mrb annecikler bende hamileligım boyunca sızı takıp ettım ara ara da yazdım benım oglusumda 12 mayıs dogumlu sızın yardımınıza IHTIYACIM VAR BEBEGIMIN KOLUNDA BUGUN PARMAK IIZI BUYUKLUGUNDE BEYAZLIK FARK ETTTIM COK ENDISLENDIM SIZIN BEBEISLERDE BOYLE BISEY GORDUNUZMU ORDAKI DERININ RENGI DAHA ACIK BIR BILGINIZ VARMI BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEWINIRIMM
iyi akşamlar kızlar..ben sütümü sağarak veriyorum...oğlum çok iştahlı bir bebek değil..4.ayında 6800grdı...sütümün fazlasını(günlük 1poşet)dondurucuya atıyorum..fakat dolabımda yer kalmadı..kurbanda yaklaşıyor malum et falan...şimdiye kadar poşetteki sütlere hiç ihtiyacım olmadı...ama ya sütüm biterse diyede atmaya kıyamıyorum...bu arada dondurucuda saklama süresi 3ile 6 ay arasında değişiyor sanırım..kullanma zamanları geçecek sütlerin...ne yapmalıyım sizce
ya kızlar bugün bende çok korktum..komşu ilde deprem oldu....4,5 şiddetinde..bende evde oğlum kucağımda oturuyordum...önce bir gürültü sonra oturduğum yer hafiften oynadı ve de birde sandalye ve ufo sesli bir şekilde oynayınca çok korktum..hemen eşimi aradım ...deprem falan yok dedi..iyi öyleyse dedim ben yorgunluktan öyle hissettim galiba...neyse eşim aradı bu sefer deprem olmuş diye...Allahım korusun ya..cümlemizi...küçücük bebekle bir başıma ne yapardım ya...çok şükür bu kadarla geçti..
bende burayı sürekli takip edip arada yazanlardanım...çok yoruluyorum ben ya...bu annelik hem çok güzel hem de çok zormuş ya..ama yavrularımız herşeye değer...
Cok gecmis olsun cnm sk sık serum fizyolojik ve otri bebe ile acmaya calisBenim minik prensesimde sumuklu oldu valla kizlalar dun gece oldu baktim homur homur iciyor mamasini birde baktim dolmus burnu hem tikali hem nefes alamiyor serum fizyolojik yaptik aspratorle cektik rahat uyudu Allahtan akiyor burnu yaa akmasa ates yapardi kuzuma neyse kizlar bugun kontrole goturdum kizimi prof.dr tansu sipahi guzel muayne etti kizimi burun akintisi normal salgin var dedi ates yok kusma oksuruk yok ishal yok cok sukur burnu horul horul
idrar kulturu verdik pzrt de bobrek ultrasonu cektircem valla kabusum oldu yaaa kizin idrarindaki kan vari kirmizilik:44:normal dediler yine cogu bebekte idrar da kristallesme olur dedi ama iste bobregede bakiyim da sen rahatla dedi:26:
neyse ek gidayi sordum 6. Ayina kadar birsey verme 1 ay sora tekrar gel bir daha bakayim dedi hem sana bir cizelge hazirlarim dedi ona gore beslersin kizini dedi...
ay cok rahatladim valla yaa zaten ne kaldiki 1 aycik var dimi?iste boyle kizlar okuyamadim butun sayfalari ama tek gozume takilan bazi bebeklerin poset meraki olduAllaha emanet yavrularimiz asil tehlike 1 ay sonra basliyor kizlar ammannn dikkat edelim valla saniyelik is tutuyor bizim minnaklar kolay gelsin yavrulariniza da saglik diliyorum
sitenin adini bilmiyorum ama sutunu verebilecegin ayni ilde yasayan sutu olmayan bir anneye vermen icin aracilik yapiyorlar google da ararsan cikacaktir.
bebisinin kilosu gayet iyi bence benim yavruda 4 ay da 6800 idi doktor 1ay onde gidiyor dedi ben de emziriyorum
deprem icin cok gecmis olsun canim rabbim beterinden korusun hepimizi...
cicek isimleri mesaj sayisina gore veriliyor sanirsam
Cok gecmis olsun cnm sk sık serum fizyolojik ve otri bebe ile acmaya calis
sut kardeslerin birbiriyle evlenmesi haram degil mi?
Bu tip sitelerde sutler bir suru kisiye ulasiyor ama sonra kim kime dum duma
Nesiller boyle boyle karisiyor
evet canım ben bu konusyu söylemiştim ama bazılarından tepki aldım yok peygamberimizinde süt annesi varmıs yok niye sütün varken baska cocuk alamadan büyüsünmüş falan tamam peygamberimizinde varmıs ama isimleri herseyi belliymiş o kişiden kız almamıs oyuzdende söyler emzirdiginiz kişilere dikkat edin diye resmen kardesler süt et yapar derler bebeklerimiz etleniyor bütün organları büyüyor ya digeride aynı sekilde büyüyor hem günümüzde okdar besin varki illaki anne sütü almak zorunda degil hiç emmeyen bebekler var onlar öldümü hayır yani ben istemem seneler sonra oglum karsıma cıkardıgı kıza siz süt kardessiniz demek ona asık olmasını istemem cnkü illa gelir beni bulur rabbim sınıyor hepimizi
Cok gecmis olsun cnm sk sık serum fizyolojik ve otri bebe ile acmaya calis
sut kardeslerin birbiriyle evlenmesi haram degil mi?
Bu tip sitelerde sutler bir suru kisiye ulasiyor ama sonra kim kime dum duma
Nesiller boyle boyle karisiyor
canım açıklanacaktı böyle markalar..Bu site marka anne sanirim ve dediginiz gibi bisey olmuyor,yani sutu verdiginiz kisi belli,o kisi sizden gelip sutunuzu aliyor.Sutlerin bir suru kisiye ulasmasi gibi bir durum yok.Lutfen yanlis bildirimde bulunmayalim.Keske benim de sutum fazla olsaydi da 1 bebek daha anne sutu alabilseydi.
Bu arada Beykoz mama ile beslenen bebeklerin en buyugu 30 yas civarinda,zararlari ne olacak henuz gorememis olabiliriz.Mamalarla ilgili bilgiler halka ne kadar yansiyor biliyor muyuz?Gecen hafta cok unlu bir markada yuksek seviyede kursun cikti,toplatildi.Kacimizin haberi var?
Bu site marka anne sanirim ve dediginiz gibi bisey olmuyor,yani sutu verdiginiz kisi belli,o kisi sizden gelip sutunuzu aliyor.Sutlerin bir suru kisiye ulasmasi gibi bir durum yok.Lutfen yanlis bildirimde bulunmayalim.Keske benim de sutum fazla olsaydi da 1 bebek daha anne sutu alabilseydi.
Bu arada Beykoz mama ile beslenen bebeklerin en buyugu 30 yas civarinda,zararlari ne olacak henuz gorememis olabiliriz.Mamalarla ilgili bilgiler halka ne kadar yansiyor biliyor muyuz?Gecen hafta cok unlu bir markada yuksek seviyede kursun cikti,toplatildi.Kacimizin haberi var?
slm kızlar..temizlik yaptığım için bi kaç gün ayrı kaldım sizlerden özledim valla:)
bebeği hasta olanlara çok geçmiş olsun..benim yavrumunda hala burnu tıkalı bi iyileşemedi kuzum yane kadar dikkat etsekte salgın işte gelip buluyo yavrularımızı..Allah beterinden korusun diyelim..
biyologcum bende öyle bi kabus görmüştüm.yaklaşık 1 ay oldu ama o kadar etkilendim ki hala unutmadım o geceden sonra hiç unutmadan felak ve nas okuyup yatarım oku ve yat canım..Allah yavrularımızın eksikliğini göstermesin
turuncum peynir tarifini aldım en kısa zamanda bende deniycem bakalım becerebilicekmiyim:)bu arada herkese yetiştiğin için
arkadaşlar sizlere bi sorum olucakkk:)mama sandalyesi bebeklerimiz için çok gerekli mi?olmasada olur mu?kullanan arkadaşlar eğer gerekli olduğunu düşünüyosanız tavsiye edebileceğiniz ürünler neler?bi soru dedim ama 3 soru olmuş:111:cevaplarınızı bekliyorumm
arkadaşlar biraz konularla alakasız olacak ama hepimiz mayıs annesiyiz. çalışan ve işgörmezlik ödemesini alan var mı merak ediyorum. ben hala alamadım acaba bir aksilik mi oldu yoksa kimse almadı mı?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?