2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ya benimkinin de ağzında bakla ıslanmaz ve komiktir adamdırBir kere arkadaşlarla yemeğe gittik,
kankasının kolasına müshil atmış,, çocukta meğer o marka kola sevmiyormuş, eşi içmiş bir güzel...Olan bana oldu,
kızcağız bütün gece tuvalete taşındı,yalnız gidememe fobisi varmış bütün geceyi wc de geçirdik,
geçen gece de eltim bendeydi, o da abisi evde diye onlara indi, oğlunun bütün kitaplarını toplamış yatağa sermiş
yatağı da jilet gibi kapatmış,,gece çocuk odaya girince şok olmuş tabi Hırsız girdi sanmışlar panikle,,anlamışlar ama
gece 2.30u bulmuş anlamaları Çok hikayemiz var eşimi de görseniz nemrut gibidir ilk intibada,soğuktur,donuktur,tanıyınca farklıdır

Kız tatlicadi,,sende benim gibi abur cuburculardansın şekerim Mevlam beni dünyadaki şekerleri bitireyim diye yaratmış,,Ama abur cuburu kesmezsek sanırım
biz ancak kilko veririz

Ayy cnm sabirsizlaniyorum, ins yeme sansimiz olur..malum kete bahane maksar gorusmek ve sohbet edip tanismak

Masallah devam etmeni ve hic yilmadan bu isi basarabilmeni cok isterim., hem olmuyacak birsey yok inanmak basarmanin yarisidir, sen istedikten sonra ooo o kiloya ulasmayi birak nirvanaya bile tirmanirsin cnm. hicbirsey imkansiz degildir insanoglu icin..

meleğim34 ; Mahirin yeni yıl kutlamasını çok merak etmiştim ama kısmet değilmiş

Ayy yaa bende cok istedim paylasmayi ama basaramadim, face e koydum ancak, ordaki insanlarla paylastik en azindan,,uzgunum sizlerle paylasamadigim icin,,ama merak edenler icin ozelden face addesi verirseniz eklerim sizi bakarsiniz, olurmu

canımm geçmişte hep geçmiş doğum günün kutlanmış sanırım bende geçç kaldımm amaaa İYİKİİİ DOĞDUNNN BAKK NE GÜZELLL BİR ANNEE OLDUNN demek istiyorum sanaa doğum günün kutlu olsun canımm benimm, seni tanıdığım için çok mutlu oldum mahir senin gibi melek bir annesi olduğu için çok şanslı, kocamannn öpüyorum seni arkadaşımm

2013 bana şans getirdi..
dün hastedeyken ceren çubuk kraker istedi bizde attık 1 lirayı makinaya
ne çubuk krakeri verdi nede paramızı
amcanın biri yaklaştı dediki bu mak. bozuk az önce benimde paramı yedi dedi ve bir yumruk attı makinaya
bi baktım para bölümüne bir avuç bozuk para aldık mecburen ne yapalım

az öncede yattagın altını siliyorum viledaya yapışmış biraz tozlu biraz nemli gıcır gıcır 20 tl
onuda attım cebe
eşime söylemeyi düşünmüyorum kıskanmasın diye
dün bir bugün 2 bakalım yarın neler olacak..

Haklisin firini bos birakmamak ne guzel kilo verdirir, akillica valla..tebrik ederim en son 7 kilo demistim simdi 9 olmus aferim sana Gizzz sevdim bu isi verin gazi banada ben baslayayim..su firinda bozuk bizde ne olacaksa (

Turuncu az evvel health Center dan geldi, kilomuzu olcturduktan sonra su ek gida ile ilgili sorularimi bir bir soruyum dedim, tam bir komedi idi resmen, inanmiyacaksin ama bana oyle seyler soylediki oo bizlerden coook farkli bir yeme programi sundu,
1.Benim oglanin kilo alimi cok yavas dedim, oda bana sebzeyi azalt.. patates, pilav ve beyaz ekmagi arttir dedi..birde hazir ekmekte tuz var ben bu yuzden kendim yapiyorum dedim oda hic gerek yok zaten az oluyor onlarda zarar vermez dedi..bak simdi daha neler var
2.Bana yogurt vermene gerek yok dedi onun yerine cereal(misir gevregi) ver dedi.
3.Vitamin almami onerdi ama ben doktora danismadan bunu yapamiyacagimi soyledim,oda biran once danis dedi :))
Bu arada oglum 7.6 olmus yani halan 7 lerde sayiyoruz.. her ay kilo artimi gidim gidim bir gun bir yerden benim teller aticak ama bakalim ne zamana, eve geldim zoraki bir kac sey yedirdim.. saatlerce dursa hiccc banamisin demiyor,aramiyor birsey..malum bizde sut olayi bitti hatta mama olayida bitmek uzere oglum onuda icmez oldu,surekli kafamda ne versem dusunceleri ile gezinir oldum, zeytin vermeye basladim iki gun oldu,sonra nut vermeye basladim..herseyi deniyorum.,kendim icin hayatima dair hic bu kadar hic birseyde cabam ve mucadelem olmamisti..yakinda ericem galiba :))
Aslinda yazicagim cok sey vardi ama kafam cok dolu toparlayamadim.zaman zaman aklima geldikce yazarim artik

Hosgeldin cnm, sen olmayinca yerin belli oluyor.. ben ozledim gayri,kendi adima diyimde
Hayirli olsun bugdaysiz dis bugdayiniz :)) meslek secimi yaptinizmi bende bunun meraklisi oldum ciktim resmen

Canım benim bende 2 gün girmeyince cok özlüyorum hepinizi walla,,Resimlerden birine de yazmıstım,,makas seçti bizim kız,terzi falan olursa kesin önden
düğmeli tasarımlar yapar,,malum nefret ediyo kafadan geçenlerden Bende bi gazla yaptım işte,ama iyikide yaptım,1-2 hatıra fotosu bile yetiyor,güzel bir anı oldu
Bende Mahir'in fotolarını istiyorum ama face te yokki:26:

ayyyy cnm sesleri güzel mi sesleri sen bana onu söyle güzel ses çekilir sabaha kadar dinlerim ben ay yandık mı şimdi ya?

ya benim kızımda ya doğurmaya giderken bile tepiniyordu,hastanede sedyede.hamilelikte karnımı titretiyordu asena gibi valla. eşim çok şaşırıyordu.eller ayaklar hiç rahat durmaz hala.bağırır,konuşur daha şimdiden

Son düzenleme:
kızlarr herkesee iyi akşamlar diliyorumm, ben dişçiye gideceğim şimdi ya off hiçç canım istemiyor okadar üşeniyorumki bitsede kurtulsam öpüyorum sizi kocamanındann

kızlarr herkesee iyi akşamlar diliyorumm, ben dişçiye gideceğim şimdi ya off hiçç canım istemiyor okadar üşeniyorumki bitsede kurtulsam öpüyorum sizi kocamanındann

ay aynı cnm ya.2 dolgu yapıldı.kanal hala devam ediyor.10 defa gittim herhalde kanaşl için.c.tesi bir daha gidecem.bir de 3 adet 20'lik diş çektirecem ay çok fena bir durum ya sırayla gidecek 1'i ameliyatlık, diğer diş yörüngesinden çıkmış taşmış durumda, biri yerinde duruyor.güneş-ay-dünya gibi.ehehehhh

selam kızlar...yaman bugün 8 aylık oldu....yaşasın...

Hayirli olsun demek benim oglanla aranizda bir gun var..bizde yarin ins olucaz..

Son cumleye katiliyorum.,, oyle tokki kilo namina birsey almayi unutuyor bu yuzden

Katiliyorum sana, yere basmakla zekanin alakasi bencede olamaz, hem kim demis ve hangi saskin demis bilemem ama yanlis demis

Herşey bebişlerle güzel walla Kociş yaklaşınca başlıyorum: "Hepimiiiz kardeşiiiz, bu özlem ne diye..."
O da "su akar yolunu bulur" diye düşünüyodur

Esim surekli diyor onu bana, kardes olduk artik biz diyoo..:13:

cnm bizimkide baba dedi.biz onunla konuştukça o da ağzını dolduruyor konussa neler diyecek acaba fıstığım.bende saat 17:00'de kucağıma aldım kızımı genel anestezi ile.normalden sezeryana dönüverdi birden 10,5 saat gelmeyince ve 10,5 saat suyum patlamış bir halde dolandım durdum

sağol cnm benim.çok şekersin sen yaw.eğer ciddi ciddi niyetliysen bir kerede karar ver ve abur cubur,ekmek kes.yoksa başa çıkamazsın.şimdi yediğim herşeyin kalorisine bakar oldum ben.bu iradeli durum umarım bozulmaz.

sadece susayan suyu özlemez,suda susayanı özler
su akarken testini doldur
acıkanın yanagından,susayanın dudagından belli olur

su ile ilgili özlü sözler, atasözleri maşallah maşallah...başka var mıydı şekerim?

testisi olayı nerden çıktı bak onu kaçırdım sanırım.:44:

eşin de alemmiş. senin böyle neşeli olmana katkısı vardır eminim. yaşlanmazsınız ne güzel

Melegim dogumgünün kutlu olsun arkadaslarin alintisindan gördüm biraz gec gordüm şekerim affola

kizlar Tuana ya pazar günü diş buğdayi yapmayi düşünüyorum eşimin ailesinden bikac kisi komşular falan gelcek siz yaptiniz mi?
Yaptiysaniz neler yaptiniz nasil yaptiniz?

ben diş budayi tuzlu tatli ikramlar seklindd düsünüyorum iste tepsiye makas kalem vs.falan koyup hangisini tuttuguna bakiliyo falan

bu arada Mina Tuana 'min alttan iki dişi de çikti az önce de farkettim sol üst dişi de çikmis
bu kizin 32 dişi birden cikcak galiba

Sagol cnm,
Ne o azi disi beklerken hepsi mi birden cikmaya karar verdi bu disler :)) senin gizz cok hizli cikti..zaten masallah i var kara biberin, yakisir valla disler..hayirli olsun hepsi annesi varsin ciksin bosver eninde sonunda dizilicekler zaten

Dis bugdayi ben yapmadim ama yapan arkadaslar var, hatirladigim kadari ile babyceren, mutlu -anne, sekersizyesilcay ve azraece var hatirladigim,..eminim yazini gorunce sana verirler tuyolarini..simdiden hayirli olsun dis bugdayiniz umarim cok guzel gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…