Aminnn canim aminnnn Allah kimseyi anasiz babasiz koymasin yavrularimizi bizlere bagislasin canim hadi size iyi hasret gidermelerkızlar benim bey teşrif etti çok şükür:)) biz bayağı hasret giderdik kızınla ilgileniyor şimdi:)) nedense babam işte, annem komşuda, kızkardeşimde sinemadaydı bugün:)) ece ilk önce unutmuş sandık babasını ama değilmiş küsmüş gibi yaptı sonra her zamanki gibi kahkahalar attı. Allah kimseyi ayrı koymasın, ayrı olanları da tez zamanda kavuştursun.
kızlar anca eve geldim bulusmamız damagımda kaldı ama nagihancım lillaccım ve zadacım hersey için saolun cok güzel ve cok güler yüzlü 3bayanla tanıstım bugun ve 3tane hanımefendiyle kızlarımız bir içim su anaları gibi zadacımın kızı zynep ada resmen büyümüşte küçülmüş benim size ihtiyacım yok tavrıyla oturusu varki görmelisiniz maasallahyarennurda süslü şirine cok tatlıydı ve lillaccıgımın melegide maasallah yanakları ısırmalık güzellik ben fazla duramadm eşim dısarda gezdiginden sıkılmış cıktım kalmayı cok isterdim sanki 40yıldır tanışık gibiydik 3cicegin arasında bir böcek vardı huysuz böcek enes kızlar dururken masadakileriyle oynadı
Ohhhh super olmus ne iyi ettti iz kizlar seytanin bacagini kirdiniz sonunda evet fotolar nerde???albume falan koyarsaniz haberimiz olsun da gozumuz gonlumuz acilsinkızlar anca eve geldim bulusmamız damagımda kaldı ama nagihancım lillaccım ve zadacım hersey için saolun cok güzel ve cok güler yüzlü 3bayanla tanıstım bugun ve 3tane hanımefendiyle kızlarımız bir içim su anaları gibi zadacımın kızı zynep ada resmen büyümüşte küçülmüş benim size ihtiyacım yok tavrıyla oturusu varki görmelisiniz maasallahyarennurda süslü şirine cok tatlıydı ve lillaccıgımın melegide maasallah yanakları ısırmalık güzellik ben fazla duramadm eşim dısarda gezdiginden sıkılmış cıktım kalmayı cok isterdim sanki 40yıldır tanışık gibiydik 3cicegin arasında bir böcek vardı huysuz böcek enes kızlar dururken masadakileriyle oynadı
cnm onu bian o haliyle hayal ettim nekadar masumlar Rabbim onları korusun hep güzel günlerini göstersin bu arada bizde oğlumun adını çagan koyacaktık dogana kadar çağan dedik sonra değişti gzl isim çaganseverim
kızlar benim bey teşrif etti çok şükür:)) biz bayağı hasret giderdik kızınla ilgileniyor şimdi:)) nedense babam işte, annem komşuda, kızkardeşimde sinemadaydı bugün:)) ece ilk önce unutmuş sandık babasını ama değilmiş küsmüş gibi yaptı sonra her zamanki gibi kahkahalar attı. Allah kimseyi ayrı koymasın, ayrı olanları da tez zamanda kavuştursun.
Oyy annesi buyudukce daha cok belli edecek ozlediginikızlar benim bey teşrif etti çok şükür:)) biz bayağı hasret giderdik kızınla ilgileniyor şimdi:)) nedense babam işte, annem komşuda, kızkardeşimde sinemadaydı bugün:)) ece ilk önce unutmuş sandık babasını ama değilmiş küsmüş gibi yaptı sonra her zamanki gibi kahkahalar attı. Allah kimseyi ayrı koymasın, ayrı olanları da tez zamanda kavuştursun.
Heyy super haberrrkızlar anca eve geldim bulusmamız damagımda kaldı ama nagihancım lillaccım ve zadacım hersey için saolun cok güzel ve cok güler yüzlü 3bayanla tanıstım bugun ve 3tane hanımefendiyle kızlarımız bir içim su anaları gibi zadacımın kızı zynep ada resmen büyümüşte küçülmüş benim size ihtiyacım yok tavrıyla oturusu varki görmelisiniz maasallahyarennurda süslü şirine cok tatlıydı ve lillaccıgımın melegide maasallah yanakları ısırmalık güzellik ben fazla duramadm eşim dısarda gezdiginden sıkılmış cıktım kalmayı cok isterdim sanki 40yıldır tanışık gibiydik 3cicegin arasında bir böcek vardı huysuz böcek enes kızlar dururken masadakileriyle oynadı
Eki Görüntüle 566206 Eki Görüntüle 566204 Eki Görüntüle 566205
Amaniiiin sahanelerrrr hangisi hangisi karistirdim kiyafetlerine gore yazsaniz nasil makbule gecer
Bidiklar yaaa
Ana kuzulari
Sut danalari
Yerim sizi yerimmm o ortada kollarini acip kasilan Beyza mi?
OH oh masallahNe guzel bir bulusma olsum, ins tekrari olur yine...kizlar ben gelincede bulasalim olurmu cok istemistim ama olmasi nasip degilmis demek...ama inanin kendim sanki ordaymis gibi hepimiz adina cok mutlu oldum,,,Cok heyecanlandim ben yaa neden acep!
Kuzularinizin hepsi cok datlular yesin teyzesi onlari,uc cicek bir bocek :)) sansli Enes :))
Opuyorum hepsini kocaman
kızlar ben muhallebi yapmak istiyorum ama bilmiyorum sizin denediğiniz bebeğinizin sevdiği bi muhallebi önerirmisiniz içine sumu kullanıyorsunuz sütmü :26:
cnm sen zeynepYUS musun ben onu kacırmısım bi ara baya girmemiştim eger o değilsen özürOyy annesi buyudukce daha cok belli edecek ozledigini
Saka maka 2ay oldu di mi sizin?
Bu arada esim Marmaris.te deprem olmus dedi hissettiniz mi?
Ben Omer.in S0i cikmamisken 3,8lik bir deprem hissetmistim
baya korktum uyuyamadim daha buyugunu gostermesin Rabbim amaHemen evdeki en guvenli yasam ucgenini belirledik
Bu arada annen baban sen ve bey zor gunler sizi bekliyor desene :)
Heyy super haberrr
Cok sevindim cnm bu gidisle hepimiz tanisacagiz sonra topluca Maras.a Turuncumu Ingiltereye de Melegim.i gormeye gideriz :)
Fotograf ekleyin hemen onlari birarada gorup cildirasim varr
MYBABYLOVE dogru demissin canim zor gunler atlattik
Ama sozde degil cidden atlattik
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya
Oyle oldu cok sukur
Gecen bir arkadas cocuktan sonra evlilikler daha kavgali gurultulu oluyor diye bir yazi paylasmisti
Bizim tam tersi cok iyiye gitmisti
Ama cekemeyenler sagolsun mevlidde ortaligi karistirip gittiler
esim pesimde canim cicim diye donerken kendi kizlari uzulur diye laf eden olur mu? Oldu maalesef
Kendimize gelmemiz uzun surdu ama iyi oldu
Cok guzel dersler aldik
Ben mesela ofkemi kontrol edemeyen birine donusmustum
hele bir keresinde otel ayarladim evden gidecektim
Fenayim ya gidip Hiltonda oda rez. Etmistim de sonra iptal edip parasini alana kadar ugrastik durduk
Simdi hersey ailemiz icin
Esiyle esi disindaki sebepler nedeniyle sorun yasayan herkese soyluyorum
Yapmayin
Guzel gunlerinizi ve evlatlarinizi dusunun
Kapinizi cekince siz basbasa kalacaksiniz o cok konusanlar disarida kalacak
Ben artik esimden skinti gormedikce hiiic kimseyi umursayamam
En fazla anlatir icimi doker guler gecerim
Biz bu yuvayi cidden zor kurduk
Ve esim cidden cok baska cok farkli biri
Ben de onun bu iyiligine etraftan duyduklarima kulaklarimi tikayarak layik olmaya calisiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?