anneZeynep oyuncağınız harika gözüküyo..ama Ömer daha harikaben alsam boyu kurtarmaz..
benim bıdık basamıyo kızlar yaa en fazla 3 sn basıyo sonra totosunu bırakıyo hemen..bu gidişle 2 yaşında anca yürür diyorumbasmayı nasıl öğrenir,ne yapmalıyım önerisi olan var mı??
nagihancımmmTarık Buğra 2-3 günde bir yapıyo kakasını ben şimdi yavrumu aç mı bırakıyorum doğru mu anladım canım yaa:18:
Ya yok cnm ben öyle demek istemedim.Normalden biraz fazla yedikleri için ve bağırsaklar da fazla çalıştığı için o kadar kaka yapıyorlar.benim görüşüm bu yönde...Yaren Nur daha 2-3 aydır bu şekilde hergün.öncesinde beni çok emdiği zamanlar daha az kaka yapıyordu çünkü.yedikleriyle de alakalıdır tabi ama sindirim sistemi fazla çalışıyor bence...Yaren Nur çok fazla kaka yaptığı için şimdi de fazla kilo alamadığını düşünmeye başladım.Ay inş. iyi açıklayabilmişimdir cnm ya endişelenmene gerek yokkk....
Melegim ne ozru askolsun ben hic gucenmedim hatta ilgilendigin icin cok mutlu oldumKeske ben de biraz daha uyumlu olsam dedim hattaFazla sert sinirlarim var bazi konularda ozluyorum dayanamiyorum daKendi kendimi surunduruyorum yani :)Dun gece yataga gelene kadar kurt gibi kaynadim :)Cok sukur duzelttik sabahtan beri ozur diliyor daha da dileyecek sanirim cunku cok uzdu beniTekrar diyorum kesinlikle yanlis anlama gucenme yok sorry lik bir durum yok yaniSeviyorum cunku seniiiiBu arada sirf cocuk icin herseyi sineye cektikce esini simartiyor olabilirsin cnmSenin de kirginliklarin oldugunu gorsun ve seni hic kirmasin enistemiz!Zeynep; sorry cnm ciftler arasina genelde cok cekinerek yorum yazan biriyimdir ama kavga ettik falan deyince bebeklerinizin hatirana bu seferlik afedin dedim..aslinda yanlis oldu, yani karismamam gerekirdi biran gaflate dustumm malum kendim herseyi oglumun hatiri icin cektigim icin belki oyledir diye dusundum sonra sen yazinca anladim..Umarim konusarak aranizi duzeltirsiniz, herseyin duzelmesi dilegiyle Cok sevimdim desene artik hep bizimlesin, oh oh cok iyi geldi bu banada :))
1ay once 75cm idi cnm simdi de 1 2cm uzamistirHerkesinki cok yapiyormus sevindim valla :)çok güldüm ne komiksin sen öyle yani eglenceli birisin:118:maşallah küçük adama büyüdükce babaya benziyorgüle güle kullanın bende aldım ömerin boyu kaç cm ?bizimkide bu aralar 4 defa yapıyor bende bugün düşünüyordum cok mu diye acaba ihtiyac fazlası mıb yediriyorum diye içimden geçti?rengi nasıl koyu yeşil ihtiyac fazlası kakaya işaret eder diye biri burda yazmıstı yanlıs hatırlamıyorsam tabiömerin beslenmesi yogun oldugu için yapıyor olabilir
Allah ol demeden lmuyor kuzum ya bizimki de tembel tembel takiliyordu birden ayaklandiBoyu uzun geldi ama biz sapini ters taktik biraz daha uzadi sorun olmuyor yaniVtech markaninki en uzunu ama 125tlanneZeynep oyuncağınız harika gözüküyo..ama Ömer daha harikaben alsam boyu kurtarmaz..benim bıdık basamıyo kızlar yaa en fazla 3 sn basıyo sonra totosunu bırakıyo hemen..bu gidişle 2 yaşında anca yürür diyorum basmayı nasıl öğrenir,ne yapmalıyım önerisi olan var mı??nagihancımmmTarık Buğra 2-3 günde bir yapıyo kakasını ben şimdi yavrumu aç mı bırakıyorum doğru mu anladım canım yaa:18:
Melegim ne ozru askolsun ben hic gucenmedim hatta ilgilendigin icin cok mutlu oldumKeske ben de biraz daha uyumlu olsam dedim hattaFazla sert sinirlarim var bazi konularda ozluyorum dayanamiyorum daKendi kendimi surunduruyorum yani :)Dun gece yataga gelene kadar kurt gibi kaynadim :)Cok sukur duzelttik sabahtan beri ozur diliyor daha da dileyecek sanirim cunku cok uzdu beniTekrar diyorum kesinlikle yanlis anlama gucenme yok sorry lik bir durum yok yaniSeviyorum cunku seniiiiBu arada sirf cocuk icin herseyi sineye cektikce esini simartiyor olabilirsin cnmSenin de kirginliklarin oldugunu gorsun ve seni hic kirmasin enistemiz!1ay once 75cm idi cnm simdi de 1 2cm uzamistirHerkesinki cok yapiyormus sevindim valla :)Allah ol demeden lmuyor kuzum ya bizimki de tembel tembel takiliyordu birden ayaklandiBoyu uzun geldi ama biz sapini ters taktik biraz daha uzadi sorun olmuyor yaniVtech markaninki en uzunu ama 125tl
çok öksürüyodum doktora gittim..
boyum 1.69 muş(10 yıldır hiç uzamamışım)ama gayet iyiymiş
kilom 55,yaşıtlarıma göre biraz zayıfmışım ama önemli olan saglıklı olmammış
motor hareketlerim güzelmiş
saçlarımın dökülmesi normalmiş yenileri çıkacakmış yakında:))
böyle kaldınız heralde
şaka bir yana önemli birşeyim yokmuş ya öksürük olmuşum işte
antibiyotik verdi birde balgam sökücü
daha 50 yıl yaşarmışım
balkona devam
Melegim ne ozru askolsun ben hic gucenmedim hatta ilgilendigin icin cok mutlu oldumKeske ben de biraz daha uyumlu olsam dedim hattaFazla sert sinirlarim var bazi konularda ozluyorum dayanamiyorum daKendi kendimi surunduruyorum yani :)Dun gece yataga gelene kadar kurt gibi kaynadim :)Cok sukur duzelttik sabahtan beri ozur diliyor daha da dileyecek sanirim cunku cok uzdu beniTekrar diyorum kesinlikle yanlis anlama gucenme yok sorry lik bir durum yok yaniSeviyorum cunku seniiiiBu arada sirf cocuk icin herseyi sineye cektikce esini simartiyor olabilirsin cnmSenin de kirginliklarin oldugunu gorsun ve seni hic kirmasin enistemiz!Zeynep; sorry cnm ciftler arasina genelde cok cekinerek yorum yazan biriyimdir ama kavga ettik falan deyince bebeklerinizin hatirana bu seferlik afedin dedim..aslinda yanlis oldu, yani karismamam gerekirdi biran gaflate dustumm malum kendim herseyi oglumun hatiri icin cektigim icin belki oyledir diye dusundum sonra sen yazinca anladim..Umarim konusarak aranizi duzeltirsiniz, herseyin duzelmesi dilegiyle Cok sevimdim desene artik hep bizimlesin, oh oh cok iyi geldi bu banada :))
1ay once 75cm idi cnm simdi de 1 2cm uzamistirHerkesinki cok yapiyormus sevindim valla :)çok güldüm ne komiksin sen öyle yani eglenceli birisin:118:maşallah küçük adama büyüdükce babaya benziyorgüle güle kullanın bende aldım ömerin boyu kaç cm ?bizimkide bu aralar 4 defa yapıyor bende bugün düşünüyordum cok mu diye acaba ihtiyac fazlası mıb yediriyorum diye içimden geçti?rengi nasıl koyu yeşil ihtiyac fazlası kakaya işaret eder diye biri burda yazmıstı yanlıs hatırlamıyorsam tabiömerin beslenmesi yogun oldugu için yapıyor olabilir
Allah ol demeden lmuyor kuzum ya bizimki de tembel tembel takiliyordu birden ayaklandiBoyu uzun geldi ama biz sapini ters taktik biraz daha uzadi sorun olmuyor yaniVtech markaninki en uzunu ama 125tlanneZeynep oyuncağınız harika gözüküyo..ama Ömer daha harikaben alsam boyu kurtarmaz..benim bıdık basamıyo kızlar yaa en fazla 3 sn basıyo sonra totosunu bırakıyo hemen..bu gidişle 2 yaşında anca yürür diyorum basmayı nasıl öğrenir,ne yapmalıyım önerisi olan var mı??nagihancımmmTarık Buğra 2-3 günde bir yapıyo kakasını ben şimdi yavrumu aç mı bırakıyorum doğru mu anladım canım yaa:18:
Saatini de tam denk getirmiş MeleğmHayirli ugurlu olsun ins vatanima , milletime ..savassiz ve huzur dolu zamanlar geciririz ins
Öncelikle Ömer in düşmesine üzüldüm,çok geçmiş olsun canım.Düşe kalka büyüyecekler,yeterki Allah beterinden korusun.gunaydin kizlar
0 6yas grubu cocuk yuvasini ziiyaret ettik ve babaannemize dogru yola ciktik
geriye donuk koltugumuzla ilk uzun yolculugumuz su ana dek gayet iyiydi
hatta yuzyuze olmamizin rahatligiyla hareket halinde ve Omer koltugundayken cok kolay bir sekilde yogurdunu yedirebildim
Omer gelenegi bozmadi ve sirtindan gobegine kadar kaka yapti
KIZLAR SIZINKILER GUNDE KAC KEZ KAKA YAPIYOR?
Omer en az 4kere dolu dolu kaka yapiyor dunku bez posetimizi tarttim 1,5kilo geldi
AZRAECEcim bilgisayarin sende kalmasina sevindim Ececigimizin sevimli hallerinden mahrum kalmayacagiz
BIYOLOG ve ailesi hastaymis Asya antibiyotigini de icmiyormus o yuzden giremiyormus
Omer Chicco ilk adimlari cok begendi kizlar
Onundeki oyuncaklariyla uzun sure oyalandi
Boyu gercekten de biraz kisa
Ebebekte 6 7cesit vardi en kisasi ama en kullanisli olani buydu
Tekerleklerin arasina girebilmesi ve hizli ilerlememesi hosumuza gitti
Eskisehir.den donunce birkac kez daha deneriz oyalanabiliyorsa kullaniriz hosumuza gitmezse atli karinca gibi cok guzel oyuncaklar vardi onlardan alacagiz
Iste bu da benim kucuk dev adamim yer cucem evimi yuva yapan pamuk yumagi
Eki Görüntüle 592888
böyle kaldınız heralde
daha 50 yıl yaşarmışım
balkona devam
Sizi balkoncular sizi,malesef bende balkonculardanım ama zam geliyor Tr'de ciddi ciddi.İnş. vesile olur.Sağlığımız içimizde,paramız da cebimizde kalır.demi?
anneZeynep oyuncağınız harika gözüküyo..ama Ömer daha harikaben alsam boyu kurtarmaz..
benim bıdık basamıyo kızlar yaa en fazla 3 sn basıyo sonra totosunu bırakıyo hemen..bu gidişle 2 yaşında anca yürür diyorumbasmayı nasıl öğrenir,ne yapmalıyım önerisi olan var mı??
nagihancımmmTarık Buğra 2-3 günde bir yapıyo kakasını ben şimdi yavrumu aç mı bırakıyorum doğru mu anladım canım yaa:18:
Melegim ne ozru askolsun ben hic gucenmedim hatta ilgilendigin icin cok mutlu oldumKeske ben de biraz daha uyumlu olsam dedim hattaFazla sert sinirlarim var bazi konularda ozluyorum dayanamiyorum daKendi kendimi surunduruyorum yani :)Dun gece yataga gelene kadar kurt gibi kaynadim :)Cok sukur duzelttik sabahtan beri ozur diliyor daha da dileyecek sanirim cunku cok uzdu beniTekrar diyorum kesinlikle yanlis anlama gucenme yok sorry lik bir durum yok yaniSeviyorum cunku seniiiiBu arada sirf cocuk icin herseyi sineye cektikce esini simartiyor olabilirsin cnmSenin de kirginliklarin oldugunu gorsun ve seni hic kirmasin enistemiz!1ay once 75cm idi cnm simdi de 1 2cm uzamistirHerkesinki cok yapiyormus sevindim valla :)Allah ol demeden lmuyor kuzum ya bizimki de tembel tembel takiliyordu birden ayaklandiBoyu uzun geldi ama biz sapini ters taktik biraz daha uzadi sorun olmuyor yaniVtech markaninki en uzunu ama 125tl
böyle kaldınız heralde
daha 50 yıl yaşarmışım
balkona devam
slm güzel anneler, çok ama çok mutluyum çünkü ilk incimiz çıktı bugün, sabah kahvaltı veriyodum ıhlamuru bardakla içiyo bizim afacan birden bardaktan çıt çıt ses geldi nasıl mutlu oldum anlatamamdayanamayıp herkese söyledim hediyeyi ben alcam artık çok şükür bi gelişme kaydetti bizim yaramaz ne emekleme var ne tam anlamıyla dönme basma desen aylardır aynı dimdik duruyoruz ama sıralama falan hakgetire bu diş baya iyi geldi bize inşallah diğer gelişmelerde yakın zamanda olur, sizler nasılsınız kuzucuklar iyidir umarım, fazla yazmıyorum ama takipteyim herkese sevgiler
Sana bir tuyo; benimkide iki haftaya kadar hic basmiyordu. bende ayaklari uzerinde ziplatarak oynatmayi denedim surekli, simdi basladi basmaya hatta ben tutuyorum o basarak zipliyor yani ogreniyorlar artik ..hem eglence hemde ogrenme beraber yuruyunce basari daha iyi oluyor,gule oynamaya programli bu veletler :))
Cnm biliyorum ama yinede aile ici sorunlari irdelerken daha dikkatli olmam gerekirdi, yinede sagol bende seni seviyorum sekerim..Eniste evt o yonumu cok kullaniyor. biliyoda cocuktan vazgecemiyecegimi bu yuzden zaman zaman usteme geldigi cok oluyor yalniz bende her zaman alttan alan biri degilim bazen bizimde salterler atmiyor degil yani :))
kılzar benim bebişin sindirim problemleri var bilen bilir gece çok kalkar bugün kötü bişi yaptım aslında kötü değilde nebilim dr yatmadan muhallebi ver belki doymuyordur diyordu bende bugün akıllılık yapıp saat 10 da verdim muhallebiyi pirinç unuyla yaptım kötü olmasının sebei saatin geç olması ama geç yatıyor ne yapayım şimdi tırsıyorum gece çığlık çığlığa uyanmasın diye tekim çünki
kılzar benim bebişin sindirim problemleri var bilen bilir gece çok kalkar bugün kötü bişi yaptım aslında kötü değilde nebilim dr yatmadan muhallebi ver belki doymuyordur diyordu bende bugün akıllılık yapıp saat 10 da verdim muhallebiyi pirinç unuyla yaptım kötü olmasının sebei saatin geç olması ama geç yatıyor ne yapayım şimdi tırsıyorum gece çığlık çığlığa uyanmasın diye tekim çünki
Azraece ve şekersiz yeşilçay kızlarınıza buradan kocamaaaaanve de fotolar bir harika..Artık dayanamayacağım özellikle bir günümü Doğanın resimlerini çekmekle uğraşacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?