2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya dua ederken aklıma geldi rusyadaki arkadaşımıza noldu bilen varmı ardabilaldi herhalde ben hiç denk gelmedim. eşi ile noldu acaba?

kızlar ya dua ederken aklıma geldi rusyadaki arkadaşımıza noldu bilen varmı ardabilaldi herhalde ben hiç denk gelmedim. eşi ile noldu acaba?

Geçen gün benimde aklıma bi kaç kişi geldi yazmayı unuttum:26:
Edan,penbeinya(doğru yazmışımdır umarım),capadokya göremiyorum uzun zamandan beri:44:
Ayrıca geceleri BEBEMNERDE nickli bir mayıs annesi görüyorum ama yazmıyo

benimde gözüme uzun zamandır denklem 444 nickli biri geliyor ama o da yazmıyor hiç:))

beni neden görmüyosunuz siz beni begenmiyormusunuz

kızlar teşekkürler güzel orumlarınıza biraz fotojeniklik var tatlı cadı sen doğur kızı bi eleavuca gelsin bakalım abisine benzerse güzel olur bende oğluna benzetiyorum çok güler yüzlü değil benim oğlum yakalayıncada çekiyorum

ayy cnm ne güzel ece için havaların güzel olması tadını çıkarın ana kız..

Allah kabul etsin dualarını cnm..benim annemle babamda 1 kere hacca 4 kerede umreye gittiler ve Allah izin verirse hersene gitmeyi düşünüyorlar..huzur buluyorlar orda..şimdiden Allah kabul etsin umreliğini annenin ve isteyen herkese mevlam nasip etsin..

oyy maşşallah tombik bu kuzuda yaa...bende tarık buğraya biraz benzettim..

sağol tatlım teşekkür ederim...zor valla iki türlüsüde..Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

ne zamandır yazacam unutuyourm..
çocuklar hasta olunca doktorlar genelde öksürük şurubu,antibiyotik ve calpol yazar
bende ateşi yoksa hiç calpolu vermezdim
aslında calpol(veya benzeri)sadece ateş düşürücü degil aynı zamanda 4 özelligi varmış
ateş düşürücü,agrı kesici,grip için,(4.özelligini unuttum)
doktorumuz söylemişti bunları..
gidince tam ögreniyim detaylı yazacam..
aklınızda bulunsun

ekledigim resimler daha önce paylaşılmışmıydı
nerden çalmıştım ben bunları
tereciye tere satmayalım da
paylaşılmışsa sorry
:18:

Cnm bizim burdaki doktor hatta acile gittigimizde nobetteki dr calpol u sadece ates dusurucu olarak kullan ancak ise yarar demisti, hatta ben uzerinde bir dunya sey icinde ise yariyor demistimde adam benimle inatlasarak onlar sadece ates icin diye surekli bastirdi..o zaman ne diye yaziyorlar kutu uzerine sunlar icinde dimi?

Ben bunları daha önce bi sitede görmüştüm üsttekine çok gülmüştüm en sonunda adamacağız kovulmuş
Aynı gün eşim akşam eve gelince keşke senin yerinde ben olsaydım bu gün çok yoruldum demişti..bende ben aşçıyım,öğretmenim,kuaförüm vs diye sıralamaya başlamıştım tamam tamam senin yerinde olmaktan vazgeçtim demişti

ekledigim resimler daha önce paylaşılmışmıydı
nerden çalmıştım ben bunları
tereciye tere satmayalım da
paylaşılmışsa sorry
:18:

Paylaşılmış olabilir şekerim hatta benimde bunları bi sitede görmüştüm dediğim site burası olabilir tam hatırlayamadım

bu doktorlarında bir dedigi digerini tutmuyo
acaba acildeki pratisyen falanmıydı:94:
bizim doktor cin gibidir çok bilgili ama yinede soracam ben gidince

Paylaşılmış olabilir şekerim hatta benimde bunları bi sitede görmüştüm dediğim site burası olabilir tam hatırlayamadım

çaktırma o zaman olurmu
kırk yılda bir şey paylaşıyım dedim onuda yüzüme gözüme bulaştırdım..

herkes nereye gitti ya tek ben varım
deprem falan mı oldu kk da
bir ben hissetmedim galiba

çaktırma o zaman olurmu
kırk yılda bir şey paylaşıyım dedim onuda yüzüme gözüme bulaştırdım..

herkes nereye gitti ya tek ben varım
deprem falan mı oldu kk da
bir ben hissetmedim galiba

Euheuhe tmm çaktırmayalım
Olur mu kızzz nasıl yalnız sen varsın koskoca beni ve meleğimi görmüyomusun

bu doktorlarında bir dedigi digerini tutmuyo
acaba acildeki pratisyen falanmıydı:94:
bizim doktor cin gibidir çok bilgili ama yinede soracam ben gidince

Valla sormadim ama acemiyede benzemiyordu,.malum benim oglanin bronsit veya astim olmadigini o anladi..bir dunya insandan sonra virustik enfeksiyon olduguna karar kilindi..yani bende anlamiyorum bu adamlari..nasil bir egitimden geciyorlar merak ediyorum..bizim ulkede tip cok daha ileride o kesin..anlayacagin bizler burda resmen mevlama kalmisiz, o kadar cok canimi sikiyorki bu durum hep dua ediyorum ins ciddi bir rahatsizligimiz olmaz diye, anlayan bulamiyoruz dusun artik, nasil birseyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…