2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu gece mekan mekan gezmeyi planlıyorum...
önce mutfakta takılırım
sonra salona geçerim
en son solugu balkonda alırım

mutlu senelere MAYIS anneleri ve datluları

işlaaa sağlıklı bir yıl olur 2013 bizim ve bebeklerimiz için ALLAh kötü günler göstermesin hiç kimselere hep mutlu geçer 2014 burda sizlerle olurum işlaa tavşanımla beraber hepinizi çok seviyorum tavşanımla çok öpüyoruz hepinizi iyiki hayatımda varsınız hep olmanız dileğiyle

bende kocayla küs girdim bakalım geçen senede öle girmiştim kader işte

iyi geceler arkadaşlar tavşanıma mama yapcam

Sizsiz olmazdiiyi seneler canlar,hersey gönlünüzce olsun,bebisleri ve sizi çoook öpüyorum eniştelere de iyi seneler diliyorum

cnm sanada iyi seneler bizde sizi öpüyoruz tavşanınla birlikte...

cnm gecen sene küs girince nasıl gectı bir yıl..iyimi kötümü??

Sizsiz olmazdiiyi seneler canlar,hersey gönlünüzce olsun,bebisleri ve sizi çoook öpüyorum eniştelere de iyi seneler diliyorum

Canim seninde yeni yilin kutlu olsun, ins hersey gonlunce olur...ama hemen gitmissin halbuki biz tombalaya 4. kisi ariyorduk, olmadi simdi bu :))Sagol dusunup geldigin icin arkadasim

bu gece mekan mekan gezmeyi planlıyorum...
önce mutfakta takılırım
sonra salona geçerim
en son solugu balkonda alırım

Balkonun kiymetini bil, bizde balkonda yok dusun artik disariya nasil ciktigimi, iyi oluyor az olsun oz olsun diyorum bu yuzden
Mekanlarin cok iyimis kac metrekareydi, umarim genistir, hani ferahlik acisindan :))

yine bana çıkmadı ya 4 tane çeyrek biletin biride mi tutmaz hayret birşeyy
ne hayallerim vardı
çok şeymi istiyodum ki bir villa son model 2 araba 2 bakıcı 2 yardımcı

melegim noldu bizim tombala yaa
belki onu kazanırım

Balkonun kiymetini bil, bizde balkonda yok dusun artik disariya nasil ciktigimi, iyi oluyor az olsun oz olsun diyorum bu yuzden
Mekanlarin cok iyimis kac metrekareydi, umarim genistir, hani ferahlik acisindan :))

kızlar balkon balkon dediniz canımı istettiniz ben bi gidiyim balkona

Ooo balkoncu cokmus,
Yaa esim firinda kestane pisirmis ve tepsiye folya koymadan koymus, bir guzel yakmis mi tepsiyi, gorunce fittirdim resmen..yarim saaatir onu kaziyorum nerde ise yibasina tepsi kaziyarak giricektim ama cok sukur bittirdim..bizim cilemiz ne diye bitmez yaw
BabyCeren canim Sofor istemeyi unutmussun malum iki arabaya oda lazim saglik olsun cikmadiysa canim bir dahaki seneye ins, bizim tombala parasina olsa kazanirdinda malasef oylesine :))

Canlarim yaa cok uzuldum sizlere ins hemencecik barisirsiniz, agiz tadi ile yeni yila girmenizi cani gonulden dilerim..
Bebeklerinizin hatirina bir seferlige afedin kizlar, sonrasi baktiniz devam ediyor zaten biliyorsunuz ne yapacaginizi,
Ben genelde bir seferlik diye ya da ozel gun sebebiyle affedemiyorum cnm
Konu konusulmali cozulmeli ancak o zaman affedebiliyorum
Tabi o esnada deli gibi ozluyorum uyumasini bekliyorums arilmak icin :)
Limoni oldugumuzu anlamistir misafirler ama yine de cok yardimci oldu bana ve pestilim ciksa da keyifli bir gece oldu
Evde 2tabak kirildi 1surup sisesi devrildi heryer cip cerez kabugu bulasiklar dag gibi uzuunca bir donem yikbasi cilginligi evimden uzak olsun istiyorum
Ben her zamanki misafirlik duzenimde agirlarim dedim ama ev evlikten cikti
Ne yilbasi merakiymis arkadas
Hayirli ugurlu olsun ins vatanima , milletime ..savassiz ve huzur dolu zamanlar geciririz ins
Tam 00 00da yazmissin :)
Amin cnm... Huzur oldu mu herseye gogus gerer insan..
beykozzz canım ablanın kızı olacakmış muhtemelen..Çok sevindiiim.
İnşallah rabbim bizlerede oğluşlardan sonra hayırlı birer kız evladı nasip eyler
Amiiiiinnnnn diyorum kocaman!
Sagligi sihhati yerinde olsun da erkegin de yeri basimin ustu!
Her kombinasyon icin ayri hayallerim var. Kiz olursa abisiyle tiyatroya gidecek erkek olursa maca
Kiz abisinden yaka silkecek erkek kuyruk gibi abisinin pesinde gezecek :)

Omerim abi olacak ne guzel dusunmesi bile... Rabbim o gunleri gostersin de...

KIZLAR OMER YINE DUSTU
babasi siralasin diye koltuga koyup uzaklasmis o da sirtustu kafasinin uzerine devrilmis
Bir ses cikti anlatamam kafasi catladi sandim
O guzel sari kafasinda sislik olustu ve o kadar cok agladi ki dogdugundan beri boyle aglamamistir
Cok korktuk esim ayri agladi ben ayri
Bizim huzursuzlugumuz yuzunden oldu diye suclandik
Aksam da evde birsuru sey kirilinca nazara yorduk
Allahim evladimiza dermansiz dert sifasiz hastalik verme
Sen eksiksiz noksansiz verdin oylece buyutmeyi nasip et
Oyle canim acidi ki o dusunce...

TURUNCUcum Omere de Chicco ilk adimlar aldik
1hafta deneyecegiz memnun kalmazsak degistirecegiz
Boyu gercekten de biraz kisa kaldi ama kullanimi cok rahat
Tekerleklerinin yavas donmesi super bir fikir bence
Umarim sever de evin icinde ayagimin altinda dolanir durur

Esim salonda ben yatak odamizda gelse ozur dilese de sarmas dolas yatsak keske cok ozledim

turuncum = cok tesekkür ederim kocaman amin diyorum inş bizede nasip eder rabbim

babyCeren = gülmekten öldürdün bu gece esprilerin on numaro

zeynepcim =o nasıl anlatma içim sızladı bası catladı falan demişsin ya rabbim bir daha kimseye yasatmasın inş sende zadacımda tatlıcadıda barısır kocisleriyle sarmas dolas mercimekli fırınlı bir gece gecirirsiniz

kızlar tüm iyi dileklerinize amin diyorummm inş saglık mutluluk huzur evimizden eksik olmaz

bide tepsinin halini düşünsene nerdeyse yılbaşına kazınarak girecekti

canım tombalayı öylesine oynasak kesin kazanırım ama parasına oynasak kazanamazdım bende şans ne gezer

öksürmekten uyuyamıyorum yaaaaa
acil doktora gidecem yarın inş..

beykoz gül canım gül..gülelim diye yazıyorum zaten

annezeynep çok üzüldüm canım ömere..umarım birşeyi yoktur?

öksürmekten uyuyamıyorum yaaaaa
acil doktora gidecem yarın inş..

beykoz gül canım gül..gülelim diye yazıyorum zaten

annezeynep çok üzüldüm canım ömere..umarım birşeyi yoktur?

herkeze iyi geceler benim gözler kayıyor yatıyım bari öptüm sizleri canlarımmm

yeni yılın ilk günaydını benden:)) 2013 boyunca bütün sabahlarınız apaydınlık olsun.

cnm ya resimlerinn hepsi birbirinden tatlı maşşalla minnoşuma yaa..ohh iyi geldi valla aksam aksam moralim yerine geldi...

moralim yerine geldi demişin ya bende ayrı bir mutlu oldum. bende akşamüstü gerildim kocişlede malum adam gidecek sonra arayıp bulamıcam uzatmadım o yüzden:)) umarım sen başta olmak üzere dargınlar sabaha barışmış olurlar.

benim pc kocişle gider ben yine kk sız kalırım( görüşmek üzere

Herkesin yeni yılı kutlu olsun, inşallah 2012 gibi güzelliklerle dolu bir yıl olur hepimiz için.

Ben yeni yıla uyuyarak girdim. normalde 10'da yatıyoruz, 10 buçuğa kadar anca dayanabildim Eşim 12'ye kadar inat etmiş, o beni uyandırdı 12 gibi ama hiç hatırlamıyorum hahah. Biz kendi başımıza yılbaşı yaptık, gündüz eşim çocuklara baktı, ben yemek hazırladım. Çocuklar dışarıdan gelen havai fişek seslerine uyanıp durdu. Sakin ama güzel bir yılbaşıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…