İyi geceler kızlar....
Yarın ilk iş günüm içim çok buruk.. Çantamı hazırladım ilk koyduğum şey kızımın fotosu oldu sonra yeşil çayım ve galetam..
Benim yatmam lazım ama hiç uykum yok papatya cayı içsem gelirmi acaba..
Bu arada kocişle barıştık aksam üstü.. Habire özür diletiyorum hala:) bilgisayardaki bilgileri kurtarabilmiş ama ben üzüleyim diye gitti herşey demiş.. Bi 250tl sıkışmış pc ye onu çıkarınca düzelmiş...:)) ee napalım buda faturası olmuş dedim.. Yalnız biraz daha yana vursaymışım işlemci zarar görürmüş ozmnda at çöpe...
Olan yılbası gecemize oldu...
Hepinize iyi geceler diliyorum tatlışkolar ben uyumaya çalışayım bakayım...
İyi geceler kızlar....
Yarın ilk iş günüm içim çok buruk.. Çantamı hazırladım ilk koyduğum şey kızımın fotosu oldu sonra yeşil çayım ve galetam..
Bu arada kocişle barıştık aksam üstü.. Habire özür diletiyorum hala:) bilgisayardaki bilgileri kurtarabilmiş ama ben üzüleyim diye gitti herşey demiş.. Bi 250tl sıkışmış pc ye onu çıkarınca düzelmiş...:)) ee napalım buda faturası olmuş dedim.. Yalnız biraz daha yana vursaymışım işlemci zarar görürmüş ozmnda at çöpe...
Kizlaar ben geldim bu kadar aradan sonra unutmuşsunuzdur beni
kp gitti cok şükür ya temiz degiller,görgü,saygi yok yoksa başim üstüneg
ben her pazar anneme gidiyorum eşim de bunu bildigi halde unutmus geçen pazar kostur kostur eve geldim bi de bana demez mi saate bak kac nerdeshn bende kocam biliyo nerde oldugumu hem ben seni dün bekliyodum dedim sonradam dtzeltmeye calisiyoda sinir olmusum bi kere.
tuvlete girer tuvalet o biçim afedersiniz,sofra beziyle agzini siler el yikamak yok..
temiz titiz olsunlar el üstünde tutarim ama her gelişlerinde beni böyle sinir ediyolar
Kizlaar ben geldim bu kadar aradan sonra unutmuşsunuzdur beni
kp gitti cok şükür ya temiz degiller,görgü,saygi yok yoksa başim üstüneg
ben her pazar anneme gidiyorum eşim de bunu bildigi halde unutmus geçen pazar kostur kostur eve geldim bi de bana demez mi saate bak kac nerdeshn bende kocam biliyo nerde oldugumu hem ben seni dün bekliyodum dedim sonradam dtzeltmeye calisiyoda sinir olmusum bi kere.
tuvlete girer tuvalet o biçim afedersiniz,sofra beziyle agzini siler el yikamak yok..
temiz titiz olsunlar el üstünde tutarim ama her gelişlerinde beni böyle sinir ediyolar
Hayirli olsun ilk is gunun ins..kolayca atlatmani dilerim..ama su resim olayi ile beni benden aldin gittin resmen, zaten butun gun dolu dolu gozlerim..yani iste oyle oldu,,
Kocisle barismana cok sevimdim bundan sonra umarim tartismalariniz manevi ve maddi zarari olmadan atlatilir..
Senin yaninda oldugumuzu bil, belki ozaman biraz rahatlar uyursun cnm
İlk iş günün şimdiden hayırlı olsun canım inş zaman senin için çabuk geçer çantama ilk koyduğum şey kızımın fotosu diye yazmışsın duygulandımAllah yardımcınız olsun kızlar
Eşinle barışmanada İnan çok sevindim keşke yaşanmasa böyle tatsızlıklar ama olabiliyo önemli olan konuşarak en kısa zamanda problemi giderip sorunları aşmak..bi vuruşunla 250tl gitmiş çok güçlüymüşsün şekerim euheuheuhe
Size espiri malzemesi çıktı bundan sonra eşin seni kızdırdığında bak daha büyük masraflar çıkarırım de
Saol hayatım teşekkür ederim.. Ama senin neden bugün gözlerin dolu bakayım benmi kaçırdım yoksa.. Sen herzaman mutlu olmayı hakeden çok iyi birisin.. Neden böle bugün..
İyi geceler kızlar....
İyi geceler kızlar....
Günaaayyydııınnn :) bugünün ilk gunaydını benden olsun istedim. Hepinize mutlu bi gün diliyorum.
Zadaaaaa; ben de sana yazıcaktım bugun. Nasıl geçti bakıcı teyzeyle 3 gününüz? Benîm de bu aydan sonra bakıcımı gelcek. 1 ay birlikte takılcaz. Zaman su gibi akıp geçiyo. İlk iş günün çabucak akıp geçsin ve kuzuna kavus hemen. Moralini yuksek tut. Biliyorum söylemesi kolay ama mutlu ol tamam mı :) sana da iyi gelecek bak çalışmak. Ben böyle avutuyorum kndimi. Her sey cok guzel olacak. Öpüyorum seni ve tüm mayıs anneciklerini. Bebişleri ısırıyorum totolarından
öncelikle hepinize kucak dolusu günaydınlar........yeni bir yıl hepimize huzur sağlık mutluluk getirsin inş....
Zada cım hiç üzülme...inan hemen alışacaksın....özlem tabii ki oluyor ama özlemeye de alışacaksın.....ben de senin gibiydim ilk işe başlarken ama korktuğum gibi olmadı hiç....herşey yoluna girecek merak etme üzülme sen yeter....
herkese günaydınlar. nagihancım ya ben sana dün cevap yazdım sandım unutmuşum. dün sabah 9 da çıktı yola eşim. gece 1 de varabilmiş pendiğe.
zadacım inşallah çok çabuk geçer bugün sana zaman akşam olur da zeynep adana gidersin.
ya kızlar hepinizin yavrusu ne çok kaka yapıyor. ece ek gıdaya geçince 1-2 hafta kabız oldu. sonrasında günde sadece 1 bilemedin çok nadir 2 defa kaka yapıyor. beslenme listeleriniz bize göre çok fazla ondanmı acaba. ben çok zorlamıyorum eceyi yemek konusunda kötümü yapıyorum ki?
Günaydın kızlar...2013 yılının hayırlı ve güzel bir yıl olmasını diliyorum...
anneZEYNEP ; Ömerin düşmesine çok ama çok üzüldüm.Aynı şekilde Eymende düşmüştü ve aklım çıkmıştı.İnan biz o şekilde düşsek akşama kadar baş ağrısı çekeriz herhalde.Rabbim koruyor yavrularınızı...Tekrar geçmiş olsun.
Yürüme yardımcınız hayırlı olsun.Biz çok severek oynuyoruz ve yürüyoruz.Henüz korktuğu için tam bırakmamı istemiyor ama alışınca biraz bırakıyorum ve ilerliyor.Umarım siz de memnun kalırsınız...
Babaanneye gidiyoruz demiştin,nasıl geçti araba koltuğu ile ilk yolculuk ?
Bu arada yurtdışından ürün getirirken 450 euroya kadar vergi ödenmiyormuş.Gidince bu sınırı aşmadan bir koltuk almayı planlıyoruz.
Son olarak bizimkinin kaka sayısı değişiyor ama dolu dolu olmasada ortalama 2-3 kere yapıyor.
ZADA ; tatlım ilk iş günün hayırlı olsun.Saatler senin ve tüm çalışan anneler için su gibi geçsin ve hemen akşam olsun.
Birde sen de diyet yapıyordun sanırım.Spor yapabiliyormusun ?
Nagihan ; tebrik ederim canım.23 günde 4.5 kilo harika.Ben de biraz bırakmıştım kendimi ama bugün ipleri tekrar aldım elime.3 haftada 4 kilo daha vermeyi hedefliyorum.Yurtdışına çıkana kadar azcık düzene gireyim demi.
Bu arada spor yapıyormusun ?
Tatlıcadı ; Eymende hiç yürümüyor hatta adım atmasını bile bilmiyordu.Yürüteçin çok faydası oldu bize ama onun haricinde annemlerdeyken önüne kuşu koyuyorduk kafesi ile.O da merak ettiği için ona doğru yürümeye çabalıyordu heyecanlanıp.Öyle öyle yürümeye başladı diyebilirim ama bak seninkide sürünerek heryere gidiyor ama bizimki yerde sürünmekten nefret ediyor.Hatta koysam bile ilerlemesini beceremiyor.Yani her bebek farklı bir şekilde gelişim gösteriyor
azraece ; her bebek ek gıdayı öyle hemen kabullenemiyor.Önerim günlük bir düzen oluşturman ve ona uyman..
Miktarı emdiği için az tutabilirsin onda bir sakınca görmüyorum ama sadece kahvaltı-meyve püresi-sebze püresi-yoğurt ve son olarak istenirse muhallebi vererek bu alışkanlığı kazandırabilirsin.
babyceren ; gelişimini kilondan dolayı orta olarak değerlendiriyorum...Öksürük için çok geçmiş olsun.
talay ; gece uyanmaları dün gece bizde de çok sık oldu.Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.:44:.Sırf bu uyanmalar yüzünden odasınıda ayıramaz oldum.
mybabylove ; misafirin varmış,kolaylıklar diliyorum...Cimcime okişide totosundan öpüyorum
siyahlale ; keşke eşlerimizi seçebildiğimiz gibi ailelerinide seçebilme şansımız olsaydı diyorum hep...
meleğim34 ; Mahirin yeni yıl kutlamasını çok merak etmiştim ama kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?