olmak uyumasina takilma canim arada olur öyle.
ben daha dr.a götürmedim. Götürcem insallah. Bize de ilac verir büyük bi ihtimal.cünkü Tuana da cok aşiri kusuyo 3-5 kez kiyafet degistiriyorum benim üstüme kustuklari da cabasi.
bak ses tellerine zarar verdigini falan bilmiyodum ilac kullanmak daha iyi nlur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?