kızlar benim bey teşrif etti çok şükür:)) biz bayağı hasret giderdik kızınla ilgileniyor şimdi:)) nedense babam işte, annem komşuda, kızkardeşimde sinemadaydı bugün:)) ece ilk önce unutmuş sandık babasını ama değilmiş küsmüş gibi yaptı sonra her zamanki gibi kahkahalar attı. Allah kimseyi ayrı koymasın, ayrı olanları da tez zamanda kavuştursun.
Eki Görüntüle 566206 Eki Görüntüle 566204 Eki Görüntüle 566205
Amaniiiin sahanelerrrr hangisi hangisi karistirdim kiyafetlerine gore yazsaniz nasil makbule gecer
Bidiklar yaaa
Ana kuzulari
Sut danalari
Yerim sizi yerimmm o ortada kollarini acip kasilan Beyza mi?
canımcım
kırmızılı...Beyza
Beyazlı Pembeli...Yaren Nur
Morlu......Zeynep Ada
yakışıklımızı tanıosun zaten...
Canım ben suyla yapıp içerisine devam sütü ekliyordum
Tarık Buğra ınn favorileri günkurusu kayısı ile yapılmış irmikli muhallebi
Birde muzlu irmikli muhallebi idi
Su ile yapabilirsin kendi sütün varsa önce muhallebiyi yapıp sonrasında kendi sütünüde ekleyebilirsin
Ne iyi etmişsiniz de bir araya gelmişsiniz,bizim dedikodumuz oldu mu peki:))Ya ben bunlara bayıldımmmmnasıl tatlılar hepside yarennur çoğu resimde Hanım ağa gibi yayılmış euheuheuhe
Enes emzik zincirine resmen sahip çıkmış sıpa yaa kotun yırtılsın senin emiii
Beyza ınn yanakları dediğiniz gibi tam ısırmalık
Zeynepada bal gibi hepsi çok güzeller
Gözü gönlümü açtınız kızlar yaaa
Yok tatlım ya bugün bir yere çıkamadım kızımın kahvaltısını 11 de vermeye başladım 1 de bitirdim.Neyse gene de giyindim tam saçımı makyajımı yapacakken bizimki mızmızlanmaz mı...Anlayacağın hazırlanmama izin vermedi,eşim de derste olduğu için gitmikten vazgeçtim.Çiçekciğim saaat 3 sularında kızımı mutfağa götürdüm mama sandalesinee oturttum birkaç dk sonra gene mızmız bağırıyo ben de hızlıca onun sebze çorbasını pişiriyorum tam meyve rendeleyecektim ki biraz söylendim kızıma durmadan bağıra çağıra ağladığı için,derken ne var ne yok çıkardı benimki.işte bu saate kadar bir de sebze püresi verdim uyuttum birazdan şu an sağdığım sütü vermeye çalışacağım.Benim kız bir türlü düzelmedi gitti.Bugün yemek de yapamadım,kahvaltıyla yetindik zamanım yoktu çünkü.Yorgunluktan mı nedir okadar tembelleştim ki içimden hiçbir işle uğraşmak gelmiyor,sadece uzun uzadıya uyumak istiyorum, nerdeeeeeeeee...Canim yoklugun cok belli merak ettik seni,sana biseler yazmistim ama hangi sayfada kaldi hatirlamiyorum.Bizimde mama sandalyemiz var ama bizde kullanamiyoruz,yememek icin onundeki tepsili bolume kapaniyorinsallah birgun kullaniriz.Hayirli olsun bu arada allah tamamini erdirsin.Bence geymeye git hem Doganinda havasi degisir belki orada daha rahat yer.Bende bugun ablamlara gidecegim evde temizlik var kacacagim corbasini yaparim birazdan yanima almak icin meyve saatinden sonra pirrrr,gerci daha kahvalti bile yapmadi,sabaha kadar beni uyutmadi simdi kendi misil misil uyuyor
MYBABYLOVE tsk ederim
İyi ki bu konuya değindin ben de merak ettim şimdi ne yazılacak acep.Bugün midpointteki buluşmaya gelmeyi çok istedim ama arabayı eşim almak zorunda kaldığından aranızda olamadım, oysa tanışmayı çok istiyordum. İnşallah başka sefere. Resimlerdeki bütün bebeleri öpüyorum, allah bahtlarını açık etsin, sağlıkla büyüsünler inşallah
Bu konu forumda konuşulduysa kaçırmışımdır, özür dileyerek tekrar soruyorum. Ben bebeğimi bakıcıya bırakmak zorunda olan bir anneyim. Bakıcılardan tam olarak neler yapmasını istediğinizi ve verdiğiniz fiyatları yazar mısınız? Bir de en önemlisi şuanki bakıcım bebeği sürekli kucağında gezdirip onunla hiç oyun oynayıp konuşmuyor, iletişim kurmuyor, en büyük sıkıntım bu ve hijyen konusunda özensiz. Değiştirmek istiyorum. Sizin bakıcılarınız varsa hangi şartlarda çalıştırıyorsunuz ve ne gibi kurallar koyuyorsunuz, yazarsanız çoooook memnun olurum. YArdıma ihtiyacım var.....
hadi gözün aydın cnm bu bir haftayı en güzel şekilde değerlendirip güzel vakitler geçirmenizi diliyorum cnm..sizinkiler fanfinifinfon için yalnız bırakmışlar sizi
Amin cnm Amin..
Enes haricindeki bütün hatunlar birbirine benziyor
canımcım
kırmızılı...Beyza
Beyazlı Pembeli...Yaren Nur
Morlu......Zeynep Ada
yakışıklımızı tanıosun zaten...
cnm önce pirinç ununu uptamil ile pişircekmiyim sonra muzunu eklerim veya armudunu dimi? benim sütüm var ama az geliyo artık sağmıyorum olduğu kadarı emiyor.irmikli demişsin pirinçununa irmikmi katıyorsun?
iyi akşamlar bayanlar
bugün üç tatlı bayan ve üç şeker mi şeker bebik gördüm :)))
ben sürpriz yapacaktım, buluşacağımız yere gittim
gözlerim nagihanı ve kalabalık bir grubu ararken bir bebek arabasının yanında oturan hoş bir bayan gördüm
bakıyorum, ne desem acaba kk dan mı değil mi
en sonunda kızımı kucakladım, bebişiniz hangi ayda doğdu diyecektim ki o geldi
Zadacımmış meğer, bebişi uyuduğundan görüp tanıyamamıştım da
annesi gibi güzel gözlü Zeynep Ada maşallah ona
sonra nagihancım güzel yüzlü kızıyla geldi ve beykozcum Enes paşamızla teşrif ettiler :))
çok güzel geçti, kızlar sizleri tanıdığıma çooookkk memnun oldum
yol biraz uzak ve trafikli olsa da süper bir gün geçirdim sayenizde
bir dahakine orta yolda buluşursak daha çok sevinicem :)
nagihanla emzirme odasına gittik, ikiz mi diyorlar :))
annezeynep de karıştırmış, orta da yayılan rahatı seven Yaren Nur kuzumuz
en şanslısı Enes di heralde, ne yana baksa bir fıstık
o da deri montuyla ayrı bir karizma geldi de neyse
görenler bayıldı hepsine :))
eve geldim çay doldurdum kalın çay bardağım çatladı, kızlar bol bol okuyun yavrularınızı
Allahım hepsini nazarlardan, kazalardan, belalardan, hastalıklardan korusun. amin.
zada, beykoz, nagihan kızlar hepinizi ve bebişlerinizi çok sevdim
tekrar görüşmek dileğiyle
Kızlar rapor hakkımın son haftası kaldı sonrasında bakıcı gelecek,açıkçası daha bulamadım.Şimdi ben kara kara düşünüyorum bu bakıcı benim kızımı nasıl besleyecek?Sabırla ve oynaya kandıra uzun sürede verebilecek mi,yoksa çöpe atıp verdim mi diyecek
Cnm 2013 mayis annelerinin ek gida seruveninde birkac tarif varkızlar ben muhallebi yapmak istiyorum ama bilmiyorum sizin denediğiniz bebeğinizin sevdiği bi muhallebi önerirmisiniz içine sumu kullanıyorsunuz sütmü :26:
Canim oncelikle Allah yardimcin olsunBugün midpointteki buluşmaya gelmeyi çok istedim ama arabayı eşim almak zorunda kaldığından aranızda olamadım, oysa tanışmayı çok istiyordum. İnşallah başka sefere. Resimlerdeki bütün bebeleri öpüyorum, allah bahtlarını açık etsin, sağlıkla büyüsünler inşallah
Bu konu forumda konuşulduysa kaçırmışımdır, özür dileyerek tekrar soruyorum. Ben bebeğimi bakıcıya bırakmak zorunda olan bir anneyim. Bakıcılardan tam olarak neler yapmasını istediğinizi ve verdiğiniz fiyatları yazar mısınız? Bir de en önemlisi şuanki bakıcım bebeği sürekli kucağında gezdirip onunla hiç oyun oynayıp konuşmuyor, iletişim kurmuyor, en büyük sıkıntım bu ve hijyen konusunda özensiz. Değiştirmek istiyorum. Sizin bakıcılarınız varsa hangi şartlarda çalıştırıyorsunuz ve ne gibi kurallar koyuyorsunuz, yazarsanız çoooook memnun olurum. YArdıma ihtiyacım var.....
Canim musluk suyu ile pisiriyorum bencnm önce pirinç ununu uptamil ile pişircekmiyim sonra muzunu eklerim veya armudunu dimi? benim sütüm var ama az geliyo artık sağmıyorum olduğu kadarı emiyor.irmikli demişsin pirinçununa irmikmi katıyorsun?
arkadaslar zadacıgımın gözleri mavi güzel dikkat cekici bir bayan ve cana yakın kibar ve eli acık nagihancım nekadar kilo falan desede yüzünün güzelliginden diger seyleri insan görmüyor sarı bomba diyordum ya gercekten öle bir bayan lillaccım minyon ve sade güzellerden hiç yaslanmıcak gibi biblo gibi suratı var yani hala yüzleri gözümün önünde cok güzelsiniz canlarım ve melekleriniz beyza yarennur ve zeynep adada sizin gibi güzel cimcimeler unutamıyorum onları yavvvkalbinizin güzelligi yüzünüze yansımıs kızlar duygularımı bilin istedim
Cnm 2013 mayis annelerinin ek gida seruveninde birkac tarif varkızlar ben muhallebi yapmak istiyorum ama bilmiyorum sizin denediğiniz bebeğinizin sevdiği bi muhallebi önerirmisiniz içine sumu kullanıyorsunuz sütmü :26:
Canim oncelikle Allah yardimcin olsunBugün midpointteki buluşmaya gelmeyi çok istedim ama arabayı eşim almak zorunda kaldığından aranızda olamadım, oysa tanışmayı çok istiyordum. İnşallah başka sefere. Resimlerdeki bütün bebeleri öpüyorum, allah bahtlarını açık etsin, sağlıkla büyüsünler inşallah
Canim musluk suyu ile pisiriyorum bencnm önce pirinç ununu uptamil ile pişircekmiyim sonra muzunu eklerim veya armudunu dimi? benim sütüm var ama az geliyo artık sağmıyorum olduğu kadarı emiyor.irmikli demişsin pirinçununa irmikmi katıyorsun?
ay kuzum benim cok teşekkür ederim yazdıklarını eşime okutup havaya girdim vallasaol hayatım...söylediklerine ekleme yaparak bende seni tarif edeyim cnm
kızlar beykozcum hani diyordu ya ben esmer kara kaşlı çirkin bişeyim diye kendisi tam bir esmer bomba..inci gibi bembeyaz dişleri var..güler yüzlü konuşkan..çıtırmı çıtır daha 22 yaşında..kudurukluğuda yaşından kaynaklanıyor diye düşünüyorum ateş saçıyo valla...8 kilo fazlam var diyo ama bence hiç ole durmuyor hiç bir fazlalık göremedim..bide tatlı dilliki sormayın..
hani diyoruz ya mayıs bebekleri çok güzel diye ben bugün mayıs annelerininde çok güzel olduğunu gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?