yok canım bir ara 2nizde yok oldunuz gerçekten..Bizimki (babyceren) demek dalmis artik ruyada puslu gormeye baslamis baksana :))
Allah iyiliğini versin senin bu da paylaşılmıştı
Başka karikatür yükle cnm ama paylaşılmayandan olsun
Bizimki (babyceren) demek dalmis artik ruyada puslu gormeye baslamis baksana :))
yok canım bir ara 2nizde yok oldunuz gerçekten..
yazınca tekrar geldiniz
kız allah beni ne etmesin rezil oldum bari söylemesene
çalıyorum sonra çaldıgım yeri unutuyorum
kafamı toparlamam lazım
balkon beni çagırıyooo
Bu saat olmuş hatun ayakta 2 çocuk akşama kadar uğraş dur puslu görmesinin en büyük sebebidir:118:
Eki Görüntüle 594877 Eki Görüntüle 594878
bunlar var elimde başkada kalmadı
bütün arşivim çalıntı çıktı demek ki neymiş senin olmayana fareni uzatıp kopyalamacakmışsın
kafa kalmadı canım ya 2 çocuk beni benden aldıHaklisin sekerim, zor bizim kizin isi,biz bir dane ile deli divana oluyoz dim(
Babyceren;Gizz bana balkon deyip simdi getirtme aklima, bu saatte cikamam anam disariya bizde balkon yok malesef(
Haa simdi turnayi gozunden vurdun, helal olsun sana cnm..tamamdir
Eki Görüntüle 594877 Eki Görüntüle 594878
bunlar var elimde başkada kalmadı
bütün arşivim çalıntı çıktı demek ki neymiş senin olmayana fareni uzatıp kopyalamacakmışsın
Haklisin sekerim, zor bizim kizin isi,biz bir dane ile deli divana oluyoz dim(
Babyceren;Gizz bana balkon deyip simdi getirtme aklima, bu saatte cikamam anam disariya bizde balkon yok malesef(
melegim canım iki melek kaldık başbaşa
gerçekten yatak beni çagırıyo..
iyi geceler canım..
sabah ilk(im) gelenede günaydın diyorum
Ben hamarat bi hatun olaraktan gecenin bu saatinde yemeğimi yapıyorum yarına hazırlıkyarın yavru kuşumu dışarı çıkarıcam kocişin istediği yemek hazır olsun dedim..ama pek iyi etmedim yemek kokusu burnuma geliyo acıktım mı ne
Öyle valla canım küçücük sıpacıklar bizi akşama kadar şebek edip bırakıyo..ama çoook tatlılar yaa nasıl minicik bedenleriyle herşeyi anlıyorlar..savunmasız ve muhtaçlar çok seviyorum ben bebişleri yaa..gidim bi oğlumu öpimm özledim galiba
Ben insannnn değilmiyimmmmmm şarkısı geldi aklıma
Canım 5 kullanıcı 3te misafir var
Seni balkon kendine getirmedi yatak getirir inş
melegim canım iki melek kaldık başbaşa
gerçekten yatak beni çagırıyo..
iyi geceler canım..
sabah ilk(im) gelenede günaydın diyorum
Ohh masallah ne yapiyorsun diye sormuyum simdi gece gece canimiz ceker al basa dert..hele birde gitgide sisen biri icin hic akillica is olmaz, senin kuzu uyumuyormu suan, operek uyandirma gizz sonra uyumaz bir daha, gerci ben birsey kesfettim ne zamana kadar bu metodu yutar benim oglan bilmiyorum ama gunduz tum icmedigi mamalari gece uykudayken dayayip duruyorum,,simdilik eli mahkum iciyor ama buunuda anlar bizim sipa yemez bu numarayida kesin.dun bir bugun ikidir deniyorum cunku muhahaha..
Bende seviyom gizz sipami yoksa bunlara can dayanirmi, anamdan emdigim sutu hergun fitil fitil getiriyor, ins rabbim gunahlarimin karsiligi olarak gorurde afolur,resmen cekiyorum cunku..
Tatlicadi cok yasa, valla bizim gizz ayakta uyuyordu resmen iyiki gitti yatmaya, baksana saskina cevirdi bizide yaa..oldum gulmekten,
Birde sana bazen hep tatlises diyesim geliyor, varmi sesinde oyle beceriler hii
iyi geceler kizlar kuzular iyidir inslh ,benim kizim hasta oldu faranjit olmus antibiyotik kullaniyoruz keske bebisler hic hastalanmasa,hala uyumadi memeden ayrilmiyo,durmadan kusuyo oksuruk yuzunden sinirlerim bozuk biraz:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?