2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm çorba süper.bizde Yaren Nur'a tüm herşeyden koyarak sebze püresi veriyoruz.Yalnız bir çeşit dışarıda kalıyor onu ayrı tattırıyoruz alışması için.afiyet olsun adamıma..

Kilo verme olayı bilmiyorum yağ mı ödem mi ama kot pantolonumda bolluk hissettim bugün ilk kez ay çok mutlu oldum ya.yiyeceklerim;

sabah;08:00'de 330 ml su yarım limon,1 çay kaşığı tarçın, bazen de 1 çk bal karıştırıp sıcağa yakın içiyorum ekleyeyim dedim

09:00 gibi
1 kibrit kutusu peynir
3-4 adet zeytin
3 adet çeri domates
1 salatalık
bazen 1 sivribiber,1 çarli biber yada 1 kapya biber (biberi her zaman yemiyorum)

öğlen yemeği; saat 13:00
ne yemek varsa (4-5 yemek kaşığı kadar)
çorba mutlaka (ne çorbası varsa,şehriyeli,pirinçli, vs. falansa o kısımlardan az ayırarak yaklaşık 1 çorba kasesi)
salata yada yoğurt (mevsim salatası yada yoğurt varsa içine 2 tatlı kaşığı keten tohumu tozu)
öğle yemeğinden 5 dk sonra 1 kupa iğrenç yeşil çaydan içiyorum.neredeyse kusacak noktaya geliyorumm.ehehehhh

akşam yemeği; 19:30 yada 20:00 (eve varışıma göre hemen yemek yiyorum)

çorba
ne yemeği varsa (kızarmalar,hamurlu şeyler hariç)
salata yada yoğurt

bu saatten sonra hiçbirşey yemiyorum.aralarda karnım acıkırsa şayet saat 10:00'da olabilir 16:00'da bir avuç badem yada 2 mandalina yada 1 kivi.

akşam 20:00'den sonra su harici hiçbirşey tüketmiyorum.

Bu arada ekmek hayatımdan tamamen çıktı sayılır.Pazar kahvaltısında 2 dilim beyaz ekmek yiyorum.4-5 adet yuvarlak dilim sucuk, 1 haşlanmış yumurta ilave oluyor.

Son düzenleme:

sağol cnm da aman cnm sakın diyet yapma sen emzir bol bol.yürüyüş iyimiş valla.ne kadar yürüdün ve kaç kilo verdin hemen yaz bana.

bu arada keşkek demişsin nerelisin?

ben balıkesirliyim.bizim oralarda yapılır ama ben hiiiiççç sevmemm... Şu yulafı bende veryim bari hiç vermediydik...

Spor yok mu Nagişşş Bazı sporlar da kilo verdiriyo ya,onun da etkisi olmuştur

cnm benim kız en az 200 ml su içiyor günde.suyu çok seviyor şimdilik.bende çok mu acaba diye düşünüyorum ama sonradan da içerken bıraktıramıyorum.mesela mama veriyorum yemiyor ama su veriyorum kana kana içiyor bir anda 75 cc içtiği oluyor.çekmeye çalışınca ağlıyor..heee demek ki susamış diyorumm...

bende seninle aynı fikirdeyim. o yüzden pek dert etmiyorum...

Anladın sen onu düşünce gücüyle "bebiş olabilir" yazmadın dimi

kız var ya alemsin bizim evdeki bebeklerin uyuma saatine göre onlar uyuduktan sonra uykuya teslim olmazsak haftada 1 bilemedin 2 oluyor.doğumdan sonra ben daha çok düşkün oldum ama fırsat yok canım valla.şöyle adamla 2-3 gün bir tatile gitsem yalnız başıma.ayyyy olmaz benim küçük sevgilimi çok özlerim yok vazgeçtim düşüncesi bile üzdü

Herşey bebişlerle güzel walla Kociş yaklaşınca başlıyorum: "Hepimiiiz kardeşiiiz, bu özlem ne diye..."
O da "su akar yolunu bulur" diye düşünüyodur

Sağol cnm.Yazını görmedim de bizim bebişler aynı gün doğdu biliyorsun değil mi?meraklı tarafım sorguluyor.saat kaçta doğdu,nasıl doğdu vs,vs. diye.

benim kızda çok seri dönüyor yüzüstü sırtüstü,güzel basıyor,tutunca adımlar atıp yürüyor,geri geri gidiyor ama daha emeklemiyor.dişimiz de yokkk

Bu arada bugünlerde iyiyiz çok şükür hastalık da yok başımızda aman dilimi ısırayım:)Keyfimiz yerinde.senin oğluş nasıl?sesi güzel mi?ikizler burcunun sesi çok güzel olurmuş.Benim kart sesli kızımın sesi çok güzel de:26: şaka şaka her bebeğin sesi güzel muhakkak

nagihan3005-kızın ikizler burcumu?
yandın sen şekerim
bizde eşim ve ceren ikizler ya hiç susmazlar ya vırvır dırdır
ceren karnımdayken bile hep agzı oynardı:99:
çekecegin var canım allah sabır versin:124:

Ah canııım ne zordur 2 tane hemde, benim de eşim ikizler ve dırdır hiç bitmez evdebende hiç sevmem zaten dırdırı
Ama zeki adamdır,lisede matematik olimpiyatlarında 2. olmuş hala söyler İkizler burcu zekidir,akılcıdır, entellektüeldir
ama burcu gibi herşeyi 2 yönüyle düşünür, benim gibi ruhani bir burç olan yengeçi deli eder. Ben yüreğim yetmez diye boğa yapıverdim kızı

oo sesi harikaa bi de de de deyişi var ki sorma valla canım benim 12.36 da epidural sezeryanla doğdu çok şükür rahat bi doğumdu, senin prensese maşallah pek bi hareketliymiş Allah nazarlardan korusun, bu arada tam bi ikizler burcu yusuf bi gülüyo bi ağlıyo sağı solu belli değil

ewet çok zekiler ama çok konuşuyolar canım ya
ben sessiz biriyimdir bu kadar sesi kaldırmıyo kafam
birde benim eşim ortalıgı karıştırmayı çok sever milleti birbirine düşürüragzında bakla ıslanmaz
çok meraklıdır..
biri eşim biri kızım ne yapıyım çekmek zorundayım

bnim menümü yazsamm rezil olurumm
ama yazıcamm

sabah:kepekli tost ekmeği ile kaşarlı tost,1 çeri domates,1 salatalık
yarım saat sonra:bisküvi abur cubur
öğlen:akşamdan ne yemek kalmışsa:) yada yemeği erken yaptıysam 4 çorba kaşığı kadar yiyorum
yaklaşık 40 dk sonra güzelce hazırlanmış sandwich (genelde beyaz ekmek)
akşam beyz ekmekle beraber yemek..pilav makarna herşeyi yiyorum
sonrasında meyve
gece geç yattığım için yatmadan abur cubur
yediklerim çokta değil aslında bi ara eve abur cubur şeyler almıyoduk o zaman kilko vermiştim tam tahıllı ekmek alıyodum..sonrasında baktım ekmek bitmiyo..beyaz ekmek olunca daha çabuk bitiyo en yisi beyaza dönim dedim
ama bu gün az yedim..seni iradenden dolayı tebrik ediyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…