2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yuppiiiii işte bu mart anneleri beni dövmezse iyidir birinciliklerini kutladım yaaa şimdi biz 1. oldukkk nerde bu beykoz agzını yüzünü kırcam diye peşime düşmesinler

Kızlar bu gün yavrum beni hiç üzmedi hala şoktayım
Yedirdiğim herşeyi yedi,uyudu en güzeli emzirebildim çooookk mutluyum çoookkk
Bi ara kucağımda uyudu göğsümde uyuttum izledim kuzumu 2 saate yakın uyudu
O anda senin her gün böyle olacağını bilsem ve ekonomik durum el verse 5 tane daha doğururum diye düşündüm
Eşimi aradım 5 çocuğumuz olsun aşkım dedim euheuheuhe adam delirdiğimi düşündü
Tarık Buğra mı seni bu hale getirdi dedi huysuzlandığını düşündü...bende Evt bu gün oğlum çok akıllı bi kaç gün böyle devam ederse hamile kalmayı düşünüyorum dedim

Bu gün pazara gittim bi adamın çorap mağazası varmış kapatmış çok güzell çoraplar aldım Tarık Buğra ya aldıklarım yumuşacık kokulu..süt oğlana aldım yumuşak yumuşak giysinler diye..kendimede aldım minnak eteklerimle giymek için hemdeee 3,5 tl

görmek isterdimmm uctugunu tatlicadimmm.....

yuppiiiii işte bu mart anneleri beni dövmezse iyidir birinciliklerini kutladım yaaa şimdi biz 1. oldukkk nerde bu beykoz agzını yüzünü kırcam diye peşime düşmesinler

Canımcım düşüşümü görsen çok gülerdin...ben bile güldüm kendime
Top ayağımın altında bende şınav pozisyonundaydım Tarık Buğra da karşımda oturuyordu bi geriye gittim topla yaklaşık ceee yapacaktım top ayağımın altından kaydı yüz üstü yapıştım
Kesin binanın temeli sarsılmıştır

Mart anneleri topiğinede bence tekrar bi uğra 1. Biz olduk şaka yapmıştım sizlere detopa tutarlar seni

Canim beni merqk ettigine cok sevindim valla ben okuyup cikiyorum tam olarak ta okuyoym dayilmaz okuyamiyorum berrunun bandaji cikinca artik yetisemez oldum is ev berru sagligi olsunda baska bisey istemem yillik izindeydim haftaya baslicam. İse berru bana ben berruya cok alistik valla bende bir haftadir hayiri ogretiyorum bazen basarili bazen ise umursamiyo beni ;-) butun oyuncakalri birakip haliyi kaldirip altina bakiyo takti haliya suan bile halinin altinda boseyler ariyo cok mutlu oluyo hali kablo elektrik supurgesi cok hosuna gidiyo oyincaklar ilgisini cekmiyo pekk iste boylee gunler geciyoo haftaya is varr berruyla son gunlerimizz cok alistim onaa :-(

Canim yazdiklarini okuyunca uzuldum ve seni cok iyi anliyorum sanki ben yazmisim yazdiklarini ayni seyleri hergun yasiyoruz bugun annem diyorki boyle yemek yiyen cocuk ilk defa goruyorum diyor cunku uc kisi oynatarak yemek yiyor berru zorla o da..... 4. Aydan sonra boyle oldu beni emen surekli emmek isteyen berru neredeee. Bu aralarda yemek yemiyor mama yemek istiyor mamayi fazla red etmiyo bende mama vermek istemiyorum surekli yaptigim yemekler cope gidince kahroluyorummm agliyorummm nereye kadar boyle gider bilmiyorum birde ben hafif yatirarak yediriyorum cunku oturarak hic yemiyo agzini acmiyo mecbr hafif yatiriyorum ne kadar dogru bilmiyotummm ins. En kisa zamanda duzelirlerrr Allah bize sabir onlara istah versinnnn

Tecrube konusuyor ne guzel..aslinda bana soyledigi mantikli geldi..annene bizim adimiza tsk edersin malum bizde tecrubelerinden senin vesilenle yararlaniyor olucaz

Sağol cnm inşallah ya. Ağzına sağlık güzel yorumun için. sanırım midem küçüldü yedikçe yiyesi gelen benim canım hiçbir şey yemek istemiyor.çok ilginç bir durum ya.

Super valla eger mide kuculmusse cok yol katetmissin demek,ins daim olur cnm.

Cok guzel bir konuya deginmissin, iyiki hatirlattin..soyledigin endiseler hepimizde vardir mutlaka ama mucadelesi konusunda eminimki herkes kendi capinda dusunuyordur ..bende en cok Tv sephalarindan korkmusumdur, hatta abimler kucuk bebek icin tv yi duvara yukari olcak sekilde monte etmislerdi, cunku tv sephasina carpip tv yi devirme olasigi cok oluyor..bende senin gibi cok tatsiz ve kotu bir kac olay duymustum, hersey mumkun mantigiyla cok dikkat etmek gerektigi konusunda hemfikirim

Birinciligi biz coktan hakkettik, topluca birseyler yapabildigimizin artik bir kanitida var,birlik olmanin hazini doruguna kadar hissedip ayni sey icin yureklerimizi ortaya koyduk..cok mutluyum birincilikten ziyade sizleri tanidigim icin..Bizi ayrica mayis annesi olmayip, hatta disardan bizim ricalarimzla bizleri kirmayip gelen tum misafir olan oydaslarimizada cok tsk ederim..var olsunlar hepsi..Hayirli olsun Mayis anneleri birinciligimiz

kızlar benim kızım hayırı öğrendi
şimdilik iyi mi kötü mü bilemedim
sevmediği yiyeceği uzattıp kaşık ağzına değdiğinde kafayı sallıyor :))
çekiyorum oyuna devam
tekrar uzatıyorum o kafa sallanacak arkadaş
yok sevdiği kavanoz püresindense ağzı sonuna kadar açık hanımefendinin

zadacım işe başlamışsın
hayırlı olsun, Allah kolaylık versin..
arada kendini tükenmiş, yorulmuş hissedersen yaz canım
yalnız olmadığını hissettiririm :))

meleğim geçmiş doğum gününü canı gönülden kutluyorum
Rabbim kuzunla ailenle nice mutlu güzel seneler görmeyi nasip etsin..

tatlicadi akıllı uslu bıdığını kocaman

annezeynep süper dadıyı yazmışsın..
kararlı olmak gerçekten çok önemli, annelerin de büyük zaafı kararsızlık ve tutarsızlık
fakat kural öğreteceğim diye çocuğu saatlerce ağlatmak da hiç hoş değil malesef
bunların çoğu gerçi geçmişteki hatalardan kaynaklanıyor ama
esas olan ödülle sevgiyle öğretmek canım, olmadı sevdiklerinden mahrum bırakmak, ikna etmek
yanlış anlaşılmasın ama yine de söylemeden geçemedim :26:

kızlar şimdi hepiniz bana sakın söleme müdürüne dediniz bende tamam dedim ya...öğlen müdürüm birlikte yemek yiyelim dedi bende yemek yerken naptım söledim...afedersiniz öğüt öğüt popoya dallı budaklı söğüt sok ahanda ben akıllanmam..kadın sok oldu paydos ettıkten sonra gırıp hepsini okuyacakmış...:)) dedim arkadaşlarından biri online olursa yakalanırsınız, acık bırakmasaymış dedi sakın benden duyduğunuzu sölemeyin dedim..sorada beni aldı korku...şirket bilgilerini maıl atmıslar bırbırlerine.. dedi avukata bile veririm dedi..tabi ben 3.5 atmaya başladım...off ne salağım ben ya...ama senle alakası yok dedi bilmiyom kabak bana patlarmı...
kadın için birsürü şey yazmışlar onları okursa hepten köpürür bu hahahah..

bu arada yaşasınnn birinci olmuşuz çok sevindem hepimize teşekkür ediyorum...ve tebrik ediyorum...

ayy cnm çok etkilendim yaa...Allah korusun hemen bizde sabitleyelim..bizimki hemen tv gidip cekmeye calısıyor..Allah korusun yavrularımızı...

sağol hayatım evet tek kotu yanı kuzuların burnumuzda tütmesi onun haricinde iyi geldi valla..

sağol hayatım Allah hepimizin yardımcısı olsun...planercim gün içinde sürekli nasıl sağıyosun..aynı sutun ustunemi..nekadr arayla...ben 7 de emziriyorum cıkıyorum..aksam gelince sagdıgımda 50 cc cıkıo cok az....ama pompadanmı bilmiyorum çünkü elimle sıkınca süt geliyor anlamadım bi türlü..

kız sen boşnak kızımısın...güzelliğin ordan geliyo demek...benim eşimde boşnak yani kızımda az buçuk boşnak sayılır..bize bigün boşnak böreği yap tamammı...

beykoz bi git duyur kız..belkide haberleri yok bizim birinci olduğumuzdan...hala kendilerini sanıyolar belkide senin aran iyi şekerim şakayla karışık söle kaç...

sağol cnm iyiki varsınız sayenizde artık kendimi yalnız hıssetmiyorum...

bizim kızda kafa sallıyor istemediği bisey olduğunda..ama mesela biz salondayken bu diğer odaya gidiyor ben hemen ada hayır diye başımı sallıyorum gel kızım biz burdayız diyorum..dönüp bi bakıyor sonra aynen yoluna devam yani beni dinlemiyor..hayırı kendi istemediği şeylere yapıyor..benim istemediğim şeylerde gülüp geçiyor...halbuki anladığından eminim..

aynen, bal gibi anlıyorlar :)
gözümün içine bakarak kafa sallıyor yaa, konuşsa o bana hayır diyecek
altını değiştirirken kıpırdanıp duruyor
dur, yok.. yapma, yok dinlemiyor
bir sesimi yükseltiyorum :) anında duruyor, öyle bağlıyorum bezini
arada bir bağırtacaklar bizi heralde

Cnm cok gecmis olsun hepinize,aile boyu sifayi kapmakta kotu oluyorr,birde sen hasta iken misafirmi agirladin..ee bu kadardami olur diyesim geldi valla,yazik sana cnm yaa..
Bu arada yine Asya mmiz basrollerde:)) cok guzel seyler yapmis aferim kuzuma yerim onun becerekli hallerini
Dun gece ruyama girdin, hayal mayel hatirliyorum yalniz ,,hayirdir ins

meleğimmmm canım doğum gününü kutlamıştım bende ama görmedin sanırımmm bidaha kutlayım şekerimmm İYİKİİ DOĞDUNNNNN CANIMMMMM
Cnm gormustum ama geri donemedim herhalde..sorry sekerim, beni dusunmen ve kutlaman beni cok manidar kildi..tsk ederim arkadasim daha nice senelere hepberaber ins.

Lillac; Tsk ederim cnm, allah razi olsun guzel dualarin icin..ayrica guzel ictenligin icin, optum seni ve agir abla Beyzamizi

kızlar ya dışarıda vakit geçirince gün çabuk bitiyor çok iyi oluyor böyle:) izmirde bebek arabasınla hiç çıkmıyordum burada havada güzel sahilde bol bol geziyoruz. komşumla eceyi yıkadık uyudu hemencik ve bugün ilk defa balık yedi ve sevdi sanırsam inşallah hep yer hepimizinki yer aminnnn:))

aylardır 2-3 defayı geçmez dua edemiyordum çok şükür bugün yapabildim. hep şeytana uyuyorum tembelleşip bahaneler bulup geçiştiriyorum sonra kendime sinir oluyorum. izmire gidince o kadar yaygarada kopardım Kuran öğrenicem diye nasip olmadı. 1 hafta gittim araya bayram girdi 10 gün ankaradaydım. geldim annem 1 hafta hastanede olunca gidemedim. arkasından regl oldum arkasından manisaya gittim derken kaldı bu arada güzel bir haberim var bu ay sonu annem umreye gidiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin yarı hacı olacak nasipse. 22 gün kalıcaklarmış inşallah hasta olmaz oralarda. bende15 tatilini izmirde geçireyim diyordum ama annem olmazsa kalamam o kadaren yakın arkadaşımın nişanı var ona gider gelirim artık.

Hava guzel olunca insanin moralide guzel oluyor..bende cok ozledim gunes gormeyi..oyle illet bir ulkede yasiyorumki, surekli kasvetli ve sanki vampirlerin yasadigi bir ulke havasi var ..yani sanslisiniz bu konuda en azindan sizler adina seviniyorum..
Annenin simdide umre ziyareti hayirli olsun, allah kabul etsin ins,
Balikta yarasin Ece ye,sifa olsun minigimize

kızlar bana söverler sen bizimle maytapmı geciyorsun diye ben bir ara onlara görünmesem iyi olur

zadacım işe baslamıssın hayırlı olsun cok zordur calısana zor evde durana zor hayat işte hersey zor tekrar hayırlı olsun

nagihancım yarın sonucu alcaksın dimi sen istiyorsun inş olur 2si büyür beraber bu arada arkadasız gııııı

Allah iyiligini vere gizz , sen simdi mart annelerine gidip birinci olmussunuz kutlarim sizi mi dedin, senden korkulur valla
Hem saklanmana gerek yok gayri dag gibi mayis anneleri var arkanda, buluruz bakariz bir caresine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…