herkese günaydın bana aymadı gün ama neyse,
biliyorum bu yazdıklarım da okunup geçilecek ama ne bileyim biraz deşarj olmak için yazıyorum heralde. bi süredir bebeğim iştahsız ben zorlamasam hiç ağlayıp yemek istediği yok. nitekim sonucunu da dün öğrendim 15 günde 60 gr. almış sadece. buzdolabı sütümle kaynıyo 2 ay öncesinin sütleri buzlukta yer bırakmadı ama gel gör ki içen yok onları. atmak durumunda kalıcam o sütleri heralde.eşyalar satılıcak bi kaç ay sonra çünkü.sütüm ola ola mama da vermek istemiyorum. dr. bile şaştı bu kadar az almasına. idrar kültürü istedi zoraki. bişey çıkacağını sanmam dedi. ama çözüm de yok! öğrendiğimden beri dünyam başıma yıkıldı çünkü 15 gündür bebeğime ben yalnız bakıyodum daha doğrusu bakamıyomuşum. şimdi dinle kv den nasihatleri işin yoksa. elimden hiçbişey gelmiyo ağlamaktan başka. beni sevmiyo bu çocuk yada yetersizim ona karşı bilemiyorum.![]()
yazdıklarını okuyunca gözümden akan yaşları tutamadım..moral vermek isterdim ama benzer şeyleri bende yaşıyorum...anlatabildiğim kadarını yazayım artık..sezeryan sonrası malum sütüm gelmedi..gece 23:50de sez. oldum..sabah süt sağma mak.getirdiler..ben bi başıma pompayla uğraşıyorum...bu arada annem,kv.m yanımdalar..bebek memeyi tutmaz..ee bunlar başladılar niye sütün gelmiyor...memenin ucu yok..tabi tutamaz....ve bu muhabbetler bayağı bir sürdü..tabi ben üzüntüden...kimse beni anlamıyor bu arada..eve geldik..neyse annem yine uğraşıyor memeyi tutsun diye...kv demezmi ee neymiş efendim çocuğu ağlatmayın benim yanımda...zaten memenin ucu yok mama verelim...tabi ben çıldırıcam..en son dedim benim suçum ne ben mi istedim uçsuz olmasını(aslında bebeğin tutacağı kadar var ama acemilik işte)..kv gidince uğraşcakmışız...bir hafta sonra tutarmı artık..alıştı biberona...sözde aç kalmasın sarılık olmasn dedik ...9.gün hastanede yattık sarılıktan..bir ay uğraştım memeyi tutturamadım..stres alerji oldum...göğüslerim kıpkırmızı ..kaşıntıdan duramıyorum...sağamadım sıtma tuttu....veeeee bir ay sonra benim sütler fazla gelmeye başladı....şu an senin hesap buzluk dolu..ama bizimki zorla içiyor...biberona devam...kv..herseferinde zayıf bu çocuk...şunun çocuğu seninkinden küçük eee o herşeyi yediriyormuş...ya benim sütüm var çok şükür fazlasıyla..boyu uzun olduğundan zayıf duruyor...kilosuna drlar anormal bişey demiyor...kurbanda başlıcak yine şundan ver bundan ver demeye zayıp demeye sinirlerimi bozacak...offfffff...neyse bitmez bu ...çok uzun oldu ama...oğluşum uyandı tepiniyor...boşver güzelim takma kv...drunu dinle ...zorlada olsa emzir cnm...