evet yaa aynını birbuçuk aydır ben de yaşıyorum. kucagıma alıyorum emzirmeye yeltendiğim an bir çığlık bir ağlama. ne oluyo anlamıyorum. sanırsınız ki zarar veriyorum yaramaza. ilk başlarda pskolojım bozulacaktı bu çocuk beni istemiyo diye düşünecektim nerdeyse. hanımefendi sadece uykuluyken emer sağolsun. zaten bu yüzden so ay sadece 400 gr aldı.şimdi meyve püresine başladık bakalım bu ay nasıl olacak.
ben çalışıyorum gündüzleri annem bakıyo. 1.5 saatte 2 saatte bir ancak eve geliyorum ama hiç düzen yok nasıl yaparım bilmiyorum bi akılverecek arkadaş varmı yad bi beyin fırtınası yapalım inanın çaresizim devamlı izin alamıyorum. özel sektör ve işler hafta hafta yogunlasıyo. kızım da emmeyi reddettikçe korkuyorum sütüm de azalır diye.
hadi lütfen bi yardım bekliyorum fikir sadece...
:18: off off o günleri bizde geçirdik ve çok şükür geri de kaldı,,, faydası mutlaka olmuştur bol bol okudular bizi.... şimdi beni gördüğünde deliriyor emmek için

çok teşekkür ederim cnm, çıkan hbrler o konuda, sağlık bakanlığını aradım bilgi almak için eczacılar odasının telini verdi aradım ama mesai saati bitmişti ve bilgi vermediler... yrn öğrenirsem sizlerle de paylaşırım... insan ne yapacağını şaşırıyor. bu hbr çıkalı bi kaç ay olmuş, peki drumuz geçem ay neden verdi anlamıyorum yaaaaa... kime güvencezz yaa offf offffbasın sagolsun canım bu bilgilendirmen için sagol sadece ferro sanoldamı yoksa hepsindemi

bu arada siz her ya sağlık ocağına izlem için götürüyormusunuz....