meleğim lillac söylemişti o dediğini kendi branşıyla ilgiliydi herhalde. bende o yazınca en yakın arkadaşım psikoloji ve rehberlik öğretmeni ona açıklamasını rica etmiştim. bizim beyin yada akıl dediğimize onlar motor diyor:) bebeklerde motor komut verecekki el ve ayak onu uygulayacak yani bilinçsizce yapılan bir hareket olmazmış. ayrıca böylelikle öğrenme hızlarıda gelişmiş oluyormuş. ece sıralıyor diye sakın ukalalık yaptığımı sanma lütfen beni yanlış anlamandan korka korka yazdım bunu.?
Ayyyy Maşallah ZeynoyaBende arayayım bari organik mandalina,,sanırım artık ufak ufak vermenin vaktidir
Kayınpeder de diyorki ; aferin size torunuma herşeyi kronik alın böyleDedim "baba beykoz duymasın"
bu arada biyolog nerede yawwww gitmedimi misafirleri?
berrum uda goremedim iyidir umarim
opuldunuz kizlar iyi geceler
Yaaa bu arada melegim sekerim dogum gunun muydu hayatim nice mutlu senelere hayatim saglikli sihhatli yavrunla kocisinle beraber insallah
Kızlar ilk iş günüm fena deildi kızımı özlemek dışında zırt pırt kadını arayıp tacız ettim.. 10:30 ile 12:20 arası uyumuş bizim bıdık.. O ara kadın corbasını yapmış mutfagımı düzenlemiş temizlemiş saolsun..
Kızlar bizim ofiste iki tane uyuz vardı biri kız biri erkek... Herkezle kavga ederler huzursuzluk cıkarırlardı.. Bunların arasında bişey var diye dusunuyoduk hepimiz.. Ama kız evli ve 3 yasında cocugu var... Cocuk gıdıp bunlarda kalıyo.. Kocası geliyo vocuguda alıyo hepbirlikte eglenmeye fln gidiolardı.. İkiside işten ayrılmış cok sukur.. Bende bugun cocugun pc ye gectım.. Mailime gireyim diye bir bakayım dedimki cocuk mail hesabını acık unutmus bende hemen tıkladım ağzım bole acık kaldı... Ne konusmalar var ınanamassınız sexler askımlar özledimler havada uçuyor.. Kız kocam geldi cıkıyorum askım fln diyor.. Bugün bunları okumakla gecırdım gunumu:)))
Ofiste herkese ısım takmıslar:)) allahım bole ınsanlardan uzak tutsun yarabbım ne mıgde var ınsanlarda ya..
Kızlar sımdı sıze sorum bu gorduklerımi mudurume solımmı göstereyimmi yoksa hıc bahsetmeyeyimmi.. Yakın arkadaslarıma soledım akıl verın bana..
Sağol tatlişkom
Saol planercim özlem çok oldu habire arayıp durdum bakıcımızı... Cok zormus gercekten
Ohh afiyet olsun paşama yarasın...
İyi gecti cnm çok şükür
Cnm bi basla gerisi gelir.. Bugun kızlar beni görünce cok zayıflamıssın dediler cok hosuma gitti.. Ama daha vermem kilom var 10 kilo daha inş verirsem süper olcak..
Meleğim senin paşayla benimki minyonlar sanırım bizimkide 8. Ayında 7.5 kiloydu... Bu ay kırmızı et agırlıklı besleniyoruz corbalarına kuzu incik koyuyorum .. Akşamlarıda bizle birlikte yemeğin kıymalarından fln veriyorum umarım alırlar cnm.. Cok mınnaklar..
turuncum ne desem de üzülmesen bilemiyorum. sen ne yapsanda kayranın iştahı yeme kapasitesi o kadar olucak gibi. sen yıprandığınla kalıcaksın biliyorum daha öncede üstüne düşmedin ama yemedi sende kıyamıyorsun *bir umut uğraşıyorsun . inşallah sonradan açılanlardan olur kayracım unutturur bu günleri sanaBerbat bir güne uyandım....Bugün gerçekten bu evden uzaklaşmak istiyorum.O kadar gerginim ki hiç bir şeye tahammülüm yok artık !
Kayra gece 11.30da 70 cc mama içti ve uyumaya devam etti.Gece bir kaç kere uyandı.Mama verdim içmedi, su verdim içti.Sabah 4te hortladı ve yine mama teklif ettim yine içmedi.Zorla ayağımda sallayarak uyuttum.Tekrar saat 5 te uyandı,yine aynı teklif ve yine ret.Zorla ayağımda 5.30a kadar uyuttum sonra yatağına koyarken geri uyandı...
Babası aldı oynatmak için ama huysuzluğun biri bin para.Açlıktan yaptığını çok iyi biliyorum.6.30da mama yemiyor diye kaşık maması hazırladım,tadına bile bakmadan kafasını çevirdi ve huysuzluğa devam.Babası aldı oynatmak için oturma odasına götürdü,yine mamasını yedirmeye çalıştı ama yok.
Saat 8e kadar denedik ama inatla yemedi.Halbuki kaç saattir aç.
Kahvaltı hazırladım geri,yumurta labne ekmek ve süt.Sadece soğuk süte ağzını açıyor,diğerlerini verince ortalığı yıkıyor.Zorla yarıya kadar yedirdim sonra artık daha fazla dayanamadım ve attım yatağına.15-20 dakika rahat ağladı,sonra babasının kollarında uyumuş.Bana kalsa ağlaya ağlaya uyuyacaktı !
İnanın size bunları göz yaşları içinde yazıyorum.Bunaldım artık dayanamıyorum.Ben de insanım,Sürekli bu çocuğun peşinde koşturmakla geçiyor günüm.Bıktım şu yemek derdinden.Her yemek saatinde aynı şeyler.Yemiyor yemiyor yemiyor !!!!!
Aç bırakıyorum olmuyor,peşinde koşturuyorum olmuyor.Pütür veriyorum kusuyor,pürüzsüz veriyorum keyfine göre davranıyor.
Oturup saatlerce zırıl zırıl ağlayasım var...
Bugün yemeklerini saati geldiğinde sadece teklif edeceğim.Yerse ne ala,yemezse aç kalır.O kadar !
Canım çok seviniyorum böyle kiloların gitmesine,,umarım hepimiz hedefledigimiz kilolara ulaşırız, bizim kız da yerde kumanda görünce,,yaralı asker gibi sürünüyor,meleğim lillac söylemişti o dediğini kendi branşıyla ilgiliydi herhalde. bende o yazınca en yakın arkadaşım psikoloji ve rehberlik öğretmeni ona açıklamasını rica etmiştim. bizim beyin yada akıl dediğimize onlar motor diyor:) bebeklerde motor komut verecekki el ve ayak onu uygulayacak yani bilinçsizce yapılan bir hareket olmazmış. ayrıca böylelikle öğrenme hızlarıda gelişmiş oluyormuş. ece sıralıyor diye sakın ukalalık yaptığımı sanma lütfen beni yanlış anlamandan korka korka yazdım bunu.
bugün marmariste hava çok güzeldi. ece ile 2buçuk saat yürüdüm. bebek arabası ile sürat yapan bir anne diye yakalanırsam şaşırmayın:)) banada iyi spor oldu. dünde 1 saat yürümüştüm üstüne birde apartmanı(5kat) 3 defa inip çıktım ece kucağımda deli gibi:) eşime söyleyince kızdı ya düşsen çocukla diye hiç aklıma gelmedi kiakşam gelince komşuma bıraktım yemek yapayım diye onun oğluyla bunlar kafa kafaya tokuş birde ben olmayınca gücendi sanırım ay ne ağlamak içli içli. 1 saatte zor sakinleştirdim. 2 saatir ara ara uyanıp beni istiyor bende çok üzüldüm
izmirdeyken deli gibi yiyordum. buraya gelince dikkat ettim birde iş güç ece derken 4kilo zayıflamışım:))67 iken bugün tartıda 63.9 gördüm:)) darısı isteyenlerin başına:))
daldan dala atlıyorum yine:)) bugün yazacaktım birtürlü yazamadım. ece hayır komutunu anlıyor ki çoğunlukla işine gelmiyor:)) izmirdeyken annem saçlarımızı çok yoluyor diye parmağını sallayarak belki 100 defa hayır demiş sert bir şekilde. sonra çekmemeye başlamış bana söyleyince denk gelmiştir dedim. üstüne bir misafirimiz gelmişti adam elindeki tesbihi ecenin önüne attı. bende içimden delirdim adamın elinde her yere koyduğu tesbih pis. benim kız almak için emeklemeye başlayınca annemin dediği aklıma geldi onun yaptığını yaptım. misafirler durdu bana bakıyorlar. ecede bir bana bir tesbihe ama bir 3-4 dakika sürmüştür bu. en sonunda döndü totoşunu başka tarafa gitti ben nasıl mutlu oldum herkes şaşırdı:) buraya gelincede tekrarlıyorum bunu hele ilgisini başka birşeye yöneltirsem hemen vazgeçiyor. 5 de 3 vazgeçiyor diğerleride inadından herhal diyorum:)) komşumda bana kızıyor çocuğa tehlikeli şeyler priz gibi şeyler dışında hayır deyip özgüvenini zedeleme diye. onunki 1 buçuk yaşında herşeyi ben yapıcam diye ağlıyor. bende öyle olsun istemiyorum ne yapayım kim haklı kızlar sizce?
Berbat bir güne uyandım....Bugün gerçekten bu evden uzaklaşmak istiyorum.O kadar gerginim ki hiç bir şeye tahammülüm yok artık !
Kayra gece 11.30da 70 cc mama içti ve uyumaya devam etti.Gece bir kaç kere uyandı.Mama verdim içmedi, su verdim içti.Sabah 4te hortladı ve yine mama teklif ettim yine içmedi.Zorla ayağımda sallayarak uyuttum.Tekrar saat 5 te uyandı,yine aynı teklif ve yine ret.Zorla ayağımda 5.30a kadar uyuttum sonra yatağına koyarken geri uyandı...
Babası aldı oynatmak için ama huysuzluğun biri bin para.Açlıktan yaptığını çok iyi biliyorum.6.30da mama yemiyor diye kaşık maması hazırladım,tadına bile bakmadan kafasını çevirdi ve huysuzluğa devam.Babası aldı oynatmak için oturma odasına götürdü,yine mamasını yedirmeye çalıştı ama yok.
Kahvaltı hazırladım geri,yumurta labne ekmek ve süt.Sadece soğuk süte ağzını açıyor,diğerlerini verince ortalığı yıkıyor.Zorla yarıya kadar yedirdim sonra artık daha fazla dayanamadım ve attım yatağına.15-20 dakika rahat ağladı,sonra babasının kollarında uyumuş.Bana kalsa ağlaya ağlaya uyuyacaktı !
İnanın size bunları göz yaşları içinde yazıyorum.Bunaldım artık dayanamıyorum.Ben de insanım,Sürekli bu çocuğun peşinde koşturmakla geçiyor günüm.Bıktım şu yemek derdinden.Her yemek saatinde aynı şeyler.Yemiyor yemiyor yemiyor !!!!!
Aç bırakıyorum olmuyor,peşinde koşturuyorum olmuyor.Pütür veriyorum kusuyor,pürüzsüz veriyorum keyfine göre davranıyor.
Bugün yemeklerini saati geldiğinde sadece teklif edeceğim.Yerse ne ala,yemezse aç kalır.O kadar !
ay aynı cnm ya.2 dolgu yapıldı.kanal hala devam ediyor.10 defa gittim herhalde kanaşl için.c.tesi bir daha gidecem.bir de 3 adet 20'lik diş çektirecem ay çok fena bir durum ya sırayla gidecek 1'i ameliyatlık, diğer diş yörüngesinden çıkmış taşmış durumda, biri yerinde duruyor.güneş-ay-dünya gibi.ehehehhh
O delice gogsume saldiran yakami cekistirim meme arayan cocuk nereye gitti kizlar?
Cok uzuluyorum
Sagmaya baslasam tutamayacagim kendimi aglayacagim biliyorum
Goguslerim iyice agrimaya zonklamaya basladi
Emmek disinda herseyi emmeye tercih ediyor resmen
Oyun kumanda isik her turlu sebekligi yapiyorum kiliktan kiliga giriyorum ama baba varsa hic sansim yok!
Ben seni 2yasinda zorla ayiracaktim memeden be oglum
Sen tum hayallerimi gercege donusturmustun ya
Hani anneni emmeyi cok seviyordun ya
Yine sevsen? Anneyi birakmasan??
Berbat bir güne uyandım....Bugün gerçekten bu evden uzaklaşmak istiyorum.O kadar gerginim ki hiç bir şeye tahammülüm yok artık !
turuncu kılo alımı nasılll dısı cıkıordurr ozaman benımkıde reddettı yamegııı bence reklam ızlerken yedırmeyı denee sadece mama sandelyesınde yemek yemegı ogrencek dıe bı kural yok ben esnegım bu konuda her yerde yedırıomm vallaaBerbat bir güne uyandım....Bugün gerçekten bu evden uzaklaşmak istiyorum.O kadar gerginim ki hiç bir şeye tahammülüm yok artık !
kızlar bebeklerin motor becerilerinden bahsedilmiş aslında farkındaysanız bütün bebeklerimiz birbirini takıp edercesine sıra sıra aynı şeyleri yapıyorlar bazıları bıraz daha erken bazıları bıraz daha geç, ama hepsi sağlıklı ve çokkk akıllı çokk zeki bebişlerr rahat olun şekerlerr tadını çıkaralım bu güzel günlerinn
zeynomda hala öne doğru emeklemeyi başaramadı mesela hep arka arka gidiyor ya şaka gibiiisıralama desen yok sadece ayakta durup en fazla ıkı adım atıp hoppp totoşunun üstüne düşüyorr, amaaaa sabahları anne basına çok güzell bay bay yapıyor o ellerini öpmekten kapıdan çıkamıyoruz birtürlü, gece uyumaya giderkende babaya bay bayy hatta biten mama tabağına bile bay bayy yapmaya başladı, onu sürekli alkışladığımız için oda ters şekilde ellerini bribirinin üzerine vurarak alkış yapıyordu çok komıktı ya ama son günlerde düzgün şekilde alkışlamayıda öğrendi gel gel i uzun süredir yapıyorduki ilk öğrendiği biliçli harekt bu oldu sanırım, veee bombaaa ananesi kızıma oynamayı öğretmişti en son kızlar öyle tatlıkii küçücük elleri ve parmaklarıyla nasıl yapıyor onuu tam yemelikk hadi kızım oynayalım diyor ananesi hopp parmaklar oynama şeklini alıyor mınıcık mınıcık oynama hareketleri bunu videoya çekip paylaşmam lazım sizinlee yılbaşında erkek kardeşim bizdeydi zeynonun oynamasına çıldırdı bayıldı gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?