çok sevindim..maşaallah Allah muhabbetinizi arttırsın..ecesiz ve sensiz olmazdı buralar...ben koca kafalı kocamı çok seviyorum:)) bana o kadar dil döktürttü, takla attırttı gider ayak pc sende kalacaktı zaten dedi:))) aman mazallah sen netsiz naparsın dedi dalga geçerek:)) kızlar ece ile benden yine kurtulamadınız:))
ayy cnm noluyo yaa..ayağımımı sürttüm yazarken peşimden geldiniz..şaka bi yana cnm küsmeyin yaa..biz dün küsmüştük hala devam ediyor..bugün olsa küsmezdim:))
ayrıca benim adam 1 saattir uyuyor salonda dahada uyanmaz..bende tam 12 de kızımı emzırmek ıcın kaldırıcam bölece tek deil kuzumla giricem yeni yıla...
tatlıcadım görünmediğine göre barıştı ve mercimeği fırına veriyo olabilir.....yaşasınnnnn...
mutlu senelere MAYIS anneleri ve datluları
işlaaa sağlıklı bir yıl olur 2013 bizim ve bebeklerimiz için ALLAh kötü günler göstermesin hiç kimselere hep mutlu geçer 2014 burda sizlerle olurum işlaa tavşanımla beraber hepinizi çok seviyorum tavşanımla çok öpüyoruz hepinizi iyiki hayatımda varsınız hep olmanız dileğiyle
bende kocayla küs girdim bakalım geçen senede öle girmiştim kader işte
iyi geceler arkadaşlar tavşanıma mama yapcam
Sizsiz olmazdiiyi seneler canlar,hersey gönlünüzce olsun,bebisleri ve sizi çoook öpüyorum eniştelere de iyi seneler diliyorum
Ooo balkoncu cokmus,
Yaa esim firinda kestane pisirmis ve tepsiye folya koymadan koymus, bir guzel yakmis mi tepsiyi, gorunce fittirdim resmen..yarim saaatir onu kaziyorum nerde ise yibasina tepsi kaziyarak giricektim ama cok sukur bittirdim..bizim cilemiz ne diye bitmez yaw
BabyCeren canim Sofor istemeyi unutmussun malum iki arabaya oda lazimsaglik olsun cikmadiysa canim bir dahaki seneye ins, bizim tombala parasina olsa kazanirdinda malasef oylesine :))
Ben genelde bir seferlik diye ya da ozel gun sebebiyle affedemiyorum cnm
Konu konusulmali cozulmeli ancak o zaman affedebiliyorum
Tabi o esnada deli gibi ozluyorum uyumasini bekliyorums arilmak icin :)
Limoni oldugumuzu anlamistir misafirler ama yine de cok yardimci oldu bana ve pestilim ciksa da keyifli bir gece oldu
Evde 2tabak kirildi 1surup sisesi devrildi heryer cip cerez kabugu bulasiklar dag gibi uzuunca bir donem yikbasi cilginligi evimden uzak olsun istiyorum
Ben her zamanki misafirlik duzenimde agirlarim dedim ama ev evlikten cikti
Ne yilbasi merakiymis arkadas
Tam 00 00da yazmissin :)
Amin cnm... Huzur oldu mu herseye gogus gerer insan..
Amiiiiinnnnn diyorum kocaman!
Sagligi sihhati yerinde olsun da erkegin de yeri basimin ustu!
Her kombinasyon icin ayri hayallerim var. Kiz olursa abisiyle tiyatroya gidecek erkek olursa maca
Kiz abisinden yaka silkecek erkek kuyruk gibi abisinin pesinde gezecek :)
Omerim abi olacak ne guzel dusunmesi bile... Rabbim o gunleri gostersin de...
KIZLAR OMER YINE DUSTU
babasi siralasin diye koltuga koyup uzaklasmis o da sirtustu kafasinin uzerine devrilmis
Bir ses cikti anlatamam kafasi catladi sandim
O guzel sari kafasinda sislik olustu ve o kadar cok agladi ki dogdugundan beri boyle aglamamistir
Cok korktuk esim ayri agladi ben ayri
Bizim huzursuzlugumuz yuzunden oldu diye suclandik
Aksam da evde birsuru sey kirilinca nazara yorduk
Allahim evladimiza dermansiz dert sifasiz hastalik verme
Sen eksiksiz noksansiz verdin oylece buyutmeyi nasip et
Oyle canim acidi ki o dusunce...
TURUNCUcum Omere de Chicco ilk adimlar aldik
1hafta deneyecegiz memnun kalmazsak degistirecegiz
Boyu gercekten de biraz kisa kaldi ama kullanimi cok rahat
Tekerleklerinin yavas donmesi super bir fikir bence
Umarim sever de evin icinde ayagimin altinda dolanir durur
Esim salonda ben yatak odamizda gelse ozur dilese de sarmas dolas yatsak keske cok ozledim
ben koca kafalı kocamı çok seviyorum:)) bana o kadar dil döktürttü, takla attırttı gider ayak pc sende kalacaktı zaten dedi:))) aman mazallah sen netsiz naparsın dedi dalga geçerek:)) kızlar ece ile benden yine kurtulamadınız:))
Gece geç yattık saba bizim bıdık 8 de kalktı birazdan tekrar uyuma moduna geçer karşımda oturmuş parmaklarıyla konuşuyor şu anda..çok ballılar bu yavrularr
Biz yeni yıla girmeden barıştık...ben popumu devirdim yattımeşim yanıma geldi gel sana bi süprizim var diye..tabii kalkmadım ben kız evi naz evidir
Benim gibi ağır bi insanı zorda olsa kucakladı diğer odaya götürdü şu sıralar çok sık dinlediğim bi şarkıya Tarık Buğra ve bizim resimlerimizden oluşan slayt hazırlamış odaya mumlar yakmış yerlerde etrafta mumları görünce çoook sevindim slaytıda izleyince tutamadım kendimi çok duygulandım....sonrası malum yerde son buldu euheuheuhe çok güzel girdik yeni yıla...
İnş küs olan arkadaşlarda barışır hemen hiç birimizin yuvasından huzur mutluluk eksik olmasınn
Canım yeni yıla böyle girmenize üzüldüm ama her evde yaşanan şeyler bunlar bu gün barışın lütfen..
Büyüklük sende kalsın şekerim
Euheuhe çok tatlısın canım yaaa bizimki aynen öyle oldu...beni kucakladınız için beli ağrıyonasıl bi ağırlıkta artık
Darısı sizin başınızaaaa
Aaaaa sizde mi canım ya?ne oldu bizim annelere herkes küsmüş :44:inş diğer günleriniz huzurlu geçer
Canım yaaa sende gelmişsin gece..sana ve eşinede iyi seneler canım bende Mİra yı ve seni öpüyorumm
Eşinin yaptığını okuyunca kendi yaptıklarımı hayal ettim
Hamileliğimde ilk aşerdiğim şey kestaneydi eşim zar zor bulmuştu
Bende internetten araştırdım fırında daha güzel olduğu yazıyordu
Attım fırına hepsi simsiyah olmuştu yiyememiştimm
Ömer için çok üzüldüm canım geçmiş olsun inş bu son düşüşü olur kuzunun
Sizin içinde üzüldüm özleyerek ayrı ayrı yatmak çok kötü
İnş gün içinde sizde barınırsınız
Oleyyyyyy çok sevindimmmmm
Siz olmadan olmaz canım buralar
Seni ve Ecemi çok özleriz
Enişte beye benden kocaman bi tşk et canım
çok güzel olmuşşş
aferim kocana
arada bir de böyle yola geliyorlar :))
inşallah bu iyi hali hep devam eder
dün benim eşim de sabahtan msj atmış
sana eskisinden daha deli aşığım... diye bişeyler yazmış
ben şaşırdım tabi, bunlar mazide kaldı sanıyordum
kafana saksı düşmedi dimi dedim
biliyorum çok kötüyümmm
Oleyyyy Azraece bizimlesinnnn.Hep burda kal,hep böyle kal cnmmmmm
beykoz; bir cimcime daha gelecek dünyaya.Allah tamamına erdirsin cnm.Kız çocukları ayrı bir cilveli oluyorrr....
Tatlıcadı; eşinin yaptığı jest çok hoşuma gitti.Allah muhabbetiniz daim etsin.sizi mercimekliler siziiii...ehehehhh
Güzel arkadaşlarım 2013 bize güzel günler getirsin inşşş.hepinizi çoookkk öptüm...
He bu arada nagihan nerede derseniz tabiki işte
ben koca kafalı kocamı çok seviyorum:)) bana o kadar dil döktürttü, takla attırttı gider ayak pc sende kalacaktı zaten dedi:))) aman mazallah sen netsiz naparsın dedi dalga geçerek:)) kızlar ece ile benden yine kurtulamadınız:))
çok güldüm ne komiksin sen öyle yani eglenceli birisin:118:yeni bir yıl yeni bir gün yeni bir yaş ve eski ben:))meraba
sabaha kadar oturdurum ölüyorum uykusuzluktan
elimde 4 tane çeyrek bilet var satmak istiyorumdaha bakılmamıştır..
gözüm kapalı çektim,gözünüz kapalı alabilirsiniz
belkide o şanslı trilyoner sizsiniz haberiniz yok
almak isteyenler özelden mesaj atsın yogunluktan geç cevap yazabilirim
not:boş mesajlara cevap verilmeyecektir
maşallah küçük adama büyüdükce babaya benziyorgunaydin kizlar
0 6yas grubu cocuk yuvasini ziiyaret ettik ve babaannemize dogru yola ciktik
geriye donuk koltugumuzla ilk uzun yolculugumuz su ana dek gayet iyiydi
hatta yuzyuze olmamizin rahatligiyla hareket halinde ve Omer koltugundayken cok kolay bir sekilde yogurdunu yedirebildim
Omer gelenegi bozmadi ve sirtindan gobegine kadar kaka yapti
KIZLAR SIZINKILER GUNDE KAC KEZ KAKA YAPIYOR?
Omer en az 4kere dolu dolu kaka yapiyor dunku bez posetimizi tarttim 1,5kilo geldi
AZRAECEcim bilgisayarin sende kalmasina sevindim Ececigimizin sevimli hallerinden mahrum kalmayacagiz
BIYOLOG ve ailesi hastaymis Asya antibiyotigini de icmiyormus o yuzden giremiyormus
Omer Chicco ilk adimlari cok begendi kizlar
Onundeki oyuncaklariyla uzun sure oyalandi
Boyu gercekten de biraz kisa
Ebebekte 6 7cesit vardi en kisasi ama en kullanisli olani buydu
Tekerleklerin arasina girebilmesi ve hizli ilerlememesi hosumuza gitti
Eskisehir.den donunce birkac kez daha deneriz oyalanabiliyorsa kullaniriz hosumuza gitmezse atli karinca gibi cok guzel oyuncaklar vardi onlardan alacagiz
Iste bu da benim kucuk dev adamim yer cucem evimi yuva yapan pamuk yumagi
Eki Görüntüle 592888
birazdan doktora gidecem çok öksürüyorum umarım 3 ay ömrün kaldı demez
doktorlar izinlimi acaba bugün ya bilgisi olan varmı..aramızda doktor varmı ..burdanda muayane olabilirim
acilemi gitsem acaba..
:26:
saol nagişcim bende nasip kısmetse ablacıgımın kızı benim kızım sayılır onla almaya calısırım tadını tam alamıycak olsamda cnkü benim yapmama en az 3sene var...cilvelerini yesinler kızlarımızın onlara hersey cok yakısıyor tabi ogullarımızında yakısıklı agır abi tavırları ayrı güzelll kısaca onlar bizim herseyimiz rabbimizin emanetleri nagişcim sanada bir erkek bebiş nasip eylesin rabbim isteyen herkezede versin
yeni bir yıl yeni bir gün yeni bir yaş ve eski ben:))meraba
sabaha kadar oturdurum ölüyorum uykusuzluktan
elimde 4 tane çeyrek bilet var satmak istiyorumdaha bakılmamıştır..
gözüm kapalı çektim,gözünüz kapalı alabilirsiniz
belkide o şanslı trilyoner sizsiniz haberiniz yok
almak isteyenler özelden mesaj atsın yogunluktan geç cevap yazabilirim
not:boş mesajlara cevap verilmeyecektir
Gecmis olsun cnm, surekli balkona cikmak seni hasta etmis olabilirmi...malum havalar cok soguk..doktor bulursan banada haber ver ok :))
çok güldüm ne komiksin sen öyle yani eglenceli birisin:118:
maşallah küçük adama büyüdükce babaya benziyor
güle güle kullanın bende aldım ömerin boyu kaç cm ?
bizimkide bu aralar 4 defa yapıyor bende bugün düşünüyordum cok mu diye acaba ihtiyac fazlası mıb yediriyorum diye içimden geçti?
rengi nasıl koyu yeşil ihtiyac fazlası kakaya işaret eder diye biri burda yazmıstı yanlıs hatırlamıyorsam tabi
ömerin beslenmesi yogun oldugu için yapıyor olabilir
gunaydin kizlar
0 6yas grubu cocuk yuvasini ziiyaret ettik ve babaannemize dogru yola ciktik
geriye donuk koltugumuzla ilk uzun yolculugumuz su ana dek gayet iyiydi
hatta yuzyuze olmamizin rahatligiyla hareket halinde ve Omer koltugundayken cok kolay bir sekilde yogurdunu yedirebildim
Omer gelenegi bozmadi ve sirtindan gobegine kadar kaka yapti
KIZLAR SIZINKILER GUNDE KAC KEZ KAKA YAPIYOR?
Omer en az 4kere dolu dolu kaka yapiyor dunku bez posetimizi tarttim 1,5kilo geldi
AZRAECEcim bilgisayarin sende kalmasina sevindim Ececigimizin sevimli hallerinden mahrum kalmayacagiz
BIYOLOG ve ailesi hastaymis Asya antibiyotigini de icmiyormus o yuzden giremiyormus
Omer Chicco ilk adimlari cok begendi kizlar
Onundeki oyuncaklariyla uzun sure oyalandi
Boyu gercekten de biraz kisa
Ebebekte 6 7cesit vardi en kisasi ama en kullanisli olani buydu
Tekerleklerin arasina girebilmesi ve hizli ilerlememesi hosumuza gitti
Eskisehir.den donunce birkac kez daha deneriz oyalanabiliyorsa kullaniriz hosumuza gitmezse atli karinca gibi cok guzel oyuncaklar vardi onlardan alacagiz
Iste bu da benim kucuk dev adamim yer cucem evimi yuva yapan pamuk yumagi
Eki Görüntüle 592888
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?