mutlu senelere MAYIS anneleri ve datluları
işlaaa sağlıklı bir yıl olur 2013 bizim ve bebeklerimiz için ALLAh kötü günler göstermesin hiç kimselere hep mutlu geçer 2014 burda sizlerle olurum işlaa tavşanımla beraber hepinizi çok seviyorum tavşanımla çok öpüyoruz hepinizi iyiki hayatımda varsınız hep olmanız dileğiyle
bende kocayla küs girdim bakalım geçen senede öle girmiştim kader işte
iyi geceler arkadaşlar tavşanıma mama yapcam
bu gece mekan mekan gezmeyi planlıyorum...
önce mutfakta takılırım
sonra salona geçerim
en son solugu balkonda alırım
Sizsiz olmazdiiyi seneler canlar,hersey gönlünüzce olsun,bebisleri ve sizi çoook öpüyorum eniştelere de iyi seneler diliyorum
bu gece mekan mekan gezmeyi planlıyorum...
önce mutfakta takılırım
sonra salona geçerim
en son solugu balkonda alırım
Balkonun kiymetini bil, bizde balkonda yok dusun artik disariya nasil ciktigimi, iyi oluyor az olsun oz olsun diyorum bu yuzden
Mekanlarin cok iyimis kac metrekareydi, umarim genistir, hani ferahlik acisindan :))
sendemi balkoncusun kız
git bakalım güzel oluyo balkon
Ben genelde bir seferlik diye ya da ozel gun sebebiyle affedemiyorum cnmCanlarim yaa cok uzuldum sizlere ins hemencecik barisirsiniz, agiz tadi ile yeni yila girmenizi cani gonulden dilerim..
Bebeklerinizin hatirina bir seferlige afedin kizlar, sonrasi baktiniz devam ediyor zaten biliyorsunuz ne yapacaginizi,
Tam 00 00da yazmissin :)Hayirli ugurlu olsun ins vatanima , milletime ..savassiz ve huzur dolu zamanlar geciririz ins
Amiiiiinnnnn diyorum kocaman!beykozzz canım ablanın kızı olacakmış muhtemelen..Çok sevindiiim.
İnşallah rabbim bizlerede oğluşlardan sonra hayırlı birer kız evladı nasip eyler
Ooo balkoncu cokmus,
Yaa esim firinda kestane pisirmis ve tepsiye folya koymadan koymus, bir guzel yakmis mi tepsiyi, gorunce fittirdim resmen..yarim saaatir onu kaziyorum nerde ise yibasina tepsi kaziyarak giricektim ama cok sukur bittirdim..bizim cilemiz ne diye bitmez yaw
BabyCeren canim Sofor istemeyi unutmussun malum iki arabaya oda lazimsaglik olsun cikmadiysa canim bir dahaki seneye ins, bizim tombala parasina olsa kazanirdinda malasef oylesine :))
öksürmekten uyuyamıyorum yaaaaa
acil doktora gidecem yarın inş..
beykoz gül canım gül..gülelim diye yazıyorum zaten
annezeynep çok üzüldüm canım ömere..umarım birşeyi yoktur?
cnm ya resimlerinn hepsi birbirinden tatlı maşşalla minnoşuma yaa..ohh iyi geldi valla aksam aksam moralim yerine geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?