saol canım çokkk teşekkür ederim yinede teklifin için. valla bursadasın sen ama bilmem bilirmisin kadıköyde çilek skaka diye bi yer var orda bitane perukçu var ordan alıcam ben 3 sene evvel de ordan almıştım 6 parça 160 tlye bakıyım şimdi ne kadar oldu acaba boyası bakımı falan herşey dahildi bu fiyata buarada
kızlar günaydın herkeseenasıl karanlık ve kasvetli bir sabah değilmi ama olsun her mevsimin ayrı güzelliği var, günümüz güzel ve sımsıcak olsun inş
buarada dün resmen hiç çalışmadım resim bakmaktan ya bugün deli gibi çalışmam lazımmm:112:
canım yeni arkadaş talepleri için çok haklısın bu albüm meselesi dışarıdan baya merak konusu oldu galiba hoş değil herkesin görmesini istesek buraya koyarız değilmi ama albümler bile kamuya açık hale gelmeye başlıyor sanırım endişeliyim bu konuda
canım çok geçmiş olsun önemli birşey yoktur umarım ama yinede doktora git mutlaka ve bize iyi haberlerle gel, ömer paşamıda öp benim için annesii
biyolog canım anne sütü çok çok güzel ayları itibariyle anne sütü ağırlıklı gidilebilir belki ama ek gıdadanda vazgeçme daha sonraki yeme alışkanlığı için çok çok önemli çünkü, benim kuzenimin 1,5 yaşında bir kızı var ve sadece annesini emiyor hiçbirşey yemiyor reddiyor ve çok fazla zorlanıyor kuzenim şuanda, doktorun ne diyecek bakalım bildir bizede canımmm
Merhabalar,
Demirden bahsetmişsiniz.
Biz önceden ferrum sanol kullanıyorduk. En son dr.a gittiğimizde ferromixin kullanıp kullanamayacağımızı sordum.
Bana en iyisi dedi. dr. arkadaşımda az önce aradı bebeğine veriyormuş kullanmaya devam edeyim mi diye sordu dedi.
Yemeklerine, meyvesine karıştırıp veriyorum. Tadı ve kokusu yok.
En doğal olan demir ferromixin sanırım. yani yaptığım araştırmalar sonucu bunu buldum . dr.umda tasdikledi.
sağol canımTosti canım çok geçmiş olsun kızın için.Ben hastaneye yattığını bilmiyordum.
Şuan durumu nasıl ?
burda da :))) cok güzel :)))Kar yağıyooorrrr lapa lapa
saol cnm 3 gündür sirkeli bez deniyorum zaten..neyseki bugün 39 cıkmadı suan 37.5 lerde umarım gitmiştir bu illet..
saol hayatım...
ayy yesinler senin kızını ne güzel ya..seneye bizimkilerde böyle olucak inş.maşşallah cnm
teşekkür ederiz berrumcum..
süpersin hayatım çok güzelsin..kızınla kıyafetinize bayıldım birörnek..
cnm ben ilk gün götürdüm kan tahlili yapıldı herhangi bir mikrop çıkmadı o yüzden biraz olsun rahatım cnm..
ama size çok geçmiz olsun bilmiyordum bebeişimizin hastanladığını neyse ggeçmiş gitmiş cnm..çok teşekkür ederiz cnm
bakıldı cnm herhangi bir mikrop çıkmadı..bugun 37.5 lerdeyiz umarım çıkmaz tekrar..saol hayatım
bak yaramaza neler yapmış bölee..:))
cnm gecen bende birtürlü tuzsuz peynir bulup alamadım bende kendim yaptım fena olmadı ama besleyiciliği diğer peynirlere oranla iyimidir bilemedim..
turuncum aynı kafamdaki gibisin..kayramızda sana benziyor bence çok güzelsin hayatım..
bu arada kızımın kanı 11 cıktı iyi sanırım damla falan kullanmadık pekmez veriyorum azcık azcık pazartesi dr ile konuşucam bu konuyu
oo çok güzel kan değeri bakalım dr ne diyecek, bizim muayene sonucunda henüz kullanma 2 hafta sonra kan değerlerine bakarız demişti bu hafta sonu gideceğiz bakalım kaç çıkacak merakla bekliyorumm, buarada çok çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi minnoşun?
Oyy kizlar bana bazen hic gormedigin kisilerden arkadaslik eklenti cagrisi geliyor bende bazilarini tanimadigim icin geri ceviriyorum,,simdi sizleri pek tanimadigim icin icinizden birilerini geri cevirmis olabilir kusura bakmayin hemi.. bu arada hosgeldiniz aramiza umarim daim olur muhabbetiniz,.
Çok sık paylaşımda bulunmadığımı itiraf ediyorum. Ek gıda topiğinde sana beslenme ile ilgili sorum olmuştu ancak gözünden kaçtığını düşündüm sonra da rahatsız etmek istemedim. Bu nedenle tanımaman ve geri çevirmiş olman muhtemeldir. Önemli değil.
Benim için forumda paylaşılan bilgi ve deneyimler daha önemli.
Sağlıcakla kalalım.
bır gecede 15 kere uyanılırmı
offf hıc uyuyamadımmm
bu cocuk nıye boyle yapıyo
dıs mı kızlar dısı cıkanlar fıkır verın bakımmm
bugun dr agoturcem kızımı
hem kontrol hemde cılgınlıgının sebebı ıcın
telden yazdım dıye ıkon eklemek zor
her cumle sonunda gulucuk hayal edın anacım
tanımadıgım ekleme taleplerını kabul etmıyorum
malum arkadaslarımız ıcın album yaptık
herkes gorcekse ortaya koyardık foto
melegım sut kesılıne nokta nokkta beyazlık oluyor mınık kar yagmıs gıbı
kesın anlardın tatlım anlasılmayacak gıbı degılll
tatlı cadı sende foto koyarmısın
hafta basindan beri midemin ustunde bir aci vardi
Sanki okkali bir yumruk yemis gibi
Omer.i hasta etmemeye odaklandim pek umursamadim
Sonra afedersiniz ishal basladi
Yine Omerle ilgilenmekten umursamadim
Dun aksam kollarim inanilmaz uyustu
Omere kemik ve et suyu hazirlamistim dudukluku kaldiramadim
Kulaklarimdan dis etlerime kadar sizim sizim sizladim
Cimde ates yaniyor sanki cok acayibim
Geceyarisi birden icim patlarcasina istifra ettim
Sabah da bogazimda kasint basladi
Grip desem mide ne alaka
Enfeksiyon desem burnum neden tikali
Hele o uyusma hissi basli basina korkuttu
Butun eklemlerime yayildi dusuverecektim
Insan hemen evladni dusunuyor
Ona nasil bakacagm
Ya ciddi birseyse
Bla bla bla...
Hic keyfim yok ozetle
Omerin yuzume bakip anlarcasina guldugu zamanlar haric
Kızımla benden herkese günaydın
Sabah sabah moralim çok bozuk ve gerçi günlerdir de bozuk ya neyse.İkizleri olacak arkadaşım vardı bahsetmiştim o aradı.Şuan hastanede. bebişlerin kalbi durmuş 2 gün önce.kürtaj olacak.tek yumurta ikizleri olduğu için keseleri darmış ve kordonlar birbirine dolanmış.:::::::.....
Bir diğeri Yaren Nur'un 5 gün peditus kullanmamıza rağmen geçmek bilmeyen burun tıkanıklığı için dr.a gittik.kızım orta kulak iltihabı olmuş.Suanda az varmış ve Agumentin antibiyotik kullanacağız 10 gün.ağıza ve buruna damla verdi.serum fizyolojiği kes dedi.10 gün sonra kontrole gideceğiz.bizim iltihab boğaz enfeksiyonundan kaynaklıymış.Ateş ondan olmuştur dedi.Kızım kilo alacağı yere bu hastalıktan 60 gr. Vermiş ve 7.060 gr. Olmuş,iboyu 1 cm uzayarak 68 cm olmuş.Normalde 500-600 gr'lık kayıplar olabiliyormuş o yüzden buna da şükür dedim.Kan tahlili yapıldı.Hemoglobin 10,6 çıktı.Ferrum Sanol'un şurubunu verdi.Ama şimdilik kullanmayı düşünmüyorum.Kızımın keyfi iyi.gelgel yapıyor minicik parmaklarıyla çok tatlı oluyor,desteksiz oturuyor canı isterse,ciciii cicciii yaparken ellerini yüzüme koyuyorum birlikte yapıyoruz o da benimle söylüyor…
Buraya giremiyorum.Hızınıza yetişemiyorum.Eksik kalan size katılamadığım,yorum yazmam gerekip yazamadığım eminim çok sey vardır ancak fırsat bulamıyorum.Ama tamamen kopmuş değilim.Bulabildiğim fırsatlarda yazarım.Bizimle ilgili bilgi vermek istedim size.Hasta bebek,yoğun iş,ki ben de daha doğru dürüst iyileşmiş sayılmam kolay değil kızlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Umarım hasta kuzularımız iyileşmiştir,keyiifleri yerine gelmiştir.Allah hepimize can sağlığı,ağız tadı,huzur versin.Hepinizi öpüyorum
dilberge ve ZADA kızlar ikinize maşallah diyorum, zada gözlerin harika canım gerçekten, zeynep ada'nın gözleri ne renk?
kızlar bişi sorucaammm
ben birkaç gündür işyerinde süt sağıyorum ve göğüs uçlarım resmen kanlandı ya napıcam ben çok acıyoo
Kizlar bugun kendime izin verdimiki gun once parmagimi kesmistim ama eldiven kullanma aliskanligim olmadigi icin temizlik vs den enfeksiyon kapmis sabah dr a gittim ilac ve merhem verdi pansuman yapti elini suya sokma izin ver bugun kendine dedi bende tamam dedim ama icim gidiyor evimin hakine yaaa neyse ne demisler tilki misali dondum geldim
Beykozcum ben seni gordum sekerim esmer guzelisin bende beyazimsana gelinlik ve gebelik resmimi koyayim aradaki 7 farki bukursun
Ama hemen kaldiririm valla benim koca cok kizar oleee seylere
Sabah sabah moralim çok bozuk ve gerçi günlerdir de bozuk ya neyse.İkizleri olacak arkadaşım vardı bahsetmiştim o aradı.Şuan hastanede. bebişlerin kalbi durmuş 2 gün önce.kürtaj olacak.tek yumurta ikizleri olduğu için keseleri darmış ve kordonlar birbirine dolanmış.:::::::.....
Bir diğeri Yaren Nur'un 5 gün peditus kullanmamıza rağmen geçmek bilmeyen burun tıkanıklığı için dr.a gittik.kızım orta kulak iltihabı olmuş.Suanda az varmış ve Agumentin antibiyotik kullanacağız 10 gün.ağıza ve buruna damla verdi.serum fizyolojiği kes dedi.10 gün sonra kontrole gideceğiz.bizim iltihab boğaz enfeksiyonundan kaynaklıymış.Ateş ondan olmuştur dedi.Kızım kilo alacağı yere bu hastalıktan 60 gr. Vermiş ve 7.060 gr. Olmuş,iboyu 1 cm uzayarak 68 cm olmuş.Normalde 500-600 gr'lık kayıplar olabiliyormuş o yüzden buna da şükür dedim.Kan tahlili yapıldı.Hemoglobin 10,6 çıktı.Ferrum Sanol'un şurubunu verdi.Ama şimdilik kullanmayı düşünmüyorum.Kızımın keyfi iyi.gelgel yapıyor minicik parmaklarıyla çok tatlı oluyor,desteksiz oturuyor canı isterse,ciciii cicciii yaparken ellerini yüzüme koyuyorum birlikte yapıyoruz o da benimle söylüyor
Buraya giremiyorum.Hızınıza yetişemiyorum.Eksik kalan size katılamadığım,yorum yazmam gerekip yazamadığım eminim çok sey vardır ancak fırsat bulamıyorum.Ama tamamen kopmuş değilim.Bulabildiğim fırsatlarda yazarım.Bizimle ilgili bilgi vermek istedim size.Hasta bebek,yoğun iş,ki ben de daha doğru dürüst iyileşmiş sayılmam kolay değil kızlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Umarım hasta kuzularımız iyileşmiştir,keyiifleri yerine gelmiştir.Allah hepimize can sağlığı,ağız tadı,huzur versin.Hepinizi öpüyorum
Valla cnaım yaa ben o duyguyu henüz hissetmediğim için (bana düşkün değil) yazını okuduğumda keşke bizimkide beni görünce başkalarının kucağına gitmese dedimK. validem baktığı için ona çok pis kahkahalar atıyor bana gelincede bişi yok.
TURUNCU "başıma geleceğini biliyordum " demişssin ya süpersin valla şekerim, seninki ay ay gelişim evrelerini önden önden takip ediyor, kimseye alışmaya çalışmıyor yani kayra hep sana yapışması yorucu tabi senin için, öpüyorum kocaman yakışıklı kayrayıııı
merhaba arkadaşlar,sizleri hamileliğimin başından beri takip ediyorum ancak yazmaya fırsatım olmuyodu.Hepinize aşinayım.Benimde 14 mayıs doğumlu oğlum var.Herkese tekrar merhaba
bugün itibariyle tam 9 kg vermişim:)
çok şükür bunu da gördüm
ama gerçekten zorlanıyorum midem iyice küçüldüğünden eskiden yediğimin çok çok azını yiyorum
emzirdiğim için yararlı şeyler yemeye çalışıyorum tıpkı gebelikteki gibi
ondan sanırım hamileyken 8 kg almıştım kızım zaten 3.740 doğmuştu:)
bu arada kızımın kanı 11 cıktı iyi sanırım damla falan kullanmadık pekmez veriyorum azcık azcık pazartesi dr ile konuşucam bu konuyu
Arkadaşlar merhaba,
Ocak ayı sonunda İstanbul'a ziyarete geleceğiz. Herşeyi buradan taşımak yerine park yatak vb. şeyleri internetten sipariş verip annemlerin veya kayınvalidemlerin evinde bırakmayı düşünüyorum. Acaba bebek eşyaları almak için sizin tercih ettiğiniz internet adresleri nelerdir? Hiç bilgim yok bu konuda..
Bu arada ben de çocuklarımın resimlerini herkese açık bir ortam olduğu için paylaşmamıştım. Eğer ikizlerimle beni de görmek isteyen olursa beni arkadaş olarak ekleyebilir. Çok yazmadığım için herkese arkadaşlık gönderip rahatsız etmek istemem.
cnm biz diş çıkardığımız günün gecesi aynı böyleydik saat başı kalktık hatta bazaen 40dk bir kalktık ama sadece 1 gece sürdü ve sabahı 2 tane diş birden çıkmıştı..
sanırım doktora gidiyosunuz bugün hadi bakalım inş kötü bişey yoktur iyi haberlerle gelirsin cnm..
kızlar bişi sorucaammm
ben birkaç gündür işyerinde süt sağıyorum ve göğüs uçlarım resmen kanlandı ya napıcam ben çok acıyoo
kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorum. sabahları eceyi uyanınca anneme verip yatıyorum. bu sabah baktım annem kapıyı çalıyor bir elinde bardak bir elinde ece veee dişimiz çıkmış:) nasıl mutlu olduk anlatamam şansımıza babamızda yanımızdaydı. anneannemiz hediye alıcak artık bize:)
bugün itibariyle tam 9 kg vermişim:)
çok şükür bunu da gördüm
ama gerçekten zorlanıyorum midem iyice küçüldüğünden eskiden yediğimin çok çok azını yiyorum
emzirdiğim için yararlı şeyler yemeye çalışıyorum tıpkı gebelikteki gibi
ondan sanırım hamileyken 8 kg almıştım kızım zaten 3.740 doğmuştu:)
haftada 3 gün 2 saat spor çok iyi geldi bana
resmen tazelendim
ama eşim beni bırakırken asyayı arabaya koyuyor
almaya geldiğinde de aynısı azıcık çocuk için zor oluyor
giydir şapka atkı tak battaniyeye sar falan
bazen benim sporum bitiyor uyuyor oluyor onu bekliyorum :)
ama bu spor bana çok iyi geldi ve yeni arkadaşlıklar da kurdum
en azından farklı ortam ve evden 2 saat ayrı kalmak beni mutlu ediyor:)
babasıda kızıyla başbaşa vakit geçirmeyi iyice öğrendi
bazen beni bırakıp teknoloji market geziyorlar başbaşa:)
ağladığı zaman sağa çekip sakinleştirmeyi de öğrenmiş:)
darısı isteyen herkesin başına
bir 7 kg daha var acil vermem gerek:)
ondan sonra sadece spor yani tatlı yiyebilicem
o fotoğraflardan 9 kg çıkarın kızlarrr en kısa zamanda son halimi eklicem kısmetse:)
azminden dolayı seni tebrik ediyorum helal olsun bu kadar kısa zamanda bende 2 gündür güya dikkat ediyorum dün kurufasulyeyi pişirince yamuldum resmen yedim valla dayanamadım çok seviyorum kendilerini spor gerçekten hem psikoloji hemde fizik için çok önemli ben hiç tek bişey yapmıyorum bi markete bile tek gitmiyoruz hep beraber insan tek takılmayı istiyor bazen tekrar tebrikler
cok şükür canım iyi şimdi 3 iğne daha vurulacak birde antibiyotik şurup kullanıyoruz ceviz kadar sert bir şişlikti şimdi fındık kadar oldu onun gitmesi için 3 iğne daha verdi bu gün rabbim korusun meleklerimizi hastalıklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?