2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Babyceren allah iyiligini versin, gulmekten karnim agirdi bacim...biri gidiklasa bu kadar gulmezdim

Bizimki (babyceren) demek dalmis artik ruyada puslu gormeye baslamis baksana :))
yok canım bir ara 2nizde yok oldunuz gerçekten..
yazınca tekrar geldiniz
Allah iyiliğini versin senin bu da paylaşılmıştı
Başka karikatür yükle cnm ama paylaşılmayandan olsun

kız allah beni ne etmesin rezil oldum bari söylemesene
çalıyorum sonra çaldıgım yeri unutuyorum
kafamı toparlamam lazım
balkon beni çagırıyooo

Ne bilim canım ya söylemiş bulundum
Şekerim seni balkon değil yatak çağırıyor bence

bunlar var elimde başkada kalmadı
bütün arşivim çalıntı çıktı demek ki neymiş senin olmayana fareni uzatıp kopyalamacakmışsın

Bu saat olmuş hatun ayakta 2 çocuk akşama kadar uğraş dur puslu görmesinin en büyük sebebidir:118:

Haklisin sekerim, zor bizim kizin isi,biz bir dane ile deli divana oluyoz dim(
Babyceren;Gizz bana balkon deyip simdi getirtme aklima, bu saatte cikamam anam disariya bizde balkon yok malesef (

Babyceren;Gizz bana balkon deyip simdi getirtme aklima, bu saatte cikamam anam disariya bizde balkon yok malesef (
kafa kalmadı canım ya 2 çocuk beni benden aldı
yemegin salçalısı evin balkonlusu güzel olurmuşduymadınmı hiç
Haa simdi turnayi gozunden vurdun, helal olsun sana cnm..tamamdir

:18h kimse paylaşmamış sevindim demekki bunları burdan çalmamışım

Ben hamarat bi hatun olaraktan gecenin bu saatinde yemeğimi yapıyorum yarına hazırlıkyarın yavru kuşumu dışarı çıkarıcam kocişin istediği yemek hazır olsun dedim..ama pek iyi etmedim yemek kokusu burnuma geliyo acıktım mı ne

Eki Görüntüle 594877 Eki Görüntüle 594878
bunlar var elimde başkada kalmadı
bütün arşivim çalıntı çıktı demek ki neymiş senin olmayana fareni uzatıp kopyalamacakmışsın

Tmmm bunlar paylaşılmamıştı..göz torbalı çok komikmiş

Öyle valla canım küçücük sıpacıklar bizi akşama kadar şebek edip bırakıyo..ama çoook tatlılar yaa nasıl minicik bedenleriyle herşeyi anlıyorlar..savunmasız ve muhtaçlar çok seviyorum ben bebişleri yaa..gidim bi oğlumu öpimm özledim galiba

melegim canım iki melek kaldık başbaşa
gerçekten yatak beni çagırıyo..
iyi geceler canım..
sabah ilk(im) gelenede günaydın diyorum

bakıyorum melegimle ben kalmışız
yazıp çıkana kadar melekler artıyo
herkese iyi geceler..

iyi geceler canım..

Ben insannnn değilmiyimmmmmm şarkısı geldi aklıma
Canım 5 kullanıcı 3te misafir var
Seni balkon kendine getirmedi yatak getirir inş

Ohh masallah ne yapiyorsun diye sormuyum simdi gece gece canimiz ceker al basa dert..hele birde gitgide sisen biri icin hic akillica is olmaz, senin kuzu uyumuyormu suan, operek uyandirma gizz sonra uyumaz bir daha, gerci ben birsey kesfettim ne zamana kadar bu metodu yutar benim oglan bilmiyorum ama gunduz tum icmedigi mamalari gece uykudayken dayayip duruyorum,,simdilik eli mahkum iciyor ama buunuda anlar bizim sipa yemez bu numarayida kesin.dun bir bugun ikidir deniyorum cunku muhahaha..
Bende seviyom gizz sipami yoksa bunlara can dayanirmi, anamdan emdigim sutu hergun fitil fitil getiriyor, ins rabbim gunahlarimin karsiligi olarak gorurde afolur,resmen cekiyorum cunku..

Ben insannnn değilmiyimmmmmm şarkısı geldi aklıma
Canım 5 kullanıcı 3te misafir var
Seni balkon kendine getirmedi yatak getirir inş

Tatlicadi cok yasa, valla bizim gizz ayakta uyuyordu resmen iyiki gitti yatmaya, baksana saskina cevirdi bizide yaa..oldum gulmekten,
Birde sana bazen hep tatlises diyesim geliyor, varmi sesinde oyle beceriler hii

iyi geceler canım..

Iyi geceler cnm, allah rahatlik versin ..bende artik cikiyim bari..bizim tatlicadi gibi yemek bugunden pismiyor yarin cok isim var, bugun hedeflerim arasinda banyo temizligi vardi o kaldi..yetistiremedim Mahir pasanin yuzunden yarin simdi o ilk hedef.sonrakiler malum, ayni seyler yemek yemek ve temizlik ve Mahirin guzel poposu onuda temizlik isleri arasindan unutmamak lazim dimi
Iyi geceler Tatlises im

Valla bu gün sna gece ver sütünü diyecektim giremedim buraya..güneş sorduğunda içtiği miktarı yazmıştın ya sonrasında unuttum yazmayı
Benim ki bu metodu uzun süredir yutuyogündüzleri az emdiği zamanlar hep geceleri emziriyorum ben..hatta gece emzirdiğim zamanlar kg alımıda artmıştı..inş mahirimde yutar sürekli içer ihtiyacı olanı
Benimki kahvaltıyı bulamaç yediği için kahvaltısınıda devam sütüyle hazırlıyorum..çorbasına meyvesine akşam muhallebisine her zaman devam sütü ekliyorum...dün ve bu gün öğlen emdi çorbasına ve meyvesine eklemedim
Sende öyle yapsan:26:

Yemek kokusunun burnuma kadar gelmesinin sebebide hafiften yanmasıymış
Yarın eşim yerken eminim bu biraz yanmış diyecek
Bende küçük Emrah surat ifademle beğenmedin mi yanii diycem
Üstüne benden özür dileyerek yiycek euheuheuhe

Tatlicadi cok yasa, valla bizim gizz ayakta uyuyordu resmen iyiki gitti yatmaya, baksana saskina cevirdi bizide yaa..oldum gulmekten,
Birde sana bazen hep tatlises diyesim geliyor, varmi sesinde oyle beceriler hii

Aaaa içine mi doğdu kızzz valla güzel olduğunu söylüyorlar sesimin
Evde hep sesim çınlar
Bende yatim bariii dizlerimde çok ağrıyo ya yağmur yağıcak ya da ben yaşlanıyorum
Hadi hepinize iyi geceler kızlarrr

iyi geceler kizlar kuzular iyidir inslh ,benim kizim hasta oldu faranjit olmus antibiyotik kullaniyoruz keske bebisler hic hastalanmasa,hala uyumadi memeden ayrilmiyo,durmadan kusuyo oksuruk yuzunden sinirlerim bozuk biraz:2::2:

iyi geceler kizlar kuzular iyidir inslh ,benim kizim hasta oldu faranjit olmus antibiyotik kullaniyoruz keske bebisler hic hastalanmasa,hala uyumadi memeden ayrilmiyo,durmadan kusuyo oksuruk yuzunden sinirlerim bozuk biraz:2::2:

Geçmiş olsun canım yaaa bütün bebişlerimiz sırayla hastalandı Allah şifa versin yavruna
Onlar bir hastalanıyo biz bin beter oluyoruz keşke hastalanmasalar ama böyle böyle büyüyecekler canım
Sinirlerini bozma canım belki boğazı balgamlıysa kusarak çıkarıyodur :44:
İnş hemen iyileşir kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…