cnm benim oğlum biberona yeni alıştı su veriordum içmiordu agzında çiğniordu şimdi kendi içior zamanla alışıyor meraklanmakızlar herkese merhaba
nasılsınız, umarım herşey yolundadır
uzun zamandır yazamadım ama ara sıra girip okumaya çalışıyorum
hızınıza yetişmeye çalışıyorum
kızımın çığlıkları sıklaşana kadar
hasta olan bebişlerimize ve annelerine acil şifalar diliyorum
meleğim özellikle sen çok hastaymışsın
dilerim en kısa zamanda iyileşirsiniz
ben hala uykusuzluktan ve yorgunluktan zombi gibi gezmeye devam ediyorum
bir de bu pazartesi işe başlıyorum
sizden bir konuda yardım isteyecektim
benim kızım biberon almıyor
oyuncak zannedip her tarafa vurmaya çalışıyor
hiç aranızda bebeği önceden biberon almayıp şimdi alan var mı?
nasıl alıştırdınız?
ya da kendiliğinden mi oldu?
2-3 çeşit biberon denedim ama olmadı
tecrübelerinize ihtiyacım var bacılarrrr
Canim birde mamajo diye bir marka var ben cok memnunum onu deneyebilirsin valla ac kalinca deli gibi saldirir yani biberona sen suyu neyle veriyordun?kızlar herkese merhaba
nasıl alıştırdınız?
evet hayatim bildigimin gibi yaptim ama kiymalari ayri kavurup icine attim sora ispanaklarin ustunu gececk kadar su koydum azaldikca ekledim sonra pirinc sonra hopppp okisin mideyecanım hemde ne yaptım
attım Asya'yı arabasına
başladık gezmeyeeee
gelirkende balık aldık taze tazeeee
bir geldim kapıya asya uyumuş
şapkasından farkedememişim
yatırdım hemen yatağına:)
tam balık ayıklıcaktım ki eltim aradı yemek yapma ben yapıcam diye:)
bu akşamda yırttımmm
ben irmikli muhallebili şeyler vermiyorum canım
zaten kilolu hemde benim dr önermedi gereksiz şişer çocuk dediii....
Asya genelde sebze yemiyor
farkettim ki kıyma ve tavuk yiyor bizim tam aksimize:)
ıspanağı normal bildiğimiz gibimi yaptın şekerim sen...
Canim yaaa sorayim sorayim diyorum profildeki senin oglan dimi?cok masum yaaaa beyazlar icindeeeecnm benim oğlum biberona yeni alıştı su veriordum içmiordu agzında çiğniordu şimdi kendi içior zamanla alışıyor meraklanma
Bir de ev açmış öyle mi tabii iki evin masraflarını idare edemiyodur ondan boşanmak istiyodur. Hevesini alır sonra döner evine bi hatadır yaptım affet canım der. Bu erkekler neden bu kadar zayıf gerçekten anlamıyorum.Yazık bir de çocukları var zaten olan hep çocuklara oluyo. Allahından bulsun inşallah ne diyelim.Bu arada girmisken yazayım dedim.
Kaç gündür evli bir çift arkadasımız var onlarla uğraşıyoruz.
Büyük ihtimalle boşanacaklar! Malesef(
Bir de onların da kızı var dünya güzeli maşallah. 2 yasını gecti.
Ayrılmak isteyen erkek.
Kızsa Cok ılımlı. Adam bir özür dilese hemen kollarını acacak. İcim acıyor valla onlara.
Adam neymiş efendim soğumuş. Boğulmuş.
Bre sen bu isi cocuk oyuncağı mi zannettin?
Ay valla bazı erkekler hiç Olgun degil, büyümuyorlar.
Ve de bazı erkekler gercekten evlilik icin uygun degil.
Hadi bunlar neyse de bir de kadını aldatıyorev bile tutmuşlar. Ay bütün bunları öğrenip karısına bilmiyormuş gibi davrandım ya kendimden nefret ettim. Ama o adam da erkek olsun da geçsin karşısına söylesin böyle böyle. Nerdeeee...
Neyse gece gece uzattım. Canım sıkkın bayağı da ondan uzattım.
Herkese iyi geceler!
saol cnm amin
teşekkürler tatlım..
özel deil cnm bekleriz tabikide saat 14:00 da buyaka midpointe cnm..
saol hayatım..valla bugünki misafirlliğe gittiğimiz arkadaştada varmışş..çok yaygınmış meğersem bu hastalık..biz neden duymamışız ayol..
cnm ben hamileliğimin son 2 ayı ve doğumdan sonraki 55 gün hiç yürüyemedim..sağ bacağımda kemiklerim su toplamış..çoraplarımı,çamaşırımı ayakkabımı eşim giydiriyodu..hareket sıfırdı..hamileyken baston doğumdan sonra da değnekle wc gidiyodum..neyseki geçti şimdi yürümemde bir problem yok..eğer geçmeseydi ameliyatla suyu boşaltacaklardı... ama ağrılar kaldı akşamları cekılıp oturdugumda dizimden aşağısı ağrıyor sıkınca iyi geliyor..ama hep dinlenmeye cekıldıgımde ortaya cıkıyor..ben şimdi varis diye şüphelenmiştim ama deil diyince fizik tedavi ve ortapediyede göstermek istiyorum..eğer yine bişey çıkmazsa huzursuz bacak sendromu hastalığını kabul edip ağrılarımla yaşamaya devam edicem:)
öyleymiş cnm bugün arkadaşta bahsetti stres cok etkiliyomuş..zaten nerde entrasan bi şey var beni bulur
Evet canım paylaşımlar görünüyor ama resimler görünmüyor.(arkadaş olmayanlara)Himmmm peki resim gorunuyor mu?gorunuyorsa hic bir anlami kalmaz yani
ahhh guzel arkadasim seni eklemez olurmuyuz yawwww kocan gelene kadar bizimsin yaaa
canim nasil uzuldum tarif edemem yaaa Allah sifa versin ultrason ceken adamda tam gicikmis yani onlarin hastayi o sekilde bilgilendirme yetkileri yokki sen uzme tatli canini hayatim kizimiz hemencik iyilesecek Allah beterinden korusun canim bol bol dua edecem yavrularimiz icin
canim huzursuz bacak sendromu gece uyku esnasinda seyirme seklinde gozlemlenir muhtemeln agrilarinda yataga gergin girdigin icin oluyordur stres ebagli olarak gorulen bir rahatsizlik
ilkim in resim sayfasinda hani paylasimlar varya herkez gormuyorsa oradan bi seklide devam edelim dicektim ama gorunuyormus yaaaa
Canim git tabiki ikinizede degisiklik olurabin icinde hayirlisi ise olsun hayirsiz ise olmasin canim evlilik bu devirde zor valla resmen kumar gibi birsey oldu cok sukur bizlere
Bu erkekler hep birbirine benziyo bizimki de okuyo geçip şöyle yazmışsın deyip benimle dalga geçiyo sinir şeylerkızlar günaydınnn:)
bu sabah eşim evde olmalıydı ama toplantıya gittiiii
ne güzel erkenden bugünkü sporuma gidecektim
sonra kuaföreeee
sonra gezmeye hepsi kaldııı yahuuuu
Asya'ya da bugün izin verdim:)
hiç sevmediği yumurtalı kahvaltısını vermicem bugün
ödüllendircem kızımı:)
dün bir kase tavuklu ekmekli çorbasını hüpletti diye
ama sabah sabah fena gümletmişşş o nasıl kokuydu yahuu
koptum yine:)
benimki bir iki kere girip okumuş şekerimmm
tabi bana söyledi şöyle yazmışsın böyle yazmışsın falan diye:)
o yüzden kandıramıyorummmmm
ya birşey sormam lazım diyorum:)
bana sor bende çok araştırıyorum diyorrr....
ama alnından öpmesine koptum yahuuuuu
Afiyet olsun yarasın kuzucuğa. Canım bal yasak değil mi hangi mamadan veriyorsun?Kizima iki gun once taze fasulye yaptim
10 adet taze fasulye
1 kapya biber
1çay k.tereyag
1çay k.zeytin yag
1yemek kasigi kiyma
1/2 cay bar.pirinc
3 adet arpacik sogan
2yemek kasigi yogurtla yedi
himmmm cok sevdiyedi ama oyun oynadi biraz agziyla cikarttigi seslere gulecem diye bembeyaz kazagim batti
dunde ispanak yaptim
1 bag ispanak
pirinc
kiyma
kapya biber
ama sogan koymayi unuttum
Yogurtla beraber yedi benim kiz sebze cok seviyor maasallah
tatli cadi valla kizima her yemek yapisimda kapya biber koyuyorum ve sana tesekkur ediyorum surekli
tel sehriye yapayim diyorum ama bu kiz cok kati olunca yiyemiyor yarinda onu yapayim tavuk suyu ile bakalim sevecekmi
Muzlu yogurt ve armut kayisi suyuna bayiliyor elma armut karisik veriyorum havuc suyuda hosuna gidiyor baska ne verebilirim kizlar muhallebi cok vermek istemiyorum zaten mama ictigi icin ama balli irmikli kasik mamasina bayiliyor
Bizimki de ilk önce almıyordu çiğniyordu ağzında. Sevdiği içecekleri koyarak vermeyi denedim. Mesela armutu seviyo diye armut suyu verdim ilk önce yine çiğnedi sonra tadı gelince baktım içmeye başladı. Yüksek bir yastık var ona yatırdım luk luk götürdü valla. Bence zamanla alışır canım seninki de.kızlar herkese merhaba
nasıl alıştırdınız?
günaydın güzel anneler nasılsınız? sizlere bir sorum var yaklaşık 3 haftadır meyve ve yoğurt veriyorum bebeğime artık çorba ve muhallebiye geçeyim diyorum uygun tarifler var mı bana önereceğiniz? nasıl yapıcağım hakkında hiç bi fikrim yok
canım hemde ne yaptım
attım Asya'yı arabasına
başladık gezmeyeeee
gelirkende balık aldık taze tazeeee
bir geldim kapıya asya uyumuş
şapkasından farkedememişim
yatırdım hemen yatağına:)
tam balık ayıklıcaktım ki eltim aradı yemek yapma ben yapıcam diye:)
bu akşamda yırttımmm
ben irmikli muhallebili şeyler vermiyorum canım
zaten kilolu hemde benim dr önermedi gereksiz şişer çocuk dediii....
Asya genelde sebze yemiyor
farkettim ki kıyma ve tavuk yiyor bizim tam aksimize:)
ıspanağı normal bildiğimiz gibimi yaptın şekerim sen...
ben o markayı hiç duymadım canımCanim birde mamajo diye bir marka var ben cok memnunum onu deneyebilirsin valla ac kalinca deli gibi saldirir yani biberona sen suyu neyle veriyordun?
umarım canım yaacnm benim oğlum biberona yeni alıştı su veriordum içmiordu agzında çiğniordu şimdi kendi içior zamanla alışıyor meraklanma
canım bu fikir hiç aklıma gelmemiştiBizimki de ilk önce almıyordu çiğniyordu ağzında. Sevdiği içecekleri koyarak vermeyi denedim. Mesela armutu seviyo diye armut suyu verdim ilk önce yine çiğnedi sonra tadı gelince baktım içmeye başladı. Yüksek bir yastık var ona yatırdım luk luk götürdü valla. Bence zamanla alışır canım seninki de.
Canim bebek magazalarinda var akisida guzel hem bize dr umuz hediye etmisti ama gecen gun yeni meme almak icin panoradaki bebegin e gittim orada da var özelcan da var baska yerde dikkat etmedim ama vardir yani denemeni tafsiye ederim hayatim biz memnunuzben o markayı hiç duymadım canım
nerde satılıyor?
suyu biberondan ağzına sıkıyordum ara ara kaşıkla verdim
ama uzun zamandır bardakla veriyorum
çok güzel içiyor bardaktan cimcime
umarım canım yaa
dert oldu bana da evde olmicam ya
canım bu fikir hiç aklıma gelmemişti
bende meyve suyu koyayım
senin kuzuya da maşallah
luk luk içsin valla
maşallah
saol canımCanim bebek magazalarinda var akisida guzel hem bize dr umuz hediye etmisti ama gecen gun yeni meme almak icin panoradaki bebegin e gittim orada da var özelcan da var baska yerde dikkat etmedim ama vardir yani denemeni tafsiye ederim hayatim biz memnunuz
yok cnm benim oğlum değil ama küçükken benzetiyordum bu resme ozamandan beri duruor işteCanim yaaa sorayim sorayim diyorum profildeki senin oglan dimi?cok masum yaaaa beyazlar icindeeeehayatida o carsaf kadar tertemiz olsun guzel bahti olsun insallah
Maasallah hayatim koca adam olmus oglusunyok cnm benim oğlum değil ama küçükken benzetiyordum bu resme ozamandan beri duruor iştesaol güzel dileklerin için senin yavrunuda Allha bagışlasın
Canim milupa nin balli irmikli serisinden veriyorum haftada bir belki oda agzini actigim icin tuketmeye calisiyorum yoksa sebze ve meyve cok guzel yiyor yani muhallebi ve bu tarz kasik mamalarini oyle tadimlik veriyorum ama hep sebzede olmaz yani haftada bir ogun oglen oyle kasik mamasi veriyorum severek yiyor oda ona odul oluyor teyzesi yavrum un maasallahi var yani ama ac olmasi lazim guzel yemesi icin yoksaburun kiviriyor
zada nin suanki sorunu rahatsizlik hayatim cunku hastalik diye tanimlamak yaknis olur stresten uzak durdugu surece kendini daha iyi hissseder gece uykuda sicramak gibi dusun bendede var yani zihnini bisaltirsan sorun yok ama kafanda kurup yatarsan ozellikle kv yioyle sicrarsin yattigin yerde
saol canım
bir de bunu deneyeyim
Canim benim yaaa soyleeee bir gecmise gideyim dedim esinle olan sorunlarin takildi gozume duygulandim simdi ise yazdiklarini okurken sanki yuzundeki o tatli tebessumu gorur gibiyimCanim Mamajoo Turkiye.nin ilk BPAsiz biberonu sloganiyla cikti
Kullananlar cok memnun
Ben pompamdan dolayi Avent kullaniyorum bir sorun yasamadim
7 aydir biberonda matlasma falan yok
Omer de seviyor baska almiyor
MYBABYLOVE ben de bugun ne pisirsem diye dusunup duruyorum
Sirayla havuc kabak patates kereviz tarhana veriyorum
Diger 2gun ya yayla ya tekrar sebze
Puff yenilik lazim diye kitap aldim ek gida topiginde paylasirim
Bu arada havuc ispanak kereviz gibi kok sebzeler yuksek miktarda NITRAT iceriyormus
Bu nitrat vucutta nitrine donusup zehirleyebiliyormus
Ardarda cok miktarda tuketilmeemsi lazimmis
Mavi bebek denen hastaliga neden oluyormus. Dudak cevresi fln mavilesirmis
Ben artik ardarda vermiyorum ve ayni haftada tekrar etmemeye calisiyorum
Bir de IsPANAK KIYMALI corbalar ve PERKMEZ gibi kan yapici gidalarla beraber YOGURT vermiyorum
Cocuklar yogurdu seviyor diye yemegini yemesi icin kullaniliyor genelde ama hem blofe alismasin hemd e demir iceriginden faydalansin diye vermemek lazim aslinda
Bugun Omer.e neredeyse esim bakti
Parka indiler basket maci izlediler yanlarina suyunu puresini koydum uyuyup uyanana kadar takildilar
Ben de rahat rahat isimi yaptim
SIGARA BOREGInin icine azicik yogurtlu sutlu karisim surdum cok guzel oldu
Sutu cok az yagi cok az yogurdu daha fazlaydi
Bir de tophane patlicani yaptim simdi firindan cikacak
Acayip yagmur basladi
Butun perdeleri actim berjerleri masayi ayarladim
Bizim evin onu cok acik ve isil isil Bursa.yi goruyor bir o yandan simsek cakiyor bir bu yandan
Sabah Omerin dogum fotograflarini ve videosunu izledik
Ameliyati izlerken icim fena oldu nasil cekistiriyorlar oyle karnimi yaaa
2ye ayirmislar tum gucleriyle asiliyorlar :s
Omeri cikarmaya basladiklarinda doktora soruyorum
'Icim bosaliyor sanki oglum mu geliyor?'
Rabbime sukurler olsun sezaryen oldum ama her anini hissettim
Oglumun icimden cikisini
Ustume cisini yapisini :)
Burayi hissetmemen gerekiyordu biraz daha epidural verecegiz dedi doktor
Hissedeyim de dogurdugumu anlayayim diye 'yok yok az hissettim zaten' deyip kandirdim
Ne cesaretse deli miyim neyim
Cekimlerde de surekli ahh uhhh
Ya korkutma hissetmiyorsun zaten diyor doktor
Bilmiyor ki hissediyorum :)
Tekrar dogurasim var kizlar
Esimle anlastik Omer kendine sarilmamiza izin vermedigi gun yeniden cocuk yapacagiz :)
Nasil cene calasim var
Omer uyudu esim markete gitti azicik ben de kestireyim bari.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?