Melegim dogumgünün kutlu olsun arkadaslarin alintisindan gördüm biraz gec gordüm şekerim affola
kizlar Tuana ya pazar günü diş buğdayi yapmayi düşünüyorum eşimin ailesinden bikac kisi komşular falan gelcek siz yaptiniz mi?
Yaptiysaniz neler yaptiniz nasil yaptiniz?
ben diş budayi tuzlu tatli ikramlar seklindd düsünüyorum iste tepsiye makas kalem vs.falan koyup hangisini tuttuguna bakiliyo falan
bu arada Mina Tuana 'min alttan iki dişi de çikti az önce de farkettim sol üst dişi de çikmis
bu kizin 32 dişi birden cikcak galiba
bnim menümü yazsamm rezil olurumm
ama yazıcamm
sabah:kepekli tost ekmeği ile kaşarlı tost,1 çeri domates,1 salatalık
yarım saat sonra:bisküvi abur cubur
öğlen:akşamdan ne yemek kalmışsa:) yada yemeği erken yaptıysam 4 çorba kaşığı kadar yiyorum
yaklaşık 40 dk sonra güzelce hazırlanmış sandwich (genelde beyaz ekmek)
akşam beyz ekmekle beraber yemek..pilav makarna herşeyi yiyorum
sonrasında meyve
gece geç yattığım için yatmadan abur cubur
yediklerim çokta değil aslındabi ara eve abur cubur şeyler almıyoduk o zaman kilko vermiştim tam tahıllı ekmek alıyodum..sonrasında baktım ekmek bitmiyo..beyaz ekmek olunca daha çabuk bitiyo en yisi beyaza dönim dedim
ama bu gün az yedim..seni iradenden dolayı tebrik ediyorum canımm
2013 bana şans getirdi..
dün hastedeyken ceren çubuk kraker istedi bizde attık 1 lirayı makinaya
ne çubuk krakeri verdi nede paramızı
amcanın biri yaklaştı dediki bu mak. bozuk az önce benimde paramı yedi dedi ve bir yumruk attı makinaya
bi baktım para bölümüne bir avuç bozuk paraaldık mecburen ne yapalım
az öncede yattagın altını siliyorum viledaya yapışmış biraz tozlu biraz nemli gıcır gıcır 20 tl
onuda attım cebe
eşime söylemeyi düşünmüyorum kıskanmasın diye
dün bir bugün 2 bakalım yarın neler olacak..
Zengin olmussun masallah ceyreklere para vurmadi ama baksana dokundugun yerden para fiskiriyor :)) bol kazanclar cnm allah sansini bozmasin ins
amin canımsın para önemli degil canım Allah saglık huzur versin gerisi olsada olur olmasada..
seninde yuvana huzur neşe versin rabbim..gönülden diliyorum
çeyreklerede birşey çıkmadı hatta satışa çıkardım alana para verecektim ama kimse mesaj atmadı
Allah bir yerden alıyo bir yerden veriyo işte
Ben geldiiiimmm
Sizi çok özledim canlar,,sizde beni özlediniz mi?
Güzelce dinlendim,,bebişimle güzel günler geçirdim, bugdaysız diş buğdayı yaptık,yalnızca
buğdaydan kolye yaptım kızımaHepsini yüklüyorum teyzoşları için
Uyku saatlerini düzelmeye çalıştım, anladımki ögneden sonra 2-3 gibi yoğurdunu yedirip güzelce uyursa aşkam 23.00gibi gece
uykusuna yatıyor,bu çok önemli bir gelişme bizim içinİnşallah böyle de devam ederiz. Yalnız bu birkaç günde iştahsızlık yine başladı,,
dişe yoruyorum, sanırım misafir inciler geliyorBu arada dişi çıkan bebişlere kocamaaan bir Hepinizi tek tek çok özledim,,
bebiş yemedikçe kulaklarınızı çınlattım(turuncu başta olmak üzere...),sizlere hep dua ettim.Pütürlü yiyeceklerde bir arpa boyu yol alamadık bu arada.
Umarım herkes çok iyidir,sağlıklar yerindedir,yüzler gülüyodur..
Zadacan işe dönüşün hayırlı olsun.. Ayyy ne çok şey var size yazacağım ama boğmiyim bir anda...
2013 hepimize hayırlı uğurlu olsun benim emekçi arkadaşlarımmmSizi çok seven mutlu_anne
canımmm demekk işe başladın hayırlı olsun, umarım çabucak alışıp düzen oturtursun, minnoşunu özledin dimiii inş çabukcakk akşam olurr bendee aynı özlem 54:
herkese slmlar,sevgilerrrr
umarım tüm anneler ve bebişler iyidirlerr
bu gün yavruma bi çorba yaptımm içinde yok yokk euheuheuh..içindekiler:kereviz,kabak,kapya biber,brokoli,kereviz sapı,pirinç,bulgur,havuç,arpacık soğan,maydonoz,tavuk aklımda kalanlar bunlarbu karışımı tavuk suyuyla yaptım ve oğlumm sevdii bu çocuk beni çok şaşırtıyo..gül gibi çorbalar yapıyorum yemiyo böyle alakasız karışımı yiyo
geçmişi okudum sayfalar yine hızlı ilerlemişş alıntıda yapmadım kime ne yazıcaktım unuttum
Zadacıminş zamanın iyi geçiyodur canım
Haklisin firini bos birakmamak ne guzel kilo verdirir, akillica valla..tebrik ederim en son 7 kilo demistim simdi 9 olmus aferim sana Gizzz sevdim bu isi verin gazi banada ben baslayayim..su firinda bozuk bizde ne olacaksa(
Turuncu az evvel health Center dan geldi, kilomuzu olcturduktan sonra su ek gida ile ilgili sorularimi bir bir soruyum dedim, tam bir komedi idi resmen, inanmiyacaksin ama bana oyle seyler soylediki oo bizlerden coook farkli bir yeme programi sundu,
1.Benim oglanin kilo alimi cok yavas dedim, oda bana sebzeyi azalt.. patates, pilav ve beyaz ekmagi arttir dedi..birde hazir ekmekte tuz var ben bu yuzden kendim yapiyorum dedim oda hic gerek yok zaten az oluyor onlarda zarar vermez dedi..bak simdi daha neler var
2.Bana yogurt vermene gerek yok dedi onun yerine cereal(misir gevregi) ver dedi.
3.Vitamin almami onerdi ama ben doktora danismadan bunu yapamiyacagimi soyledim,oda biran once danis dedi :))
Bu arada oglum 7.6 olmus yani halan 7 lerde sayiyoruz.. her ay kilo artimi gidim gidim bir gun bir yerden benim teller aticak ama bakalim ne zamana, eve geldim zoraki bir kac sey yedirdim.. saatlerce dursa hiccc banamisin demiyor,aramiyor birsey..malum bizde sut olayi bitti hatta mama olayida bitmek uzere oglum onuda icmez oldu,surekli kafamda ne versem dusunceleri ile gezinir oldum, zeytin vermeye basladim iki gun oldu,sonra nut vermeye basladim..herseyi deniyorum.,kendim icin hayatima dair hic bu kadar hic birseyde cabam ve mucadelem olmamisti..yakinda ericem galiba :))
Aslinda yazicagim cok sey vardi ama kafam cok dolu toparlayamadim.zaman zaman aklima geldikce yazarim artik
Hosgeldin cnm, sen olmayinca yerin belli oluyor.. ben ozledim gayri,kendi adima diyimde
Hayirli olsun bugdaysiz dis bugdayiniz :)) meslek secimi yaptinizmi bende bunun meraklisi oldum ciktim resmen
Kız tatlicadi,,sende benim gibi abur cuburculardansın şekerimMevlam beni dünyadaki şekerleri bitireyim diye yaratmış,,Ama abur cuburu kesmezsek sanırım
biz ancak kilko veririz
Anam yikiliyor menun, bir ben yokum orda :)) acep olsam benide yemege kalkarmisin :))
Saka maka sen nereye koyuyorsun bunlari kuzum,msallah allah tadini bozmasin seker arkadasim, guldurdun bizi yine
benim oğlumda bu kilolarda cnm görenler zayıf ama saglıklı diolar cnm sıkılıorTuruncu az evvel health Center dan geldi, kilomuzu olcturduktan sonra su ek gida ile ilgili sorularimi bir bir soruyum dedim, tam bir komedi idi resmen, inanmiyacaksin ama bana oyle seyler soylediki oo bizlerden coook farkli bir yeme programi sundu,
1.Benim oglanin kilo alimi cok yavas dedim, oda bana sebzeyi azalt.. patates, pilav ve beyaz ekmagi arttir dedi..birde hazir ekmekte tuz var ben bu yuzden kendim yapiyorum dedim oda hic gerek yok zaten az oluyor onlarda zarar vermez dedi..bak simdi daha neler var
2.Bana yogurt vermene gerek yok dedi onun yerine cereal(misir gevregi) ver dedi.
3.Vitamin almami onerdi ama ben doktora danismadan bunu yapamiyacagimi soyledim,oda biran once danis dedi :))
Bu arada oglum 7.6 olmus yani halan 7 lerde sayiyoruz.. her ay kilo artimi gidim gidim bir gun bir yerden benim teller aticak ama bakalim ne zamana, eve geldim zoraki bir kac sey yedirdim.. saatlerce dursa hiccc banamisin demiyor,aramiyor birsey..malum bizde sut olayi bitti hatta mama olayida bitmek uzere oglum onuda icmez oldu,surekli kafamda ne versem dusunceleri ile gezinir oldum, zeytin vermeye basladim iki gun oldu,sonra nut vermeye basladim..herseyi deniyorum.,kendim icin hayatima dair hic bu kadar hic birseyde cabam ve mucadelem olmamisti..yakinda ericem galiba :))
Aslinda yazicagim cok sey vardi ama kafam cok dolu toparlayamadim.zaman zaman aklima geldikce yazarim artik
51:
Kızlar ilk iş günüm fena deildi kızımı özlemek dışında zırt pırt kadını arayıp tacız ettim.. 10:30 ile 12:20 arası uyumuş bizim bıdık.. O ara kadın corbasını yapmış mutfagımı düzenlemiş temizlemiş saolsun..
Kızlar bizim ofiste iki tane uyuz vardı biri kız biri erkek... Herkezle kavga ederler huzursuzluk cıkarırlardı.. Bunların arasında bişey var diye dusunuyoduk hepimiz.. Ama kız evli ve 3 yasında cocugu var... Cocuk gıdıp bunlarda kalıyo.. Kocası geliyo vocuguda alıyo hepbirlikte eglenmeye fln gidiolardı.. İkiside işten ayrılmış cok sukur.. Bende bugun cocugun pc ye gectım.. Mailime gireyim diye bir bakayım dedimki cocuk mail hesabını acık unutmus bende hemen tıkladım ağzım bole acık kaldı... Ne konusmalar var ınanamassınız sexler askımlar özledimler havada uçuyor.. Kız kocam geldi cıkıyorum askım fln diyor.. Bugün bunları okumakla gecırdım gunumu:)))
Ofiste herkese ısım takmıslar:)) allahım bole ınsanlardan uzak tutsun yarabbım ne mıgde var ınsanlarda ya..
Kızlar sımdı sıze sorum bu gorduklerımi mudurume solımmı göstereyimmi yoksa hıc bahsetmeyeyimmi.. Yakın arkadaslarıma soledım akıl verın bana..
Sağol tatlişkom
Saol planercim özlem çok oldu habire arayıp durdum bakıcımızı... Cok zormus gercekten
Ohh afiyet olsun paşama yarasın...
İyi gecti cnm çok şükür
Cnm bi basla gerisi gelir.. Bugun kızlar beni görünce cok zayıflamıssın dediler cok hosuma gitti.. Ama daha vermem kilom var 10 kilo daha inş verirsem süper olcak..
Meleğim senin paşayla benimki minyonlar sanırım bizimkide 8. Ayında 7.5 kiloydu... Bu ay kırmızı et agırlıklı besleniyoruz corbalarına kuzu incik koyuyorum .. Akşamlarıda bizle birlikte yemeğin kıymalarından fln veriyorum umarım alırlar cnm.. Cok mınnaklar..
Kızlar ilk iş günüm fena deildi kızımı özlemek dışında zırt pırt kadını arayıp tacız ettim.. 10:30 ile 12:20 arası uyumuş bizim bıdık.. O ara kadın corbasını yapmış mutfagımı düzenlemiş temizlemiş saolsun..
Kızlar bizim ofiste iki tane uyuz vardı biri kız biri erkek... Herkezle kavga ederler huzursuzluk cıkarırlardı.. Bunların arasında bişey var diye dusunuyoduk hepimiz.. Ama kız evli ve 3 yasında cocugu var... Cocuk gıdıp bunlarda kalıyo.. Kocası geliyo vocuguda alıyo hepbirlikte eglenmeye fln gidiolardı.. İkiside işten ayrılmış cok sukur.. Bende bugun cocugun pc ye gectım.. Mailime gireyim diye bir bakayım dedimki cocuk mail hesabını acık unutmus bende hemen tıkladım ağzım bole acık kaldı... Ne konusmalar var ınanamassınız sexler askımlar özledimler havada uçuyor.. Kız kocam geldi cıkıyorum askım fln diyor.. Bugün bunları okumakla gecırdım gunumu:)))
Ofiste herkese ısım takmıslar:)) allahım bole ınsanlardan uzak tutsun yarabbım ne mıgde var ınsanlarda ya..
Kızlar sımdı sıze sorum bu gorduklerımi mudurume solımmı göstereyimmi yoksa hıc bahsetmeyeyimmi.. Yakın arkadaslarıma soledım akıl verın bana..
Cnm bi basla gerisi gelir.. Bugun kızlar beni görünce cok zayıflamıssın dediler cok hosuma gitti.. Ama daha vermem kilom var 10 kilo daha inş verirsem süper olcak..
Meleğim senin paşayla benimki minyonlar sanırım bizimkide 8. Ayında 7.5 kiloydu... Bu ay kırmızı et agırlıklı besleniyoruz corbalarına kuzu incik koyuyorum .. Akşamlarıda bizle birlikte yemeğin kıymalarından fln veriyorum umarım alırlar cnm.. Cok mınnaklar..
Okudukların pembe dizi gibiymiş şekerim çok heyecanlıamaaa iğrençç pislik insanlar canım işten çıkmışlar zaten müdürünle paylaşsan ne yapabilir ki:26:
Gününün iyi geçmesine sevindim canım diğer günlerin bu günden güzel geçer inş
Is yerinden zaten ayrilmislar bence uzerine gitmene bile degmez, bu kadar tatsiz seyler ancak su bulandirir baska bir ise yarayacagini sanmiyorum cnm,ama yinede senin kararin en guzel karar olucaktir
Benim oglan minyon evt, gerci cok minik dogdu bu yuzden bunada sukur... ben onu elime 2430 kg olarak aldim, nerde ise tek elimin icine sigiyordu o kadar miniktiki benim minnak...simdide zor aliyor kilo ama yemekte bilmiyorki alsin oda var(
Kızlar sımdı sıze sorum bu gorduklerımi mudurume solımmı göstereyimmi yoksa hıc bahsetmeyeyimmi.. Yakın arkadaslarıma soledım
zadacım ilk günü atlattın ya gerisi daha kolay olur inşallah. şimdi müdüre söylersin oda başkalarına derken büyür duyulur. bakarsın kocasının filan kulağına gider başına iş alırsın. hem birde adam kalkar karısına kötü birşey yapar ki burası türkiye üzülürsün ben sebep oldum diye. tabiki yinede sen bilirsin
benim oğlumda bu kilolarda cnm görenler zayıf ama saglıklı diolar cnm sıkılıor
iştahsız işkence gibi yemek saatlerimama sandalyesi üzeri hatta benim üzerim heryer mama oluyor sinirlerim bozuluyor aglıor kabus gibi
bide agzına mama veriorum yutmadan "ba ba ba ba... "diye bagırmaya baslıyor agzındaki mamalar heryere sacılıyor pofffffff
bidünya iş temizle falan.... mama önlüğüm kollu olanlardan giyince terminatör gibi oluyor yoksa her yemekten sonra üstbaş degişitir yoruldum anne olmak cok zormus yaa
amma cok dert yandım bu aralar beni zorluyor bu olay iştahsızlık bide az az emior hemen kafayı cekior iki yudum tamam bitiriyor ..
cnm umarım düzelir nekadar zor oldugunu ben biliorum anlıorum seni
seninkide cok hareketliydi hatırladıgım kadarıyla kilo alımıda ondan az olabilir
bizimkide artık salonda durmuyor dogru kapıya gidiyor odadan cıkmak istior sürekli sürünüe sürüne gidiyor komandolar gibi
devam sütüünü almıyor mu günlük kaç cc alıyor ?
Kızlar sımdı sıze sorum bu gorduklerımi mudurume solımmı göstereyimmi yoksa hıc bahsetmeyeyimmi.. Yakın arkadaslarıma soledım
zadacım ilk günü atlattın ya gerisi daha kolay olur inşallah. şimdi müdüre söylersin oda başkalarına derken büyür duyulur. bakarsın kocasının filan kulağına gider başına iş alırsın. hem birde adam kalkar karısına kötü birşey yapar ki burası türkiye üzülürsün ben sebep oldum diye. tabiki yinede sen bilirsin
Ayy dogru valla dertsiz basıma dert alırım zaten piskopatın teki cocuk gelir satasır fln... Copypaste yapmıstım masa ustune yarın gıdıp sileyim hemen...
turuncum geceden başlıyım anlatmaya bir bak bakalım nasıl beslenmemiz:) en geç saat 9 dedim yatar(maşallah:) saat 12-3-6 meme emmeye kalkıyor. sabah 10 da 1 yumurta sarısı 1tk ceviz 1tk badem 2-3 tk kaşığı labne eğer yicek gibiyse 2-3 adet cicibebe( bu her zaman olmuyor) hazırlayıp veriyorum.arada emiyor sonrasında muhakkak azcık kusması oluyor ecenin. ay yumurta sarısı bir fena kokuyor hemen dezenfekte ediyoruz:)) saat 1 de bir küçük kavanoz yoğurt yiyor ( Allahtan seviyor yoğurdu:) arada emiyor. 5 de sebze püresi vermeye çalışıyorum hiç hoşlanmıyor genelde yarım kalıyor. hiç cc olarak bakmıyorum yediklerine. arada emme. 8 gibide meyve veriyorum. onuda seviyor. muhallebi olarak hippin organik tahıllarını veriyordum ama o zamanda meyveleri atlıyorduk. sütüm olmadığını hissedersem arada veriyorum yine. pekmez muhakkak veriyorum 1tk.
sen pütürlülerden bahsedince bende vermeye kalktım ama tam bir facia oluyor. ağlıyor öyle ağzında tutuyor bende delleniyorum. komşularım erken dediler çocuğun kaç tane dişi varki pütürlüyü çiğnesin dediler. şimdilik rafa kalktı pütürlü işi. sebzeyide bir sevse daha bir iki kıyma tavuk denedik onuda sarmadı pek. çok yazdım yahu:))
beykoz ne alemsin sen ya:)) seni bile yer he:)) sağol tavsiyen için bakalım çok ısrar etmeden ara ara denicem. hanfendinin keyfi ne zaman gelip yiyecek görücez bakalımcanım sen millete ne bakıyorsun ne kadar erken ögrenirse kardır benim oglumda 1tane bile diş yok ama sanki cigniyor gibi yaparak eze eze herseyi yiyor yani dişi yokki diyen kişiler bence herkezi bir tutmasın sen ögret baktın olmuyor ara ara tekrarla amac alıstırmak alısınca gör bak onlar dişsiz nasıl yiyorlar hem yaslılar dişsizler acmı duruyor sıvımı tüketiyor sadece yada yumusakmı yiyorlar benim annemde diş yok ve takma dişlerini takamadı şimdi o damaklarla beni bile yerhayatım yinede sen bilirsin canım benden tavsiyeee
meleğim lillac söylemişti o dediğini kendi branşıyla ilgiliydi herhalde. bende o yazınca en yakın arkadaşım psikoloji ve rehberlik öğretmeni ona açıklamasını rica etmiştim. bizim beyin yada akıl dediğimize onlar motor diyor:) bebeklerde motor komut verecekki el ve ayak onu uygulayacak yani bilinçsizce yapılan bir hareket olmazmış. ayrıca böylelikle öğrenme hızlarıda gelişmiş oluyormuş. ece sıralıyor diye sakın ukalalık yaptığımı sanma lütfen beni yanlış anlamandan korka korka yazdım bunu.
bugün marmariste hava çok güzeldi. ece ile 2buçuk saat yürüdüm. bebek arabası ile sürat yapan bir anne diye yakalanırsam şaşırmayın:)) banada iyi spor oldu. dünde 1 saat yürümüştüm üstüne birde apartmanı(5kat) 3 defa inip çıktım ece kucağımda deli gibi:) eşime söyleyince kızdı ya düşsen çocukla diye hiç aklıma gelmedi kiakşam gelince komşuma bıraktım yemek yapayım diye onun oğluyla bunlar kafa kafaya tokuş birde ben olmayınca gücendi sanırım ay ne ağlamak içli içli. 1 saatte zor sakinleştirdim. 2 saatir ara ara uyanıp beni istiyor bende çok üzüldüm
izmirdeyken deli gibi yiyordum. buraya gelince dikkat ettim birde iş güç ece derken 4kilo zayıflamışım:))67 iken bugün tartıda 63.9 gördüm:)) darısı isteyenlerin başına:))
daldan dala atlıyorum yine:)) bugün yazacaktım birtürlü yazamadım. ece hayır komutunu anlıyor ki çoğunlukla işine gelmiyor:)) izmirdeyken annem saçlarımızı çok yoluyor diye parmağını sallayarak belki 100 defa hayır demiş sert bir şekilde. sonra çekmemeye başlamış bana söyleyince denk gelmiştir dedim. üstüne bir misafirimiz gelmişti adam elindeki tesbihi ecenin önüne attı. bende içimden delirdim adamın elinde her yere koyduğu tesbih pis. benim kız almak için emeklemeye başlayınca annemin dediği aklıma geldi onun yaptığını yaptım. misafirler durdu bana bakıyorlar. ecede bir bana bir tesbihe ama bir 3-4 dakika sürmüştür bu. en sonunda döndü totoşunu başka tarafa gitti ben nasıl mutlu oldum herkes şaşırdı:) buraya gelincede tekrarlıyorum bunu hele ilgisini başka birşeye yöneltirsem hemen vazgeçiyor. 5 de 3 vazgeçiyor diğerleride inadından herhal diyorum:)) komşumda bana kızıyor çocuğa tehlikeli şeyler priz gibi şeyler dışında hayır deyip özgüvenini zedeleme diye. onunki 1 buçuk yaşında herşeyi ben yapıcam diye ağlıyor. bende öyle olsun istemiyorum ne yapayım kim haklı kızlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?