• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Pinardacim ilave rapor alamiyor musun?
Aile hekimimiz bana 10gun daha verdi
Yine lazim olursa veririm dedi
Sanirim yeniyilla beraber donecegim
Gerci yilbasinda avm.nin araba cekilisi var bana cikarsa isi birakiyorum :)

Canım ben öğretmenim 40 günlük rapor hakkımı kullandım.İlave rapor diye bir şey var mı gerçekten?Eğer varsa ben de doktorumdan isteyeyim,acele cevabını bekliyorum,valla benim için bir umut ışığı oldu.En azından dönemi kapatayım diyorum kızım için.

beste hanım kaçta yatarsa yatsın çalar saat gibi 6 da ayakta :53:ben de kabullendim artık bu durumu ne yapayım? Geçmişe bir bakayım neler kaynattınız:126:

kızlar benim bey teşrif etti çok şükür:)) biz bayağı hasret giderdik kızınla ilgileniyor şimdi:)) nedense babam işte, annem komşuda, kızkardeşimde sinemadaydı bugün:)) ece ilk önce unutmuş sandık babasını ama değilmiş küsmüş gibi yaptı sonra her zamanki gibi kahkahalar attı. Allah kimseyi ayrı koymasın, ayrı olanları da tez zamanda kavuştursun.
hadi gözün aydın canım darısı eşinden uzakta olan tüm annelere olsun.
Canim benim yaaa soyleeee bir gecmise gideyim dedim esinle olan sorunlarin takildi gozume duygulandim simdi ise yazdiklarini okurken sanki yuzundeki o tatli tebessumu gorur gibiyim:16:
hayatim zaten bikmasin diye ayni yemegi 1 hafta sonra veriyorum ama dedigin gibi cesit lazim bize artik mesela yogurt corbasi nasil yapayim kizn yogurdu ile olmuyor:19:koyden acisiz tarhana geldi guzel annem yapacakti kiza ama yegenimin okul davasindan kadin basini bile kasiyamadi bu yaz:30:sehriye corbasi da vereyim diyorum bakalim simdi uyanir sebze corbasi var onu yer sonra mama icer yatar ayyy zeynep teyzesi kizim yatagindaki parmakliktan tutunarak iki adim siraladi cok mutlu oldum yaaaa:16:
kizzzz azraece bacim gitte kocanla ilgilensene sen yaaaa bak azicik benim hemserim olur yani uzme guzel abimi hadi bakem:35:
Maşallah canım ya kızın yakında yürürse hiç şaşırmam bizim kız daha desteksiz oturamıyor.Evde uğraşıyorum acaba yapar mı diye ama hiç o göz yok. sağa sola kıvrılıp duruyo.
kızlar anca eve geldim bulusmamız damagımda kaldı ama nagihancım lillaccım ve zadacım hersey için saolun cok güzel ve cok güler yüzlü 3bayanla tanıstım bugun ve 3tane hanımefendiyle kızlarımız bir içim su anaları gibi zadacımın kızı zynep ada resmen büyümüşte küçülmüş benim size ihtiyacım yok tavrıyla oturusu varki görmelisiniz maasallah :nazar::nazar::nazar:yarennurda süslü şirine cok tatlıydı ve lillaccıgımın melegide maasallah yanakları ısırmalık güzellik ben fazla duramadm eşim dısarda gezdiginden sıkılmış cıktım kalmayı cok isterdim sanki 40yıldır tanışık gibiydik 3cicegin arasında bir böcek vardı huysuz böcek enes kızlar dururken masadakileriyle oynadı :9:
canım çok sevindim sizin adınıza ne iyi etmişsiniz orda olsam kesin ben de gelirdim çok merak ediyorum hepinizi. Bu arada albüme kendi fotolarımızı da mı koysak?
kızlar buluşma süperdi..valla çok tat aldım...gelmeyenler cok sey kacırdınız kızlar..
beykoz,lillac,nagihan ve ben..gerçekten çok güzel ve çok içten kişiler..tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum..
beykozcum ve lillac cım eşleri beklediği için çok kalamadılar nagihanla ben daha cok kaldık yemek fln yedik..
okadar samımı bir ortam vardıki beykozcumun dediği gibi sanki cok önceden beri birbirimizi tanıyomuşuz gibi..
bebişlere gelince hepsini kokladım mikrop kapmasınlar diye öpmedim ama hepsi okdr güzel kokuyolarki sanki herbirinin kendine has bir bebek kokusu var gibiydi..beyza tam yemelik kızlar böle alıcaksınız gıgısından kolundan yanaklarından heryerınden ısıra ısıra sevmelik..yarennur keyfine çok düşkün hep kollarını açıp kuruldu o süsü püsü maşşallah diyorum okdr tatlıki...enes ise tam ağır abi herşeye kızıyor sinirleniyor tatlımı tatlı bi yakışıklı kızlara pek yüz vermedi bizim kızda onun emziğini almaya çalıştı hep..hepsi birbirinden tatlı maşşallah:nazar:

kızlar kendi adıma çok teşekkür ederim sizlere iyikide buluşmuşuz..

bir sonraki buluşmayı pendik yada kartal tarafında yapalım diye konuştukk..inş en kısa zmnda tekrarlarız..

bendeki fotoları birazdan eklicem kızlar..öpüldünüz..
Ne güzel çok sıcak bir ortam olmuş anlaşılan allah muhabbetinizi daim etsin canım.
Allahım yerim ben bu çıtırları. Yaren nur buralardan benden sorulur der gibi oturmuş valla. 4'ü de birbirinden tatlı bu minnoşların Allah nazarlardan saklasın hepsini
iyi akşamlar bayanlar :3:

bugün üç tatlı bayan ve üç şeker mi şeker bebik gördüm :)))
ben sürpriz yapacaktım, buluşacağımız yere gittim
gözlerim nagihanı ve kalabalık bir grubu ararken bir bebek arabasının yanında oturan hoş bir bayan gördüm
bakıyorum, ne desem acaba kk dan mı değil mi :1:
en sonunda kızımı kucakladım, bebişiniz hangi ayda doğdu diyecektim ki o geldi :1:
Zadacımmış meğer, bebişi uyuduğundan görüp tanıyamamıştım da
annesi gibi güzel gözlü Zeynep Ada maşallah ona :nazar:
sonra nagihancım güzel yüzlü kızıyla geldi ve beykozcum Enes paşamızla teşrif ettiler :))
çok güzel geçti, kızlar sizleri tanıdığıma çooookkk memnun oldum
yol biraz uzak ve trafikli olsa da süper bir gün geçirdim sayenizde
bir dahakine orta yolda buluşursak daha çok sevinicem :)
nagihanla emzirme odasına gittik, ikiz mi diyorlar :))
annezeynep de karıştırmış, orta da yayılan rahatı seven Yaren Nur kuzumuz :nazar:
en şanslısı Enes di heralde, ne yana baksa bir fıstık :9:
o da deri montuyla ayrı bir karizma geldi de neyse
görenler bayıldı hepsine :))
eve geldim çay doldurdum kalın çay bardağım çatladı, kızlar bol bol okuyun yavrularınızı
Allahım hepsini nazarlardan, kazalardan, belalardan, hastalıklardan korusun. amin.
zada, beykoz, nagihan kızlar hepinizi ve bebişlerinizi çok sevdim
tekrar görüşmek dileğiyle :16:
Sizin buluşmalarınız sayesinde biz de sizin tatlı kuzucukları görüyoruz gözümüz gönlümüz açılıyo.
Kızlar rapor hakkımın son haftası kaldı sonrasında bakıcı gelecek,açıkçası daha bulamadım.Şimdi ben kara kara düşünüyorum bu bakıcı benim kızımı nasıl besleyecek?Sabırla ve oynaya kandıra uzun sürede verebilecek mi,yoksa çöpe atıp verdim mi diyecek:(

canım o olay benim de tam kabusum oldu. ben de bulamıyorum malesef;ama ben 2.dönem başlıycam. Zeynep arkadaşımız yazmış onun da dediği gibi sen hazırla ve canı istemezse kesinlikle zorlamaması gerektiğini söyle. Valla işimiz çok zor canım Allah yardımcımız olsun.

canım hani kök sebzelerde nitrat oluyormuş demişsin ya ben havucu sevdiği için neredeyse her çorbasına katıyorum tedirgin oldum şimdi peki ne kadar zamanda bir tüketilmeli.

Herkese Simdiden iyi pazarlar!
Umarım yarın hava güzel olur en azından biraz güneşli olur da dışarının tadını çıkarabiliriz.
Buluşan anneler ve bebisleri hepsine kocaman maşallah! Cok tatlılar! Hepsi bir arada güzel bir tablo oluşturuyor. Ben de hep yakın arkadaslarımdan en azından biriyle aynı zamanlarda bebek sahibi olup bir arada gezmek paylaşımlar yapmak isterdim. Ama hepsi benden önce yaptı şimdi kocaman oldular. Benle yakın zamanlarda yapanlarla da aynı sehirde değiliz:((( şans iste...
Bu arada yazdıklarım görünmüyor( mecazi anlamda). Kendi kendime yazıp kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum ama alıştım artık. Oturduğum yerde de yalnızım.
Neyse iyi geceler!

Sana da iyi pazarlar canım. Benim arkadaşlarımın da neredeyse kendileri kadar çocukları var çoğu liseden sonra evlendi. Biz kariyer yapalım derken onlar çocukları pırtlattı tek tek.

ne zamandır giremiyodum.
bugün kızım uslu uslu oynuyorken gireyim dedim, kimsecikler yok :ssz:

cnm hatırlanmak, merak edilmek ne kadar güzelmiş, çok teşekkür ederim.
azra çok şükür iyi teyzesi. fakat o günden sonra yalnızca 1 kez dışarıya çıkarabildim kızımı korkumdan :(
biliyorum yanlış yapıyorum ama cesaret edemiyorum..
kaldıki doktorumuz kış aylarında bile hergün bi 10-15 dk dışarıya çıkarabilmen iyi olur demişti.
ben bir hastalıkla şimdiden eve kapattım çocuğu :(
bakalım babamız bugün erken gelebilirse, kabuğumuzdan çıkıp bi koçtaşa gideceğiz.

uzun zamandır giremememin nedenide,
o günden sonra zaten kucakçı ve çok ilgi bekleyen bi bebeğe dönüşmüştü.
sonra bizde babasıyla beraber biraz fazla kucakta tuttuk derken................. şu anda bu huyundan vazgeçiremiyoruz.
bi makina bile tutarken eve bi kolumda azra oluyo, sonra akşama pertim çıkıyo....
azra 9-10 artık kaçta uyursa güp bende yatağa hemen.
dilimi ısırayım bu bikaç gündür biraz daha iyi.. :nazar:

zaman buldukça ek gıda topiğine girebildim..
paylaştığınız çorba ,ekmek ne varsa tüm tarifleri not almaya çalıştım.
ve tabiki sizleri kocaman özledim:17::16::54:

mekanı boş buldumya cirit atıyorum resmen:1:
arkadaşlık teklifleri gelmiş, geçmişe gözatarkende tam anlayamadım ama bundan bahsedilmiş.
bende ark. teklifi gönderdim bi çoğunuza.
şimdi geçmişe dönme zamanı..
buluşmalar falan olmuş... gözüm gönlüm açılsın :)

Umarım yarın hava güzel olur en azından biraz güneşli olur da dışarının tadını çıkarabiliriz.
Buluşan anneler ve bebisleri hepsine kocaman maşallah! Cok tatlılar! Hepsi bir arada güzel bir tablo oluşturuyor. Ben de hep yakın arkadaslarımdan en azından biriyle aynı zamanlarda bebek sahibi olup bir arada gezmek paylaşımlar yapmak isterdim. Ama hepsi benden önce yaptı şimdi kocaman oldular. Benle yakın zamanlarda yapanlarla da aynı sehirde değiliz:((( şans iste...
Bu arada yazdıklarım görünmüyor( mecazi anlamda). Kendi kendime yazıp kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum ama alıştım artık. Oturduğum yerde de yalnızım.
Neyse iyi geceler!
Cnm ben de tam tersi artik hava bozulsun da evde oturalim demeye basladim :)
Gunesi gorur gormez disardayiz ev aliyor basini gidiyor pazartesileri kabusum oluyor valla
Ben 7 is arkadasimla ayni anda hamile kaldim
Cidden cok keyifli surekli gobek ve bebek konusuluyor
2.bebekte umarim bir konu komsu akraba fln denk gelir

Canım ben öğretmenim 40 günlük rapor hakkımı kullandım.İlave rapor diye bir şey var mı gerçekten?Eğer varsa ben de doktorumdan isteyeyim,acele cevabını bekliyorum,valla benim için bir umut ışığı oldu.En azından dönemi kapatayım diyorum kızım için.
Hemen aile hekiminize gidip bebeginin hala sana muhtac oldugunu emzirmek icin kirk takla atmisken en azindan bir ay daha onunla kalmak istedigini soyle
Ben gebelikten beri cok gittim bizimkine
Ogluma duskunlugumu ve hassasiyetimi de bilir
Hemen verdi
Hatta aralik sonuna kadar idare etsen ocakta yeni 40gun hakkini kullanmaya baslardin
Mudurunuz ne diyor?
Ucretsiz alma sansin var mi?
Ay ayirmasinlar bizi yaa
Ama daha buyuk ayriliklar da vermesin tabi Rqbbim
canım hani kök sebzelerde nitrat oluyormuş demişsin ya ben havucu sevdiği için neredeyse her çorbasına katıyorum tedirgin oldum şimdi peki ne kadar zamanda bir tüketilmeli.
Cnm inan dogru duzgun bilgi vermiyor doktorlar
Gecistiriveriyorlar
Benim beslenme uzmani da konu bebek olunca cekindi sanirim
Net seyler soylemiyorlar
Internette ardarda cok vermeyin diyor
Ama sunu ogrendim hasladigimizda nitratin buyuk kismi suyuna gecermis
Havucu mesela hasliyorum iyice yumusayinca suyunu dokup kaynamis su ilave ediyorum
ama ispanakta bunu yapmiyorum
Sadece haftada 2seferden fazla vermemeye ozen gosterecegim
Baska bilgi bulamadim cunku

Yine kimsecikler yok:43: Forumun en erken uyanan annesi seçiyorum kendimi:53:
Ay sorma ya bizim oglan hala uyuyor :nazar:
Hemen coraplarini cikarip ustunu acmis ya rahatladi demek ki :)
Hazir annem bulasmazken uyuyayim dedi sanirim! Bu corap meselesi tam bir sorunsal
Babasi da agzi acilmis yatagin enine yatmis
O kadar skildim ki krallara layik bir kahvalti hazirlayayim dedim annem aradi dayanamicaz Omeri getirin kahvaltiya diye
Yine fone cekeyim bari optum anneler

azra çok şükür iyi teyzesi. fakat o günden sonra yalnızca 1 kez dışarıya çıkarabildim kızımı korkumdan :(
kaldıki doktorumuz kış aylarında bile hergün bi 10-15 dk dışarıya çıkarabilmen iyi olur demişti.
bakalım babamız bugün erken gelebilirse, kabuğumuzdan çıkıp bi koçtaşa gideceğiz.

sonra bizde babasıyla beraber biraz fazla kucakta tuttuk derken................. şu anda bu huyundan vazgeçiremiyoruz.
bi makina bile tutarken eve bi kolumda azra oluyo, sonra akşama pertim çıkıyo....

Canim yaa kusura bakma valla gormedim senin girdigini bende senden iyi oldugunuza dair paylasimda bulundum
ilkim teyze evet canim biraz erkenci okiş ama benim kizimin da var eksikleri mesela sadece soluna donuyor saga dondugunu hic gormedim belki aliskanlik sola cok seri ve hizli donebiliyor dun biraktim valla yere bakalim ne yapacak dedim once tv unutesine gitti hayir kizim şişştttt dedim bakti gozume bende orasi sana gore degil dedim git oyuncaklarinla oyna dedim anladi sanki sonra kablolarla oynamak istedi benden ayni tepkiyi gorunce onuda birakti:1:sonra emekleyerek mutfaga gitti sap sap yerlere vurmak cok hosuna gidiyor:emir_bebek:boyle boyle alisacaklar valla simdi daha cok yorucu oluyor:37:

Neyse iyi geceler!

canım öle deme basta öle banada cok geldi ama atlattım şimdi sitem et tabiki anlayalım hatamızı ... inş güzel olur hava eve tıkılı kalmak hiç bana göre degil sen nerdeydin canım yanlzlık cok kötü ama birileri varken yanlız hissetmek dahada kötü tıpkı benim yasadıgım gibi biz burdayız canım sakın üzme kendini kasti bişey yok olamazda canım:16:

Son düzenleme:
günaydın şeker yavruların şeker annesii
dün gece çok geç uyuduk Tarık Buğra da sağolsun uyuduktan sonra 3 kez uyandı yine
bu gün eşimde erken uyanmış kahvaltı hazırlayıp yapmış
tam kapıdan çıkıcakken uyandım
erken gelirse yine dışarıya atıcaz kendimizi:27:

annezeynep kimlik tesbitimi buraya yazarken bende gülerek yazdım:1:ama bence o kol nagihanın hemde Yarennura oyuncak uzatmış:)
diğer sorduğum kişide bence lilliac kızlar bildim mi söyleyinnn..ben minyon birine benziyo yazmıştım sonrasında beykozda lilliac tan bahsederken minyon yazınca tmm doğru tahmin etmişim dedim:1:

bu arada bende havuçla ilgili olarak hamileliğimde fazla tüketildiğinde karaciğerde depolandığını ve fazla tüketilirse insan rengini sarıya dönüştürdüğünü,fazlasının zararlı olduğunu okumuştum..sen havuçla ilgili bilgi verince aklıma geldi
ben haftada 3-4 kez kullanıyorum ama minik olanlarından..bi bakim önceden okuduklarım doğru kalmışmı aklımda ona göre verelim bebişlere

evlilikte cinsel hayat ile ilgili söylediklerine sonuna kadar katılıyorum..olmazsa olmaz evliliğin yapı taşı gibi bi şey:1:bi müddet ara verince soğuma ve iki çift arasında sürtüşmeler bazen tartışmalar olabiliyo...düzenli bi şekilde devam edince her iki tarafta gayet sakin,mutlu,birbirine karşı daha yapıcı oluyo

gidim kocişin hazırladıklarıyla kahvaltımı yapim..hazır olmasa hazırlayıpta kahvaltı yapmıyorum ben
hafta içi yanlız olduğum için sandvich yapıp yiyorum..ben tembelim galibaa

günaydın şeker yavruların şeker annesii
dün gece çok geç uyuduk Tarık Buğra da sağolsun uyuduktan sonra 3 kez uyandı yine
bu gün eşimde erken uyanmış kahvaltı hazırlayıp yapmış
tam kapıdan çıkıcakken uyandım
erken gelirse yine dışarıya atıcaz kendimizi:27:

annezeynep kimlik tesbitimi buraya yazarken bende gülerek yazdım:1:ama bence o kol nagihanın hemde Yarennura oyuncak uzatmış:)
diğer sorduğum kişide bence lilliac kızlar bildim mi söyleyinnn..ben minyon birine benziyo yazmıştım sonrasında beykozda lilliac tan bahsederken minyon yazınca tmm doğru tahmin etmişim dedim:1:

bu arada bende havuçla ilgili olarak hamileliğimde fazla tüketildiğinde karaciğerde depolandığını ve fazla tüketilirse insan rengini sarıya dönüştürdüğünü,fazlasının zararlı olduğunu okumuştum..sen havuçla ilgili bilgi verince aklıma geldi
ben haftada 3-4 kez kullanıyorum ama minik olanlarından..bi bakim önceden okuduklarım doğru kalmışmı aklımda ona göre verelim bebişlere

evlilikte cinsel hayat ile ilgili söylediklerine sonuna kadar katılıyorum..olmazsa olmaz evliliğin yapı taşı gibi bi şey:1:bi müddet ara verince soğuma ve iki çift arasında sürtüşmeler bazen tartışmalar olabiliyo...düzenli bi şekilde devam edince her iki tarafta gayet sakin,mutlu,birbirine karşı daha yapıcı oluyo

gidim kocişin hazırladıklarıyla kahvaltımı yapim..hazır olmasa hazırlayıpta kahvaltı yapmıyorum ben
hafta içi yanlız olduğum için sandvich yapıp yiyorum..ben tembelim galibaa

cnım tahminin on numara evet o lillac ve kolu cıkan nagihan :9:
zaten cinsellikle ilgili fikrimi biliyorsunuz benim içinde yapı tası :9:
havuç bende cok yedim ve annem küçükkende göze iyi gelir diye yedirirdi gözlerim iyi cok sükür:27:

azranın iyileşmesine sevindim canım kucakçı olması yorucu olacak tabii, belki zamanla unutur.
Cnm ben de tam tersi artik hava bozulsun da evde oturalim demeye basladim :)
Gunesi gorur gormez disardayiz ev aliyor basini gidiyor pazartesileri kabusum oluyor valla
Ben 7 is arkadasimla ayni anda hamile kaldim
Cidden cok keyifli surekli gobek ve bebek konusuluyor
2.bebekte umarim bir konu komsu akraba fln denk gelir

Hemen aile hekiminize gidip bebeginin hala sana muhtac oldugunu emzirmek icin kirk takla atmisken en azindan bir ay daha onunla kalmak istedigini soyle
Ben gebelikten beri cok gittim bizimkine
Ogluma duskunlugumu ve hassasiyetimi de bilir
Hemen verdi
Hatta aralik sonuna kadar idare etsen ocakta yeni 40gun hakkini kullanmaya baslardin
Mudurunuz ne diyor?
Ucretsiz alma sansin var mi?
Ay ayirmasinlar bizi yaa
Ama daha buyuk ayriliklar da vermesin tabi Rqbbim

Cnm inan dogru duzgun bilgi vermiyor doktorlar
Gecistiriveriyorlar
Benim beslenme uzmani da konu bebek olunca cekindi sanirim
Net seyler soylemiyorlar
Internette ardarda cok vermeyin diyor
Ama sunu ogrendim hasladigimizda nitratin buyuk kismi suyuna gecermis
Havucu mesela hasliyorum iyice yumusayinca suyunu dokup kaynamis su ilave ediyorum
ama ispanakta bunu yapmiyorum
Sadece haftada 2seferden fazla vermemeye ozen gosterecegim
Baska bilgi bulamadim cunku

Ay sorma ya bizim oglan hala uyuyor :nazar:
Hemen coraplarini cikarip ustunu acmis ya rahatladi demek ki :)
Hazir annem bulasmazken uyuyayim dedi sanirim! Bu corap meselesi tam bir sorunsal
Babasi da agzi acilmis yatagin enine yatmis
O kadar skildim ki krallara layik bir kahvalti hazirlayayim dedim annem aradi dayanamicaz Omeri getirin kahvaltiya diye
Yine fone cekeyim bari optum anneler
ohh baba oğul tam keyifçiler desene. biri sere serpe yatmış diğeri yatağın üzerinde tam tur atmış değmeyin keyiflerine.
Canim yaa kusura bakma valla gormedim senin girdigini bende senden iyi oldugunuza dair paylasimda bulundum
ilkim teyze evet canim biraz erkenci okiş ama benim kizimin da var eksikleri mesela sadece soluna donuyor saga dondugunu hic gormedim belki aliskanlik sola cok seri ve hizli donebiliyor dun biraktim valla yere bakalim ne yapacak dedim once tv unutesine gitti hayir kizim şişştttt dedim bakti gozume bende orasi sana gore degil dedim git oyuncaklarinla oyna dedim anladi sanki sonra kablolarla oynamak istedi benden ayni tepkiyi gorunce onuda birakti:1:sonra emekleyerek mutfaga gitti sap sap yerlere vurmak cok hosuna gidiyor:emir_bebek:boyle boyle alisacaklar valla simdi daha cok yorucu oluyor:37:

Onu popoyu hafaya dikip gezerken ve elleriyle şap şap yaparken hayal ettim de çok tatlıdır eminim. Benim için o totosundan bir kere ısırır mısın annesi?

kızlar yavrulara üzüm yedirirken nasıl yediriyosunuz..tek tek soyunca uzun sürüyo var mı bunun kısa yolu:1:

cnım tahminin on numara evet o lillac ve kolu cıkan nagihan :9:
zaten cinsellikle ilgili fikrimi biliyorsunuz benim içinde yapı tası :9:
havuç bende cok yedim ve annem küçükkende göze iyi gelir diye yedirirdi gözlerim iyi cok sükür:27:

yupyyy nasıl bildim amaa:124::124::124:
beykozcum ve zadacım sizlerinde vücutlarından birer parça bekliyorum:51::9:
havuçta A vitamini olduğu için dediğin gibi gözler için çok faydalıymış şekerim..fazla tüketildiğinde karaciğerde depolanıyomuş zehirlenmeye bile yol açıyomuş
bizlerin haftada 3-5 kez verdiği küçük havuçların bebekleri etkileyeceğini düşünmüyorum

beykozcum havuçun seninle ilgili olan bölümüne gelmek istiyorum..havuç cinsel dürtüleri harekete geçiriyomuş:52:
sen zamanında fazla tükettiğin için şekerim cinsel dürtülerin hep hareketli diye düşündüm:1:
tavşanlar fazlaca havuç tükettiğinden üremeleride fazlaymış
iktidarsızlığa birebirmiş euheuheuhe
kızzz sen hala fazla mı havuç yiyosun:27:

azranın iyileşmesine sevindim canım kucakçı olması yorucu olacak tabii, belki zamanla unutur.

ohh baba oğul tam keyifçiler desene. biri sere serpe yatmış diğeri yatağın üzerinde tam tur atmış değmeyin keyiflerine.

Onu popoyu hafaya dikip gezerken ve elleriyle şap şap yaparken hayal ettim de çok tatlıdır eminim. Benim için o totosundan bir kere ısırır mısın annesi?
ayy issirmayim teyzesi yaaaa dislerimin ayari yok yavrumun cani yaniyor diz kapagini bikere issirdimda cok cimisti:1:himmmm bi denesene resim paylasilan yerde video konuyormu:44:oradan koyayim bende zillosumu

Siyahlale iyimisin c anım eşinden bahsetmişsin üzüldüm
Okkalı bi konuşma yapsan işe yaramazmı
Oturduğunuz semtten taşınmayı düşünmüşsün ama insan isterse her yerden temin eder
Öncelikle kendisinin isteyerek bırakması lazım
İnş tez zamanda aklı başına gelir yaptığı hatalardan vazgeçer
Amin caniminici..
dedigin gibi insan önce kafasinda bitirecek.
cok konustum canim insallah akli basina gelir.

Allahım bebeğini kaybeden annenin yüzünü tez zamanda güldürsün, acısını unuttursun :(..
bizleri de böyle zor imtihanlarla sınamasın.. amin.

siyahlale, canım galiba eşin ara ara senin canını sıkıyor
başka problemleri mi var acaba diye düşünüyorum..
bu tarz problemler erkeklerde asıl sorunları maskeleme amaçlı da olabiliyor
sorun bu iken derinde başka birşey olabiliyor
umarım sorun kaynağıyla birlikte çözülür..
zor bir durum :(

Bilmiyorumki bitanem diyorum bi derdin mi var sikintin mi var? Yok ne olcak diyo.
ne o zaman zevkine mi iciyosun
normal bisey görüyo demisler ya arkadas insanin ya rahmanidir ya seytanidir
boyle okdugunu bilsem evlenmezdim diyorum
Bi iki kere ictim odur daha yok diyn
ama insan bi kere yalan yakalaynca dah güvenemiyo

Amin caniminici..
dedigin gibi insan önce kafasinda bitirecek.
cok konustum canim insallah akli basina gelir.

Bilmiyorumki bitanem diyorum bi derdin mi var sikintin mi var? Yok ne olcak diyo.
ne o zaman zevkine mi iciyosun
normal bisey görüyo demisler ya arkadas insanin ya rahmanidir ya seytanidir
boyle okdugunu bilsem evlenmezdim diyorum
Bi iki kere ictim odur daha yok diyn
ama insan bi kere yalan yakalaynca dah güvenemiyo
Canim yaaaa suphe varya insanin icini kemiren bir kurt gibidir Allah kocani islah etsin diyelim canim insan kederinden yaomaz boyle seyleri normalde sigara iciyormu esin?sigara icen insanlar bu tarz aliskanliklar edinmesi daha kolay ama iste arkadas ortami degilmi zaten yoldan cikaran bende sigara iciyorum ve lisede arkadaslarimin yuzunden basladim voleybol oynuyordum okulda takim kaptaniydim birsuru kulupten cagirdilar ama ben arkadaslarimi sectim sigara resmen spor hayatimi alt ust etti:43:ama en buyuk hayalim kizimin sporcu olamasi olmasa bile her hangi bir daliyla ilgienmesi:30:hayat insanlari surukluyor canim insallah esin de o firtinadan zarar gormeden kurtulur ve akli salim dusunmeye baslar mina icin bunu yapmasi lazim kendi sagligi ve evliliginizin saglikli yurumesi icin insallah tez zamanda bu illetten kurtulurda feraha erer:36:

Back
X