2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler nasılsınız? sizlere bir sorum var yaklaşık 3 haftadır meyve ve yoğurt veriyorum bebeğime artık çorba ve muhallebiye geçeyim diyorum uygun tarifler var mı bana önereceğiniz? nasıl yapıcağım hakkında hiç bi fikrim yok

Herkese güzel hafta sonları diliyorum. Bugün babamız evde olduğu için kızım pek bi mutlu hep anasını görmekten sıkılmış demekki yavrucak. Şimdi babasıyla beraber uyuyolar ben de fırsat bu fırsat dedim hemen pc başına. Umarım herkesin keyfi yerindedir.

cnm benim oğlum biberona yeni alıştı su veriordum içmiordu agzında çiğniordu şimdi kendi içior zamanla alışıyor meraklanma

Canim birde mamajo diye bir marka var ben cok memnunum onu deneyebilirsin valla ac kalinca deli gibi saldirir yani biberona sen suyu neyle veriyordun?

evet hayatim bildigimin gibi yaptim ama kiymalari ayri kavurup icine attim sora ispanaklarin ustunu gececk kadar su koydum azaldikca ekledim sonra pirinc sonra hopppp okisin mideyedene valla okis cok sevdi ve surekli ayni seyi yedirmek isyptemiyorum her gun farkli yediriyorum da menumuz cok zengin degil yani cesit yapmak lazim ki hem bikmasin hem diger tatlarida alsin diye ama belli bir sure sonra tikaniyor insanne yapacam diye gece yatinca dusunuyorumyarina ne yapsam diye bezelye de deneyim bakalim tavukla beraber bu hafta birde kirmizi mercimek yapayim ama onu suzmek lazim genzine kacabilir

Son düzenleme:
cnm benim oğlum biberona yeni alıştı su veriordum içmiordu agzında çiğniordu şimdi kendi içior zamanla alışıyor meraklanma
Canim yaaa sorayim sorayim diyorum profildeki senin oglan dimi?cok masum yaaaa beyazlar icindeeeehayatida o carsaf kadar tertemiz olsun guzel bahti olsun insallah

Bir de ev açmış öyle mi tabii iki evin masraflarını idare edemiyodur ondan boşanmak istiyodur. Hevesini alır sonra döner evine bi hatadır yaptım affet canım der. Bu erkekler neden bu kadar zayıf gerçekten anlamıyorum.Yazık bir de çocukları var zaten olan hep çocuklara oluyo. Allahından bulsun inşallah ne diyelim.

Evet canım paylaşımlar görünüyor ama resimler görünmüyor.(arkadaş olmayanlara)
Bu erkekler hep birbirine benziyo bizimki de okuyo geçip şöyle yazmışsın deyip benimle dalga geçiyo sinir şeyler
Afiyet olsun yarasın kuzucuğa. Canım bal yasak değil mi hangi mamadan veriyorsun?
Bizimki de ilk önce almıyordu çiğniyordu ağzında. Sevdiği içecekleri koyarak vermeyi denedim. Mesela armutu seviyo diye armut suyu verdim ilk önce yine çiğnedi sonra tadı gelince baktım içmeye başladı. Yüksek bir yastık var ona yatırdım luk luk götürdü valla. Bence zamanla alışır canım seninki de.

Canım Ek gıda topiğinde güzel tarifler var istersen oradan bi bak2012 Mayis Annelerinin Ek Gida Seruveni

Alıntı yaptım cvp yazmayı unutmuşum. Demek bilindik bir hastalıkmış çok şaşırdım gerçekten. Merak ettim bir araştırayım bakalım. inşallah yakın zamanda düzelirsin canım.

Ne güzel ya keşke beni de birileri arasa yemek yapma dese elti-görümce-kv kim olursa olsun uçarak giderim valla şanslısın canım

anaaa kalakaldım bir başıma 1 üye(o da ben) 3 ziyaretçi. Alacağınız olsun beni yalnız bıraktınız Bu arada normalde 10 dk da bir uyanan kızım 2.5 sattir yatıyo maşallah diyeyim de nazar değmesin. Babası yatırdı ondan mı acaba? Ben bakamıyorum demekki burdan bu sonuç çıkıyor:44:

Son düzenleme:
Canim milupa nin balli irmikli serisinden veriyorum haftada bir belki oda agzini actigim icin tuketmeye calisiyorum yoksa sebze ve meyve cok guzel yiyor yani muhallebi ve bu tarz kasik mamalarini oyle tadimlik veriyorum ama hep sebzede olmaz yani haftada bir ogun oglen oyle kasik mamasi veriyorum severek yiyor oda ona odul oluyor teyzesi yavrum un maasallahi var yani ama ac olmasi lazim guzel yemesi icin yoksaburun kiviriyor
zada nin suanki sorunu rahatsizlik hayatim cunku hastalik diye tanimlamak yaknis olur stresten uzak durdugu surece kendini daha iyi hissseder gece uykuda sicramak gibi dusun bendede var yani zihnini bisaltirsan sorun yok ama kafanda kurup yatarsan ozellikle kv yioyle sicrarsin yattigin yerde

Bizim kizlardan ses soluk yok minderleri kalin geldi galibaaaaneyse hadi bekliyelim bakalim bu gece ziyafet var guzell resimlerle gozumuz gonlumuz acilsin

Canim birde mamajo diye bir marka var ben cok memnunum onu deneyebilirsin valla ac kalinca deli gibi saldirir yani biberona sen suyu neyle veriyordun?
ben o markayı hiç duymadım canım
nerde satılıyor?
suyu biberondan ağzına sıkıyordum ara ara kaşıkla verdim
ama uzun zamandır bardakla veriyorum
çok güzel içiyor bardaktan cimcime

umarım canım yaa
dert oldu bana da evde olmicam ya

canım bu fikir hiç aklıma gelmemişti
bende meyve suyu koyayım
senin kuzuya da maşallah
luk luk içsin valla
maşallah

Canim bebek magazalarinda var akisida guzel hem bize dr umuz hediye etmisti ama gecen gun yeni meme almak icin panoradaki bebegin e gittim orada da var özelcan da var baska yerde dikkat etmedim ama vardir yani denemeni tafsiye ederim hayatim biz memnunuz

Canim yaaa sorayim sorayim diyorum profildeki senin oglan dimi?cok masum yaaaa beyazlar icindeeeehayatida o carsaf kadar tertemiz olsun guzel bahti olsun insallah
yok cnm benim oğlum değil ama küçükken benzetiyordum bu resme ozamandan beri duruor işte saol güzel dileklerin için senin yavrunuda Allha bagışlasın

Son düzenleme:
yok cnm benim oğlum değil ama küçükken benzetiyordum bu resme ozamandan beri duruor işte saol güzel dileklerin için senin yavrunuda Allha bagışlasın
Maasallah hayatim koca adam olmus oglusunolsun ben guzel yavruna itafen soylemistim o guzel dilekleri yani resime degil Allah nazarlardan esirgesin annesi kuzunu

Anladım canım. Aynen bizimki de aç olunca güzel yiyor. Ben de bir gün yayla, bir gün sebze, bir gün tarhana yapıyorum. Şimdilik üçünü de sevdi. Umarım iştahları hep olur. Ben de rahatsızım demek ki canım gece sıçrayıp duruyorum çünkü Kv yi de düşünmüyorum ama kimbilir?:44:

saol canım
bir de bunu deneyeyim

Canim Mamajoo Turkiye.nin ilk BPAsiz biberonu sloganiyla cikti
Kullananlar cok memnun
Ben pompamdan dolayi Avent kullaniyorum bir sorun yasamadim
7 aydir biberonda matlasma falan yok
Omer de seviyor baska almiyor

MYBABYLOVE ben de bugun ne pisirsem diye dusunup duruyorum
Sirayla havuc kabak patates kereviz tarhana veriyorum
Diger 2gun ya yayla ya tekrar sebze
Puff yenilik lazim diye kitap aldim ek gida topiginde paylasirim

Bu arada havuc ispanak kereviz gibi kok sebzeler yuksek miktarda NITRAT iceriyormus
Bu nitrat vucutta nitrine donusup zehirleyebiliyormus
Ardarda cok miktarda tuketilmeemsi lazimmis
Mavi bebek denen hastaliga neden oluyormus. Dudak cevresi fln mavilesirmis
Ben artik ardarda vermiyorum ve ayni haftada tekrar etmemeye calisiyorum

Bir de IsPANAK KIYMALI corbalar ve PERKMEZ gibi kan yapici gidalarla beraber YOGURT vermiyorum
Cocuklar yogurdu seviyor diye yemegini yemesi icin kullaniliyor genelde ama hem blofe alismasin hemd e demir iceriginden faydalansin diye vermemek lazim aslinda

Bugun Omer.e neredeyse esim bakti
Parka indiler basket maci izlediler yanlarina suyunu puresini koydum uyuyup uyanana kadar takildilar
Ben de rahat rahat isimi yaptim

SIGARA BOREGInin icine azicik yogurtlu sutlu karisim surdum cok guzel oldu
Sutu cok az yagi cok az yogurdu daha fazlaydi
Bir de tophane patlicani yaptim simdi firindan cikacak

Acayip yagmur basladi
Butun perdeleri actim berjerleri masayi ayarladim
Bizim evin onu cok acik ve isil isil Bursa.yi goruyor bir o yandan simsek cakiyor bir bu yandan

Sabah Omerin dogum fotograflarini ve videosunu izledik
Ameliyati izlerken icim fena oldu nasil cekistiriyorlar oyle karnimi yaaa
2ye ayirmislar tum gucleriyle asiliyorlar :s
Omeri cikarmaya basladiklarinda doktora soruyorum
'Icim bosaliyor sanki oglum mu geliyor?'
Rabbime sukurler olsun sezaryen oldum ama her anini hissettim
Oglumun icimden cikisini
Ustume cisini yapisini :)

Burayi hissetmemen gerekiyordu biraz daha epidural verecegiz dedi doktor
Hissedeyim de dogurdugumu anlayayim diye 'yok yok az hissettim zaten' deyip kandirdim
Ne cesaretse deli miyim neyim
Cekimlerde de surekli ahh uhhh
Ya korkutma hissetmiyorsun zaten diyor doktor
Bilmiyor ki hissediyorum :)

Tekrar dogurasim var kizlar
Esimle anlastik Omer kendine sarilmamiza izin vermedigi gun yeniden cocuk yapacagiz :)

Nasil cene calasim var
Omer uyudu esim markete gitti azicik ben de kestireyim bari.....

kızlar benim bey teşrif etti çok şükür:)) biz bayağı hasret giderdik kızınla ilgileniyor şimdi:)) nedense babam işte, annem komşuda, kızkardeşimde sinemadaydı bugün:)) ece ilk önce unutmuş sandık babasını ama değilmiş küsmüş gibi yaptı sonra her zamanki gibi kahkahalar attı. Allah kimseyi ayrı koymasın, ayrı olanları da tez zamanda kavuştursun.

Canim benim yaaa soyleeee bir gecmise gideyim dedim esinle olan sorunlarin takildi gozume duygulandim simdi ise yazdiklarini okurken sanki yuzundeki o tatli tebessumu gorur gibiyim
hayatim zaten bikmasin diye ayni yemegi 1 hafta sonra veriyorum ama dedigin gibi cesit lazim bize artik mesela yogurt corbasi nasil yapayim kizn yogurdu ile olmuyorkoyden acisiz tarhana geldi guzel annem yapacakti kiza ama yegenimin okul davasindan kadin basini bile kasiyamadi bu yazsehriye corbasi da vereyim diyorum bakalim simdi uyanir sebze corbasi var onu yer sonra mama icer yatar ayyy zeynep teyzesi kizim yatagindaki parmakliktan tutunarak iki adim siraladi cok mutlu oldum yaaaa
kizzzz azraece bacim gitte kocanla ilgilensene sen yaaaa bak azicik benim hemserim olur yani uzme guzel abimi hadi bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…