2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun ilk is gunun ins..kolayca atlatmani dilerim..ama su resim olayi ile beni benden aldin gittin resmen, zaten butun gun dolu dolu gozlerim..yani iste oyle oldu,,
Kocisle barismana cok sevimdim bundan sonra umarim tartismalariniz manevi ve maddi zarari olmadan atlatilir..
Senin yaninda oldugumuzu bil, belki ozaman biraz rahatlar uyursun cnm

İlk iş günün şimdiden hayırlı olsun canım inş zaman senin için çabuk geçer çantama ilk koyduğum şey kızımın fotosu diye yazmışsın duygulandımAllah yardımcınız olsun kızlar

Eşinle barışmanada İnan çok sevindim keşke yaşanmasa böyle tatsızlıklar ama olabiliyo önemli olan konuşarak en kısa zamanda problemi giderip sorunları aşmak..bi vuruşunla 250tl gitmiş çok güçlüymüşsün şekerim euheuheuhe
Size espiri malzemesi çıktı bundan sonra eşin seni kızdırdığında bak daha büyük masraflar çıkarırım de

Kizlaar ben geldim bu kadar aradan sonra unutmuşsunuzdur beni

kp gitti cok şükür ya temiz degiller,görgü,saygi yok yoksa başim üstüneg

ben her pazar anneme gidiyorum eşim de bunu bildigi halde unutmus geçen pazar kostur kostur eve geldim bi de bana demez mi saate bak kac nerdeshn bende kocam biliyo nerde oldugumu hem ben seni dün bekliyodum dedim sonradam dtzeltmeye calisiyoda sinir olmusum bi kere.
tuvlete girer tuvalet o biçim afedersiniz,sofra beziyle agzini siler el yikamak yok..

temiz titiz olsunlar el üstünde tutarim ama her gelişlerinde beni böyle sinir ediyolar

Kiz sen hic unutulurmusun ayipsin yani..sende demirbaslardansin merak etme ben azindan unutmam seni..hele o senin esinin tarafinin sana yaptiklarini asla unutamam..baksana halande sana eziyet ediyorlar..allah sana cok sabir versin cnm,isin gercekten zor onlarla..

Benim bıdık erken uyanacak yine bu saat oldu ben hala ayaktayım gece uyanmalarıda var hiç uykumu alamıyorumdaha yoğurt mayalıycam,mutfağı toparlıycam akşam çaya misafir geldi mutfağa herşeyi bıraktım buraya koştumtembel oldum ben...mutfak ve yatak beni bekler
Hepinize iyi geceler ve deliksiz uykular diliyorum

Seni ve tuanayı nasıl unutalım şekerimm
Kp gitmiş hadi gözün Aydın
Saydığın olumsuz şeylerde olunca katlanması çok daha zor oluyo
Ama yapıcak bi şey yok eşinin ailesi olduğu için mecbur görüşmek zorunda kalıyorsun
Allah'tan sabır diliyorum senin için

Saol hayatım teşekkür ederim.. Ama senin neden bugün gözlerin dolu bakayım benmi kaçırdım yoksa.. Sen herzaman mutlu olmayı hakeden çok iyi birisin.. Neden böle bugün..

Teşekkür ederim tatlı cadım..
Cnm birikmiş bi vurmaydı iyide oldu en azından artık bnmde karsılık verecegımı bılıyor:))) yani adam sinirlenince esyalara zarar verıyo bende ondan öğrendim ama ayarı fazla kaçtı:))

Saol hayatım teşekkür ederim.. Ama senin neden bugün gözlerin dolu bakayım benmi kaçırdım yoksa.. Sen herzaman mutlu olmayı hakeden çok iyi birisin.. Neden böle bugün..

Yok cnm oylesine bugunlerde cok duygu yukluyum, birde acaip alinganim..belki gurbet hayati ve sevdiklerimden uzak yasamak ve tabikide yalnizlik etken olmustur bilemiyorum nedenini tam olarak,iste oyle

Melegim,tatlicadi sagolun kizlar cok zor valla Allah tan uzaktalar senede bi geliyolar da böyla ya yakin olsaydi napardim kocamin kicina tekmeyi atardim kesin
ona katlandigim yetmiyomuş gibi

buarada yeni albüm ekledim bakabilirsiniz

melegimmm anmem buzluguma kete yapip koymustü valla yedikce aklima geliyosun bacim önümüzdeki yaz görüşürüz insallah

Kizlar yogunluktan giremedim yazamadim ama icim gitti yeni yilin hepimize saglik huzur sevgi ask ve bol bereketli bir yil olmasini diliyorumevlerinizden dirlik eksik olmasin
misafirimiz var giremiyorum ara ara okuyorum ama iste yemek yaparken ne kadar okunursa iste birde babamiz izinli olunca kiz ve koca butun gunumu aliyor ama canlari sagolsun onlarin varligi bana guc veriyor
Okis e artik sabah kahvaltisinda eline labneli kasik veriyorum ohhhh bir guzel
2-3 yemek kasigi belki taze sıkilmis portakal suyu bardagina koyuyorum doke saca yiyoooomama sandalyesinin altina sofra ortusu seriyorum,kahvalti zamani kirli kiyafetini giydiriyorum zaten iki uc ginde bir camasiri yikaniyor hatun un varsin kirlensin diyorum onun kendi basina yemek yedigini gormek bana cok buyuk haz veriyor bugun bir emzik daha aldimbiraz emdi bu sefer kauçuk aldim ona alisirsa silikon a gececezellerimden tut beni gezdir diyor bende yorulunca birakiyorum yere gezmedik yer birakmadi valla gecen gundislrimi fircalarken babamiz dalmis pc ye hatun kiz ordami dedi yooooo dedim arkami bi dondum bacaklarimin arasinda sipaneyse kizlar zadanin pc ye guc uygulamasi ve ömer imizin dusmesi aklimda gecmis olsun zeynepcim nazar var anacim bu yavruda ama korkma zeynepppp Allah koruyor valla
ben yatayim artik opuyoruz hepinizi hoscakalin

Günaaayyydııınnn :) bugünün ilk gunaydını benden olsun istedim. Hepinize mutlu bi gün diliyorum.

Zadaaaaa; ben de sana yazıcaktım bugun. Nasıl geçti bakıcı teyzeyle 3 gününüz? Benîm de bu aydan sonra bakıcımı gelcek. 1 ay birlikte takılcaz. Zaman su gibi akıp geçiyo. İlk iş günün çabucak akıp geçsin ve kuzuna kavus hemen. Moralini yuksek tut. Biliyorum söylemesi kolay ama mutlu ol tamam mı :) sana da iyi gelecek bak çalışmak. Ben böyle avutuyorum kndimi. Her sey cok guzel olacak. Öpüyorum seni ve tüm mayıs anneciklerini. Bebişleri ısırıyorum totolarından

İlk günaydın benden olsun size.Kızlar sabaha sabah çok mutlu oldum ya.evden çıkmadan tartıldım 23 günde 4.500 kg. gitti.ay nasıl mutlu oldum, nasıl mutlu oldum yaaa...kendime uzun sürecek bir irade diliyorummm..Hedefim kaç biliyor musunuz ama gülmeyin 56 kg.Sizce o kadar olabilir miyim?1 senede o kiloya düşerim herhalde...

öncelikle hepinize kucak dolusu günaydınlar........yeni bir yıl hepimize huzur sağlık mutluluk getirsin inş....

Zada cım hiç üzülme...inan hemen alışacaksın....özlem tabii ki oluyor ama özlemeye de alışacaksın.....ben de senin gibiydim ilk işe başlarken ama korktuğum gibi olmadı hiç....herşey yoluna girecek merak etme üzülme sen yeter....

herkese günaydınlar. nagihancım ya ben sana dün cevap yazdım sandım unutmuşum. dün sabah 9 da çıktı yola eşim. gece 1 de varabilmiş pendiğe.

zadacım inşallah çok çabuk geçer bugün sana zaman akşam olur da zeynep adana gidersin.

ya kızlar hepinizin yavrusu ne çok kaka yapıyor. ece ek gıdaya geçince 1-2 hafta kabız oldu. sonrasında günde sadece 1 bilemedin çok nadir 2 defa kaka yapıyor. beslenme listeleriniz bize göre çok fazla ondanmı acaba. ben çok zorlamıyorum eceyi yemek konusunda kötümü yapıyorum ki?

saol tatlım..geldik işte yine aynen devam(
cnm bakıcıyla güzel geçti iyi bi kadıncağız inş bölede devam eder..cnm son 1 ayının keyfini doyasıya çıkar nolur zmn cok cabuk geçiyor...

sağol hayatım ya..çok hemde çok özledim kızımı camdan bana el salladılar sabah..içim aktı gitti tutmadım kendimi...zırt pırt arıyorum evi(

günaydın kızlar yeni yılınız kutlu olsun.7,5 aylık olduk ve hala dişlerimiz çıkmadı bizim gibi dişleri çıkmayan varmı acaba.
bu arada bende yediklerimiziyazayım diyorum.sabah yerse eğer yumurta,bir iki zeytin ve 1 tatlı kaşığı lor peynir,ileriki saatlerde avakado ve meyve karışımı,öğle yoğurt,ikindi çorba, akşamda muhallebi(1 gün kayısılı yulaflı lapa, pekmezli irmikli muhallebi,)değişiyor.çorbaı çok sevior 1 kaseyi bitiriyo bıdık.
yanlız gece uyku düzeniz altüst oldu yanında yatmak zorundayım.sürekli mızırdanıyor ve çığlık şeklinde ağlıyor.eşimle nöbetleşe kalıyoruz yanında ikimizde zombi gibiyiz ne yapacağımızı şaşırdık.bi fikri olan varmı

saol cnm..

cnm Ada da günde 1 veya en fazla 2 defa yapıyor..sırf anne sütü alırken haftada 1 defa yapıodu bence az değil cnm her bebek bir olmaz bence...günde 1 defa normal..bazı bebekler az az sık sık yapabilir..bazısıda yaptımı tam yapar:))

günaydınnnn herkeseeeee

kızlarr geç kalınmışşş bir yeni yıl kutlamasıı olacak amaa hepimizeee mutluuu sağlıklıı güzell bir yıl diliyorumm kuzucuklarımızın mis kokusuyla dolu daha nice güzel seneler olsun hepimizeeee

geçmişi akşama kadar ancak okurum heraldeee:26: özledimm sizlerii kızlarr, pzt bizede tatil olunca 4 gün harika geldi bana, hem avimi düzene soktum hem zeynomla dolu dolu 4 gün süperdiiii, ama işte yinee özledimm şimdii kızımıııı hepinizii kocamannn öpüyorummm, hadi bakalımm biraz çalışayım birazda geçmişte takılayımmmmm

Günaydın kızlar...2013 yılının hayırlı ve güzel bir yıl olmasını diliyorum...

anneZEYNEP ; Ömerin düşmesine çok ama çok üzüldüm.Aynı şekilde Eymende düşmüştü ve aklım çıkmıştı.İnan biz o şekilde düşsek akşama kadar baş ağrısı çekeriz herhalde.Rabbim koruyor yavrularınızı...Tekrar geçmiş olsun.
Yürüme yardımcınız hayırlı olsun.Biz çok severek oynuyoruz ve yürüyoruz.Henüz korktuğu için tam bırakmamı istemiyor ama alışınca biraz bırakıyorum ve ilerliyor.Umarım siz de memnun kalırsınız ...
Babaanneye gidiyoruz demiştin,nasıl geçti araba koltuğu ile ilk yolculuk ?
Bu arada yurtdışından ürün getirirken 450 euroya kadar vergi ödenmiyormuş.Gidince bu sınırı aşmadan bir koltuk almayı planlıyoruz.
Son olarak bizimkinin kaka sayısı değişiyor ama dolu dolu olmasada ortalama 2-3 kere yapıyor.

ZADA ; tatlım ilk iş günün hayırlı olsun.Saatler senin ve tüm çalışan anneler için su gibi geçsin ve hemen akşam olsun.
Birde sen de diyet yapıyordun sanırım.Spor yapabiliyormusun ?

Nagihan ; tebrik ederim canım.23 günde 4.5 kilo harika.Ben de biraz bırakmıştım kendimi ama bugün ipleri tekrar aldım elime.3 haftada 4 kilo daha vermeyi hedefliyorum.Yurtdışına çıkana kadar azcık düzene gireyim demi .
Bu arada spor yapıyormusun ?

Tatlıcadı ; Eymende hiç yürümüyor hatta adım atmasını bile bilmiyordu.Yürüteçin çok faydası oldu bize ama onun haricinde annemlerdeyken önüne kuşu koyuyorduk kafesi ile.O da merak ettiği için ona doğru yürümeye çabalıyordu heyecanlanıp.Öyle öyle yürümeye başladı diyebilirim ama bak seninkide sürünerek heryere gidiyor ama bizimki yerde sürünmekten nefret ediyor.Hatta koysam bile ilerlemesini beceremiyor.Yani her bebek farklı bir şekilde gelişim gösteriyor

azraece ; her bebek ek gıdayı öyle hemen kabullenemiyor.Önerim günlük bir düzen oluşturman ve ona uyman..
Miktarı emdiği için az tutabilirsin onda bir sakınca görmüyorum ama sadece kahvaltı-meyve püresi-sebze püresi-yoğurt ve son olarak istenirse muhallebi vererek bu alışkanlığı kazandırabilirsin.

babyceren ; gelişimini kilondan dolayı orta olarak değerlendiriyorum ...Öksürük için çok geçmiş olsun.

talay ; gece uyanmaları dün gece bizde de çok sık oldu.Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.:44:.Sırf bu uyanmalar yüzünden odasınıda ayıramaz oldum.

mybabylove ; misafirin varmış,kolaylıklar diliyorum ...Cimcime okişide totosundan öpüyorum

siyahlale ; keşke eşlerimizi seçebildiğimiz gibi ailelerinide seçebilme şansımız olsaydı diyorum hep...

meleğim34 ; Mahirin yeni yıl kutlamasını çok merak etmiştim ama kısmet değilmiş

Günaydın Kızlar
Herkese mutlu yıllar diliyorum.
Misafirlerim var bu yüzden ara ara bakmaya çalışıyorum ama hızınıza yetişemiyorum. Umarım keyifler yerindedir kızımla öpüyoruz hepinizi

sağol canımcım inş cabuk gecer ama sanki hiç gecmiyor daha 10 ....gel 17:30 gel diyorum....
evet cnm diyet aynen devam yapıyorum..9 kilo verdim toplamda...spor cok yapmıyorum cnm..sadece sabahları ac karnına biraz zıplıyorum..aksamlarıda biraz oynuyorum..arada fanfinifinfon okdr yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…