2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

beykoz senın kv demiş şekerim benım kendi annem dedi daha hastanedeyken eşin küçülmüş beşikte bana bakıyor gibi diye eşiminde çok hoşuna gitti tabi bana benzese benimde hoşuma giderdi ama gün geçtikçede değişiyorlar aslında benim bebeklik fotolarıma benzediğini söyleyenlerde var yani:16: birarada kendi bebeklik resimlerimi ekleyim bari yahu:27:

benim kendi akrabamdanda benzeten eşime ama benim erkek kardesimin bebekliginede benziyo oyuzden bişey diyomusun görüş ben eşime daha cok benzetiyorum ama şimdiki haline degil bebekligi aynı bu demek oluyoki daha degişcek:34:

cnm gecıcek merak etme uykuluyken emzırmeye devam et...
Kılo alımı yavaslamaz olan sana olur goguslerın sıser olan hep annelere oluyoo
:40:
sürekli "hazır ol"da bekliyorum, uykusunda azıcık kıpırdandı mı emzirmeye başlıyorum, inşallah alır kilo, 6 ay sadece anne sütüyle beslemeyi çok istiyorum, göğüslerin durumu fena oluyo tabi :(

senin büyük kaç yaşında canım.ben bu sene kreşe verdim iyi oldu.normalde yaramaz bi çocuk değil ama çok geveze,evimizin cırcır böceği :)

büyük kız haziran 2009 dogumlu yani 3 buçuk yaşında...bende özel bir anaokuluna verdim evde çok sıkılıyo diye ama 12yle 5 arası saatleri...
benim kızda ayı seninki gibi çoookkkk geveze hiç susmaz maşallah:9: ama buda kafa yani şişiyo

kızlar az önce gözüme çarptı.bi uğrayıvereyim dedim.ay ne kadar heyecanlılar yaw.biri kalp atısını duyamamaış 8 haftalık.üzülme dedim.ay bir garip oldum biraz okuyunca.ama bayağı aktifler.şimdiden 486 sayfaları olmuş beee:53:53:

ya bende basta takipteydim sonra baktım ikisi olmuyo gözüm yoruluyor bıraktım ama bizim gibiler hem korkuyor hemde sevincten duygusallıktan yerlerinde duramıyorlar Allahım onlara saglıklı bir bebek nasip eylesin sorunsuz kucaklarına alsınlar zamanı gelince :16:

maasallah buda maviş rabbim hepsini özene bözene yaratmış kızınmı o canım ne güzelmiş ablasıııdaaa bomba rabbim bahtlarınıda yüzleri gibi güzel eylesin:nazar::nazar::nazar:

amin canım benim dillerine saglık:16::16: evet o cadı ablası:9::9: pek rahat vermiyoda kardeşinee

azraece ; senin bu cimcimeye bayılıyorum :16:(maaşallah)

babyceren ; senin kızlarda birbirinden güzel maaşallah ...

maaşallah cnm.ne kadar güzel.biz ek gıdalara başlayalı 17 gün oldu.ama neredeyse 1 haftadır geceleri hiç kalkmıyor.bende uyuyup kalıyorum.anca ağlarsa kalkıyorum yorgunluktan.ama simdi saat kurup geceleri kalkmaya başlayacam.gerçi 11:30 yada 12:00 gibi yiyip sabah 06:00 yada 06:30'da uyanıyor.bizimki narin anacım:))

Canım gece 12 gibi yiyorsa sabaha kadar uyuması normaldir.Bence kilosu normal değerlerdeyse uyku düzenini hiç bozma.
Bu düzen ilerisi için çok lazım olacak.
Bak Kayrayı saat 7de doyurdum ve yatırdım.Muhtemelen gece 01-02.00 arası uyanacaktır.Yani yattıktan 6-7 saat sonra kalkıyor.Ben de düzeni bozulmasın diye hiç kaldırmıyorum.Tombiş değiliz ama zayıf da değiliz...5.5 aylığız ve 7200 gr.
Yani çok zayıf olsa kaldırılırda,bebek istemediği müddetçe kalkmaya gerek yok bence.

turuncu ya, bunların yemek için keyfi yerinde olacak, numaralar, şebeklikler yapacaksın ..
dün havuç pürem halıya kadar gitti, hanfendi beğenmedi tükürdü :37:
bugün annem taze tarhana yaptı, ona göre pişirdik, konuşa konuşa verdim bayıldı resmen..
onların

Canım ben de tarhanayı ilk verdiğimde bayıla bayıla yedi ama bugün öğlen verdiğimde ise öğürdü resmen.Suratını ekşitip böğkkkk yapıyor.Bir kaç kaşık yoğurt yedi sadece...
2 hafta önce severek yediği şeyleri şu günlerde tamamen ret ediyor...Bende çok zorlamak istemiyorum.2-3 kaşıktan sonra ağlamaya başlayınca bırakıyorum ama üzülüyorum çünkü aç geziyor.Ne mama ,ne anne sütü, ne ek gıda...
Sabırla denemeye devam edeceğim her gün..

:nazar::n

masallah cnm bebegine....
Emeklerinin bosa cikmamasina sewindim...

Bu arada ben hamileligi hic ozlemedm walla...
Ilk 6 haftayi düş 34 hafta kustum euheuheueheue

canım her hamilelik aynı degilmişki kusmassın belki 2.cide sartlama sen böle dersen o gelir seni bulur hep olumlu olmalıyız aslında :34:

merhaba kızlar
kaç gündür yogunluktan giremedim bir türlü
kızıma mevlüt okuttum perşembe günü ondan sonrada misafirlerim vardı
inş. herkes iyidir
bizde dün sağlık ocağına gittik 5. ay kontrolümüzü olduk
gece emzirmeyi sıklaştırmak işe yaradı geçen ay 400 gr alan kızım bu ay 1000 gr almış :nazar::nazar:
kilomuz 8200 kg
boyumuz 67 cm
dr gayet güzel dedi minik minikte öksürüğümüz vardı cok şükür bişey yok dedi ilaç falan vermedi
kan damlası verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım
dr dedim mide bulantısı ve dişte leke yaptıgı söyleniyor diye
dr:dişte leke yapmıyor yapsa bile bebeğin kansız olmasınımı istersin yoksa dişinde leke olmasını mı
kullanmamızı söyledi ısrarla 1 yaşında tahlil yapıcagız kanı güzelse o zaman kullanmayı bırakacagız dedi
sizler kullanıyor musunuz kızlar?
artık az az ek gıda verebilirsin dedi
bende bu gün kızıma 1 tatlı kaşıgı kadar şeftali püresi verdim içine 2 tanede üzümün suynu sıktım yedi kuzucuk

maasallah canım cok güzel almıs 1kilo artık bana hayal gibi geliyor herseyi yapıyorum görcez ne kadar almıs tüy gibi hala oglusum:27:

Hamilelik dönemini en çok özleyenlerden biri de benim herhalde...Keşke Kayraya yeniden hamile olsam diyorum aklıma geldikçe :1:
O kadar özel ve güzeldi ki benim için...:16:

Bu arada bu afacanlar büyüdükçe daha çok yoruyorlar anneleri.Bütün gün beyimizin gönlünü yapmaya çalışıyoruz ama o hiç "biraz uslu uslu oturayımda annem dinlensin "demiyor :51:
Az önce koklaşa koklaşa uyuttum sıpayı.Elini atıyor yüzüme,ağzımla burnumla oynaya oynaya uykuya dalıyor.İlla elinde birşeyler olacak :49:

gunes1;profil resmindeki bebiş senin oğlun mu ?
Her resmini görmemde yüzümde bi tebessüm beliriyor..Çok hoşuma gidiyor o bakışı :16:

negatif çıktı.ama yeni bir kaza var gündemde.yaklaşık 15 gün sonra tekrar test yaptıracağım cnm.
sende saatli bomba gibisin:1:

azraece ; senin bu cimcimeye bayılıyorum :16:(maaşallah)

babyceren ; senin kızlarda birbirinden güzel maaşallah ...

Canım gece 12 gibi yiyorsa sabaha kadar uyuması normaldir.Bence kilosu normal değerlerdeyse uyku düzenini hiç bozma.
Bu düzen ilerisi için çok lazım olacak.
Bak Kayrayı saat 7de doyurdum ve yatırdım.Muhtemelen gece 01-02.00 arası uyanacaktır.Yani yattıktan 6-7 saat sonra kalkıyor.Ben de düzeni bozulmasın diye hiç kaldırmıyorum.Tombiş değiliz ama zayıf da değiliz...5.5 aylığız ve 7200 gr.
Yani çok zayıf olsa kaldırılırda,bebek istemediği müddetçe kalkmaya gerek yok bence.

Canım ben de tarhanayı ilk verdiğimde bayıla bayıla yedi ama bugün öğlen verdiğimde ise öğürdü resmen.Suratını ekşitip böğkkkk yapıyor.Bir kaç kaşık yoğurt yedi sadece...
2 hafta önce severek yediği şeyleri şu günlerde tamamen ret ediyor...Bende çok zorlamak istemiyorum.2-3 kaşıktan sonra ağlamaya başlayınca bırakıyorum ama üzülüyorum çünkü aç geziyor.Ne mama ,ne anne sütü, ne ek gıda...
Sabırla denemeye devam edeceğim her gün..
cnm bu geçici bisüreç olabilir emin ol 6 ayı dolunca ek gıdaya daha hazır olucak bosuna ilk 6 ay sadece anne sütü denmior aslında ek gıdaya 6 aydan önce hazır degiller ben öyle düşünüorum :56:

merhaba mayıs anneleri,
ben haziran annesiyim ama bizim forumda tık yok, herkes kaçmış, siz deneyimlisiniz diye size sorayım dedim. 3 aydır memeden ayrılmayan oğlum 1 haftadır memeyi reddediyor, basbas bağırıyor, ne zamanki uyku sersemi oluyor o zaman emiyor bu sefer de bırakmıyor, bu zamana kadar sadece anne sütüyle beslendi, kilosu gelişimi gayet iyi hatta önden gidiyo ama böyle giderse kilo alımı yavaşlayacak, sizin bebeklerinizde de oldu mu böyle bi durum ne yaptınız nasıl geçti? 3 ayda bebeklerin memeyi bırakma eğilimi olduğunu söylüyolar, inşallah geçici bi durumdur.

evet hayatım burdada böyle durum yasayanlar vardı yani nezaman alıyosa vermeye devam et memeyi bu aylarda bırakma eylimi gösterip kilo alımı azalırmıs bende yasadım kilosu düştü bir anda ama sonra toparladılar ben hiç bırakmadım zorladım nezaman alıyorsa ozamanlar verdim 2sn bile emse her dk ver demem suki sende vazgecersen oda gecer vaz gecme (slogan gibi oldu):52:

Hamilelik dönemini en çok özleyenlerden biri de benim herhalde...Keşke Kayraya yeniden hamile olsam diyorum aklıma geldikçe :1:
O kadar özel ve güzeldi ki benim için...:16:

Bu arada bu afacanlar büyüdükçe daha çok yoruyorlar anneleri.Bütün gün beyimizin gönlünü yapmaya çalışıyoruz ama o hiç "biraz uslu uslu oturayımda annem dinlensin "demiyor :51:
Az önce koklaşa koklaşa uyuttum sıpayı.Elini atıyor yüzüme,ağzımla burnumla oynaya oynaya uykuya dalıyor.İlla elinde birşeyler olacak :49:

bende cok özlüyorum cooookkk keske yine olsa ama durumları biliyosun hemde oglusum büyüsün rahatca gezelim sonraaaa :27:

Ya ba yi li yo rum onaaa

Senin yolladigin listeler cok ideal bir duzendeydi arasira bebekligitutuyor demek ki annesi :)

:nazar:iki kiz kardese masallah! Biz 3kiziz ve oyle buyuk bir luks ki!

Pasama cicisini giydirdim bugun ananesine gittik sitenin maskotu oldu
Minderini emerkenEki Görüntüle 528349 Eki Görüntüle 528351
oyy ömer paşaya bakın, tulumunu nası da güzel doldurmuş maşallah :nazar::nazar::nazar:
Allahım hepsini nazarlardan korusun, hayırlı güzel yazılar yazsın..

turuncu Allah kolaylk versin canım
sen daha deneyimlisin ama ben istemediğinde zorlamıyorum
sonuçta yemekle ilk deneyimleri olumsuz geçmesin
sende zorlamamakla iyi yapıyorsun ama pes etmeden yeni tatlara devam diyorum :35:

bende cok özlüyorum cooookkk keske yine olsa ama durumları biliyosun hemde oglusum büyüsün rahatca gezelim sonraaaa :27:

Benim herifinde kısa dönem askerliği var daha...Boşver şimdilik bu kuzuları büyütelimde,sonrası Allah kerim...:34:

turuncu Allah kolaylk versin canım
sen daha deneyimlisin ama ben istemediğinde zorlamıyorum
sonuçta yemekle ilk deneyimleri olumsuz geçmesin
sende zorlamamakla iyi yapıyorsun ama pes etmeden yeni tatlara devam diyorum :35:

Amin canım amin...Bu yaramazlar annelerini kılıktan kılığa sokuyorlar valla.
Eminim o hallerimize de bir güzel gülüyorlardır :35:
Ağzını açmadığı zaman başlıyorum "bir küçücüüükkk aslaaancıııkkk varmışşşşş" diye şarkı söylemeye.Hoşuna giderse ağzını açıyor yoksa yok :27:
Şimdiden parmağında oynatıyor beni

Back
X