2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım benim geçmiş olsun nasıl bi ağrı seninki, benim doğumdan 3 hafta sonra sol bacağımda DVT(derin ven trombozu)oluştu ve ben 3 hafta davul gibi şiş bir bacakla acılar içinde 40 gün boyunca yattım afedersin wc ye bile 2 sandalyede dinlene dinlene gidiyordum sanki bacağını koparmak istiyorlarmışcasına bi ağrı oluyor ve üstüne basamıyorsun ben 5 aydır kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kendim vuruyorum bebeğim 7 aylık olunca kontrolüm var 6 ay boyunca vurmam lazım, senin ağrın nasıl bişey canım biraz anlatırmısın, ama yazdığına göre ulrasonda bişey çıkmadıysa önemli bişey değildir benimki ultrasonda görünmüştü tekrar geçmiş olsun canım sevgiler..

Son düzenleme:

Hayirli olsun, o bidigi simdi icinde gezinirken hayal ettimde off neler yapar simdi icimde..ins kazasiz belasiz ve mutlu bir sekilde gecirir zamanlarini..

kızlar hepinize güzel h.sonları diliyorum.keyfiniz bol olsun.bebişleri ve sizi çokkkk ama çokkkk

heee buluşmayı hatırlatayım yarın saat 14:00te bu yaka avm ümraniye midpoint pasta-cafe

Hadiyin kizlar goruyum sizleri...Bir Istanbul fethi daha gerceklestirin artik...fatihlerinizinde(bidiklarin) resimlerini de bekliyoruz

Gecmis olsun cnm, boyun tutulmasi banada cok olur hep oglani sallarken uyuyup kaldigim icin artik bende normal bir rahatsizlikmis gibi olmaya basladi,agrisi ile yasamayi ogrendim.
Demek kardesinize kiz bakmaya gittiniz , ayy ne cok heyecan verici olur,,boyle bir seye ben hic tanik olamadim, ins ogluma giderim ve yasarim o guzel duyguyu,,simdiden hayirlisi olsun ..
Doga yi siringaya cok alistirma cnm, ne yap ne et onu kasikla yedir yada biberonla ..diyeceksin ki yemiyor valla seni cok iyi anlamaya basladim bile Pinarda, cunku benim oglanin 3 gundur burnu tikali
yemiyor ve icmiyorda ama yinede zorlada olsa kasikla veya biberonla vermeye calisiyorum,,neyi begenir diye bir cok sey vererek deniyorum, aldigi birsey olursa ona yuklenip onla besliyorum..sana kolay gelsin cnm cok isimiz bu cocuklarla dimi

Kıyamam canım ya..inş kötüye gitmez iyi gelir ilaçları
Yorgunluğunu ve içinin acısını tahmin ediyorum en ufak bi rahatsızlıklarında ömrümüzden ömür gidiyo
Tekrar kontrol için ne zaman götürücen canım?
Dualarım sizinle inş çabucak eski sağlığına kavuşur Mahirimiz

meleğim34 canım çok geçmiş olsun mahir hiçmi durmuyor canım sana yardımcı olabilecek bi akraban falan yokmuki orada, keşke olsada sen biraz dinlenebilsen, benim kızda dişten böyle yapınca kv deye veriyordum biraz dinlenebiliyordum, bide grip olmuşsunuz galiba ikisi birden üst üste gelmiş allah yardımcınız olsun canım mandalina portakal suyu falan ver istersen bizim dr 4. ayda başlatmıştı alıştık (kimse yanlış anlamasın ben açıklamamı yapayımda, dr söyledi ve sakıncası yok dedi aksine C vitamini depolarmış) şimdi çok seviyoruz bi dene istersen çok geçmiş olsun canım ikinizide öpüyorum

pınarda canım çok geçmiş olsun umarım doğa kızımızın iştahı büyüdükçe düzelirde üzmez seni canım ya allah yardımcın olsun tekrar geçmiş olsun ikinizide öpüyorum sevgiler

Kizlar aksam superdi
Arkadaslarla ne zamandir gorusmuyorduk gayet şık ve bakimliydim ne ararsan bulunan bir yere gitmistik ben o suslu halde 3lahmacun yedim :)

Esim de saclarimi duzlestirdigim icin tesekkur etti
Sevgiliyken hep fonlu gezerdim yine oyle olmussun hep yapsana deyip motive etti
Ben de hep yaparsam kerastasse kullanmam gerekir deyip kaptim eski sampuanimi :):)

Güncel - Tahıllar | Diyetisyen Taylan Kümeli, Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı

Tahillarla ilgili guzel bir yazi buldum firsati olan okusun bence
Aksam arkadaslara da anlattim onlar da tam tahillara geciyor insallah

Bugun cuma saati Omerle oyuna dalinca yine kacti
Siz ibadetlerinizi yerine getirebiliyor musunuz?
Ben cok muzdaribim bu konuda
Cok uzuluyorum
1saat sacimi yaptim kas biyik maske ama bir vakit namaz kilamadim
Hufff

Aaaa AZRAECEnin esi gelecekti napiyorlar acaba simdi :):)

Son düzenleme:
Gece gece merhaba
Kaç gündür okuyorum da yazamiyorum.
Turuncu durumuna üzüldüm. Ama yalnız degilsin ben de oyleyim. Hatta senden daha Kotu bile olabilir.
Esım geç saatlere kadar çalışıyor. Bir gunu bir gunüne denk degil ama 7-8 civarı gelmesine Aaa Bugun erken geldin geldin diyorum duşun artık!!!
Benim de Annemler burda yok.
Kayınvalidem de uzakta. Hoş o olmasa da olur zaten.
Hiç akraba filan yok. Ancak birkaç görüştüğümüz arkadasımız o da sık degil o kadar.
Komşu.... Sıfır.
Doğumdan sonra isimi bıraktım. Uzun bir sure de daha donemem.
Aynen bütün gün tek basıma cocukla uğraş dur.
Tek artim arabam var. Ee o da olsun artık. Gecen sene o da bir isime yaramıyordu ama bu sene yarayacak. Malum kızım 1,5 yasında artık. Koyuyorum arabaya çarşılara gidiyoruz bazen parka. Tabi sürekli degil bu.
Sizin burda eşlerinizi okuyunca maşallah diyorum. Çünkü benimki doğduğundan beri gercekten sadece sevdi oynadı. Hiçbir zaman o baktı da ben uyudum olmadı. Gecenin bazen 12 şinde gelen adama da hadi sen bak da ben biraz uyuyayım ya da sabah sen kalk da ben de biraz daha uyuyayım diyemedim. Sonuçta gercekten herkes gibi normal bir calışma saati yok Cok yorgun oluyor onu da anlıyorum. Amaaaaaa yine de ama var iste:))).....

Bu arada girmisken yazayım dedim.
Kaç gündür evli bir çift arkadasımız var onlarla uğraşıyoruz.
Büyük ihtimalle boşanacaklar! Malesef(
Bir de onların da kızı var dünya güzeli maşallah. 2 yasını gecti.
Ayrılmak isteyen erkek.
Kızsa Cok ılımlı. Adam bir özür dilese hemen kollarını acacak. İcim acıyor valla onlara.
Adam neymiş efendim soğumuş. Boğulmuş.
Bre sen bu isi cocuk oyuncağı mi zannettin?
Ay valla bazı erkekler hiç Olgun degil, büyümuyorlar.
Ve de bazı erkekler gercekten evlilik icin uygun degil.
Hadi bunlar neyse de bir de kadını aldatıyor ev bile tutmuşlar. Ay bütün bunları öğrenip karısına bilmiyormuş gibi davrandım ya kendimden nefret ettim. Ama o adam da erkek olsun da geçsin karşısına söylesin böyle böyle. Nerdeeee...
Neyse gece gece uzattım. Canım sıkkın bayağı da ondan uzattım.
Herkese iyi geceler!

Baktım canım, senin, Beste'nin resmine yazdıgın yorumları görebiliyorum,,o kadar.
Detay yok başka:128:
Himmmm peki resim gorunuyor mu?gorunuyorsa hic bir anlami kalmaz yani

Azraece ve ilkim tsk ederim size,beni baska kimse arkadaslik listesine eklememis,aglamak istiyorum Beni sevmiyorsunuz isteeeeee,kocamda yok zaten offffff kizimda sapitti
ahhh guzel arkadasim seni eklemez olurmuyuz yawwww kocan gelene kadar bizimsin yaaa

canim nasil uzuldum tarif edemem yaaa Allah sifa versin ultrason ceken adamda tam gicikmis yani onlarin hastayi o sekilde bilgilendirme yetkileri yokki sen uzme tatli canini hayatim kizimiz hemencik iyilesecek Allah beterinden korusun canim bol bol dua edecem yavrularimiz icin

canim huzursuz bacak sendromu gece uyku esnasinda seyirme seklinde gozlemlenir muhtemeln agrilarinda yataga gergin girdigin icin oluyordur stres ebagli olarak gorulen bir rahatsizlik

ilkim in resim sayfasinda hani paylasimlar varya herkez gormuyorsa oradan bi seklide devam edelim dicektim ama gorunuyormus yaaaa

Canim git tabiki ikinizede degisiklik olurabin icinde hayirlisi ise olsun hayirsiz ise olmasin canim evlilik bu devirde zor valla resmen kumar gibi birsey oldu cok sukur bizlere

geçmiş olsun ALlah şifa versin cnm

saol cnm amin

Canim sanada cok gecmis olsun,bende hic duymadim daha once ama umarim atlatirsin hemen.

teşekkürler tatlım..

özel deil cnm bekleriz tabikide saat 14:00 da buyaka midpointe cnm..

saol hayatım..valla bugünki misafirlliğe gittiğimiz arkadaştada varmışş..çok yaygınmış meğersem bu hastalık..biz neden duymamışız ayol..

cnm ben hamileliğimin son 2 ayı ve doğumdan sonraki 55 gün hiç yürüyemedim..sağ bacağımda kemiklerim su toplamış..çoraplarımı,çamaşırımı ayakkabımı eşim giydiriyodu..hareket sıfırdı..hamileyken baston doğumdan sonra da değnekle wc gidiyodum..neyseki geçti şimdi yürümemde bir problem yok..eğer geçmeseydi ameliyatla suyu boşaltacaklardı... ama ağrılar kaldı akşamları cekılıp oturdugumda dizimden aşağısı ağrıyor sıkınca iyi geliyor..ama hep dinlenmeye cekıldıgımde ortaya cıkıyor..ben şimdi varis diye şüphelenmiştim ama deil diyince fizik tedavi ve ortapediyede göstermek istiyorum..eğer yine bişey çıkmazsa huzursuz bacak sendromu hastalığını kabul edip ağrılarımla yaşamaya devam edicem:)

canim huzursuz bacak sendromu gece uyku esnasinda seyirme seklinde gozlemlenir muhtemeln agrilarinda yataga gergin girdigin icin oluyordur stres ebagli olarak gorulen bir rahatsizlik

öyleymiş cnm bugün arkadaşta bahsetti stres cok etkiliyomuş..zaten nerde entrasan bi şey var beni bulur

Bugun cuma saati Omerle oyuna dalinca yine kacti
Siz ibadetlerinizi yerine getirebiliyor musunuz?
Ben cok muzdaribim bu konuda
Cok uzuluyorum
1saat sacimi yaptim kas biyik maske ama bir vakit namaz kilamadim
Hufff

)

canım ben hiç namaz kılmayı bilmiyordum eşimin kuzeni öğretti ve bir haftadır kılıyorum. kızımı yanıma yere koyuyorum geliyo dürtüyo beni duaları biraz sesli okuyorum ne yapıyorum diye bakınıyo arada bi eteğimi cekiyo seccadenin önüne geliyo oturuyo öyle böyle kılmaya calışıyorum. ve acıktım ama kapanmayı istememe rağmen cesaret edemiyordum bir haftadır kapandım hayatımı tam anlamıyla değiştirdim gibi bişey ve bir haftadır cok huzurluyum. inşallah sizlerde tekrardan namaz kılmaya başlaya bilirsiniz.

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben uyuyamıyorum sat 23de uykum vardı 2 ye kadar kızım uyutmadı tam kızımı uyuttum ama simdide ben uyuyamıyorum beni kim uyutacak kocişimde yokki nöbette ben kocişimi istiyoruuuuum uyku istiyoruuuuuuuuum

Canim yoklugun cok belli merak ettik seni,sana biseler yazmistim ama hangi sayfada kaldi hatirlamiyorum.Bizimde mama sandalyemiz var ama bizde kullanamiyoruz,yememek icin onundeki tepsili bolume kapaniyor insallah birgun kullaniriz.Hayirli olsun bu arada allah tamamini erdirsin.Bence geymeye git hem Doganinda havasi degisir belki orada daha rahat yer.Bende bugun ablamlara gidecegim evde temizlik var kacacagim corbasini yaparim birazdan yanima almak icin meyve saatinden sonra pirrrr,gerci daha kahvalti bile yapmadi,sabaha kadar beni uyutmadi simdi kendi misil misil uyuyor
MYBABYLOVE tsk ederim

Günaydınnnn

Eskiden sadece okur cvp yazamazdım şimdi okumaya bile vaktim olmuyor. İş yerinde yılsonu yoğunluğu evde iki yaramaz. Arada girip son sayfaları okuyorum artık. Herkes iyidir inşallah. Sabah oğlum 7 de kalkınca biraz bakayım dedim ama nerde yürüteçle yanıma gelip onunla ilgilenene kadar bağırarak yüzüme dokunuyor,.

Ahhh canim ahhh gun icinde ayirmamiz gereken vakit sadece 40 dk ama tembelligimizden yapmiyoruz iste burada 40 dk az takilsak butun vakitleri kilariz ama isteee kahrolasi seytan a uyuyoruz neyse insallah birgun bizleride Allah yoluna cagirir elbet.
bir ara hep ruyalarimda namaz kiliyordum kuran i kerim hatim ediyordum ve bu bana bir cagri deyip namaza baslamistim cok huzurlu idim ama birden namaza yonelmek ve birden birakmakta iyi degil kararinda yapmak en guzeli ama insallah baslamayi istiyorum bende Allah nasip ederse

kızlar günaydınnn:)
bu sabah eşim evde olmalıydı ama toplantıya gittiiii
ne güzel erkenden bugünkü sporuma gidecektim
sonra kuaföreeee
sonra gezmeye hepsi kaldııı yahuuuu
Asya'ya da bugün izin verdim:)
hiç sevmediği yumurtalı kahvaltısını vermicem bugün
ödüllendircem kızımı:)
dün bir kase tavuklu ekmekli çorbasını hüpletti diye
ama sabah sabah fena gümletmişşş o nasıl kokuydu yahuu

koptum yine:)
benimki bir iki kere girip okumuş şekerimmm
tabi bana söyledi şöyle yazmışsın böyle yazmışsın falan diye:)
o yüzden kandıramıyorummmmm

ya birşey sormam lazım diyorum:)
bana sor bende çok araştırıyorum diyorrr....

ama alnından öpmesine koptum yahuuuuu

Son düzenleme:
Planlarin yatmis ama bu is en cok Asyaya yaramis hem annesi ile beraber olmanin zevkine variyor hem yumurtadan kurtulmus

Kizima iki gun once taze fasulye yaptim
10 adet taze fasulye
1 kapya biber
1çay k.tereyag
1çay k.zeytin yag
1yemek kasigi kiyma
1/2 cay bar.pirinc
3 adet arpacik sogan
2yemek kasigi yogurtla yedi
himmmm cok sevdi yedi ama oyun oynadi biraz agziyla cikarttigi seslere gulecem diye bembeyaz kazagim batti
dunde ispanak yaptim
1 bag ispanak
pirinc
kiyma
kapya biber
ama sogan koymayi unuttum
Yogurtla beraber yedi benim kiz sebze cok seviyor maasallah
tatli cadi valla kizima her yemek yapisimda kapya biber koyuyorum ve sana tesekkur ediyorum surekli
tel sehriye yapayim diyorum ama bu kiz cok kati olunca yiyemiyor yarinda onu yapayim tavuk suyu ile bakalim sevecekmi
Muzlu yogurt ve armut kayisi suyuna bayiliyor elma armut karisik veriyorum havuc suyuda hosuna gidiyor baska ne verebilirim kizlar muhallebi cok vermek istemiyorum zaten mama ictigi icin ama balli irmikli kasik mamasina bayiliyor

kızlar herkese merhaba
nasılsınız, umarım herşey yolundadır
uzun zamandır yazamadım ama ara sıra girip okumaya çalışıyorum
hızınıza yetişmeye çalışıyorum
kızımın çığlıkları sıklaşana kadar

hasta olan bebişlerimize ve annelerine acil şifalar diliyorum
meleğim özellikle sen çok hastaymışsın
dilerim en kısa zamanda iyileşirsiniz

ben hala uykusuzluktan ve yorgunluktan zombi gibi gezmeye devam ediyorum
bir de bu pazartesi işe başlıyorum
sizden bir konuda yardım isteyecektim
benim kızım biberon almıyor
oyuncak zannedip her tarafa vurmaya çalışıyor
hiç aranızda bebeği önceden biberon almayıp şimdi alan var mı?
nasıl alıştırdınız?
ya da kendiliğinden mi oldu?
2-3 çeşit biberon denedim ama olmadı
tecrübelerinize ihtiyacım var bacılarrrr

Planlarin yatmis ama bu is en cok Asyaya yaramis hem annesi ile beraber olmanin zevkine variyor hem yumurtadan kurtulmus

canım hemde ne yaptım
attım Asya'yı arabasına
başladık gezmeyeeee
gelirkende balık aldık taze tazeeee
bir geldim kapıya asya uyumuş
şapkasından farkedememişim
yatırdım hemen yatağına:)

tam balık ayıklıcaktım ki eltim aradı yemek yapma ben yapıcam diye:)
bu akşamda yırttımmm

ben irmikli muhallebili şeyler vermiyorum canım
zaten kilolu hemde benim dr önermedi gereksiz şişer çocuk dediii....

Asya genelde sebze yemiyor
farkettim ki kıyma ve tavuk yiyor bizim tam aksimize:)
ıspanağı normal bildiğimiz gibimi yaptın şekerim sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…