anladım cnm saol
bende harekettakibini gelişimi açısından sandım yani ayına uygun hareketler yapabilior mu şeklinde
kitabı almadan senden öğreneyim beleşe getireyim dedim
şaka biyana ilgini çeken orjinal şeyleri kısaca yaz olur mu öğrenelim bizde kıbrıstayım belki burda bulamam kitabı
kitabı uygulucam diye yavruyu aglatma bencede
yani öğrenecekse zaten kendiliğinden düzene girer gibime gelior benimki 2 akşamdır kendi uyuyo yatag a götürüp bırakıorum ağlamadan uyuyor bianda öğrendi meger yavrumun içinde varmıs
anladım cnm saol
bende harekettakibini gelişimi açısından sandım yani ayına uygun hareketler yapabilior mu şeklinde
şaka biyana ilgini çeken orjinal şeyleri kısaca yaz olur mu öğrenelim bizde kıbrıstayım belki burda bulamam kitabı
yani öğrenecekse zaten kendiliğinden düzene girer gibime gelior benimki 2 akşamdır kendi uyuyo yatag a götürüp bırakıorum ağlamadan uyuyor bianda öğrendi meger yavrumun içinde varmıs
anladım cnm saol
Kitabın ismi neydi, ben de almak istiyorum...
benim kız da öylee, durmuyor bi yerinde, popoyu bir kaldışı var sanki ne kaldıyor öyle havalara :)) sonra yana atıp dönüyorgörenin ağzı açık kalıyor 360 derece dönüyor sonra. kolunu kurtarıyor ama biraz geciksin başlıyor sitemlere :)) sussun diye ben yardımcı oluyorum.. küçük beşik gece çok hareket etmesini önlüyor aslında :)) yoksa kızımı tutana aşk olsun..
deneyimli yengemin sözüdür büyüyünce keşke hep küçük kalsaydı diyeceksin demişti, şimdiden bizi cok zorlayacağa benziyolar
bugun huzurevine gittik
oyle dagilmis durumdayim ki
sonra da cocuk yuvasina girdik
Allahim aklima mukayyet ol gul gibi cocuklarini nasil birakmislar
cocuklari daha dogrusu bebekleri gorseniz mamayi icip gazlarini cikarip uyuyorlar halden anlarmis gibi hicbir yukleri aglamalari yok
tabi ben aglamaktan helak oldum o ayri
kızlar herkese iyi geceler, minnoşum çoktan uyudu bunlarda uykuya hazırlık fotolarımız:)Eki Görüntüle 514654
kızlar herkese iyi geceler, minnoşum çoktan uyudu bunlarda uykuya hazırlık fotolarımız:)Eki Görüntüle 514654
Sartlar su an icin gayet elverisli bence. Oglunu birakip saatlerce ortadan kayboolmayacaksin boyle is olsa ben de baslarim omere guzel bir gelecek icin sonucta. Sen istemez misin evde oturmayi ama onun icin. Baginiz daha da guclenecek hic merak etme eve dondugunda simsiki sarilacak sana!
bugun huzurevine gittik
cocuklari daha dogrusu bebekleri gorseniz mamayi icip gazlarini cikarip uyuyorlar halden anlarmis gibi hicbir yukleri aglamalari yok
tşk ederim canım içime su serptin.bugün hiç kaşıkla süt içmesine gerek kalmadan geçirebildim günü. ilk gün olduğu için sabah 10.30 GİBİ EMZİRİP GİTTİM.SONRA ÖĞLE TATİLİNDE 12 DE GELDİM EMZİRİP GİTTİM.SONRA Da 3 te tamamen geldim.yani benim olmadığım zamanların çoğunu uykuda geçirmiş oldu ve yokluğum çok belli olmadı.bakalım önümüzdeki hafta okuldaki görevime tam başlamış olacağım.inşallah aynı şekilde sürdürebilirim.
bu arada zeynepcim sanırım bugün doğum günün. doğum günün kutlu olsun,mutlu ol senelerce. sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene....
bu kan ilacı ne illet bişi ya...yusuf ömerin kusmuğunu bile boyadı
ya kızlar yusuf ömer uyku nedir bilmiyor geceleri.gündüz herşey yolunda ama akşam 7-8 den sonra acayip huysuzlanıyor.uykuya bir türlü geçemiyor.uyuması 12 yi 1 i buluyor baazen. nasıl uyutucam ben bu kuzuyu. zaten uyusa bile 2 saatte bir mutlaka uyanıyor:18:
bugun huzurevine gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?