2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm ya oğlunun sütlü şeylere karşı alerjisi olduğunu yeni öğrenmiş oldum.çok zor ya.Allah yardımcın olsun.

Bizde eşimle şimdiden alerji testi yaptırmayı düşünüyoruz kızıma.Gerçi şimdilik problem yok henüz hiçbişeyin dokunduğunu görmedim ben ama eşim kafaya takmış durumda şimdiden varsa birşeye alerjisi bilelim diyor.... Çok öptüm oğlusunu ve seni...

Ben senle bandırma ido iskelesinde bile görüşürüm de şartlar el verirse Geçen buluşmaya çok istememe rağmen gelemedim,,
bari siz gelin,,kv'ye geldiğinde beklerim canım

İnş. cnm ya.çok güzel muhabbet olur eminim tabi fındıklar izin verirse dur yapma etme falan.Mira bari gündüzleri rahat duruyor mu cnm?

tekrar geçmiş olsun cnmcım...ah su doktorlarrrr

hadi cnm hayırlı olsun.sende diyettekiler kervanına katıldın.inş. azimle istediğin sonuca ulaşırsın.Allah yolunu açık etsinikiz kuşlarını da öpüyorum.resimleri yok muydu yaw?

İnş. cnm ya.çok güzel muhabbet olur eminim tabi fındıklar izin verirse dur yapma etme falan.Mira bari gündüzleri rahat duruyor mu cnm?

Allah'a çok şükür diyeyim şimdilik bir problem yok,,ama biraz daha büyüdüklerinde ne olur bilinmez. işten bir akdaşım var 1 yaşında bebeği, her gün kız işe gelirken ağlıyomuş,o da hergün berbat bir modda geliyor işe. Umarım hiçbirimiz üzücü durumlar yaşamayız ilerde...

cnm seni çok iyi anlıyorum.yemek istemediği zamanlarda fena halde sinirim bozuluyor belim,başım,sırtım tutuyor resmen.Bağıramazsın, kızamazsın yemezsen yeme de diyemiyorsun.kızların dediği gibi bugün kendine izin ver.Derin bir nefes al,pozitif olmaya çalış,alışveriş yap,sevdiğin bir uğraş varsa onu yapmaya çalış.sana motivasyon lazım cnm.kayra da bir an önce şu problemi aşsın inş. cnm.öpüyorum seni...

Fatih,Vatan cd. beklerimmm canım,,metrobusten vapurdan tramwaydan alabilirim seni,çok sevinirim walla
Kocişler yok,,onların tercihi

hhuuhuuuuu ahhhh daha çıkamadım şekerimmm yaaa ben oraya gelene kadarrrr yolda uyur kalır zeyno geri dönerim herladeeee amaaa ortak bir mevkide buluşmalıyız birgün kızlar mutlakaaa ama bahara artıkkk

benimde en büyük korkum bu ben işe giderken ağlayıp üzülmesini istemiyorummm

inş. ağlamazlar ben dayanamam.bugün sağlık ocağı'na gittim.ayın 12'sinde diyetisyene ilk randevum var.isteyeceği tahlilleri önceden hazır etmek adına yaptırdım.kan aldırdım.he unutmadan betahcg de yaptırdım.malum son bir kazamız var.bugünde pembemsi bir damlayla karşılaştım sabah.bilemiyorum nedir yaren nur'da böyle birşey olmuştu.neyse kan vermek için beklerken 1,5 yaşlarında bir kız yırttı ortalığı iğne olmamak için.ama nasıl ağlıyor, nasıl yalvarıyor yavrucak.deyzeee,deyzeee,ııııhhhh medet bekliyor canı yanmasın diye.inanmazsın hıçkıra hıçkıra ağladım tutamadım kendimi.millet bana bakınca da kendimi dışarı attım.yani dayanamam ben ona.hele ağlamaya hiç dayanamammmmm

AyyyEger istiyorsan Rabbim gönlüne göre versin canım,,Allah her istiyene nasip etsin,aratmasın inşallah
Ben de düşünmek bile istemiyorum kızımı evde ağlayarak bıraktığımı..Herhalde iş hayatımın sonu olur,dayanammm ama şuan düşüncesi bile yetti walla,
bence bu konuyu rafa kaldıralım,,kabus gibi çünkü Şuan bile evden çıkarken bakıcı teyze babamız gibi beni de geçirmek istiyor Mira'yla,,ben izin vermedim hiç,,
onlar oynarken çıkıp gidiyorum evden.Kızım anlamaz ama ben anlıyorum gittiğimi diye

Sagol canimcim, hepberaber ins.

Dun bana yazdigim kutlama mesajini gorunce unutmusum disler icin hayirli olsun demeyi, eminimki cok yakicaktir tavsanina inciler..allah dertsiz cikarmayi nasip etsin cnm,opuyorum sizi

kızlarr iyi akşamlar herkeseee, öpüyorum sizii kocamannnnn, çokk özledim zeynomuuu uçarak gideceğim şimdi kızımaaaa bakarsınn size uğrarız zeynomla mutlu_anne, eve gideyim bir koşu annemede börek yaptırıp geleyimm şekerimmmm

meleğimmmm canım doğum gününü kutlamıştım bende ama görmedin sanırımmm bidaha kutlayım şekerimmm İYİKİİ DOĞDUNNNNN CANIMMMMM

Evet cnm haklısın kaldırdım gitti.Ağlamasınlar kuzular.2. bebek olsun.ama Yaren Nur'a daha doyamadan,kiloları veremeden...ama yakın yaşlarda istiyorum haniii..Kv. elim ayağım tutarken doğur, 2'sini bir arada çıkaralım diyor.bu cümleyi daha önce de yazmıştım sanki:44:

doğum kontrol hapı kullanmaktan vazgeçmek üzereyim.bünyem tam kendine gelsin.sağlık ocağında kilo da aldırabiliyor dedi hemşirem...

AZRAECE; cnmmm geçmiş olsun tatarıma...Hay Allah'ım ya kazalar geliyorum demiyor malesef.kilo olayından dolayı seni de tebrik ediyorum cnm benim

BİYOLOG; cnmmm geçmiş olsun hepinize tekrardan.herkes hasta olunca daha zor.kimsenin eli kolu kalkmaz.annelik ama insan sürünsede bakıyor.Bir an önce şifa şifa diliyorum size. hııı unutmadan diyette son durum ne?sabahları yarım limon,1 çk tarçın,1 çk bal,330 cc suyla sıcağa yakın içiyorum cnmm.sağolun...

O berbart gunlerden inanirmisin bende artik cok yasamaya basladim, hic oglumun yeme sorunlari olucagini dusunmezdim..malum baba cok istahli ona benzer kesin derdim kendi kendime:)) baslarda ne yalan soyluyum en azindan deli gibi mama iciyordu,oyleki saatbasi versem icerdi o derece seviyordu mama icmeyi...hatta o zamanlar onu disiplini etme adina saatle vermeye baslamistim midesi cok genisler sonra obeze dogru gider diye...simdi hatirladikca guluyorum halime..o sevdigi biberon nerde ise evde muzeye kaldirilacak durumda kosede kaldi..bizimki icmiyor artik dogru duzgun ( peki ne yiyor derseniz nerde ise hicbirsey yemiyor..dunya kadar sey deniyorum..10 ceside kadar yolu var denemelerin icinde...onu alip, oburunu koyar gibi habire deniyorum ve en azinda yedigi seyi ki oda biraz yiyor bulmaya calisiyorum bazen olmadigida oluyor o zaman ac kaliyor...ne yapalim bugunde yarinda kavga dovus oglanla yemek seruvenlerimiz var...artik hayat tarzim oldu gibi..baska carem yok gayri.,bir tek ayin 15 inde doktordan randuvu aldim o zaman vitamin vermesini istiyecem oglana belki bir istah acici seyler..care bulmak icin cabaliyorum surekli, yani onlar bizim yavrularimiz nasil yapalimda iyi olsunlar diye dusunmeden de edemiyoruz..en guzeli olduguna birakmak ama oda pek olmuyor...Turunce canimcim sikma fazla kendini, en azindan tek olmadigini bil canimcim..allah hepimize sabir ve akil fikir versin ins. zor biliyorum

Cok komik bu cocuklar yaa, bizimkininde bir bye bye yapmasi varki sorma gittin, oglum hadi bir el salla diyorum, oda eli ile birlikte kol salliyor..sanki arada girsen sana yumruk atacak gibu..ciddi ciddi vurdumu acitiyorda benimki biraz sert oglan ne yapcaz bilmiyorum simdiden basladi macoluga :)) hatta size yilbasi icin cektigim videoda el sallamasi vardi,ama bir turlu sizlere ulastiramadim.,baska zamana olur ins nasip degilmis demek.Masallah hepsine canlarim yaa kiyamam minik kuzucuklara,su tatliliklarida olmasa anam yoksa zor cekilir bunlar

canım eger sende mutluysan fisherprice oyuncagında var dimi bende ondaki tüm sarkıları ezberledim ama oglusum yüzüne bakmıyor bizim telefonları agzına soktugu için aldık ama bu bebişler cok akıllılar maasallah inanmıyor enes yine bizim telefonları almaya calısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…