2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aminnn canim aminnnn Allah kimseyi anasiz babasiz koymasin yavrularimizi bizlere bagislasin canim hadi size iyi hasret gidermeler

kızlar anca eve geldim bulusmamız damagımda kaldı ama nagihancım lillaccım ve zadacım hersey için saolun cok güzel ve cok güler yüzlü 3bayanla tanıstım bugun ve 3tane hanımefendiyle kızlarımız bir içim su anaları gibi zadacımın kızı zynep ada resmen büyümüşte küçülmüş benim size ihtiyacım yok tavrıyla oturusu varki görmelisiniz maasallah yarennurda süslü şirine cok tatlıydı ve lillaccıgımın melegide maasallah yanakları ısırmalık güzellik ben fazla duramadm eşim dısarda gezdiginden sıkılmış cıktım kalmayı cok isterdim sanki 40yıldır tanışık gibiydik 3cicegin arasında bir böcek vardı huysuz böcek enes kızlar dururken masadakileriyle oynadı

hafta sonu olduğu nasıl da belli kimseden ses soluk çıkmamış:)
bizde bu gün dışarı çıktık yağmura yakalandık yollarda kaldık euheuhe
Allah tan oğluşum ıslanmadı gittik kocişle kahve içtik eve geldiğimizde kuzum sıcacık uyuyodu
bu saat oldu daha yemek yapıcam

mybabylove yedikleri yarasın Okişimize..bi kaç sıra sıralamış çok sevindimmm
en erken senin kzı yürüycek canım NazarNazar
bizimkilerde arkasından el sallar

kızlar yemek listemi paylaşim sizinle..
ben 1 gün sebze çorbası kabak-havuç-pirinç-kıyma
2.gün tarhana çorbası son iki seferdir yarım havuç ekliyorum içine daha çok sevdi
3.gün tazefasülye-kiraz domates-kıyma-bi kaç yaprak ıspanak
4.gün bezelye-patates-kıyma
5.gün balkabağı-havuç-irmik
6.gün tavuk suyuna tavuklu yayla çorbası
7.gün tavuk suyuna tavuklu şehriye çorbası

bunların dışında pırasa,semizotu,karnıbahar,brokoli,enginar yemek listemizin arasında..hangi sebzeler birbiriyle yakışır harmanlayıp yapıyorum işte:)kızlar aslında çok şey var yediricek..benim aklıma bi sürü şey geliyo ama hangisini yapsam diye kararsız kalıyorum..ben 7 günlük liste yazdım ama hep bu şekilde olmuyo farklı şeylerde oluyo..şehriye çorbasının yerine pırasada yada diğer sebzeler geçebiliyo
hafta içinde pirinç yerine bulgur ve buğdayda kullanıyorum yemeklerinde
bu hafta kerevizde yiycek oğluş ilk kez yapıcam..arada günlerde değişiklik oluyo tabii ama 7 gün boyunca farklı sebze-püre yemiş oluyo..
bazı yemeklerine kapya biber,1 tutam maydonoz,arpacık soğanda ekliyorum
bu hafta mercimek çorbasıda yapıcam tel süzgeçten süzücem

azraececim gözün aydın şekerimm..deeee senin burda ne işin var
kızzz gitsene kocanın yanına biz hasret giderdik eceyle hasret gideriyolar diye gelmişsin
koşş koşşş adam uzaktan gelmiş biraz daha hasret giderin

anammm bak mutfağa gidiyodum okuyunca gidemedimm
ne iyi etmişsiniz valla 4 kişi olmuşsunuz sizin adınıza çooook sevindim
bol bol foto bekliyormmm şekerler haberiniz olsun

Ohhhh super olmus ne iyi ettti iz kizlar seytanin bacagini kirdiniz sonunda evet fotolar nerde???albume falan koyarsaniz haberimiz olsun da gozumuz gonlumuz acilsin

kızlar buluşma süperdi..valla çok tat aldım...gelmeyenler cok sey kacırdınız kızlar..
beykoz,lillac,nagihan ve ben..gerçekten çok güzel ve çok içten kişiler..tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum..
beykozcum ve lillac cım eşleri beklediği için çok kalamadılar nagihanla ben daha cok kaldık yemek fln yedik..
okadar samımı bir ortam vardıki beykozcumun dediği gibi sanki cok önceden beri birbirimizi tanıyomuşuz gibi..
bebişlere gelince hepsini kokladım mikrop kapmasınlar diye öpmedim ama hepsi okdr güzel kokuyolarki sanki herbirinin kendine has bir bebek kokusu var gibiydi..beyza tam yemelik kızlar böle alıcaksınız gıgısından kolundan yanaklarından heryerınden ısıra ısıra sevmelik..yarennur keyfine çok düşkün hep kollarını açıp kuruldu o süsü püsü maşşallah diyorum okdr tatlıki...enes ise tam ağır abi herşeye kızıyor sinirleniyor tatlımı tatlı bi yakışıklı kızlara pek yüz vermedi bizim kızda onun emziğini almaya çalıştı hep..hepsi birbirinden tatlı maşşallah

kızlar kendi adıma çok teşekkür ederim sizlere iyikide buluşmuşuz..

bir sonraki buluşmayı pendik yada kartal tarafında yapalım diye konuştukk..inş en kısa zmnda tekrarlarız..

bendeki fotoları birazdan eklicem kızlar..öpüldünüz..

evet cnm muzur masum çağan bey resim çekcektim ama yürüteci hoppala sanıp üstünde zıplasından resimler hiç iyi çıkmıyor ...çağan ismi ilk aklıma gelan isimdi eşime bu isim çok içime sindi bunu koyalım dedim başka hiç bi isim istemedim k.v çınar istedi çıkksss ben o adamı dizidde sevmiyorum dedim koymam valla

buarda çağan: mutlu gün bayram şenlik dmekmiş ztaen bizim bebekte evlere şenlikkkk

Kızlar resimler albüme eklenecekse beni arkadaş olarak ekleyin pls
Yada bana nasıl ekleniyordu son bi kez daha anlatınprofile mi girip ekliyoduk:26:
Ya lilliac Ankara da değilmiydi?sanki Ankara buluşmasına katıldı diye hatırlıyorum:44:

Gozun aydin cnm, sagsalim esinin sana kavusmasina cok sevimdim allah muhabbetinizi daim etsin,,.

bebekleriniz çok tatlı allah nazarlardan saklasın

İstanbulda olup gelmeyi çok isterdim :26: sizler çekilmedinizmi resim?

Ya ben bunlara bayıldımmmmnasıl tatlılar hepsideyarennur çoğu resimde Hanım ağa gibi yayılmış euheuheuhe
Enes emzik zincirine resmen sahip çıkmış sıpa yaa kotun yırtılsın senin emiii
Beyza ınn yanakları dediğiniz gibi tam ısırmalık
Zeynepada bal gibi hepsi çok güzeller
Gözü gönlümü açtınız kızlar yaaa

OH oh masallah Ne guzel bir bulusma olsum, ins tekrari olur yine...kizlar ben gelincede bulasalim olurmu cok istemistim ama olmasi nasip degilmis demek...ama inanin kendim sanki ordaymis gibi hepimiz adina cok mutlu oldum,,,Cok heyecanlandim ben yaa neden acep!
Kuzularinizin hepsi cok datlular yesin teyzesi onlari,uc cicek bir bocek :)) sansli Enes :))
Opuyorum hepsini kocaman

Oyy annesi buyudukce daha cok belli edecek ozledigini
Saka maka 2ay oldu di mi sizin?
Bu arada esim Marmaris.te deprem olmus dedi hissettiniz mi?
Ben Omer.in S0i cikmamisken 3,8lik bir deprem hissetmistim
baya korktum uyuyamadim daha buyugunu gostermesin Rabbim amaHemen evdeki en guvenli yasam ucgenini belirledik

Bu arada annen baban sen ve bey zor gunler sizi bekliyor desene :)

Heyy super haberrr
Cok sevindim cnm bu gidisle hepimiz tanisacagiz sonra topluca Maras.a Turuncumu Ingiltereye de Melegim.i gormeye gideriz :)
Fotograf ekleyin hemen onlari birarada gorup cildirasim varr

MYBABYLOVE dogru demissin canim zor gunler atlattik
Ama sozde degil cidden atlattik
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya
Oyle oldu cok sukur

Gecen bir arkadas cocuktan sonra evlilikler daha kavgali gurultulu oluyor diye bir yazi paylasmisti
Bizim tam tersi cok iyiye gitmisti
Ama cekemeyenler sagolsun mevlidde ortaligi karistirip gittiler
esim pesimde canim cicim diye donerken kendi kizlari uzulur diye laf eden olur mu? Oldu maalesef

Kendimize gelmemiz uzun surdu ama iyi oldu
Cok guzel dersler aldik
Ben mesela ofkemi kontrol edemeyen birine donusmustum
hele bir keresinde otel ayarladim evden gidecektim
Fenayim ya gidip Hiltonda oda rez. Etmistim de sonra iptal edip parasini alana kadar ugrastik durduk
Simdi hersey ailemiz icin

Esiyle esi disindaki sebepler nedeniyle sorun yasayan herkese soyluyorum
Yapmayin
Guzel gunlerinizi ve evlatlarinizi dusunun
Kapinizi cekince siz basbasa kalacaksiniz o cok konusanlar disarida kalacak

Ben artik esimden skinti gormedikce hiiic kimseyi umursayamam
En fazla anlatir icimi doker guler gecerim
Biz bu yuvayi cidden zor kurduk
Ve esim cidden cok baska cok farkli biri
Ben de onun bu iyiligine etraftan duyduklarima kulaklarimi tikayarak layik olmaya calisiyorum :)

kızlar ben muhallebi yapmak istiyorum ama bilmiyorum sizin denediğiniz bebeğinizin sevdiği bi muhallebi önerirmisiniz içine sumu kullanıyorsunuz sütmü :26:

melegim seni andık zaten cok istedi hep bir aksilik cıktı diye inş birgün senide görmek nasip olur hayatım enes hiç güzelim kızlara bakmadı daha cok masadakilerle oynadı agladı zeynep adanın büyümixsini yedi mama sandalyesinden kaydı oturmadı

Son düzenleme:
kızlar ben muhallebi yapmak istiyorum ama bilmiyorum sizin denediğiniz bebeğinizin sevdiği bi muhallebi önerirmisiniz içine sumu kullanıyorsunuz sütmü :26:

Canım ben suyla yapıp içerisine devam sütü ekliyordum
Tarık Buğra ınn favorileri günkurusu kayısı ile yapılmış irmikli muhallebi
Birde muzlu irmikli muhallebi idi
Su ile yapabilirsin kendi sütün varsa önce muhallebiyi yapıp sonrasında kendi sütünüde ekleyebilirsin

Bugün midpointteki buluşmaya gelmeyi çok istedim ama arabayı eşim almak zorunda kaldığından aranızda olamadım, oysa tanışmayı çok istiyordum. İnşallah başka sefere. Resimlerdeki bütün bebeleri öpüyorum, allah bahtlarını açık etsin, sağlıkla büyüsünler inşallah
Bu konu forumda konuşulduysa kaçırmışımdır, özür dileyerek tekrar soruyorum. Ben bebeğimi bakıcıya bırakmak zorunda olan bir anneyim. Bakıcılardan tam olarak neler yapmasını istediğinizi ve verdiğiniz fiyatları yazar mısınız? Bir de en önemlisi şuanki bakıcım bebeği sürekli kucağında gezdirip onunla hiç oyun oynayıp konuşmuyor, iletişim kurmuyor, en büyük sıkıntım bu ve hijyen konusunda özensiz. Değiştirmek istiyorum. Sizin bakıcılarınız varsa hangi şartlarda çalıştırıyorsunuz ve ne gibi kurallar koyuyorsunuz, yazarsanız çoooook memnun olurum. YArdıma ihtiyacım var.....

cnm sen zeynepYUS musun ben onu kacırmısım bi ara baya girmemiştim eger o değilsen özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…