2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben koca kafalı kocamı çok seviyorum:)) bana o kadar dil döktürttü, takla attırttı gider ayak pc sende kalacaktı zaten dedi:))) aman mazallah sen netsiz naparsın dedi dalga geçerek:)) kızlar ece ile benden yine kurtulamadınız:))

çok sevindim..maşaallah Allah muhabbetinizi arttırsın..ecesiz ve sensiz olmazdı buralar...

Günaydın günaydın günaydınnnnn ve mutlu seneler herkeseeeee :) taze fotolar var dün geceden :)yükliyim bari :) hepinize musmutlu, sağlık ve huzur dolu bi yıl diliyorum tatlılarımm... Mucksss

bir günaydın da kızımla benden sizee
2012 yi beraber geçirdik darısı 2013ee :)))

resimler gördüm, çok şeker kuzular maşallah
azraece sevindim bu habere
ama bu adamlar önce canından bezdirip sonra böyle yapmıyorlar mı
hasta ediyorlarlar insanı
neyse yinede zafer senin

Gece geç yattık saba bizim bıdık 8 de kalktı birazdan tekrar uyuma moduna geçer karşımda oturmuş parmaklarıyla konuşuyor şu anda..çok ballılar bu yavrularr

Biz yeni yıla girmeden barıştık...ben popumu devirdim yattımeşim yanıma geldi gel sana bi süprizim var diye..tabii kalkmadım ben kız evi naz evidir
Benim gibi ağır bi insanı zorda olsa kucakladı diğer odaya götürdü şu sıralar çok sık dinlediğim bi şarkıya Tarık Buğra ve bizim resimlerimizden oluşan slayt hazırlamış odaya mumlar yakmış yerlerde etrafta mumları görünce çoook sevindim slaytıda izleyince tutamadım kendimi çok duygulandım....sonrası malum yerde son buldu euheuheuhe çok güzel girdik yeni yıla...
İnş küs olan arkadaşlarda barışır hemen hiç birimizin yuvasından huzur mutluluk eksik olmasınn

Canım yeni yıla böyle girmenize üzüldüm ama her evde yaşanan şeyler bunlar bu gün barışın lütfen..
Büyüklük sende kalsın şekerim

tatlıcadım görünmediğine göre barıştı ve mercimeği fırına veriyo olabilir.....yaşasınnnnn...

Euheuhe çok tatlısın canım yaaa bizimki aynen öyle oldu...beni kucakladınız için beli ağrıyonasıl bi ağırlıkta artık
Darısı sizin başınızaaaa

Aaaaa sizde mi canım ya?ne oldu bizim annelere herkes küsmüş :44:inş diğer günleriniz huzurlu geçer

Sizsiz olmazdiiyi seneler canlar,hersey gönlünüzce olsun,bebisleri ve sizi çoook öpüyorum eniştelere de iyi seneler diliyorum

Canım yaaa sende gelmişsin gece..sana ve eşinede iyi seneler canım bende Mİra yı ve seni öpüyorumm

Eşinin yaptığını okuyunca kendi yaptıklarımı hayal ettim
Hamileliğimde ilk aşerdiğim şey kestaneydi eşim zar zor bulmuştu
Bende internetten araştırdım fırında daha güzel olduğu yazıyordu
Attım fırına hepsi simsiyah olmuştu yiyememiştimm

Ömer için çok üzüldüm canım geçmiş olsun inş bu son düşüşü olur kuzunun
Sizin içinde üzüldüm özleyerek ayrı ayrı yatmak çok kötü
İnş gün içinde sizde barınırsınız

Oleyyyyyy çok sevindimmmmm
Siz olmadan olmaz canım buralar
Seni ve Ecemi çok özleriz
Enişte beye benden kocaman bi tşk et canım

çok güzel olmuşşş
aferim kocana
arada bir de böyle yola geliyorlar :))
inşallah bu iyi hali hep devam eder

dün benim eşim de sabahtan msj atmış
sana eskisinden daha deli aşığım... diye bişeyler yazmış
ben şaşırdım tabi, bunlar mazide kaldı sanıyordum
kafana saksı düşmedi dimi dedim
biliyorum çok kötüyümmm

lillacım benim tepkimde aynı olurdu:)) eşimde kızardı yapsak ayrı dert yapmasak ayrı dert der hep:))

Oleyyyy Azraece bizimlesinnnn.Hep burda kal,hep böyle kal cnmmmmm

beykoz; bir cimcime daha gelecek dünyaya.Allah tamamına erdirsin cnm.Kız çocukları ayrı bir cilveli oluyorrr....

Tatlıcadı; eşinin yaptığı jest çok hoşuma gitti.Allah muhabbetiniz daim etsin.sizi mercimekliler siziiii...ehehehhh

Güzel arkadaşlarım 2013 bize güzel günler getirsin inşşş.hepinizi çoookkk öptüm...

He bu arada nagihan nerede derseniz tabiki işte

saol nagişcim bende nasip kısmetse ablacıgımın kızı benim kızım sayılır onla almaya calısırım tadını tam alamıycak olsamda cnkü benim yapmama en az 3sene var...cilvelerini yesinler kızlarımızın onlara hersey cok yakısıyor tabi ogullarımızında yakısıklı agır abi tavırları ayrı güzelll kısaca onlar bizim herseyimiz rabbimizin emanetleri nagişcim sanada bir erkek bebiş nasip eylesin rabbim isteyen herkezede versin

yeni bir yıl yeni bir gün yeni bir yaş ve eski ben:))meraba
sabaha kadar oturdurum ölüyorum uykusuzluktan

elimde 4 tane çeyrek bilet var satmak istiyorumdaha bakılmamıştır..
gözüm kapalı çektim,gözünüz kapalı alabilirsiniz
belkide o şanslı trilyoner sizsiniz haberiniz yok
almak isteyenler özelden mesaj atsın yogunluktan geç cevap yazabilirim
not:boş mesajlara cevap verilmeyecektir

birazdan doktora gidecem çok öksürüyorum umarım 3 ay ömrün kaldı demez
doktorlar izinlimi acaba bugün ya bilgisi olan varmı..aramızda doktor varmı ..burdanda muayane olabilirim
acilemi gitsem acaba..
:26:

gunaydin kizlar
0 6yas grubu cocuk yuvasini ziiyaret ettik ve babaannemize dogru yola ciktik
geriye donuk koltugumuzla ilk uzun yolculugumuz su ana dek gayet iyiydi
hatta yuzyuze olmamizin rahatligiyla hareket halinde ve Omer koltugundayken cok kolay bir sekilde yogurdunu yedirebildim

Omer gelenegi bozmadi ve sirtindan gobegine kadar kaka yapti
KIZLAR SIZINKILER GUNDE KAC KEZ KAKA YAPIYOR?
Omer en az 4kere dolu dolu kaka yapiyor dunku bez posetimizi tarttim 1,5kilo geldi

AZRAECEcim bilgisayarin sende kalmasina sevindim Ececigimizin sevimli hallerinden mahrum kalmayacagiz

BIYOLOG ve ailesi hastaymis Asya antibiyotigini de icmiyormus o yuzden giremiyormus

Omer Chicco ilk adimlari cok begendi kizlar
Onundeki oyuncaklariyla uzun sure oyalandi
Boyu gercekten de biraz kisa
Ebebekte 6 7cesit vardi en kisasi ama en kullanisli olani buydu
Tekerleklerin arasina girebilmesi ve hizli ilerlememesi hosumuza gitti
Eskisehir.den donunce birkac kez daha deneriz oyalanabiliyorsa kullaniriz hosumuza gitmezse atli karinca gibi cok guzel oyuncaklar vardi onlardan alacagiz
Iste bu da benim kucuk dev adamim yer cucem evimi yuva yapan pamuk yumagi

Zeynep; sorry cnm ciftler arasina genelde cok cekinerek yorum yazan biriyimdir ama kavga ettik falan deyince bebeklerinizin hatirana bu seferlik afedin dedim..aslinda yanlis oldu, yani karismamam gerekirdi biran gaflate dustumm malum kendim herseyi oglumun hatiri icin cektigim icin belki oyledir diye dusundum sonra sen yazinca anladim..Umarim konusarak aranizi duzeltirsiniz, herseyin duzelmesi dilegiyle

Cok sevimdim desene artik hep bizimlesin, oh oh cok iyi geldi bu banada :))

çok güldüm ne komiksin sen öyle yani eglenceli birisin:118:

maşallah küçük adama büyüdükce babaya benziyor
güle güle kullanın bende aldım ömerin boyu kaç cm ?
bizimkide bu aralar 4 defa yapıyor bende bugün düşünüyordum cok mu diye acaba ihtiyac fazlası mıb yediriyorum diye içimden geçti?
rengi nasıl koyu yeşil ihtiyac fazlası kakaya işaret eder diye biri burda yazmıstı yanlıs hatırlamıyorsam tabi
ömerin beslenmesi yogun oldugu için yapıyor olabilir

birazdan doktora gidecem çok öksürüyorum umarım 3 ay ömrün kaldı demez
doktorlar izinlimi acaba bugün ya bilgisi olan varmı..aramızda doktor varmı ..burdanda muayane olabilirim
acilemi gitsem acaba..
:26:

Gecmis olsun cnm, surekli balkona cikmak seni hasta etmis olabilirmi...malum havalar cok soguk..doktor bulursan banada haber ver ok :))

İnş. cnm 2. bebeğimin erkek olmasını çok istiyorum sağlıklı sıhhatli tabiki de...bir adam da benim olsun.Adı "Mutlu" olacak benim görüşüm.....Dualarına amin diyorum cıtırcıkkk...

bu sene bende hiç tık yok anam.anne olmak olgun olan beni daha da bir olgunlaştırdı diye düşünüyorum.Allah çok verip azdırandan,az verip aratandan etmesin hiçbirimizi.Amin amin amin...esprilerine bayılıyorum bu arada ve bende bu gece uykusuzum.Yaren Nur sabaha kadar defalarca ağlayarak uyandı...

Gecmis olsun cnm, surekli balkona cikmak seni hasta etmis olabilirmi...malum havalar cok soguk..doktor bulursan banada haber ver ok :))

Sizi balkoncular sizi,malesef bende balkonculardanım ama zam geliyor Tr'de ciddi ciddi.İnş. vesile olur.Sağlığımız içimizde,paramız da cebimizde kalır.demi?

Evet cnm ihtiyaç fazlası olduğunda bol bol kaka yapıyorlar ve yeşil oluyor...

MAŞALLAH CNMMM.erkek güzeli senin bu sarı kuşun.Hayırlı olur inş. oyuncağınız.

Yaren Nur da günde 4-5 kez kaka yapıyor.1-2 defa sarı,geri kalanlar yeşil oluyor.Bazen 6 defaya çıkıyor.Bazen çok bazen önden az,yarım saat sonra devamını yapıyor ama ben pişik olmasın diye hemen değiştiriyorum tabi...

Biyologla da konuşursan geçmiş olsun dileklerimi ve slmımı iletirsen sevinirim cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…