2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım o bende de olmustu görümcemden ögrendiğim seyi yaptım geçti.
derin bi kaba ılık su doldurdum kalıp sabunu içine attım köpürttüm ve suyun içinde beklettim yani bol sabunlu ılık su
sonra düz dişli plastik tarakla gögsümü o suyla ıslata ıslata sabunlaya sabunlaya taradım sabunlu su taragı kayganlaştırıyor ve tarak da elle yapamayacagın kadar iyi masaj yapıyo ve bol bol o gögsünü emzir veya sağ hangisini yapıyorsan. aman süt orda kalmasın m uhakkak bosalt sütü. inş çabuk gecer

cnm sütün korur ömeriii yine de dikkat ett...
salgınmı var üşüttünmüü yahuuu????üzüldüm walla şimdii

bunu bende duymuştum ama uygulayamadan hastanede yattımm....
o göğüste çok fena acıyo sağarken yaaa offff....
bu sütde gelse dert gelmese derttt...
benm hep asyanın boğazına kaçıyooo her emmede 3-4 kere öksürüyoo çocuum yaaaa

beykoz,biyolog,zeynepyus ve leylabahar cvplarınız için teşekkürler...çok şükür sağarak geçirdim..ama aynı göğsüme arada sancı giriyor..buna da şükür..daha önce beni de sıtma tutmuştu..o yüzden çok korktum...

merhaba kızlar..

yine sayfalar dolmuş, okuyamadım kusura bakmayın .
bugün yine yoğun bir gündü. camlarımı, kapılarımı temizlettim..
sonra bir baktım benim kız ooo yine sırtına kadar sulu kaka yapmış.. hemde sümüklü (
dr.a gittik, tahlil fln. şükür rota virusu vb. çıkmadı. ama ishal, dr. meyvelerden verebilirsin dedi ve toz ilaç verdi.
ilacını veriyorum, yarın da muz püresi vereyim bakayım..
yavrum susamış, ilacı sulu hazırlanıyor, nasıl içti onu.
13 günde 100 gr almış, 7650 gr. artık az alırmış zaten ishal de etkilemiş
en azzından zayıflamamış.
Allahım hepimizin bebişlerimizi korusun, onlara hastalık, sıkıntı göstermesin..

Hayda ne diye yapmıyorlar ki ..progestron hormonu bildiğim kadarı ile zarar vermiyor ben internetten hatta araştırmıştım ama bazı iğnelerde progestron ve östrogen içeriyor acaba burda iğneler ondan mı ..bilemiyorum ama garip geldi neyse artık şurda 6. ay az kaldı cnm biraz daha sabretmek lazım sonra rahatlarsınız inş.
Bizde öyle 20 gunde 200 gr cık almışız ..hareketlenme bizim oğlanda bu ay başından artarak çoğaldı bu yuzden bizim az kilo almamız oldu..bana normal geldi birde malum hava değişimi yaşadık ( bakalım onumuzdeki aylarda telafisi olur herhalde malum kısın terlemezler ve kılo alımıda iyi olur birde kısın soguktan çok harekette edemezler herhalde baksana bizim oğlan sıcaklarda deli fişek oldu demek sıcaklar etken oluyor

biyolog, beykozun ünlü yaramaz bebeleri gibisin :118:
ben de iğneyi soraktım s.ocağına :)) sorduğun iyi olmuş aslında ama yapmamaları kötü..

benim kızım da az aldı, artık zıpır bişey oldular, ters dönüyolar, yerlerinde dönüyorlar, boya gider dedikleri bu olsa gerek..

pinarda, tatlım anneleri de anlamak zor oluyor bazen ama tavsiyem neyi kafana takıyorsan direk konuş, o da seni anlasın. mesela sen konuşmayıp, kardeşin konuşunca olaylara kardeşinin gözünden bakabilir annen.. benim de annemle aramda anlaşmazlık çıktığında zorda olsa oturup bu konuları deşmek ikimize de iyi geliyor

azraece ne yaptın merak ettim, yalnız kalmasan, biz de varız burda, yanında bebiş de oluyor ama evde tek başına kalmak insanı boğuyor
eşim geç geliyor arada, geçip annemlerde kalıyorum ben :)) ailem, ben, eşim herkes mutlu oluyor, kimsenin gözü arkada kalmıyor.

meleğim naptınız buluşma işini..
çok mahcubum ya ama kızım çok huzursuz benim, bugün temizlikçi bile bunda bişey var diyip durdu. ona bide açıklama yapıyorum
kv kucağa allıştırdı, diş çıkarıyor heralde, ishal oldu sanki

Cok cok geçmiş olsun bizim kuzucuklara nazar aldı herhalde birde hava değişimleri malum sonbahara geçiş yaşanıyor..Kilo alımına hiç takma kafanı cnm eminimki kuzular toparlanır kısa surede ..

Lillac cnm bizim buluşma koca bir yalan oldu bana mesaj atın hangi gun olsun diye duyuru yaptım ve sadece iki mayıs annesi oldu onlarda yavrukedi ve nargihan

yavrukedi cumartesi gelemem ama pazar içinde ama şartları zorlarım demiş
Nargihan pazar olsun diyenlerden pazar olursa gelirim dedi
Benimde eşim ingiltereden sabah çok erken saatte burda olucak ama ona ragmen pazar olursada yine giderim yeterki sizleri görüm gayri ben bir daha sizi görme şansına nasıl nail olucam ki (

Kizlar ben berbat durumdayim burnum agzim gozum sakir sakir akiyor ogluma gecmesin istiyorum ya kiyamammm

Geçmiş olsun cnm seni bu sahalarda sağlığına kavuşmuş şekilde görmek isteriz ..inş allah sifa verir atlatırsın tez vakitte..bende de bir ara oldu minoset midir o iyi geldi bana varsa dene istersen cnm

toplu ayarlamak zor cnm ya..
biyolog ve zeynebinki gibi iki kişinin buluşması daha kolay, arkadaş ortamı da öyle. ondan sanırım benim öyle çok kalabalık arkadaş ortamım hiç olmadı.
yine de siz buluşacağız yeri zamanı yazın, ben şartları zorlamaya çalışırım. hem müsait olupta ekstradan katılmak isteyenler de olabilir.

ufff bilmiyorum ne olacak gece bastıkca bana da basıyorlar. bugün bi komşu lohusa hummasi mı ne olmusun sen dedi. hiç yatmadigim için falan filanmis. insan neye inancagini şaşırıyor. sülalede de bı tane yok anasını satiyim bunları bilcek dicek bı kisi ://

Kızlar yaa üfff yazılarımın hepsi silindi ((((( sinir oldum.. kısaca özet gececem şimdi artıkın..

Herkese iyi akşamlar iyi geceler...

Şimdi ben ek gıda için cam rendemi elmamı armutumu şeftalimi aldım aptamil pirinc mamamı bebe bisküvimi aldım önüme koydum hepsini şimdi bakıyorum ne yapsam nerden başlasam diye. Ek gıdaya başlayan anneler nasıl başladını zne yapsam nerden başlasam biran önce kaşıkla yedirmek istiyorum..

Bebekleri ishal olan anneler haşlanmış havuc püresi ağırlıklı besleyin havuc ishal için iyiymii (sümüklü ishali bilemem tabi)... havuc-elma, havuc-patates gibi..

Ve sıkıntıda olduğumuzda bebeklerimize sarılıp Allaha dua edelim ya onlar olmasaydı.. Düşünüyorumda gerçekten onlar olmadan hayatım ne kadarda boşmuş... Ve düşünüyorum da ya bizlerde kapı kapı dolaşıp şifa arasaydık bebek sahibi olmak için... Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese bebek versin hayırlısıyla... kimsenin kucağı boş kalmasın.. ayy gevezelik etmeye başladım artık....

Bugün bizde sabahtan beri dışarlardaydık kızımla mahallede turlada turla güneşten faydalanmak adına.. pazardanda balık almıştık söylemesi ayıp... şimdi balıklı mutfak ve bulaşıklar beni bekliyor iğğkk........ yemesi güzelde kokusu...

Canım benim de bebeğimin reflüsü var..Hatta bu aralar gece boğulurcasuna öksürmeye başladı..İki gece acile gittik..Kendi doktorumuz, ilaçlarını artırdı..Siz ilaç kullanıyor musunuz..Reflü teşhisi nasıl kondu bebeğine..Kusmalarının sıklığı nedir...

benim kızımı ilk kucağıma verdiklerinde hastanenin cocuk doktoru reflusu var ona uygun yatakta yatırın demişti. zaten ağzında pincik pincik bişeyler gelip gidiyordu baloncuk gibi. kendi doktoruysa her bebekte kapagin zaten sonradan geliştiğini ilaç vermicegini söyledi. 4 aydır belki 4000 kere ama cok kusuyor dememe rağmen cok normal deyip durdu doktorlar.ilac vermediler. yavrum kendi kendine kıyamam hep kustu durdu. tek faydası gaz sorunu yasamamış olduk.

İyi geceler canlar.esim tell degistirdi suan benim de isime heldi
Amaa degisik tel o yuxden iki saatte yaziyorum.can meclisi arkadasim gecmis olsun.bebisin inasallah duzelir.sifa bulur.bendee kizimi salliyorum.uyuyacak ins.

Canım her beslenme sonrası kusarız biz,gerçi son 2 haftadır günde 1 defaya düştü.En son dün akşam ağız burun dolusu kustu.Benimkinin kusması fışkırırcasına adeta...Yani öyle çok yediğinden de değil çünkü bizim kızda emme tembelliği var ve ben sıkarak veriyorum.Önceleri beslendikten hemen sonra gazını çıkarırdım derhal kusardı ben de bıraktım.Doktorum da reflü teşhisi koydu.İlacımız motilliyum ve gaviskon adlı ilaçlar.Her sabah kullanırız.Bu ilaçlardan da memnun kaldım diyebilirim.Bir de benim kız son zamanlarda sinirlenirken hepsini kusuveriyor o yüzden beslenme esnasında sinirlendirmemeye çalışıyorum.

Pinardacim ne diyeyim ALlah yardimcin olsun.sende bizim kucuk hanimefendizi sinirlendirmee tmam mi.saka saka.gozlerim kappaniyor
İyi gecelerrrrr....

Ben 6. ayımda taşındım Çamlıcaya ve o zaman önce hastaneye karar verdim.Sonra hastanenin doktorlarını araştırdım ve Sibel Hanımın sitesini bulunca kesinlikle bu doktor olmalı dedim.Hakkında da güzel yorumlar okuyunca tereddütsüz gittim.İyiki de gitmişim dedim.Sitesine doğurduğu tüm bebeişlerin resimlerini koyar.Senin bebişin de resmini çekip sitesine koymuştur.Hatta baktım şimdi evet var :) Çok komik kadındır o yüzden ameliyatına şaşırmadım :)Benim doğumum gündüz oldu o yüzden çok sıkıntı olmadı ona.2 gibi doğumhaneye yatışım yapıldı.akşam 6 da da doğum oldu.Ama gece olsa eminim hiç tereddütsüz gelirdi.İkinciyi yapmak isteyenler sizin de aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…