http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/283898-kk8217ya-video-ekleme-resimli-anlatim.html
meleğim baktım video ekleme olarak bunu buldum
bi denesen canımmm
Zada ya eşin geldiğinde ayrı oturma birlikte zaman geçirin diyen ben
şu anda eşimden ayrı farklı odada oturuyorum
çünkü bizde küstük euheuheuh şu anda gülüorum valla
bizimki ufak tefek fındık kabuğunu doldurmuycak bi sebep ama kırıldım
TV izlemesin diye kumandayıda sakladım iyi yaptım
Başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun.günaydın tatlılar perşembeden beri yoktum özledim sizi
inşallah yavrularınızla birlikte iyisinizdirgeçmişe bakmadım deli gibi merak ediyorum
hafta sonu herzamankı gıbı yogun ,yorucu ve üzücüydü eşimin anneannesini kaybettik Allah mekanını cennet eylesin
çok iyi bir insandı
yarın ve çarşamba evdeyim kızımlayım umarım geçmişi okuyabilirim
şimdiden hepimize bizi çekirdek aile yapan minik yavrularımızla geçireceimiz sağlıklı,mutluluk ve sevgi dolu yıllar seneler diliyorum rabbim dileklerinizi
kabul etsin gönlünüzden geçenler sizinle olsun diyorumm
ve tabiki topiğimizle birlikte daha nice senelere güzel 2012 mayıs anneleri
hepinizi yavrularınızla birlikte öpüyorum
Amin canım...Bu olaydan o kadar etkilendim ki,galiba hafızama kazındı ve bir daha çıkmayacak.Zeynebin adını duyunca boğazım düğümleniyor,canım kuzum benim yaKizlardayanabikirseniz anlatayim ama ben oyle cok etkilendimki hala kendime gelemedimsaga donuyorum sola donuyorum hep gozumun onune geliyor cok aci bir olay ve aileyi taniyinca daha cok etkiliyormus yaaa ve bu olayin oncesinde bizim arabanin basina gelenler beni kendime getirdi zaten hep sukreden bir aileyiz ama bu olay her animizi var olmamizi bir tesaduf degil kader oldugunu gosterdi bana Allah vakitsiz olumler vermesin kimseye
kizlar simdi zeynep bebegin babaannesi benim (Amcamin hanimi)yengemin kuzeni oluyor ayni mahallede oturuyorduk her hafta gorusurduk hatta Allah razi olsun her geldiginde evimizde namazini kilip yasin i serif okurdu
neyse baba murat benden bir yas buyuk kendine munasir bir utangac kisiligi ile saygili efendi bir cocuktu kafasini kaldirip bakmazdi yanisimdi gelinin amcasinin cenazesine gelirken datca dan cikmadan yagmur yagiyorve kaza gerceklesiyoro sirada annesi minik yavrusunu emziriyormus nasil oldu bilemiyorum ama anlatilana gore zeynep kirilan camdan firlamis araba takla atinca muhtemelen o anda aile can vermis ki cunku yardim isteyebilirlerdi diye dusunuyorum otopsi sonucunu sormadim ama neyse zeynep yaklasik olarak 100 m emekleyerek gitmis ve orada biriken yagmur sularini icmis yani bir gece yagmurda kalmis cok aci bir kader benim hala yuregim sıkisiyor 25-26 saat sonra bulunuyorlar ve mucize bebek yasiyor
gece boyu yagmurda kalmasinin bir avantajini gormus yagmur insan kokusunu ekarte etmis yoksa yaban domuzu ve yabani hayvanlarin oldugu bir bolge imis buda bebegin daha alacak nefesinin oldugu icin Allah in bebege bir lutfu diyorum yani suan gatada yatiyor enfeksiyon riskine karsi tedavi goruyor babaannesi bakacak diye biliyorum ama tabiki anneanne ninde torununu sevip gorme hakki var tabiki muhtemelen ara ara oradada kalacak hayat boyu saglik ve egitim masrafi karsilanacakmis simdilik durum bundan ibaret arkadaslar Allah in en guzel lutfu bizlere unutmak ve yasantimiza devam edebilmemiz icin yardim etmesi diyorum.
Haklısın ben de öyleyim.Hatta adı geçtiğinde acaba okusam mı okumasam mı diye de geçiriyorum içimden,dayanamayacağımı bildiğim için.Melekcğim ruh halimizin tamamen değişmesi annelikten olsa gerek,yazdıklarını okuyunca yalnız ben değilmişim bunları yaşayan diye düşündüm.Masallahdelikanlimiza, senin oglanda cok guzel topanlandi Annesi demek gayretlerin sonuc veriyor , cok sevimdim sizler adina ..
Kilo verme konusundaki azminide tebrik ederim..umarim surekli olur,ve saglikli bi bedene kavursun cnm, darisi basima diyim ve nice isteyenlere
Biliyormusun artik Zeynep bebek ile ne yazilirsa okudugumda kalbim sikiciyor ve fena oluyorum bu yuzdn kizmayin ama bana galiba agir geliyor,eskiden korku filimleri vurdulu kirdili fililmler veya psikolojik filimler seyrederdim simdi seyredemiyorum kotu hic bir haber izleyemiyor hatta okuyamuyorum, anne oldugumdan hatta hamileligimin basindan beri boyle kizlar..nasil oldu bilmiyorum ama gercekten ama cok kotu oluyorum bu yuzden yazilarinizda Zeynep yazisi gectigini gormez basliyor bana birseyler olmaya, ben o kuzu icin en buyuk dilegim mevlamdan herseyin en iyisi olmasidir..fakat bundan sonra bu konuyu ne okuyabilirim nede yazabilirim galiba, inanin cok agir geliyor bana kizlar tasiyamiyorum, gucum yetmiyor..
Cnm 6 yasinda o minigine rabbimden sifa diliyorum, allah cok buyuk acilarla sinamisin ins hicbirimizi,amin
kızlar iyisiyle tatlısıyla koca bir yılı daha geride bırakıyoruz..umarım 2013 hepimiz için çok güzel sağlıklı sıhatlı güzel bir sene olur..hepinizin yeni yılını kutlarım..
biz dün eşimle küstük yeni yıla küs giriyoruz...bir şeyden dolayı tartıştık oda benim pc me vurdu..her tartışmada ya telefon atıyor yere ya baska bişey.. bende o sinirle kalktım onun pc ye vurdum..ve onunki bozuldu içindeki bütün bilgiler gitmiş..ben onun ekmek teknesini bozmuşum diye bir sürü şey söyledi bana..bende yeter her seferınde bıseyler kırmandan bunaldım dedım..
bende hiç birşey hazırlamadım napalım bu sene böyle giricez yeni yıla..sabah çıktı hala gelmedi..gelince zaten ayrı odada oturmayı düşünüyorum(
bugün bakıcı teyzemiz geldi ve birlikte alıstırma yaptık..kızım ilk bi yabancıladı ama sonra alıştı güzel geçti..inş bölede devam eder..
nagişim yaren nurumun oyuncakları ve mama sandelyesi hayrlı olsun iyi günlerde kullansın çok beğendim hepsini..topları beşiğine dökünce nasıl uyuyacak her seferinde toplamakmı gerekiyor...bende alayım cnm cok hosuma gıttı..
yavrukedi başınız saolsun cnm..Allah sabır versin..çok üzüldüm..
tatlıcadıcım komsunun ogluna içim cız etti resmen ya..off..çok ama çok üzüldümm..
Allah iyiliğinizi versin, siz de mi yani
yok mu artıran :)
ayıp valla kocası yanında olmayanları düşünün
sarılın kocalarınıza bakayım
bu arada bendensin, bende küssem sinirlensem eşime
bilgisayarını kapatırım, tvnin fişini çekerim
kısacası rahatsız ederim :)))
kötüyüz biz kötüyüz
kızlar iyisiyle tatlısıyla koca bir yılı daha geride bırakıyoruz..umarım 2013 hepimiz için çok güzel sağlıklı sıhatlı güzel bir sene olur..hepinizin yeni yılını kutlarım..
biz dün eşimle küstük yeni yıla küs giriyoruz...bir şeyden dolayı tartıştık oda benim pc me vurdu..her tartışmada ya telefon atıyor yere ya baska bişey.. bende o sinirle kalktım onun pc ye vurdum..ve onunki bozuldu içindeki bütün bilgiler gitmiş..ben onun ekmek teknesini bozmuşum diye bir sürü şey söyledi bana..bende yeter her seferınde bıseyler kırmandan bunaldım dedım..
bende hiç birşey hazırlamadım napalım bu sene böyle giricez yeni yıla..sabah çıktı hala gelmedi..gelince zaten ayrı odada oturmayı düşünüyorum(
bugün bakıcı teyzemiz geldi ve birlikte alıstırma yaptık..kızım ilk bi yabancıladı ama sonra alıştı güzel geçti..inş bölede devam eder..
nagişim yaren nurumun oyuncakları ve mama sandelyesi hayrlı olsun iyi günlerde kullansın çok beğendim hepsini..topları beşiğine dökünce nasıl uyuyacak her seferinde toplamakmı gerekiyor...bende alayım cnm cok hosuma gıttı..
yavrukedi başınız saolsun cnm..Allah sabır versin..çok üzüldüm..
tatlıcadıcım komsunun ogluna içim cız etti resmen ya..off..çok ama çok üzüldümm..
yalniz degilsin ZADACim biz de esimle tartistik Omerin yuruyus arkadasini aldik o arabayla gitti ben de su an otobusle eve donmeye calisiyorum!
Aksam misafirlerin yaninda rol yapmak zorunda oldugum icin daha cok sinir oluyorum!
mutlu yıllarrrrrrrrrr
evet ne güzel oldu böyle saglıklı huzurlu mutlu yıllar canimmm:))Sanada sekerim, ne guzel yeni yila sicak yuvamiz mayis anneleri ile birlikte topigimizde giris yaptik, ne guzel iyiki varsiniz
canlarım mutlu yıllarrrrrrrrrrr..iyiki varsınızzzzzzz...
canlarım mutlu yıllarrrrrrrrrrr..iyiki varsınızzzzzzz...
Canim cok optum seni, esinle hemen baris ama kus olmayin yeni yila guzel bir baslangincla girin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?