2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Zada ya eşin geldiğinde ayrı oturma birlikte zaman geçirin diyen ben
şu anda eşimden ayrı farklı odada oturuyorum
çünkü bizde küstük euheuheuh şu anda gülüorum valla
bizimki ufak tefek fındık kabuğunu doldurmuycak bi sebep ama kırıldım
TV izlemesin diye kumandayıda sakladım iyi yaptım

Allah iyiliğinizi versin, siz de mi yani
yok mu artıran :)
ayıp valla kocası yanında olmayanları düşünün
sarılın kocalarınıza bakayım

bu arada bendensin, bende küssem sinirlensem eşime
bilgisayarını kapatırım, tvnin fişini çekerim
kısacası rahatsız ederim :)))
kötüyüz biz kötüyüz

Başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun.
Amin canım...Bu olaydan o kadar etkilendim ki,galiba hafızama kazındı ve bir daha çıkmayacak.Zeynebin adını duyunca boğazım düğümleniyor,canım kuzum benim ya
Haklısın ben de öyleyim.Hatta adı geçtiğinde acaba okusam mı okumasam mı diye de geçiriyorum içimden,dayanamayacağımı bildiğim için.Melekcğim ruh halimizin tamamen değişmesi annelikten olsa gerek,yazdıklarını okuyunca yalnız ben değilmişim bunları yaşayan diye düşündüm.

Tatlım bari bugünün hatırına eşinin gönlünü al,büyüklük sende kalsın.Sonraları da öfke kontrolünü konuşur rahatsızlığını belirtirsin.Bekarken eşimde de öfke kontrolü yoktu,kendini telkin ede ede aşıverdi.Hep ailesinden kaynaklanmıştı zaten.

yeni yıl burda ki hatunlara yaramadı anlaşılan
bilgisayar ve tv dünyaları olmuş zaten erkeklerin
iyi yapıyoruz iyi haktır onlara
yaşasın kötülükkk

Sevgili mayıs anneleri yeni yılımız hep birlikte mutlu ve sağlıklı geçer inşallah...

Eklentiler

• $2013-Y~1.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 42

ayy cnm noluyo yaa..ayağımımı sürttüm yazarken peşimden geldiniz..şaka bi yana cnm küsmeyin yaa..biz dün küsmüştük hala devam ediyor..bugün olsa küsmezdim:))
ayrıca benim adam 1 saattir uyuyor salonda dahada uyanmaz..bende tam 12 de kızımı emzırmek ıcın kaldırıcam bölece tek deil kuzumla giricem yeni yıla...

yalniz degilsin ZADACim biz de esimle tartistik Omerin yuruyus arkadasini aldik o arabayla gitti ben de su an otobusle eve donmeye calisiyorum!
Aksam misafirlerin yaninda rol yapmak zorunda oldugum icin daha cok sinir oluyorum!

Canlarim yaa cok uzuldum sizlere ins hemencecik barisirsiniz, agiz tadi ile yeni yila girmenizi cani gonulden dilerim..
Bebeklerinizin hatirina bir seferlige afedin kizlar, sonrasi baktiniz devam ediyor zaten biliyorsunuz ne yapacaginizi,

Hayirli ugurlu olsun ins vatanima , milletime ..savassiz ve huzur dolu zamanlar geciririz ins

Hadiyinn kizlar bari burda tombala oynayalim, yilbasi namina yakisir sekilde :)) maksat adet yerini bulsun ehuehuehu

tatlıcadım görünmediğine göre barıştı ve mercimeği fırına veriyo olabilir.....yaşasınnnnn...

canlarım iyi seneler herşey gönlünüzce olsun. yeni yıl hediyesi ecenin resimleri bizden size:)) öpüyoruzzz

Canim cok optum seni, esinle hemen baris ama kus olmayin yeni yila guzel bir baslangincla girin ins

cnm cok saol bende seni öptüm..ama yeni yıla 3 üye(babyceren meleğim ve ben) ve 8 ziyaretçi ve bide kızımla girdim..kocam olacak adam çoktan uyudu..sabah kalkar artık...küs girdik bile olsun napalımmm..

cnm ya resimlerinn hepsi birbirinden tatlı maşşalla minnoşuma yaa..ohh iyi geldi valla aksam aksam moralim yerine geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…