2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben özelden msj atamıyorum ama sen banada msj atarsan elimden geleni yaparım seve seve

planner canım çok teşekkür ederim, çok iyisiniz sizler gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım, sanırım ben özelden mesaj atmayı keşfettim ilk seninle deniycem bakalım olacakmı

Ben 2 haftalığına geldim canım haftaya dönüyorum. Havalar şuan çok güzel ne çok soğuk ne de çok sıcak. Ama akşamları serin oluyor. Ay alışsın olur mu ayol bu kadar küçük bebeğe acı mı verilir. Sizinkiler de bi alemmiş. Sen dediğin gibi bebeğini yanından pek ayırma yavrumun ağzı yanmasın

Yok br guzelim ikinci bize göre değil isterdim çok ama belirsizlikler çok bu yuden cesaret edemem ..
Dogumdan sonra başladım ilk deneme idi suan adet olmuyorum ama ondan mı yoksa sutten mi bilmiyorum ..çok rahat cnm öyle yan etkisi falanda yok tavsiye ederim yani ..iğne için hiç bir şart yok .)

cnm şart yok derken regl nin ilk günü olup olmaması farketmiyormu?
birde hemen korumaya başlıyormu mesela dk hapında 1 ay ek yöntemle korunmak gerekiyorr

uykudan herkes dertli bu aylar böyle oluyor galiba bazen geceleri saat başı uyanıyor benimki bikızıyorum ki uykulu uykulu zor gelior

kızlar ya sabah göğsümde biraz sertlik vardı,sağdım geçmedi..öğlen süt sağma vaktinde bi baktm sertlik artmış..kanallar damar şeklinde taş gibi şiş,ert...sağdım geçmedi....stres oldum..rahatsız etmeye başladı...inşallah geçer ya...daha öncede olmuştu... o zaman küçük bir sertlik vardı ve çok uzun süre sağmakla geçmişti...canım sıkıldı ya(

böcüğüm çok geçmiş olsun yeni okudum umarım yusuf paşa iyi olmuştur

sürekli sag hayatım sagmadan gecmez bende olmustu hatta gecenlerde sabaha kadar bir tarafı daha cok vermişim şişmiş digeri canım nasıl acıyor hemen grip olmus gibi bedenim cöktü ama emzirdim hep o tarafla aksam olmadan gecti hamd olsun sende bence sürekli o gögsünden sag gecer inş

cnm şart yok derken regl nin ilk günü olup olmaması farketmiyormu?
birde hemen korumaya başlıyormu mesela dk hapında 1 ay ek yöntemle korunmak gerekiyorr

Yok cnm etmiyor bana dogmdan sonra 6 hafta dolsun gel dediler bende 40 ım çıkar çıkmaz gittim ..iğne vurulduktan sonra 7 gun bekle dediler ve bana 3 ay sonraki gelmem gereken tarihi söylediler ..tam 12 hafta sonra bir sonraki olmalı tek şart bu cnm

sana neden detaylı sordum tatlım s ocağı bana farklı bilgi vermiştii...
şimdi s ocağından geliyorum acaba yanlışmı hatırlıyorum diye gittiim
hemde hava cok güzel kızıma hava aldırayım dedimmm
6 ay olmadan yapmıyoruz dedi...
ya yapın bişi olmaz diyorum oradaki hemşirelerle pek hoşsohbetizdir gebeliğimden beriiii:)
olmaz diyooo
bıktım poşetten dedim walla bana hapa geçene kadar geçici bir çözüm bulun dedimmm
asya kızım bu anneyle napcan sen dediğim dedik diye tutturdularrr:):):)

birde kızımı tarttırdım gitmişken 20 günde 200 gr almışşşş
olamaz dedim en az ayda 800 gr alıyordu hareketlendi artıkkk dediii
sanki önceden tepinip durmuyorduu tartınız yanlış dedimmmm

şimdi 6 aydan önce vurmuyormusunuz dedim olmaz diyo ebeeemmm:)
dedim zaten çayınız kahvenizde yok ben gidiyorum uheuehuehue
durum bu yani canım bizimkiler yapmıyorlar sadece spiral taktır dedi taktıramam ben içime alet dedimmmm
beklicezz o zaman dediiii

ammada yazdım yine çenem düştüüüüü:)

haklısın amam burda öyle şey yapmam imkansız asla izin vermez
ablam mesala 2 saatlik uzak bi yerde oturuyo bazen arada bi annemler
gidiyo ama bende onlarla gideyim dersem izin vermez asla
ama günahını almiyim gebeyken sadece 1 kere izin verdi gittim
annemlerle oda sözü vardı diye canım yoksa öyle şeylere izin vermez

kızlar aaaaaaaa boşalmış burası?nerdesiniz,napıyorsunuz bakim?ben bi yoğunluğa bulaştım ki sormayın.ancak yazabiliyorum.bir deüzerine baş ve diş ağrısı eklenince mahvoldum.dişime yumruk atasım geldi.ama çok şükür şuanlık iyiyim.bu dişler beni fena yapıyor ya:::::(18:

of canım iyi bari nete girmene izin veriyor yani.zor bir durum ne diyeyim Allah bi kolaylık,rahatlama verir inşallah....:44:

aman sağ canım çok pis sıtma ve ateş yapıyooo
ben bir gece hastanede yattım o halde zangır zangır titredim ilaçlar serumlar yedimmmm
çok fena oluyo Allah korusun wallaaaa.....

Bende bir kere sitma seklinde oldu hastanelik oldum
2kere de gogsumde kitle seklinde sanci oldu sagdim sagdim gecmedi sicak suyla ovarak gecirdim aylardir ilk defa yarim saat dus almis oldum:)

Kizlar ben berbat durumdayim burnum agzim gozum sakir sakir akiyor ogluma gecmesin istiyorum ya kiyamammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…