oylama bitmiş işte sonuçlarrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ylama-sonucunda-2012-ylinda.html#post28019748
günaydın kızçıklar...
bizim işler çok yoğun yarın bir teslim çarşamdada baska bir teslim var tam yoğunluğun ortasına gelmişim yani...dedim benimi beklediniz...
ara ara okuyorum sizleri fırsat buldukçada yazmaya calısıorum..
kızlar işe başlamak güzelmiş ya özlem dışında..evim süpürülüyo yemeğim yapılıo çocugum bakılıo valla evde daha cok yoruluyodum ben iyi geldi çalısmak...
nagişim saol hayatım bende solememe kararı aldım..allah cezalarını versin..
planercim senin o kızını yerim ben yaa..oynamasını sevsınler onun gözümün onunde canlandırdımda nasıl tatlı oluyordur..ne olur resımle ve bizede göster...
turuncum ya off seni çk iyi anlayabiliyorum..adada idrar yolu enf. varken yemiyordu hiç gerçekten tahammülü çok zor...bide kayranın kusmasıda tuzu biberi oluyor tabi..Allahım düzelicekler inş..birazz daha sabretmemiz gerekiyor..ama sana gelebilecek kardeşin veya akrabam fln varsa iyi gelebilir sana bi süre...
Cnm biz asla sadece HAYIR demiyoruz
Sebebiyle beraber soyluyoruz
Simdi tam oarak anlamasa da yaklasimimizi hissedip oyle alismasini istiyoruz
Mesela kirilacak bir seye uzaniyorsa Omerrr onu alirsan kirilir o tatli ellerin uf olur fln diyorum
israrla aliyorsa elinden alip hayir kirilir deyip yerine koyuyorum ve eline ona gore birsey veriyorum
Bak bu kirilir ben uzulurum bu ise tam sana gore fln..
Boyle boyle 5kere fln tekrar ediyoruz genelde, sonra pes ediyor
Bu aralar kurcalamaya basladigi icin esimle nasil davranmaliyiz diye arastirmistik biraz
bu yol bize cazip geldi ve Omerde de ise yariyor
Bir de bastan hayir dedigimiz bir konuda asla taviz vermemeye calisiyoruz
O acigi yakalarsa onaylamadigimiz herseyde potansiyel onaylatma ihtimali gorup onatlasirmis
Annenin yontemine bayildim
Biz de benzer bir yontem uyguluyoruz
Zararli seye yonelince ona gore olan birsey verip bu zararli bu acitir bu kirilir vs ama bu tam sana gore deyip ikna etmeye calisiyoruz :)
Omer gecenlerde emekleyerek kitapligin onune gitmis ayaklarini dayamis tum gucuyle tekme atiyordu
Gorunce yuregim yerinden cikacak sandim ve hemen altina takoz koydum
Biz devrilecek seyleri sabitliyruz yavas yavas ama evdeki duzeni bozmamaya calisacagiz
ust cekmecedeki bicaklarin yerini degistirdim bir de
Ablam ne bir bardak ne bir vazo hicbirseyi kaldirmadi
Insallah Omer de musaade eder de kose bucak esya saklayan ailelere donmeyiz
Bizim sirkette bir arkadas evdeki butun kenar ve koseleri sungerle kapladi
Bana cok yanlis geliyor cocuk caninin yanmasini da ogrenecek ki ona gore hareket edecek
KIZLAR FIRSATINIZ OLURSA DOG WHISPERER VE SUPER DADIyi izleyin derim
Kararli ve istikrarli olmak, karsilarinda caresizlige kapilmamak lazim diyorlar temelde
Dog whisperer kopeklerle alakali bu arada... Yanlis anlasilmasin ama bebek gelisimi kitaplarim ve super dadi da ayni sekilde yaklasiyor ufakliklara...
OMERin eline oynamayi cok sevdigi kiyafet etiketlerinden verip emzirmeyi basardim
Uyaninca emzirmeyecegim iyice acikinca yine etiket+meme verecegim insallah emer cok uzuluyor insan
PLANNER ben TURUNCUnun da tavsiyesiyle Spectra 2 aldim tavsiye ederim
2li setini 290tlye aldim kesinlikle degdi
Avent kullaniyordum ve ise baslayinca azalmisti simdi cok sukur eskisi gibi doyuracak kadar geliyor
Hatta Rabbime sukurler olsun gunde 1sagim yetmeyecek kadar cogaldi
Hos sipam gonulsuz ama o inatsa anasi da inat!
Muhallebeyi kararinda vermis isen bence dokunmaz, yani gece kaldircak kadar rahatsiz etmez, hele pirinc unu ile yapilmis ki hazmi daha kolaydir...ama sen yinede takibinde ol, eger rahatsiz olursa ona gore olcusunu ve saatini belirlersin...bu aarada hasta idi bebegin nasil oldu nefes alabiliyormu artik
Dunyanin en babaci erkek cocugunu ben dogurdum sanirim
Sabah ezaninda uyandiginda emzirmeye calistigim ama BABABABAMMM BABAMM diye kucagimdan babasina kacmaya calisan turden...
Dun gunduz ve aksam sut sagmadim
Gece uyanirsa gogsum iyice dolu olsun ki vazgecmesin dedim
Iyice sismekten agridim sut yuzune gozune fiskiriyor ama beyefendi emmiyor
Esimin evde oldugunu biliyor ve emmiyor...
Rabbim ayirmasin...
Ismini bile babasinin adi istedim
Hep bir olsunlar hic ayrilmasinlar babasi gibi tertipli adaletli olsun istedim
Ama bizimki annesinin sutunden vazgececek kadar ayrilmiyor
Allah biliyor ya hic kiskanmiyorum
Sadece annesinin sutunu alamamasina canim skiliyor
Simdi yine oturdum pompa bana bakiyor ben pompaya sagasim yok
oglumu emzirmeyi ozledim
Memede uyuyakalmasin diye o emerken ayirdigim gunlere geri donsem hic ayirmazdim...
O delice gogsume saldiran yakami cekistirim meme arayan cocuk nereye gitti kizlar?
Cok uzuluyorum
Sagmaya baslasam tutamayacagim kendimi aglayacagim biliyorum
Goguslerim iyice agrimaya zonklamaya basladi
Emmek disinda herseyi emmeye tercih ediyor resmen
Oyun kumanda isik her turlu sebekligi yapiyorum kiliktan kiliga giriyorum ama baba varsa hic sansim yok!
Ben seni 2yasinda zorla ayiracaktim memeden be oglum
Sen tum hayallerimi gercege donusturmustun ya
Hani anneni emmeyi cok seviyordun ya
Yine sevsen? Anneyi birakmasan??
Berbat bir güne uyandım....Bugün gerçekten bu evden uzaklaşmak istiyorum.O kadar gerginim ki hiç bir şeye tahammülüm yok artık !
Kayra gece 11.30da 70 cc mama içti ve uyumaya devam etti.Gece bir kaç kere uyandı.Mama verdim içmedi, su verdim içti.Sabah 4te hortladı ve yine mama teklif ettim yine içmedi.Zorla ayağımda sallayarak uyuttum.Tekrar saat 5 te uyandı,yine aynı teklif ve yine ret.Zorla ayağımda 5.30a kadar uyuttum sonra yatağına koyarken geri uyandı...
Babası aldı oynatmak için ama huysuzluğun biri bin para.Açlıktan yaptığını çok iyi biliyorum.6.30da mama yemiyor diye kaşık maması hazırladım,tadına bile bakmadan kafasını çevirdi ve huysuzluğa devam.Babası aldı oynatmak için oturma odasına götürdü,yine mamasını yedirmeye çalıştı ama yok.
Saat 8e kadar denedik ama inatla yemedi.Halbuki kaç saattir aç.
Kahvaltı hazırladım geri,yumurta labne ekmek ve süt.Sadece soğuk süte ağzını açıyor,diğerlerini verince ortalığı yıkıyor.Zorla yarıya kadar yedirdim sonra artık daha fazla dayanamadım ve attım yatağına.15-20 dakika rahat ağladı,sonra babasının kollarında uyumuş.Bana kalsa ağlaya ağlaya uyuyacaktı !
İnanın size bunları göz yaşları içinde yazıyorum.Bunaldım artık dayanamıyorum.Ben de insanım,Sürekli bu çocuğun peşinde koşturmakla geçiyor günüm.Bıktım şu yemek derdinden.Her yemek saatinde aynı şeyler.Yemiyor yemiyor yemiyor !!!!!
Aç bırakıyorum olmuyor,peşinde koşturuyorum olmuyor.Pütür veriyorum kusuyor,pürüzsüz veriyorum keyfine göre davranıyor.
Oturup saatlerce zırıl zırıl ağlayasım var...
Bugün yemeklerini saati geldiğinde sadece teklif edeceğim.Yerse ne ala,yemezse aç kalır.O kadar !
günaydınlar herkese. tatlıcadım sağol geçmiş olsun dileğin için ece bütün gece kalkıp durdu ağladı. bir daha bırakmıcam komşuya çok zora kalmadıktan sonra. zeynepcim geçici dönemlerden biridir umarım ömerin emme promblemi. mybabylove sende kullanıyorsun demekki hayırı yani doğru birşeymi yapıyoruz eşine bir danışsan:)) tatlıcadı annende söylemiş özgüven olayını ya napcaz şimdi. demeyelimmi hayırı? meleğim işte birbirimizden çok şey var öğreneceğimiz. ona göre çocuklarımızı yetiştiricez yönlendiricez. sağol bilgilerin için
kızlar bebeklerin motor becerilerinden bahsedilmiş aslında farkındaysanız bütün bebeklerimiz birbirini takıp edercesine sıra sıra aynı şeyleri yapıyorlar bazıları bıraz daha erken bazıları bıraz daha geç, ama hepsi sağlıklı ve çokkk akıllı çokk zeki bebişlerr rahat olun şekerlerr tadını çıkaralım bu güzel günlerinn
zeynomda hala öne doğru emeklemeyi başaramadı mesela hep arka arka gidiyor ya şaka gibiiisıralama desen yok sadece ayakta durup en fazla ıkı adım atıp hoppp totoşunun üstüne düşüyorr, amaaaa sabahları anne basına çok güzell bay bay yapıyor o ellerini öpmekten kapıdan çıkamıyoruz birtürlü, gece uyumaya giderkende babaya bay bayy hatta biten mama tabağına bile bay bayy yapmaya başladı, onu sürekli alkışladığımız için oda ters şekilde ellerini bribirinin üzerine vurarak alkış yapıyordu çok komıktı ya ama son günlerde düzgün şekilde alkışlamayıda öğrendi gel gel i uzun süredir yapıyorduki ilk öğrendiği biliçli harekt bu oldu sanırım, veee bombaaa ananesi kızıma oynamayı öğretmişti en son kızlar öyle tatlıkii küçücük elleri ve parmaklarıyla nasıl yapıyor onuu tam yemelikk hadi kızım oynayalım diyor ananesi hopp parmaklar oynama şeklini alıyor mınıcık mınıcık oynama hareketleri bunu videoya çekip paylaşmam lazım sizinlee yılbaşında erkek kardeşim bizdeydi zeynonun oynamasına çıldırdı bayıldı gülmekten
Kızlar bu konu açıldığı iyi oldu,,bebişler büyüdükçe eşyaları nasıl muhafaza edeceğim,bebeğimi nasıl koruyacağım bana dert olmaya başladı,,hadi evde bi çare
düşünürüm ama misafirlikteBir bilenden akıl alayım dedim; ANNEM Annemin beni büytürkenki taktiği çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmadan olmaz dedim!
Ben yürümeye başladıkça ve sehpaların üzerlerindeki eşyaları yada koltukta bulunan yastığı...vs istedikçe,yanlarına benim bir oyuncağımı koymuş,,
ben vazoya doğru gidince "O annenin" diyormuş,hemen yanındaki oyuncağı gösterip "Bu Zeynep'in" diyormuş,,evdeki hiçbir eşyanın yerini değiştirmeden ve benim
karıştırmama da fırsat vermeden böyle minik bir taktikle,evdeki hiçbir eşyanın yerini değiştirmeden büyütmüş beniMisafiliğe gidince ben farklı birşeyin yanına gidip
soruyormuşum: "annenin? zeynebin?"annenin derse ellemyormuşum.Basit ama eğer tutarsa güzel taktik dimi?
İŞTE BU HABERE İÇİLİR (az şekerli bir türk kahvesi tabiki )
Azimle yapan, duvarı delermiş misali hakkımızla aldık ödülüNe çok kategori varmış bu arada,seneye diğer dallarda da oy verelim kızlar
Kizlar yogunluktan giremedim yazamadim ama icim gitti yeni yilin hepimize saglik huzur sevgi ask ve bol bereketli bir yil olmasini diliyorumevlerinizden dirlik eksik olmasin
misafirimiz var giremiyorum ara ara okuyorum ama iste yemek yaparken ne kadar okunursa iste birde babamiz izinli olunca kiz ve koca butun gunumu aliyor ama canlari sagolsun onlarin varligi bana guc veriyor
Okis e artik sabah kahvaltisinda eline labneli kasik veriyorum ohhhh bir guzel
2-3 yemek kasigi belki taze sıkilmis portakal suyu bardagina koyuyorum doke saca yiyoooomama sandalyesinin altina sofra ortusu seriyorum,kahvalti zamani kirli kiyafetini giydiriyorum zaten iki uc ginde bir camasiri yikaniyor hatun un varsin kirlensin diyorum onun kendi basina yemek yedigini gormek bana cok buyuk haz veriyor bugun bir emzik daha aldim biraz emdi bu sefer kauçuk aldim ona alisirsa silikon a gececez ellerimden tut beni gezdir diyor bende yorulunca birakiyorum yere gezmedik yer birakmadi valla gecen gundislrimi fircalarken babamiz dalmis pc ye hatun kiz ordami dedi yooooo dedim arkami bi dondum bacaklarimin arasinda sipa neyse kizlar zadanin pc ye guc uygulamasi ve ömer imizin dusmesi aklimda gecmis olsun zeynepcim nazar var anacim bu yavruda ama korkma zeynepppp Allah koruyor valla
ben yatayim artik opuyoruz hepinizi hoscakalin
günaydın kızlar yeni yılınız kutlu olsun.7,5 aylık olduk ve hala dişlerimiz çıkmadı bizim gibi dişleri çıkmayan varmı acaba.
bu arada bende yediklerimiziyazayım diyorum.sabah yerse eğer yumurta,bir iki zeytin ve 1 tatlı kaşığı lor peynir,ileriki saatlerde avakado ve meyve karışımı,öğle yoğurt,ikindi çorba, akşamda muhallebi(1 gün kayısılı yulaflı lapa, pekmezli irmikli muhallebi,)değişiyor.çorbaı çok sevior 1 kaseyi bitiriyo bıdık.
yanlız gece uyku düzeniz altüst oldu yanında yatmak zorundayım.sürekli mızırdanıyor ve çığlık şeklinde ağlıyor.eşimle nöbetleşe kalıyoruz yanında ikimizde zombi gibiyiz ne yapacağımızı şaşırdık.bi fikri olan varmı
Hiç sorma canım yaa markete falan girdiğim zaman çocuklar gibi hepsini tek tek inceliyorumeuheuheuhe kilo yerine kilko yazmışım bu gidişle ben kilko bile veremem Beykoz görmesin kilko yu
canım midem lastik gibi mübarek yedikçe sünüyo can Boğazdan gelir diye yiyorum bu gidişle benim ki Boğazdan gidecek ama bu gün az yedim Sonrada Pilates yapmak için topun üstüne çıktım sıpaya şebeklik yapim derken topun üstünden uçtumm konsantrem bozuldu yapamadım
zeynonun o ellerini yiyesim geldi hemde çok fenaaa
minik elleriyle nasılda güzel yapıyodur..
bizimkide alkışı sağ elini sol elinin üzerine vurark yapıyo
oynama hareketinide çok merak ettim ne olur paylaş canım minik parmaklarını görelim zeynonun yerim ben onu yaaa
bu kızlar çok cilveli oluyo
Ya 1 kere de şu havayla modum değişmesin,,iptale bağlamak üzereydim gittim yemek yedim kendime geldim biraz,,
bi hava durumu insanı nasıl bu kadar etkiler anacım???Akşam bebekli arkadaşlarımdan bir ekip gelicek,,şenlikli oluruz yine
Menumde birseyler eksik ama bulamadım,,içime sinmedi,,bi akıl verin kızlar ne ekliyim?
sütlü tatlı(dün gece yaptım),buzlukta poğaçam var gidince pişiricem,kızımla bakıcı teyzemizden kısır..Çalışan anne h.içi misafire ancak bunları hazırlar
Çok az oldu,içime sinmiyor ama kafamda çalışmıyor,pratik bişey ne ekleyebilirim? Önerilerinizi bekliyorum kızlar
Ya 1 kere de şu havayla modum değişmesin,,iptale bağlamak üzereydim gittim yemek yedim kendime geldim biraz,,
bi hava durumu insanı nasıl bu kadar etkiler anacım???Akşam bebekli arkadaşlarımdan bir ekip gelicek,,şenlikli oluruz yine
Menumde birseyler eksik ama bulamadım,,içime sinmedi,,bi akıl verin kızlar ne ekliyim?
sütlü tatlı(dün gece yaptım),buzlukta poğaçam var gidince pişiricem,kızımla bakıcı teyzemizden kısır..Çalışan anne h.içi misafire ancak bunları hazırlar
Çok az oldu,içime sinmiyor ama kafamda çalışmıyor,pratik bişey ne ekleyebilirim? Önerilerinizi bekliyorum kızlar
canım kendin cevaplamışsın zaten şekerimmbencede yeter yahu daha ne olacak ama mesela yanına hazır bir kek alsan güzel bir pastaneden falan yadaaaa hazır alabıleceğinnn ne olabilir bu menunun yanınaaa hımmm düşünüyorum okk şimdi maharetli arkadaslar bir fikir verir sana canım ben bu konularda çokk beceriksizimdeeee
Hazır olmaaazBir boşnak kızına hazır aldı derdirtmem (rahmetli babanem çok kızardı) Ben hazır çorbanın bile içine domates rendeleyip soğan kavuruyorum
hazır olmasın diye(tabiki eşim anlaması diye )Ama ev keki almak iyi fikir pastaneden, sağol canım
evet ama güzel kaliteli marka bir pastaneden ev keki al sen şekerim, illaki evde yapmak istiyorsan hazırr! yufkayla çabucak salaş bir böreği var anemin harika oluyor ama tarif edemiyorumki çokta pratik aslında ama tabi zamanın olacakmı eve gıdınce?
Kısır bide poğaça yeter gibi ama eksikte gibiBöreğe vaktim olmaz canım,eve git,duşa gir,kızı emzir derken geç kalırım..
Bizim evin orada bir pastane var,bulamazsamda ancak bir kek çırparım hızlıca artık...Keşke siz de gelsenizMirayla birlikte
3 bebek,2 tane 1,5 yaşında bebek,1 hamile birde biz olucaz.Kocasız yaniAl zeynoyu gel walla,karşıdan gelen de var...
oyyy çocuk yuvası gibii kargaşa olur şimdi sizin ev şekerim kocalar oyuzdenmı gelmiyor acabaaaazeynomuda alıp gelmek isterdim walla canım benimm sen istanbulun neresındensin şekerimmm??
Kızlar nerdesinizYoksa 1.olduk diye tatil mi verdiniz bugun Turuncu'ya bugun gez dolas dedik tamam ,
Planner'da sanırım yola çıktı bize geliyo o da tamamEEEE geri kalan 287597 üye arkadaşlarımmmm siz nerdesiniz
Misafirlerle bakışıp duruyorum burda
kız ben seni yalnız bırakır mıyım hiç?ay benim kv. çapa/işehreminide oturuyor. bak oraya geldiğimde de görüşebiliriz valla.sevindim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?