2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Pinardacim ilave rapor alamiyor musun?
Aile hekimimiz bana 10gun daha verdi
Yine lazim olursa veririm dedi
Sanirim yeniyilla beraber donecegim
Gerci yilbasinda avm.nin araba cekilisi var bana cikarsa isi birakiyorum :)

Canım ben öğretmenim 40 günlük rapor hakkımı kullandım.İlave rapor diye bir şey var mı gerçekten?Eğer varsa ben de doktorumdan isteyeyim,acele cevabını bekliyorum,valla benim için bir umut ışığı oldu.En azından dönemi kapatayım diyorum kızım için.

beste hanım kaçta yatarsa yatsın çalar saat gibi 6 da ayakta ben de kabullendim artık bu durumu ne yapayım? Geçmişe bir bakayım neler kaynattınız:126:

hadi gözün aydın canım darısı eşinden uzakta olan tüm annelere olsun.
Maşallah canım ya kızın yakında yürürse hiç şaşırmam bizim kız daha desteksiz oturamıyor.Evde uğraşıyorum acaba yapar mı diye ama hiç o göz yok. sağa sola kıvrılıp duruyo.
canım çok sevindim sizin adınıza ne iyi etmişsiniz orda olsam kesin ben de gelirdim çok merak ediyorum hepinizi. Bu arada albüme kendi fotolarımızı da mı koysak?
Ne güzel çok sıcak bir ortam olmuş anlaşılan allah muhabbetinizi daim etsin canım.
Allahım yerim ben bu çıtırları. Yaren nur buralardan benden sorulur der gibi oturmuş valla. 4'ü de birbirinden tatlı bu minnoşların Allah nazarlardan saklasın hepsini
Sizin buluşmalarınız sayesinde biz de sizin tatlı kuzucukları görüyoruz gözümüz gönlümüz açılıyo.

canım o olay benim de tam kabusum oldu. ben de bulamıyorum malesef;ama ben 2.dönem başlıycam. Zeynep arkadaşımız yazmış onun da dediği gibi sen hazırla ve canı istemezse kesinlikle zorlamaması gerektiğini söyle. Valla işimiz çok zor canım Allah yardımcımız olsun.

canım hani kök sebzelerde nitrat oluyormuş demişsin ya ben havucu sevdiği için neredeyse her çorbasına katıyorum tedirgin oldum şimdi peki ne kadar zamanda bir tüketilmeli.

Sana da iyi pazarlar canım. Benim arkadaşlarımın da neredeyse kendileri kadar çocukları var çoğu liseden sonra evlendi. Biz kariyer yapalım derken onlar çocukları pırtlattı tek tek.

ne zamandır giremiyodum.
bugün kızım uslu uslu oynuyorken gireyim dedim, kimsecikler yok

cnm hatırlanmak, merak edilmek ne kadar güzelmiş, çok teşekkür ederim.
azra çok şükür iyi teyzesi. fakat o günden sonra yalnızca 1 kez dışarıya çıkarabildim kızımı korkumdan
biliyorum yanlış yapıyorum ama cesaret edemiyorum..
kaldıki doktorumuz kış aylarında bile hergün bi 10-15 dk dışarıya çıkarabilmen iyi olur demişti.
ben bir hastalıkla şimdiden eve kapattım çocuğu
bakalım babamız bugün erken gelebilirse, kabuğumuzdan çıkıp bi koçtaşa gideceğiz.

uzun zamandır giremememin nedenide,
o günden sonra zaten kucakçı ve çok ilgi bekleyen bi bebeğe dönüşmüştü.
sonra bizde babasıyla beraber biraz fazla kucakta tuttuk derken................. şu anda bu huyundan vazgeçiremiyoruz.
bi makina bile tutarken eve bi kolumda azra oluyo, sonra akşama pertim çıkıyo....
azra 9-10 artık kaçta uyursa güp bende yatağa hemen.
dilimi ısırayım bu bikaç gündür biraz daha iyi..

zaman buldukça ek gıda topiğine girebildim..
paylaştığınız çorba ,ekmek ne varsa tüm tarifleri not almaya çalıştım.
ve tabiki sizleri kocaman özledim

mekanı boş buldumya cirit atıyorum resmen
arkadaşlık teklifleri gelmiş, geçmişe gözatarkende tam anlayamadım ama bundan bahsedilmiş.
bende ark. teklifi gönderdim bi çoğunuza.
şimdi geçmişe dönme zamanı..
buluşmalar falan olmuş... gözüm gönlüm açılsın :)

Cnm ben de tam tersi artik hava bozulsun da evde oturalim demeye basladim :)
Gunesi gorur gormez disardayiz ev aliyor basini gidiyor pazartesileri kabusum oluyor valla
Ben 7 is arkadasimla ayni anda hamile kaldim
Cidden cok keyifli surekli gobek ve bebek konusuluyor
2.bebekte umarim bir konu komsu akraba fln denk gelir

Hemen aile hekiminize gidip bebeginin hala sana muhtac oldugunu emzirmek icin kirk takla atmisken en azindan bir ay daha onunla kalmak istedigini soyle
Ben gebelikten beri cok gittim bizimkine
Ogluma duskunlugumu ve hassasiyetimi de bilir
Hemen verdi
Hatta aralik sonuna kadar idare etsen ocakta yeni 40gun hakkini kullanmaya baslardin
Mudurunuz ne diyor?
Ucretsiz alma sansin var mi?
Ay ayirmasinlar bizi yaa
Ama daha buyuk ayriliklar da vermesin tabi Rqbbim
canım hani kök sebzelerde nitrat oluyormuş demişsin ya ben havucu sevdiği için neredeyse her çorbasına katıyorum tedirgin oldum şimdi peki ne kadar zamanda bir tüketilmeli.
Cnm inan dogru duzgun bilgi vermiyor doktorlar
Gecistiriveriyorlar
Benim beslenme uzmani da konu bebek olunca cekindi sanirim
Net seyler soylemiyorlar
Internette ardarda cok vermeyin diyor
Ama sunu ogrendim hasladigimizda nitratin buyuk kismi suyuna gecermis
Havucu mesela hasliyorum iyice yumusayinca suyunu dokup kaynamis su ilave ediyorum
ama ispanakta bunu yapmiyorum
Sadece haftada 2seferden fazla vermemeye ozen gosterecegim
Baska bilgi bulamadim cunku

Yine kimsecikler yok Forumun en erken uyanan annesi seçiyorum kendimi
Ay sorma ya bizim oglan hala uyuyor
Hemen coraplarini cikarip ustunu acmis ya rahatladi demek ki :)
Hazir annem bulasmazken uyuyayim dedi sanirim! Bu corap meselesi tam bir sorunsal
Babasi da agzi acilmis yatagin enine yatmis
O kadar skildim ki krallara layik bir kahvalti hazirlayayim dedim annem aradi dayanamicaz Omeri getirin kahvaltiya diye
Yine fone cekeyim bari optum anneler

Canim yaa kusura bakma valla gormedim senin girdigini bende senden iyi oldugunuza dair paylasimda bulundum
ilkim teyze evet canim biraz erkenci okiş ama benim kizimin da var eksikleri mesela sadece soluna donuyor saga dondugunu hic gormedim belki aliskanlik sola cok seri ve hizli donebiliyor dun biraktim valla yere bakalim ne yapacak dedim once tv unutesine gitti hayir kizim şişştttt dedim bakti gozume bende orasi sana gore degil dedim git oyuncaklarinla oyna dedim anladi sanki sonra kablolarla oynamak istedi benden ayni tepkiyi gorunce onuda biraktisonra emekleyerek mutfaga gitti sap sap yerlere vurmak cok hosuna gidiyorboyle boyle alisacaklar valla simdi daha cok yorucu oluyor

canım öle deme basta öle banada cok geldi ama atlattım şimdi sitem et tabiki anlayalım hatamızı ... inş güzel olur hava eve tıkılı kalmak hiç bana göre degil sen nerdeydin canım yanlzlık cok kötü ama birileri varken yanlız hissetmek dahada kötü tıpkı benim yasadıgım gibi biz burdayız canım sakın üzme kendini kasti bişey yok olamazda canım

Son düzenleme:
günaydın şeker yavruların şeker annesii
dün gece çok geç uyuduk Tarık Buğra da sağolsun uyuduktan sonra 3 kez uyandı yine
bu gün eşimde erken uyanmış kahvaltı hazırlayıp yapmış
tam kapıdan çıkıcakken uyandım
erken gelirse yine dışarıya atıcaz kendimizi

annezeynep kimlik tesbitimi buraya yazarken bende gülerek yazdımama bence o kol nagihanın hemde Yarennura oyuncak uzatmış:)
diğer sorduğum kişide bence lilliac kızlar bildim mi söyleyinnn..ben minyon birine benziyo yazmıştım sonrasında beykozda lilliac tan bahsederken minyon yazınca tmm doğru tahmin etmişim dedim

bu arada bende havuçla ilgili olarak hamileliğimde fazla tüketildiğinde karaciğerde depolandığını ve fazla tüketilirse insan rengini sarıya dönüştürdüğünü,fazlasının zararlı olduğunu okumuştum..sen havuçla ilgili bilgi verince aklıma geldi
ben haftada 3-4 kez kullanıyorum ama minik olanlarından..bi bakim önceden okuduklarım doğru kalmışmı aklımda ona göre verelim bebişlere

evlilikte cinsel hayat ile ilgili söylediklerine sonuna kadar katılıyorum..olmazsa olmaz evliliğin yapı taşı gibi bi şeybi müddet ara verince soğuma ve iki çift arasında sürtüşmeler bazen tartışmalar olabiliyo...düzenli bi şekilde devam edince her iki tarafta gayet sakin,mutlu,birbirine karşı daha yapıcı oluyo

gidim kocişin hazırladıklarıyla kahvaltımı yapim..hazır olmasa hazırlayıpta kahvaltı yapmıyorum ben
hafta içi yanlız olduğum için sandvich yapıp yiyorum..ben tembelim galibaa

cnım tahminin on numara evet o lillac ve kolu cıkan nagihan
zaten cinsellikle ilgili fikrimi biliyorsunuz benim içinde yapı tası
havuç bende cok yedim ve annem küçükkende göze iyi gelir diye yedirirdi gözlerim iyi cok sükür

azranın iyileşmesine sevindim canım kucakçı olması yorucu olacak tabii, belki zamanla unutur.
ohh baba oğul tam keyifçiler desene. biri sere serpe yatmış diğeri yatağın üzerinde tam tur atmış değmeyin keyiflerine.

Onu popoyu hafaya dikip gezerken ve elleriyle şap şap yaparken hayal ettim de çok tatlıdır eminim. Benim için o totosundan bir kere ısırır mısın annesi?

kızlar yavrulara üzüm yedirirken nasıl yediriyosunuz..tek tek soyunca uzun sürüyo var mı bunun kısa yolu

yupyyy nasıl bildim amaa:124::124::124:
beykozcum ve zadacım sizlerinde vücutlarından birer parça bekliyorum
havuçta A vitamini olduğu için dediğin gibi gözler için çok faydalıymış şekerim..fazla tüketildiğinde karaciğerde depolanıyomuş zehirlenmeye bile yol açıyomuş
bizlerin haftada 3-5 kez verdiği küçük havuçların bebekleri etkileyeceğini düşünmüyorum

beykozcum havuçun seninle ilgili olan bölümüne gelmek istiyorum..havuç cinsel dürtüleri harekete geçiriyomuş
sen zamanında fazla tükettiğin için şekerim cinsel dürtülerin hep hareketli diye düşündüm
tavşanlar fazlaca havuç tükettiğinden üremeleride fazlaymış
iktidarsızlığa birebirmiş euheuheuhe
kızzz sen hala fazla mı havuç yiyosun

ayy issirmayim teyzesi yaaaa dislerimin ayari yok yavrumun cani yaniyor diz kapagini bikere issirdimda cok cimistihimmmm bi denesene resim paylasilan yerde video konuyormu:44radan koyayim bende zillosumu

Amin caniminici..
dedigin gibi insan önce kafasinda bitirecek.
cok konustum canim insallah akli basina gelir.

Bilmiyorumki bitanem diyorum bi derdin mi var sikintin mi var? Yok ne olcak diyo.
ne o zaman zevkine mi iciyosun
normal bisey görüyo demisler ya arkadas insanin ya rahmanidir ya seytanidir
boyle okdugunu bilsem evlenmezdim diyorum
Bi iki kere ictim odur daha yok diyn
ama insan bi kere yalan yakalaynca dah güvenemiyo

Canim yaaaa suphe varya insanin icini kemiren bir kurt gibidir Allah kocani islah etsin diyelim canim insan kederinden yaomaz boyle seyleri normalde sigara iciyormu esin?sigara icen insanlar bu tarz aliskanliklar edinmesi daha kolay ama iste arkadas ortami degilmi zaten yoldan cikaran bende sigara iciyorum ve lisede arkadaslarimin yuzunden basladim voleybol oynuyordum okulda takim kaptaniydim birsuru kulupten cagirdilar ama ben arkadaslarimi sectim sigara resmen spor hayatimi alt ust ettiama en buyuk hayalim kizimin sporcu olamasi olmasa bile her hangi bir daliyla ilgienmesihayat insanlari surukluyor canim insallah esin de o firtinadan zarar gormeden kurtulur ve akli salim dusunmeye baslar mina icin bunu yapmasi lazim kendi sagligi ve evliliginizin saglikli yurumesi icin insallah tez zamanda bu illetten kurtulurda feraha erer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…