kızlar saolun geçmiş olsun dilekleriniz için..
birazdan gezmeye gidioruz o yüzden okuyamadım geçmişi gelince okuycam artık..
evet kalp ve damar bölümüne muayene oldum..ufak iki bacağımdada 1 er varis varmış ama bunlar bu denli ağrı yapmazlar dedi ve ultrasona gönderdi ultrason da toplar damarlarım temiz cıktı..herhangi bir tıkanıklık yok..meğersem huzursuz ayak sendromu olmuşumilk defa duydum bu hastalığı bir jel verdi sürünce iyi gelecekmiş..birde hapı varmıs ama emzırdıgım ıcın onuvermedı...bu hastalıgın nedenı henüz bulunamamıs ama bazı kişilerde olurmuş..dedim baska bişey olabilirmi ortapediye fln gideyim dedim boşuna gidersin dedi..ne bilim aklıma pek yatmadı bu kdr agrı ya..bı kac yere daha gıtmeyı dusunuyorum..
hepinizi optum şekerler..
kızlarr iyi akşamlar amanın bralar akşam ne güzel oluyormuş öylee kalabalıkkk
bebeğim çağana yürüteç aldık nasıl sevdi nasıl mutlu nasıl koşturyo oradan oraya şok oldum bi bebek bukadarmı mutlu olurr cnm oğlummmEki Görüntüle 565595
kızlar hepinize güzel h.sonları diliyorum.keyfiniz bol olsun.bebişleri ve sizi çokkkk ama çokkkk
heee buluşmayı hatırlatayım yarın saat 14:00te bu yaka avm ümraniye midpoint pasta-cafe
Ah kızlar dünden beridir gelemedim,boynum tutulmuş sadece sol tarafa bakabiliyorum malesef.Kas gevşetici falan da sökmedi.Hiç dinlenemiyorum ki geçsin...Peşembe günü gezmeye çıktım,dün annem bendeydi.İnşallah abimi evereceğiz annem kız bulmuş da gidip bi kahvelerini içmişler,hayırlısı olur inşallah.
Kızlar geçmişe dönemedim geniş vakitte döneceğim çok merak ettim yahu sizi:)
Yarın okuldan arkadaş ev almış bütün ahali hayırlı olsuna gidecek beni de davet etti,gitsem mi acaba?Kızım o kalabalığa girsin mi girmesin mi karar veremedim...
Bu arada kızım bir kaç gecedir çoook huysuz biberon almıyor,gündüz ise tekrar almayınca irice bir şırınga var motilyumun şırıngası onunla sütümü vermeye çalışıyorum,sizce sakıncalı mı?
Hadi ben gene dönerim,hazır bir kaç dk buradayken biraz geçmişe dalayım,öptüüüüm.
Masallah sen onu sik sik teyzeye gotur, baksana yaramis bizim keretaya...
Canim Mahir halan kotu ve ben yorgunluktan onu sallarken cogu kez kafami bir yere dayamis sekilde sizip kaliyorum,,,gecemiz gunduzumuz karisti resmen ..inanilmaz yorgunum ve ayrica cokta endiseli ya daha kotuye giderse diye korkuyorum..allahima cok dua ediyorum kuzuma sifa olsun diye..sizlerin duasini bekliyoruz kizlar inanin icim cok yaniyor
Himmmm peki resim gorunuyor mu?gorunuyorsa hic bir anlami kalmaz yaniBaktım canım, senin, Beste'nin resmine yazdıgın yorumları görebiliyorum,,o kadar.
Detay yok başka:128:
ahhh guzel arkadasim seni eklemez olurmuyuz yawwww kocan gelene kadar bizimsin yaaaAzraece ve ilkim tsk ederim size,beni baska kimse arkadaslik listesine eklememis,aglamak istiyorumBeni sevmiyorsunuz isteeeeee,kocamda yok zaten offffff kizimda sapitti
canim nasil uzuldum tarif edemem yaaa Allah sifa versin ultrason ceken adamda tam gicikmis yani onlarin hastayi o sekilde bilgilendirme yetkileri yokki sen uzme tatli canini hayatim kizimiz hemencik iyilesecek Allah beterinden korusun canim bol bol dua edecem yavrularimiz icinkızlar kızımı ateş sebebiyle dr götürdüm bu gün diş zannediyordum sebebini fakat sag kulak altında lenf bezi iltihabı cıktı nasıl şişmiş hiç farketmedim ben yada yeni oldudr yatış verdi antibiyotik tedavisine başladım bir doz iğne yedi serum yolu açıldı ordan antibiyotik verilecek izinli olarak eve geldik sabah 9 da gidecegiz yine antibiyotik verilecek damar yolu elinde uyuyor kuzum
dr. şişkinlik indiği sürecek sorun yoktur % 90 enfeksiyona bağlı şişermiş ultrasoncu düşükte olsa lenf bezi kanserindende olur dedi onda şişlik inmezmiş ismi bile insanın canını sıkmaya yetiyor inş. kızım iyleşecek tedbir amaçlı ultrason tahlil vs yapıldı şimdi antibiyotiklerle şişliğin inmesini bekleyecegiz dua edin kızlar rabbim bebişlerimizi korusun
canim huzursuz bacak sendromu gece uyku esnasinda seyirme seklinde gozlemlenir muhtemeln agrilarinda yataga gergin girdigin icin oluyordur stres ebagli olarak gorulen bir rahatsizlikkızlar saolun geçmiş olsun dilekleriniz için..
birazdan gezmeye gidioruz o yüzden okuyamadım geçmişi gelince okuycam artık..
evet kalp ve damar bölümüne muayene oldum..ufak iki bacağımdada 1 er varis varmış ama bunlar bu denli ağrı yapmazlar dedi ve ultrasona gönderdi ultrason da toplar damarlarım temiz cıktı..herhangi bir tıkanıklık yok..meğersem huzursuz ayak sendromu olmuşumilk defa duydum bu hastalığı bir jel verdi sürünce iyi gelecekmiş..birde hapı varmıs ama emzırdıgım ıcın onuvermedı...bu hastalıgın nedenı henüz bulunamamıs ama bazı kişilerde olurmuş..dedim baska bişey olabilirmi ortapediye fln gideyim dedim boşuna gidersin dedi..ne bilim aklıma pek yatmadı bu kdr agrı ya..bı kac yere daha gıtmeyı dusunuyorum..
hepinizi optum şekerler..
ilkim in resim sayfasinda hani paylasimlar varya herkez gormuyorsa oradan bi seklide devam edelim dicektim ama gorunuyormus yaaaabeyimi spora gönderince ne güzel yaa:)
çok kızıyor akşamları internetteyim diyeee
inşallah ondandır canım
spora 2 haftadır gidiyorum
yarın tartılma günüm
yarın tam 1 ay olmuş olcak
hımmmm
bende orda olabilirim belki
ist a ditmeyi çok istiyorum ama sporu bırakmakta istemiyorum kararsız kaldım:)
yenikapıdan iniyorsun
sahil yolundan 15 dk sonra bizim evdesin:)
heran orda olabilirim canım bensiz buluşma olur mu hiç
canımmm
şimdi okudum
bir tel açsaydın
koy çayı deseydin yaaa
laklak ederdik ne güzel wallaaa:)
birdahaki sefere aklında bulunsun lütfen:)
buna koptum
görmedim tatlım yaaa ne yazdın ?????
şişşştttttttt şekerler beni de ekleyin anacımmmm
sırayla eklicem şimdi unutursam ekleyiverinn:)
Canim git tabiki ikinizede degisiklik olurAh kızlar dünden beridir gelemedim,boynum tutulmuş sadece sol tarafa bakabiliyorum malesef.Kas gevşetici falan da sökmedi.Hiç dinlenemiyorum ki geçsin...Peşembe günü gezmeye çıktım,dün annem bendeydi.İnşallah abimi evereceğiz annem kız bulmuş da gidip bi kahvelerini içmişler,hayırlısı olur inşallah.
Kızlar geçmişe dönemedim geniş vakitte döneceğim çok merak ettim yahu sizi:)
Yarın okuldan arkadaş ev almış bütün ahali hayırlı olsuna gidecek beni de davet etti,gitsem mi acaba?Kızım o kalabalığa girsin mi girmesin mi karar veremedim...
Bu arada kızım bir kaç gecedir çoook huysuz biberon almıyor,gündüz ise tekrar almayınca irice bir şırınga var motilyumun şırıngası onunla sütümü vermeye çalışıyorum,sizce sakıncalı mı?
Hadi ben gene dönerim,hazır bir kaç dk buradayken biraz geçmişe dalayım,öptüüüüm.
geçmiş olsun ALlah şifa versin cnm
Canim sanada cok gecmis olsun,bende hic duymadim daha once ama umarim atlatirsin hemen.
iyi aksamlar kızlar daha yeni yeni kk nü aktif olarak kullanmaya başladım insallh devamını getirebilirim yarın buyaka ümraniye de toplaniliyor muş özel arkadaşlar arasında mi acaba bizde ıst. yeni taşındık ve eğer özel değilse kızımla bende gelmek isteriz
HUZURSUZ AYAK SENDROMU'MU? bir yaşıma daha girdim o neymiş öyle ya? bence bu doktorlar tıkandıkları yerde kendileri uyduruyolar bu hastalıkları. Neyse canım çok geçmiş olsun umarım ağrın sızın kalmaz.
canım benim geçmiş olsun nasıl bi ağrı seninki, benim doğumdan 3 hafta sonra sol bacağımda DVT(derin ven trombozu)oluştu ve ben 3 hafta davul gibi şiş bir bacakla acılar içinde 40 gün boyunca yattım afedersin wc ye bile 2 sandalyede dinlene dinlene gidiyordum sanki bacağını koparmak istiyorlarmışcasına bi ağrı oluyor ve üstüne basamıyorsun ben 5 aydır kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kendim vuruyorum bebeğim 7 aylık olunca kontrolüm var 6 ay boyunca vurmam lazım, senin ağrın nasıl bişey canım biraz anlatırmısın, ama yazdığına göre ulrasonda bişey çıkmadıysa önemli bişey değildir benimki ultrasonda görünmüştü tekrar geçmiş olsun canım sevgiler..
canim huzursuz bacak sendromu gece uyku esnasinda seyirme seklinde gozlemlenir muhtemeln agrilarinda yataga gergin girdigin icin oluyordur stres ebagli olarak gorulen bir rahatsizlik
Bugun cuma saati Omerle oyuna dalinca yine kacti
Siz ibadetlerinizi yerine getirebiliyor musunuz?
Ben cok muzdaribim bu konuda
Cok uzuluyorum
1saat sacimi yaptim kas biyik maske ama bir vakit namaz kilamadim
Hufff
)
Ay birtanem tahminin gayet yerinde,Doğacık tıpkı Masalımız gibi beslenirken annesinin bütün gününü çalıyor.Bi oturuyorum beslemek için yaklaşık 1,5-2 saat yerimden kalkamıyorum kalkınca bir bakıyorum her yerim tutulmıuş,bacaklarım iki büklüm kalmış vallahi otura otura yaşlandım:)Diyeceksiniz mama sandalyesi yok mu,aldık var fakat ya ben vermeyi beceremiyorum ya da Doğa almakta daha feci direniyor.Anlayacağın bu aralar düzenim yok pek.Düşüündüğün için de ayrıca teşekkür ederim,öptüm.
Ahhh canim ahhh gun icinde ayirmamiz gereken vakit sadece 40 dk ama tembelligimizden yapmiyoruz iste burada 40 dk az takilsak butun vakitleri kilariz ama isteee kahrolasi seytan a uyuyoruz neyse insallah birgun bizleride Allah yoluna cagirir elbet.canım ben hiç namaz kılmayı bilmiyordum eşimin kuzeni öğretti ve bir haftadır kılıyorum. kızımı yanıma yere koyuyorum geliyo dürtüyo beni duaları biraz sesli okuyorum ne yapıyorum diye bakınıyo arada bi eteğimi cekiyo seccadenin önüne geliyo oturuyo öyle böyle kılmaya calışıyorum. ve acıktım ama kapanmayı istememe rağmen cesaret edemiyordum bir haftadır kapandım hayatımı tam anlamıyla değiştirdim gibi bişey ve bir haftadır cok huzurluyum. inşallah sizlerde tekrardan namaz kılmaya başlaya bilirsiniz.
kızlar eskiden benim kocişte nette çok takılınca kızıyodu
tabii ben aşkım bak kadınlar kulübündeyim burda bebeğimiz için faydalı şeyler öğreniyorum..
ay ay gelişimi,neler yedirmeliyim,yemekleri nasıl yapılır,neler oynamalıyız,rahatsızlandığında ne yapmalıyız
vs. vs. bi sürü sıraladım
geldi beni anlımın ortasından öptü aferin aşkım diyeben böyle kaldım
şaşırdım verdiği bu tepkiye..
şaşkınlığımı anlayınca sen okuyup öğrenmesen,bunları bilmesen ilk bebeğimiz olduğu için belki sıkıntı çekerdik
sen okuduklarını ve öğrendiklerini benimlede paylaşıyosun bende faydalanmış oluyorum
iyiki varmış kadınlar kulübün dedi
şimdi çok rahatımm
hatta bazen Tarık Buğra yı kucağına veriyorum çok önemli bi şey okuycam diye
sonrasında ne okudun banada anlat diyo öğrenmek için
bizim bildiğimiz şeylermiş diyorum euheuheu
bi girip okusa var yaa
Planlarin yatmis ama bu is en cok Asyaya yaramis hem annesi ile beraber olmanin zevkine variyor hem yumurtadan kurtulmus
Kizima iki gun once taze fasulye yaptim
10 adet taze fasulye
1 kapya biber
1çay k.tereyag
1çay k.zeytin yag
1yemek kasigi kiyma
1/2 cay bar.pirinc
3 adet arpacik sogan
2yemek kasigi yogurtla yedi
himmmm cok sevdiyedi ama oyun oynadi biraz agziyla cikarttigi seslere gulecem diye bembeyaz kazagim batti
dunde ispanak yaptim
1 bag ispanak
pirinc
kiyma
kapya biber
ama sogan koymayi unuttum
Yogurtla beraber yedi benim kiz sebze cok seviyor maasallah
tatli cadi valla kizima her yemek yapisimda kapya biber koyuyorum ve sana tesekkur ediyorum surekli
tel sehriye yapayim diyorum ama bu kiz cok kati olunca yiyemiyor yarinda onu yapayim tavuk suyu ile bakalim sevecekmi
Muzlu yogurt ve armut kayisi suyuna bayiliyor elma armut karisik veriyorum havuc suyuda hosuna gidiyor baska ne verebilirim kizlar muhallebi cok vermek istemiyorum zaten mama ictigi icin ama balli irmikli kasik mamasina bayiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?