kızlar ya dua ederken aklıma geldi rusyadaki arkadaşımıza noldu bilen varmı ardabilaldi herhalde ben hiç denk gelmedim. eşi ile noldu acaba?
Geçen gün benimde aklıma bi kaç kişi geldi yazmayı unuttum:26:
Edan,penbeinya(doğru yazmışımdır umarım),capadokya göremiyorum uzun zamandan beri:44:
Ayrıca geceleri BEBEMNERDE nickli bir mayıs annesi görüyorum ama yazmıyo
benimde gözüme uzun zamandır denklem 444 nickli biri geliyor ama o da yazmıyor hiç:))
kızlar ya dışarıda vakit geçirince gün çabuk bitiyor çok iyi oluyor böyle:) izmirde bebek arabasınla hiç çıkmıyordum burada havada güzel sahilde bol bol geziyoruz. komşumla eceyi yıkadık uyudu hemencik ve bugün ilk defa balık yedi ve sevdi sanırsam inşallah hep yer hepimizinki yer aminnnn:))
aylardır 2-3 defayı geçmez dua edemiyordum çok şükür bugün yapabildim. hep şeytana uyuyorum tembelleşip bahaneler bulup geçiştiriyorum sonra kendime sinir oluyorum. izmire gidince o kadar yaygarada kopardım Kuran öğrenicem diye nasip olmadı. 1 hafta gittim araya bayram girdi 10 gün ankaradaydım. geldim annem 1 hafta hastanede olunca gidemedim. arkasından regl oldum arkasından manisaya gittim derken kaldıbu arada güzel bir haberim var bu ay sonu annem umreye gidiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin yarı hacı olacak nasipse. 22 gün kalıcaklarmış inşallah hasta olmaz oralarda. bende15 tatilini izmirde geçireyim diyordum ama annem olmazsa kalamam o kadar en yakın arkadaşımın nişanı var ona gider gelirim artık.
kızlar bana söverler sen bizimle maytapmı geciyorsun diye ben bir ara onlara görünmesem iyi olur
zadacım işe baslamıssın hayırlı olsun cok zordur calısana zor evde durana zor hayat işte hersey zor tekrar hayırlı olsun
nagihancım yarın sonucu alcaksın dimi sen istiyorsun inş olur 2si büyür beraber bu arada arkadasız gııııı
beni neden görmüyosunuz siz beni begenmiyormusunuz
ne zamandır yazacam unutuyourm..
çocuklar hasta olunca doktorlar genelde öksürük şurubu,antibiyotik ve calpol yazar
bende ateşi yoksa hiç calpolu vermezdim
aslında calpol(veya benzeri)sadece ateş düşürücü degil aynı zamanda 4 özelligi varmış
ateş düşürücü,agrı kesici,grip için,(4.özelligini unuttum)
doktorumuz söylemişti bunları..
gidince tam ögreniyim detaylı yazacam..
aklınızda bulunsun
Eki Görüntüle 594859 bizde +1 daha var
ekledigim resimler daha önce paylaşılmışmıydı
nerden çalmıştım ben bunları
tereciye tere satmayalım da
paylaşılmışsa sorry
:18:
Cnm bizim burdaki doktor hatta acile gittigimizde nobetteki dr calpol u sadece ates dusurucu olarak kullan ancak ise yarar demisti, hatta ben uzerinde bir dunya sey icinde ise yariyor demistimde adam benimle inatlasarak onlar sadece ates icin diye surekli bastirdi..o zaman ne diye yaziyorlar kutu uzerine sunlar icinde dimi?
Paylaşılmış olabilir şekerim hatta benimde bunları bi sitede görmüştüm dediğim site burası olabilir tam hatırlayamadım
çaktırma o zaman olurmu
kırk yılda bir şey paylaşıyım dedim onuda yüzüme gözüme bulaştırdım..
herkes nereye gitti ya tek ben varım
deprem falan mı oldu kk da
bir ben hissetmedim galiba
bu doktorlarında bir dedigi digerini tutmuyo
acaba acildeki pratisyen falanmıydı:94:
bizim doktor cin gibidir çok bilgili ama yinede soracam ben gidince
Euheuhe tmm çaktırmayalım
Olur mu kızzz nasıl yalnız sen varsın koskoca beni ve meleğimi görmüyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?