- 14 Aralık 2011
- 70
- 4
- 36
kızlar ya sabah göğsümde biraz sertlik vardı,sağdım geçmedi..öğlen süt sağma vaktinde bi baktm sertlik artmış..kanallar damar şeklinde taş gibi şiş,ert...sağdım geçmedi....stres oldum..rahatsız etmeye başladı...inşallah geçer ya...daha öncede olmuştu... o zaman küçük bir sertlik vardı ve çok uzun süre sağmakla geçmişti...canım sıkıldı ya(
Bende bir kere sitma seklinde oldu hastanelik oldum
2kere de gogsumde kitle seklinde sanci oldu sagdim sagdim gecmedi sicak suyla ovarak gecirdim aylardir ilk defa yarim saat dus almis oldum:)
Kizlar ben berbat durumdayim burnum agzim gozum sakir sakir akiyor ogluma gecmesin istiyorum ya kiyamammm
canım o bende de olmustu görümcemden ögrendiğim seyi yaptım geçti.
derin bi kaba ılık su doldurdum kalıp sabunu içine attım köpürttüm ve suyun içinde beklettim yani bol sabunlu ılık su
sonra düz dişli plastik tarakla gögsümü o suyla ıslata ıslata sabunlaya sabunlaya taradım sabunlu su taragı kayganlaştırıyor ve tarak da elle yapamayacagın kadar iyi masaj yapıyo ve bol bol o gögsünü emzir veya sağ hangisini yapıyorsan. aman süt orda kalmasın m uhakkak bosalt sütü. inş çabuk gecer
sana neden detaylı sordum tatlım s ocağı bana farklı bilgi vermiştii...
şimdi s ocağından geliyorum acaba yanlışmı hatırlıyorum diye gittiim
hemde hava cok güzel kızıma hava aldırayım dedimmm
6 ay olmadan yapmıyoruz dedi...
ya yapın bişi olmaz diyorum oradaki hemşirelerle pek hoşsohbetizdir gebeliğimden beriiii:)
olmaz diyooo
bıktım poşetten dedim walla bana hapa geçene kadar geçici bir çözüm bulun dedimmm
asya kızım bu anneyle napcan sen dediğim dedik diye tutturdularrr:):):)
birde kızımı tarttırdım gitmişken 20 günde 200 gr almışşşş
olamaz dedim en az ayda 800 gr alıyordu hareketlendi artıkkk dediii
sanki önceden tepinip durmuyorduu tartınız yanlış dedimmmm
şimdi 6 aydan önce vurmuyormusunuz dedim olmaz diyo ebeeemmm:)
dedim zaten çayınız kahvenizde yok ben gidiyorum uheuehuehue
durum bu yani canım bizimkiler yapmıyorlar sadece spiral taktır dedi taktıramam ben içime alet dedimmmm
beklicezz o zaman dediiii
ammada yazdım yine çenem düştüüüüü:)
merhaba kızlar..
yine sayfalar dolmuş, okuyamadım kusura bakmayın.
bugün yine yoğun bir gündü. camlarımı, kapılarımı temizlettim..
sonra bir baktım benim kız ooo yine sırtına kadar sulu kaka yapmış.. hemde sümüklü(
dr.a gittik, tahlil fln. şükür rota virusu vb. çıkmadı. ama ishal, dr. meyvelerden verebilirsin dedi ve toz ilaç verdi.
ilacını veriyorum, yarın da muz püresi vereyim bakayım..
yavrum susamış, ilacı sulu hazırlanıyor, nasıl içti onu.
13 günde 100 gr almış, 7650 gr. artık az alırmış zaten ishal de etkilemiş
en azzından zayıflamamış.
Allahım hepimizin bebişlerimizi korusun, onlara hastalık, sıkıntı göstermesin..
Kizlar ben berbat durumdayim burnum agzim gozum sakir sakir akiyor ogluma gecmesin istiyorum ya kiyamammm
Lillac cnm bizim buluşma koca bir yalan oldu bana mesaj atın hangi gun olsun diye duyuru yaptım ve sadece iki mayıs annesi oldu onlarda yavrukedi ve nargihan
yavrukedi cumartesi gelemem ama pazar içinde ama şartları zorlarım demiş
Nargihan pazar olsun diyenlerden pazar olursa gelirim dedi
Benimde eşim ingiltereden sabah çok erken saatte burda olucak ama ona ragmen pazar olursada yine giderim yeterki sizleri görüm gayri ben bir daha sizi görme şansına nasıl nail olucam ki(
Kızlar bugün moralim çok bozuk...
İçimi bir dökeyim....
Annem aradı ben de o esnada kızımı yıkıyordum o yüzden anneme sonra arayacağımı söyledim.Saat 6-7 civarlarıydı.Kızım kusunca yıkama gereği duydum ayrıca...Annemi aradım sonra bu arada 2-3 haftadır aramıyor sürekli atlatıyor beni.Yarın bana gelecekmiş sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ki çünkü canımı çok sıkıyor.4aydır aynı şehirdeyiz torunu görmeyen annem her tel.den konuştuğumuzda benimle ters ters konuşur.Bugün de kızımı yıkamama karışıyor yok efendim akşam akşam niye yıkıyormuşum.EŞİMLE BEN kAFAMIZA GÖRE HAREKET ETTİĞİMİZDEN BEBEĞİMİZ NE EMEBİLMİŞ NE DE BİBERONU KULLANABİLMİŞ.Bizim yüzümüzden kusuyormuş diyorum ki anne reflüsü var ondan kusuyor,kadın beni dinlemiyor bile...Önceden hazırlanmış gibi konuşuyor benimle.Hep kardeşlerim yüzünden annem bana ve eşime bu kadar tepkili.Özellikle eşimi evlendiimizden beri doğru dürüst tanımaya çalışmadan onun hakkında ahkam kesiyorlar.Ben biliyorum annemi babamı dolduruşa getiren kızkardeşim...Ah kızlar derdim büyük yarın annem gelecek ve yine canımı,canımızı sıkmasından korkuyorum...Saçlarımın beyazlanması,psikiyatırla görüşmem hep bunlardan ötürü oldu.Ben ne onlarla ne de onlarsız olabiliyorum...Ne yapcam şimdi...Mantığıma söz geçirsem bile duygularıma geçiremiyorum ve bu durum beni tüketiyor....
Canım benim de bebeğimin reflüsü var..Hatta bu aralar gece boğulurcasuna öksürmeye başladı..İki gece acile gittik..Kendi doktorumuz, ilaçlarını artırdı..Siz ilaç kullanıyor musunuz..Reflü teşhisi nasıl kondu bebeğine..Kusmalarının sıklığı nedir...
Canım benim de bebeğimin reflüsü var..Hatta bu aralar gece boğulurcasuna öksürmeye başladı..İki gece acile gittik..Kendi doktorumuz, ilaçlarını artırdı..Siz ilaç kullanıyor musunuz..Reflü teşhisi nasıl kondu bebeğine..Kusmalarının sıklığı nedir...
Canım her beslenme sonrası kusarız biz,gerçi son 2 haftadır günde 1 defaya düştü.En son dün akşam ağız burun dolusu kustu.Benimkinin kusması fışkırırcasına adeta...Yani öyle çok yediğinden de değil çünkü bizim kızda emme tembelliği var ve ben sıkarak veriyorum.Önceleri beslendikten hemen sonra gazını çıkarırdım derhal kusardı ben de bıraktım.Doktorum da reflü teşhisi koydu.İlacımız motilliyum ve gaviskon adlı ilaçlar.Her sabah kullanırız.Bu ilaçlardan da memnun kaldım diyebilirim.Bir de benim kız son zamanlarda sinirlenirken hepsini kusuveriyor o yüzden beslenme esnasında sinirlendirmemeye çalışıyorum.
Ben 6. ayımda taşındım Çamlıcaya ve o zaman önce hastaneye karar verdim.Sonra hastanenin doktorlarını araştırdım ve Sibel Hanımın sitesini bulunca kesinlikle bu doktor olmalı dedim.Hakkında da güzel yorumlar okuyunca tereddütsüz gittim.İyiki de gitmişim dedim.Sitesine doğurduğu tüm bebeişlerin resimlerini koyar.Senin bebişin de resmini çekip sitesine koymuştur.Hatta baktım şimdi evet var :) Çok komik kadındır o yüzden ameliyatına şaşırmadım :)Benim doğumum gündüz oldu o yüzden çok sıkıntı olmadı ona.2 gibi doğumhaneye yatışım yapıldı.akşam 6 da da doğum oldu.Ama gece olsa eminim hiç tereddütsüz gelirdi.İkinciyi yapmak isteyenler sizin de aklınızda bulunsun.valla sibel hanımı tesadüf sonucu buldum bende. ama şanşa hemşerimde cıktı rize fınıdklılıymışhatta az daha akraba bile çıkıyoduk kurcalayınca. ben hayatımda onun kadar ilgli doktora rastlamadım. benim bebeğim dönmediği için spinal sezeryan oldum.
ameliyattan sonra yurtdışına çıkacağı için gecenin 4 ünde beni görmeye hastaneye uğramış bi doktordur :) çoğu doktor hastası doğuma yakınken izine bile çıkıyo hiçbişy demeden. geçengün kontrele gittiğimde kızımı götürmedim diye kızdı bile bana görmek istiyomuş benim zilliyibendek ısmet olursa 2.yi kesinlike sibel hanımda ve spinalle doğurmak isityorum. ameliyat yerimde ne acı hissi olşutu nede ameliyattan sonra bi sıkıntım oldu. hatta ameliyat esnasında kadınla eurovsionu konuştuk kahkahalarla o akşam finali vardıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?