evet ne kadar emmek o kadar kilo bu kesin ve anne sütü oldugu için sağlıklı alınan kilolar
tabi canım paylaşırım
biyologcum ben 2014te istiyorum 2.ciyi bebegimle herseyi yasamak istiyorum ve eşim askere gitmediki benim 15ay yapcak güya üni okuyor ama yalancıktan
anammm kızlar benm rütbem menekşe olmuşşşşşşş
hahahahyyyttttttt
2 kalbim olmuşşşşşş
çok sevindimmm:)
nette çok takılınca eşim diyorki ne oluyor şimdi altınmı veriyorlar ayın üyesine:)
yok diyorum rütben artıyooo
ee seninki hep papatyaaaaa
akşam gelsinde gözüne gözüneeeee:)
kızlar bebişleriniz neler yapabiliyor
bizim cadı saniyede ters dönüyor kollarıyla yüz üstü koydugumda sürünerek gidiyor
ve tesadüfen farettim eşimle zeynebi severken ben tuttum yürüme pozisyonunda ve ayaklarını kaldırıp kaldırıp indirdi öne doğru adımlar atıyor
minicik bacaklarıyla cok şeker adımlar atıyor benim cadı bu gün videoya alacak eşim anneme sordum 6 yada 7 ayda başlar bebekler bunları yapmaya diyor ama bizim ki tam bir fingirdoş sizinkiler neler yapıyorlar
biyologcum ben 2014te istiyorum 2.ciyi bebegimle herseyi yasamak istiyorum ve eşim askere gitmediki benim 15ay yapcak güya üni okuyor ama yalancıktan
büyologcum gülmekten agzım acık yazıyorum suan inş olurda sevinciini paylasırsın aslında olmasa bize iyi şimdi sen gidersin baska annelerin topigine ihmal edersin bizi biz öslerizseninki askerlik yaptımı bacımm
Canım hoşgeldin öncelikle. Benim kızımında doğumdan itibaren çapakları var ve hala devam ediyor sen bir masajdan bahsettin ya tam olarak bir tarif edermisin neresine masaj yapılmasının gerektiğini ben burnunun o sert kemiğinin yanına yapıyordum ve ovma şeklinde yapıyordum ara sıra faydası yok diye düşünerek.
daha evvel bana hep sert bı sekilde göz pınarlarını ovmam gerektiğini soylemislerdi.göstermek için once bende uyguladığında doktor bayaa da canım acımıştı. bu masajda ise bazen makyaj yaptığımızda göz pinarlarimizda topaklar olur onları söyle aşağıya doğru çekeriz ya iste aynen sanki göz kalemi topagi varmış gibi burunun bittiği yere kadar söyle bir cekiyorum ve baya da fark etti canım. sen de bı dene bakalım. ben faydasını gördüm
beykoz canım sen daha asker karısı olcan yani, eee ama oğluşun var nasılsa şekerim sana en büyük meşgale eşini beklerken
hahaha:)
cnm ben tanıştıgımda eşim okulunu askerliğini bitirmiş bir işe girmiş çalışıyorduuu:)
gidermiyim tatlımmm.....
özletirmiyim kendimi ayollllll
sende askerden önce yapma kıss 2.ciyiii zorlanırsım cnm bnmmm tabi sen bilirsinde:)
ne zaman düşünüyo eşinnnnn
2014 mayıs a yetişsin walla:)
oğluşum nihayet dişlerini çıkarttı kızlar... herkese söylüyodum benle dalga geçiyorlardı bu kadar küçük bebeğin dişi çıkar mı diye.. ama oğluşum beni utandırmadı iki sevimli dişimiz oldu. bakalım şimdi herşey daha mı iyi olucak yoksa daha zor mu zaman göstericek.. oğlum bu ayına kadar çok huzursuzdu dişine bağlıyodum. dişte çıktığına kadar paşanın bi mazereti kalmadı dimi :)))
oğluşum nihayet dişlerini çıkarttı kızlar... herkese söylüyodum benle dalga geçiyorlardı bu kadar küçük bebeğin dişi çıkar mı diye.. ama oğluşum beni utandırmadı iki sevimli dişimiz oldu. bakalım şimdi herşey daha mı iyi olucak yoksa daha zor mu zaman göstericek.. oğlum bu ayına kadar çok huzursuzdu dişine bağlıyodum. dişte çıktığına kadar paşanın bi mazereti kalmadı dimi :)))
hemde 2tane heee maasallahpasaya gercekten erken cıkmıs ama hayırlı olsun bide sen kv git bunun agzında bişeymi var yalanıyor falan de baksın görmesini sagla bacım ilk diş hediyesini aldır
maşaalah bebeişine canım peki nerden anladın canım belirtileri neler
anlat bizde bilelim canım
hahayyt....:))) nerden bildin dişi çıkmadan 3 gün önce beyazlık görüyorum falan demişti kv. şimdide ben gördüm gibi gibi falan demiştim dedi. yani bildiğin oryantal yapıyo karşımda ben de neyseee dedim annem diş buğdayını yapar nasılsa
Vichy | Vichy Action Vergetures atlak Kremi 200 ml | 74,61 TLCanım hoşgeldin öncelikle. Benim kızımında doğumdan itibaren çapakları var ve hala devam ediyor sen bir masajdan bahsettin ya tam olarak bir tarif edermisin neresine masaj yapılmasının gerektiğini ben burnunun o sert kemiğinin yanına yapıyordum ve ovma şeklinde yapıyordum ara sıra faydası yok diye düşünerek.
Canım o 250 gramlık kavanozları nereden buldun? pazarlarda falan rahat bulunur mu onlar?? Birde inciri nasıl yaptın?
Birde kızlar şimdi bebeklerimize kışlık ne yapmamız gerekiyor bir toparlayalım mı?
Tarhana, domates sosu geliyor aklıma ama domates 1 yaşından önce verilmiyor diye biliyorum alerji yapma ihtimali yüksek diye. Meyvelerden ve sebzelerden hangilerini koydunuz siz ve nasıl yaptınız söylermisiniz? Mesela taze fasulye falan da koydunuz mu bebek için?
bu arada çizelgende bir yanlışlık var sanki.
4 aydır bebeğimizin eve gelmesini bekliyoruz yazıyor.. istersen düzeltelim
Hangi kremi kullanıyorsunn??
herkes test yapıo ayol bu ne hız ne dogurgan hatunlarsınız yahuuherkese günaydınlar
hayırlı bir hafta diliyorum
kızlar ben gecen ayın 7 sinde adet olmuştum bu ay bekle bekle gelen giden olmayınca üstüne birde eşim kendinden şüphelenince cok korkmaya başladım
eşimde dün akşam dayanamadı gitti test aldı veeeeeeeeeee hamileeeee değilimm
şansa bu sabahta adet oldum
eşim negatifi görünce birden suratı düştü adamın
bana dediği sen sezeryanlısın şu an hamile olsaydın sana bişey olacak diye üzülürdüm
birde kızımız ememeyecek yoksa cok isterdim bu testin pozitif cıkmasını diyor
adam zeyneb nisayı görünce aşka geldi ben ilk bebek için eşime korunmayı zorla bıraktırdım :26::26:
seneye yaza 2. yapalım diyor bende diğer yaza diyorum :26::26:
inş. yapalım da yapalım demez
ne kadar çok kilo vermişsin öylegünaydınlar...benim günüm yine süt 6da başladı..akşam arkadaş vardı...gözlerimin altının çöktüğünü söyledi...gerçi.ben uykusuzluktan dedim..eşim zayıfladığım için olduğunu söyledi..hamileyken 19 kilo almıştım..sadece 1 kilosu kaldı...kiloların bu kadar hızlı gideceğini hiç düşünmemiştim..benim sıpa:) 9da içmesi gereken sütünü içmedi yine..yatağında tepiniyor..uykusu geldi sanırım..bezen böyle yapıyor...açlıkmı uykumu dersen...önce uyku diyor..nede olsa uyku baldan tatlı..şöyle yarım saat uyusaydı bir...içerdi ya sütünü...geceleri desen 5,6 saat uyuyp süt içmediği oluyor..ya bu çocuk acıkmıyor herhalde...
bizi cagırmak yokmu şekerlerhaydi buluşalım şekerimmm
gece geç geldim görmedim kusuruma bakmaaa...
ben şimdi numarayı özelden yolluyorum sana haberleşelimmm:)
servis gelicekti bugün ama gelmeden önce ararlar nasılsaaa:)
ara çıkkk yapalım süper tam spontane oldu bu durummm:)
cnm benm bana çok gelmedi neden...
ben doğumdan beri hep 2 saatte bir kalktım...
belki de ondandır kızım en az 800 gr aldım bence devam edebilirsin...
şimdi kilosu oturdugundan kalkmıyor sanırım...
inş. başarılı olursun cnm benm paylaş mutlaka bakalım nasıl gidecek fındığının kilosuu:)
maşallah neler yapıomus öylekızlar bebişleriniz neler yapabiliyor
bizim cadı saniyede ters dönüyor kollarıyla yüz üstü koydugumda sürünerek gidiyor
ve tesadüfen farettim eşimle zeynebi severken ben tuttum yürüme pozisyonunda ve ayaklarını kaldırıp kaldırıp indirdi öne doğru adımlar atıyor
minicik bacaklarıyla cok şeker adımlar atıyor benim cadı bu gün videoya alacak eşim anneme sordum 6 yada 7 ayda başlar bebekler bunları yapmaya diyor ama bizim ki tam bir fingirdoş sizinkiler neler yapıyorlar
diş mi ??oğluşum nihayet dişlerini çıkarttı kızlar... herkese söylüyodum benle dalga geçiyorlardı bu kadar küçük bebeğin dişi çıkar mı diye.. ama oğluşum beni utandırmadı iki sevimli dişimiz oldu. bakalım şimdi herşey daha mı iyi olucak yoksa daha zor mu zaman göstericek.. oğlum bu ayına kadar çok huzursuzdu dişine bağlıyodum. dişte çıktığına kadar paşanın bi mazereti kalmadı dimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?