2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar,sizleri hamileliğimin başından beri takip ediyorum ancak yazmaya fırsatım olmuyodu.Hepinize aşinayım.Benimde 14 mayıs doğumlu oğlum var.Herkese tekrar merhaba

bugün itibariyle tam 9 kg vermişim:)
çok şükür bunu da gördüm
ama gerçekten zorlanıyorum midem iyice küçüldüğünden eskiden yediğimin çok çok azını yiyorum
emzirdiğim için yararlı şeyler yemeye çalışıyorum tıpkı gebelikteki gibi
ondan sanırım hamileyken 8 kg almıştım kızım zaten 3.740 doğmuştu:)

haftada 3 gün 2 saat spor çok iyi geldi bana
resmen tazelendim
ama eşim beni bırakırken asyayı arabaya koyuyor
almaya geldiğinde de aynısı azıcık çocuk için zor oluyor
giydir şapka atkı tak battaniyeye sar falan
bazen benim sporum bitiyor uyuyor oluyor onu bekliyorum :)
ama bu spor bana çok iyi geldi ve yeni arkadaşlıklar da kurdum
en azından farklı ortam ve evden 2 saat ayrı kalmak beni mutlu ediyor:)
babasıda kızıyla başbaşa vakit geçirmeyi iyice öğrendi
bazen beni bırakıp teknoloji market geziyorlar başbaşa:)
ağladığı zaman sağa çekip sakinleştirmeyi de öğrenmiş:)

darısı isteyen herkesin başına
bir 7 kg daha var acil vermem gerek:)
ondan sonra sadece spor yani tatlı yiyebilicem
o fotoğraflardan 9 kg çıkarın kızlarrr en kısa zamanda son halimi eklicem kısmetse:)

cnm çok iyi almışsın:)
ben 8 parça 250 tl ye almıştım:)
yeni halini merak ediyoru
bende senin gibi ani değişiklik çok yaparım
açık kumraldan hemen siyaha siyahtan kahveye
kızıldan kumrala oynar dururum
3 senedir siyahtım
bayram da eşimin ve annemin zoruyla değiştirdim
bende siyah saç hastasıyım
annem der ki: kadın dediğinin saçında ışıltı olacak hueheueue

bilgilendiririm cnmm
az sonra çıkıcaz evden bakalım ne olcak
bana derse ki 8 ay olana kadar anne sütü yeter
sebzelere ara vericem
çocuk resmen morarıyor yerkenn onun o hali beni de üzüyor
ben stresli çocuk büyütmek istemiyorum
oda rahat olsun bende
bakalım ne olcak

çok teşekkür ederim bekleyecek
bunu dr.a ileticemm çok sağol

Tosti canım çok geçmiş olsun kızın için.Ben hastaneye yattığını bilmiyordum.
Şuan durumu nasıl ?
sağol canım
az önce hastaneden geldik lenf bezi şişi azaldı fakat azcık daha var dedi dr iğnemiz bu gün bitmişti fakat tam olarak bitsin diye 3 tane daha yazdı pazartesi tekrar bakacak ultrason cekilecek cok şükür iyiye gidiyoruz canım
Kar yağıyooorrrr lapa lapa
burda da :))) cok güzel :)))

sağol canım sizede geçmiş olsun

bu arada kızımın kanı 11 cıktı iyi sanırım damla falan kullanmadık pekmez veriyorum azcık azcık pazartesi dr ile konuşucam bu konuyu

dilberge ve ZADA kızlar ikinize maşallah diyorum, zada gözlerin harika canım gerçekten, zeynep ada'nın gözleri ne renk?

bu arada kızımın kanı 11 cıktı iyi sanırım damla falan kullanmadık pekmez veriyorum azcık azcık pazartesi dr ile konuşucam bu konuyu

oo çok güzel kan değeri bakalım dr ne diyecek, bizim muayene sonucunda henüz kullanma 2 hafta sonra kan değerlerine bakarız demişti bu hafta sonu gideceğiz bakalım kaç çıkacak merakla bekliyorumm, buarada çok çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi minnoşun?

cok şükür canım iyi şimdi 3 iğne daha vurulacak birde antibiyotik şurup kullanıyoruz ceviz kadar sert bir şişlikti şimdi fındık kadar oldu onun gitmesi için 3 iğne daha verdi bu gün rabbim korusun meleklerimizi hastalıklardan

Arkadaşlar merhaba,

Ocak ayı sonunda İstanbul'a ziyarete geleceğiz. Herşeyi buradan taşımak yerine park yatak vb. şeyleri internetten sipariş verip annemlerin veya kayınvalidemlerin evinde bırakmayı düşünüyorum. Acaba bebek eşyaları almak için sizin tercih ettiğiniz internet adresleri nelerdir? Hiç bilgim yok bu konuda..

Bu arada ben de çocuklarımın resimlerini herkese açık bir ortam olduğu için paylaşmamıştım. Eğer ikizlerimle beni de görmek isteyen olursa beni arkadaş olarak ekleyebilir. Çok yazmadığım için herkese arkadaşlık gönderip rahatsız etmek istemem.

cnm biz diş çıkardığımız günün gecesi aynı böyleydik saat başı kalktık hatta bazaen 40dk bir kalktık ama sadece 1 gece sürdü ve sabahı 2 tane diş birden çıkmıştı..
sanırım doktora gidiyosunuz bugün hadi bakalım inş kötü bişey yoktur iyi haberlerle gelirsin cnm..

çok geçmiş olsun hayatım ama lütfen ihmal etme ve bir doktora görün ilerlemeden önlemini alırsın en azından..tekrar geçmiş olsun cnm..

Kızımla benden herkese günaydın

günaydın ilkimcim..

nagişim ya antibiyotik verdi yani doktor hiç istemiyoodun ama kuzumuza iyi gelicekse kullanmalısın tabiki..inş. en kısa zmnda atlatır yavrum yaa..onun o cici yapan ellerinden öpüyorum..tekrar geçmiş olsun hayatım..
arkadaşınada çok üzüldüm cnm bnmde bir arkadasım ıkızlarını 24 haftalıkken kaybetmişti yazmıstım daha onca takdiri ilahi demekten başka bir şey gelmiyoor elden cnm..

dilberge ve ZADA kızlar ikinize maşallah diyorum, zada gözlerin harika canım gerçekten, zeynep ada'nın gözleri ne renk?

cnm saolasın zeynoşum gri gözlü tam oturmadı sanırım ama sanki yeşil yada ela gibi olucak geliyor bana..

bu arada gerçekten hava çok kasvetli birazdan dişçiye gitmem lazım ama hiç cıkasın yok..(

kızlar bişi sorucaammm

ben birkaç gündür işyerinde süt sağıyorum ve göğüs uçlarım resmen kanlandı ya napıcam ben çok acıyoo

kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum. sabahları eceyi uyanınca anneme verip yatıyorum. bu sabah baktım annem kapıyı çalıyor bir elinde bardak bir elinde ece veee dişimiz çıkmış:) nasıl mutlu olduk anlatamam şansımıza babamızda yanımızdaydı. anneannemiz hediye alıcak artık bize:)

kızlar malum annemdeyim pc de resimlerim yoktu bende faceden birkaç tane yükledim. ben sürpiz değilim ama yine de görün beni istedim gençkene kızkene hallerim:))

Hayırlı cumalar arkadaşlar,
Geçmişi hızlıdan bi taradım,iyi haberler beklerken hep olumsuz şeyler oluyo yahu,,
malum kış şartları,bebeklerin ve bizlerin hastalıkları derken okuyup okuyup içleniyorum walla
biyolog ; canım huzursuzluk ve sık uyanma dişten kaynaklanıyor fakat korkutmam istemem inşallahta yaşamayın ama
4 dişimiz çıktı ama geceleri 4-5 kez uyanıyor minnoşum..
annezeyno; geçmiş olsun kuzum...bebişeri düşünürken kendimizi ihmal ediyoruz sanırım:26:
nagihan; ikizlere çok üzüldüm,seni de çok özledim...
turuncu; bizim kız da kişilerden çok değil fakat farklı seslerden etkileniyo canım,yüksek ses duyunca korkuyo sanırım
ağlamaya başlıyo..
Günün en güzel haberi ; Ecenin incisi
Bende bi haber vereyim bari size; bizim kız baba diyor!
Tabi bilinçli değildir biliyorum ama çok güzel diyor

Çok geçmiş olsun canım.
Bebekler büyüdükce artık buraya çok fazla zaman ayıramıyoruz.Ben kendi adıma söyleyeyim,artık oğlum uyanıkken bilgisayarı açmamaya çalışıyorum çünkü şuan en çok ilgiye ihtiyacı olduğu dönemde.O yüzden sana fazlasıyla hak veriyorum.Bir kaç kere de komşulara ev dağınıkken yakalanınca çok utandım.Önceliğim oğlum,o uyuyunca ev işi,sonra zamanım kalırsa foruma giriyorum artık :)
Aramızdan ayrılmana tabiki gönlümüz razı olmaz ama dediğin gibi arada bir uğrayıp varlığını belli et emi.
Öptüm okişimi.

Arkadaşın için çok üzüldüm canım...Dilerim rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eyler.

Maşallah yine döktürmüşsünüz. Ama maşallah bu hızınıza da evde olsamda yetişemezdim sanırım :))
Yarenimede çok geçmiş olsun.Kıyamam ben kuzuma.
Kan değeri Kayranınkine yakın.Ben kullanmıyorum kan ilacını.
O gel gel yapan parmaklarınıda yerim fıstığınınnnn
Ben 2-3 aydır gel gel yaptırmaya çalışıyorum ama benim oğlum ben gel gel yapınca her seferinde kollarını kocaman açıyor.Kucağıma çağırdığımı zannediyor :))

Canıııım,bak ben de keşke biraz başkalarına gitse de dinlensem diyorum.Şebek gibi kucağımdan ayrılmıyor.Babasıyla aynı yatakta yatarken bile bana yapışıyor.Hayır yani emziriyor olsam meme için geliyor dicem ama o da yok :))

Hiç sorma canım yaa.Yabancı dilde buna 8.ay korkusu deniyor ama türkçesini bilemiyorum.Yani biliyordum böyle olacağını ama bu kadar erken beklemiyordum :)))
Benim kuzu hep önden gidiyor

merhaba arkadaşlar,sizleri hamileliğimin başından beri takip ediyorum ancak yazmaya fırsatım olmuyodu.Hepinize aşinayım.Benimde 14 mayıs doğumlu oğlum var.Herkese tekrar merhaba

Hoşgeldin aramıza

OOOOOOOOOOOOOO Süppeeerrrrrr
Seni kocamannn tebrik ediyorum ve beni fenaa gaza getirdiğini söylemek istiyorummm !!!!
Eve gidince koşu bandına yapışacammmm
Ben de kilo vermek istiyoruuummmmm.

Kan değeri çok güzel.

Merhaba.
Ben alışverişimi e-bebek.c.m dan yapıyorum genelde ama öncesinde almak istediğim şeyi akakce.com veya cimri.com'a yazıp en ucuz hangi sitede olduğuna bakıyorum.O site kafama yatıyorsa ordan alışveriş yapıyorum :)

aaahh aahh biz 6.ayın başında böyle 40dk da bir kalktık 2 hafta ama ne diş vaar ne bir şey.
2 gündür yine başladk öyle kalkmaya.İnşaallah bu sefer dişi çıkar

kızlar bişi sorucaammm

ben birkaç gündür işyerinde süt sağıyorum ve göğüs uçlarım resmen kanlandı ya napıcam ben çok acıyoo

Kıyamam...Canım acaba makinayı en son ayarda mı kullanıyorsun ?
Yani önce yumuşak ayarda başlayıp kademe kademe yükseltirsen hem daha çok verim alırsın hem de böyle yaraların olmaz.
Birde kuru göğüs ucu ile sağım yapınca çok acı yapar.Başlamadan önce ya biraz su ile veya lansinoh krem ile nemlendirirsen daha rahat edersin.
Şuan iyileşmesi için tek tavsiyem lansinoh ve göğüs kalkanı.Ben en çok onun faydasını görüyordum.

Hayırlı olsuuuunnnnn...
Darısı bizeee

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hemencecik iyileşsin bebişler hep gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…