- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
Geçmiş olsun canım yaaa bütün bebişlerimiz sırayla hastalandı Allah şifa versin yavruna
Onlar bir hastalanıyo biz bin beter oluyoruz keşke hastalanmasalar ama böyle böyle büyüyecekler canım
Sinirlerini bozma canım belki boğazı balgamlıysa kusarak çıkarıyodur :44:
İnş hemen iyileşir kuzun
turuncum bugün kaç defa geldim gittim ve bir türlü yazamadım.yaadıklarını okuyunca ve benim de bugün yaşadıklarımın üstüne gelince inan sinirlerimin bozukluğu yüzünden gülüyorum.yani kayraya ve doğa ya sinirden gülüyorum artık...bugün 8 saat boyunca bir şey yediremeyen ben en sonunda kaşığı bıraktım tam kalkmak üzereyken kaseyi dayadım ağzına aaaa bir baktım ki su içer gibi sebzesini içiyorberbat bir güne uyandım....bugün gerçekten bu evden uzaklaşmak istiyorum.o kadar gerginim ki hiç bir şeye tahammülüm yok artık !
Kayra gece 11.30da 70 cc mama içti ve uyumaya devam etti.gece bir kaç kere uyandı.mama verdim içmedi, su verdim içti.sabah 4te hortladı ve yine mama teklif ettim yine içmedi.zorla ayağımda sallayarak uyuttum.tekrar saat 5 te uyandı,yine aynı teklif ve yine ret.zorla ayağımda 5.30a kadar uyuttum sonra yatağına koyarken geri uyandı...
Babası aldı oynatmak için ama huysuzluğun biri bin para.açlıktan yaptığını çok iyi biliyorum.6.30da mama yemiyor diye kaşık maması hazırladım,tadına bile bakmadan kafasını çevirdi ve huysuzluğa devam.babası aldı oynatmak için oturma odasına götürdü,yine mamasını yedirmeye çalıştı ama yok.
Saat 8e kadar denedik ama inatla yemedi.halbuki kaç saattir aç.
Kahvaltı hazırladım geri,yumurta labne ekmek ve süt.sadece soğuk süte ağzını açıyor,diğerlerini verince ortalığı yıkıyor.zorla yarıya kadar yedirdim sonra artık daha fazla dayanamadım ve attım yatağına.15-20 dakika rahat ağladı,sonra babasının kollarında uyumuş.bana kalsa ağlaya ağlaya uyuyacaktı !
Inanın size bunları göz yaşları içinde yazıyorum.bunaldım artık dayanamıyorum.ben de insanım,sürekli bu çocuğun peşinde koşturmakla geçiyor günüm.bıktım şu yemek derdinden.her yemek saatinde aynı şeyler.yemiyor yemiyor yemiyor !!!!!
Aç bırakıyorum olmuyor,peşinde koşturuyorum olmuyor.pütür veriyorum kusuyor,pürüzsüz veriyorum keyfine göre davranıyor.
Oturup saatlerce zırıl zırıl ağlayasım var...
Bugün yemeklerini saati geldiğinde sadece teklif edeceğim.yerse ne ala,yemezse aç kalır.o kadar !
hoşgeldin canım,ben de bir türlü gelemiyorum.kızlar ya biraz geç oldu amaValla okuyorum her gün sizi ama bi üşengeçlik geldi resmen bi cevsp yazamıyorum bi türlü. Niye öyle oldumki acaba
Bunca zaman neler oldu az bi özet geçiyim size. Benim herif köyden döndü malum phukete gitti ordanda dondu şimdide 3 gunluğune antalyaya gidiyo seminere. Anam buadamın hızına ben yetişemiyorum kaldıkı bide size anlatıyorum.Benim nur hanıma gelince kendileri evi emekleyerek arşınlıyo resmen erkeklerin alçak sürünme dediği stilde emeklıyoruz Valla parke ve kablo hastası gerçi bütün kablolar gizli ama bi tek laptopun kablo ordata gormey egördün onu fişek gibi çıkıyo kulvardan Eğer göremediysemde kabloyu tuttuysa bıraktırana kadar allah allah ne güç var ya bu kızda. Incilere gelince dahalık hiç bi numara yok oakdarda heveslıyım diş buğdayına halbuki kesin 1 yaş partısıyle birlikte yapıaz bu gidişle yeme konusundada bizimkinin yeni huyu ağzına bekletiyo resmen ayar oluyorum valla sıpaya
mrb kızlar...bende kaç gündür yazayım diyorum bir türlü kafayı toplayıp yazamıyorum...benim oğlum 23 ya da 24 gibi uyuyo ve 9 ya da 10 gibi uyuanıyo...gece ara sıra uyurken tepinsede mızırdansada çok şükür uyku konsunda bu aralar iyiyiz...maşallah diyeyeim...ama beslenme konusunda bende zaman zaman çıldırma noktasına geliyorum...bütün gece aç yatabilir..yada acıkmıyor...sabaha karşı bir kere 150cc anne sütü içse yetiyor...tabi bu da yarımsaat sürüyor...inek sütü proteinine alerjisi olduğu için süt ürünleri oğluma ve bana yasak...sabah sadece 1 yumurta sarısı veriyorum+ anne sütü...öğlen sebze çorbası ama 3 gündür ağzını kitliyor açmıyor...ikindi yada akşam yarım meyve püresi...akşam muhallebi falan yok yemiyo..yatarken yine anne sütü.....çok karışık oldu özetle anne sütününü bile ayrım saatte zorla içiriyorum...dün akşam 9buçuktan 10buçuğa 150cc anne sütünü zorla içirdim 5ten beri aç olmasına rağmen...sinirden ağlıcaktım nerdeyse...aşim her seferinde zorlama aç olsa yer içer diyor...aç biliyorum ama yemeyince inatlaştığını düşünüyorum artık...bazen diyorum işe başlasam bu kadar yorulmam...ama oğluma bakacak kimse yok...oglumun boyu uzun yemeyincede daha zayıf görünüyor...mesela şu an çorba yapıp yapmama konusunda kararsızım büyük ihtimalle yemeyecek...özellikle şunu farkettim zaman zaman ciddi anlamda ne kadar zorlarsam yemiyor...diğer zamanlarda kandıra kandıra her öğün en az yarım saat.............yazarak anlatmayı hiç beceremiyorum....neyse şimdilik bu kadar.....
Bu kuçu kuçu bakkala gitti,bu kuçu kuçu evde kaldıcanım eger sende mutluysan fisherprice oyuncagında var dimi bende ondaki tüm sarkıları ezberledim ama oglusum yüzüne bakmıyor bizim telefonları agzına soktugu için aldık ama bu bebişler cok akıllılar maasallah inanmıyor enes yine bizim telefonları almaya calısıyor
kızlar şimdi hepiniz bana sakın söleme müdürüne dediniz bende tamam dedim ya...öğlen müdürüm birlikte yemek yiyelim dedi bende yemek yerken naptım söledim...afedersiniz öğüt öğüt popoya dallı budaklı söğüt sok ahanda ben akıllanmam..kadın sok oldu paydos ettıkten sonra gırıp hepsini okuyacakmış...:)) dedim arkadaşlarından biri online olursa yakalanırsınız, acık bırakmasaymış dedisakın benden duyduğunuzu sölemeyin dedim..sorada beni aldı korku...şirket bilgilerini maıl atmıslar bırbırlerine.. dedi avukata bile veririm dedi..tabi ben 3.5 atmaya başladım...off ne salağım ben ya...ama senle alakası yok dedi bilmiyom kabak bana patlarmı...
kadın için birsürü şey yazmışlar onları okursa hepten köpürür bu hahahah..
beykoz bi git duyur kız..belkide haberleri yok bizim birinci olduğumuzdan...hala kendilerini sanıyolar belkidesenin aran iyi şekerim şakayla karışık söle kaç...
lütfen biri bana yardım etsin.oğlumun gece uysu giderek azaldı, bütün gece gözleri kapalı bir şekilde mızırdanıor hatta çığlık atıyor.sallıyorum, meme veriyorum tam dalıyor yatağına yatırıyorum 10 dk sonra başlıyor kıpırdamaya, o küçük elleri sürekli bir şey arar gibi yapıyor.3 kişiyi hacamat etti oğlum sağolsun.bir sıkıntısı yok dikkatini bişey çektiğide normale dönüyor.sabah uykusuzluktan başım dönerken o bana pis pis şebeklik yapıyordu.sanırım uyku planlaması yapmam lazım. ağlatarak uyku eğitimi vermek istemiyorum.help help help.
Yavrukedi; Olley bugün Cuma ve yarın iş yok...süper...
Mutluanne; akşam nasıl geçti bakalım?planner geldi mi?bende dün akşam misafirliğe gittim. teyze kızımın d.gününe orada ince bir dilim pasta yedim.Pişman oldum ama yedim kendimi frenlemesem daha yerdim. sonra üzerine 1 litre su içtim nerdeyse.ehehehh sabah baktım 400 gr daha gitmiş.5 kg.'a elveda dememe 100 gr kaldı.oley!oley!oley!
Akşam çok güzel geçti,,bebişleri yanyana foto çektik hep,,bebişliler bir araya geldiğimizde gözlemliyorum ki herkesin benzer sorunları var,,kızlardan biri
bebeğine yeme diyor maşallah çok iştahlı, Mira'dan 1 ay buyuk bebeği olan arkadaşım ise "bugun ilk kez 5 kaşık çorba yedi" diye seviniyor
ınanın hic takmaya bile gerek yok,yemek yemeyen bebiş sıralıyor,tay tay duruyor,bizimki totoyu kaldıramıyor,yerleri sildi durdu bütün gece
Onemli olan sağlıklı olmalarıTabi konuştuğumuzu pek anladığımızı söyleyemem ama yine de güzel bir geceydi...Planner gelmedi malesef,,ama ben her zaman beklerim...Misafiri çok seviyorum Birde araplara gelin gittim,,hiç eksik olmaz misafirim [/QUOT
Baya hareketli bir akşam geçirmişsiniz cnm.Tam kafa yemelikama hepsi birbirinden tatlıdır yavrucakların. kız sen araplara mi gelin gittin anammm.Eşin Suud-i Arabistanlı mı?
iyi akşamlar plannercim.cidden gidecek misin?bak kudururum ben şimdi he.şaka yaptın demiiiii?
Cok komik bu cocuklar yaa, bizimkininde bir bye bye yapmasi varki sorma gittin, oglum hadi bir el salla diyorum, oda eli ile birlikte kol salliyor..sanki arada girsen sana yumruk atacak gibu..ciddi ciddi vurdumu acitiyorda benimki biraz sert oglan ne yapcaz bilmiyorum simdiden basladi macoluga :)) hatta size yilbasi icin cektigim videoda el sallamasi vardi,ama bir turlu sizlere ulastiramadim.,baska zamana olur ins nasip degilmis demek.Masallah hepsine canlarim yaa kiyamam minik kuzucuklara,su tatliliklarida olmasa anam yoksa zor cekilir bunlar
kızlar şimdi hepiniz bana sakın söleme müdürüne dediniz bende tamam dedim ya...öğlen müdürüm birlikte yemek yiyelim dedi bende yemek yerken naptım söledim...afedersiniz öğüt öğüt popoya dallı budaklı söğüt sok ahanda ben akıllanmam..kadın sok oldu paydos ettıkten sonra gırıp hepsini okuyacakmış...:)) dedim arkadaşlarından biri online olursa yakalanırsınız, acık bırakmasaymış dedisakın benden duyduğunuzu sölemeyin dedim..sorada beni aldı korku...şirket bilgilerini maıl atmıslar bırbırlerine.. dedi avukata bile veririm dedi..tabi ben 3.5 atmaya başladım...off ne salağım ben ya...ama senle alakası yok dedi bilmiyom kabak bana patlarmı...
kadın için birsürü şey yazmışlar onları okursa hepten köpürür bu hahahah..
sağol hayatım Allah hepimizin yardımcısı olsun...planercim gün içinde sürekli nasıl sağıyosun..aynı sutun ustunemi..nekadr arayla...ben 7 de emziriyorum cıkıyorum..aksam gelince sagdıgımda 50 cc cıkıo cok az....ama pompadanmı bilmiyorum çünkü elimle sıkınca süt geliyor anlamadım bi türlü.....
aynen, bal gibi anlıyorlar :)
gözümün içine bakarak kafa sallıyor yaa, konuşsa o bana hayır diyecek
altını değiştirirken kıpırdanıp duruyor
dur, yok.. yapma, yok dinlemiyor
bir sesimi yükseltiyorum :) anında duruyor, öyle bağlıyorum bezini
arada bir bağırtacaklar bizi heralde
kızlar ya dışarıda vakit geçirince gün çabuk bitiyor çok iyi oluyor böyle:) izmirde bebek arabasınla hiç çıkmıyordum burada havada güzel sahilde bol bol geziyoruz. komşumla eceyi yıkadık uyudu hemencik ve bugün ilk defa balık yedi ve sevdi sanırsam inşallah hep yer hepimizinki yer aminnnn:))
aylardır 2-3 defayı geçmez dua edemiyordum çok şükür bugün yapabildim. hep şeytana uyuyorum tembelleşip bahaneler bulup geçiştiriyorum sonra kendime sinir oluyorum. izmire gidince o kadar yaygarada kopardım Kuran öğrenicem diye nasip olmadı. 1 hafta gittim araya bayram girdi 10 gün ankaradaydım. geldim annem 1 hafta hastanede olunca gidemedim. arkasından regl oldum arkasından manisaya gittim derken kaldıbu arada güzel bir haberim var bu ay sonu annem umreye gidiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin yarı hacı olacak nasipse. 22 gün kalıcaklarmış inşallah hasta olmaz oralarda. bende15 tatilini izmirde geçireyim diyordum ama annem olmazsa kalamam o kadar en yakın arkadaşımın nişanı var ona gider gelirim artık.
iyi geceler kizlar kuzular iyidir inslh ,benim kizim hasta oldu faranjit olmus antibiyotik kullaniyoruz keske bebisler hic hastalanmasa,hala uyumadi memeden ayrilmiyo,durmadan kusuyo oksuruk yuzunden sinirlerim bozuk biraz:2::2:
kizlar bugun esimin memlkeketinden donduk
Omer aksam ylculugunu sevmedi
Uyanip da etrafi karanlik gorunce rahatsiz oldu
Baba baba diye tutturdu agladi koltugundan disarida da yolculuk etmesini ben istemedim
Pasamiz zivanadan cikinca babasi arkaya ben direksiyona gectim ama cok yorucu bir yolculuk oldu
Eve doner donmez banyo yaptik kuzucuk mutlu olsun diye
Oglumu ve kocisimi uyuttum aclik oyunlari filmini izliyorum
Bugunun en guzel yani Omerin beni 3kere emmesiydi
Sut sagmadim ve cok mutluyum Rabbim devamina da musaade eder insallah
lütfen biri bana yardım etsin.oğlumun gece uysu giderek azaldı, bütün gece gözleri kapalı bir şekilde mızırdanıor hatta çığlık atıyor.sallıyorum, meme veriyorum tam dalıyor yatağına yatırıyorum 10 dk sonra başlıyor kıpırdamaya, o küçük elleri sürekli bir şey arar gibi yapıyor.3 kişiyi hacamat etti oğlum sağolsun.bir sıkıntısı yok dikkatini bişey çektiğide normale dönüyor.sabah uykusuzluktan başım dönerken o bana pis pis şebeklik yapıyordu.sanırım uyku planlaması yapmam lazım. ağlatarak uyku eğitimi vermek istemiyorum.help help help.
Günaydın kızlar...
Yeni bir güne yepyeni umutlarla başladım bugün...Herşey çok güzel olacak diyorum ve hepinizi çok seviyorum.
Destekleriniz ve varlığınız için kocaman teşekkür ediyor ve hepinize dua ediyorum.
Akşam çok güzel geçti,,bebişleri yanyana foto çektik hep,,bebişliler bir araya geldiğimizde gözlemliyorum ki herkesin benzer sorunları var,,kızlardan biri
bebeğine yeme diyor maşallah çok iştahlı, Mira'dan 1 ay buyuk bebeği olan arkadaşım ise "bugun ilk kez 5 kaşık çorba yedi" diye seviniyor
ınanın hic takmaya bile gerek yok,yemek yemeyen bebiş sıralıyor,tay tay duruyor,bizimki totoyu kaldıramıyor,yerleri sildi durdu bütün gece
Onemli olan sağlıklı olmalarıTabi konuştuğumuzu pek anladığımızı söyleyemem ama yine de güzel bir geceydi...Planner gelmedi malesef,,ama ben her zaman beklerim...Misafiri çok seviyorum Birde araplara gelin gittim,,hiç eksik olmaz misafirim
Onemli olan sağlıklı olmalarıTabi konuştuğumuzu pek anladığımızı söyleyemem ama yine de güzel bir geceydi...Planner gelmedi malesef,,ama ben her zaman beklerim...Misafiri çok seviyorum Birde araplara gelin gittim,,hiç eksik olmaz misafirim [/QUOT
Baya hareketli bir akşam geçirmişsiniz cnm.Tam kafa yemelikama hepsi birbirinden tatlıdır yavrucakların. kız sen araplara mi gelin gittin anammm.Eşin Suud-i Arabistanlı mı?
Evet eşim Şahın torunu hatta yok be guzelim köken olarak arap,yani kalabalık bir aile ve sülale anlamında yazdım onu,mesela eşimin
çekirdek ailesi kızımla birlikte 19 kişiyizBen alışkınım kalabalığa,misafire ondan dedim
hadi cnm hayırlı olsun.sende diyettekiler kervanına katıldın.inş. azimle istediğin sonuca ulaşırsın.Allah yolunu açık etsinikiz kuşlarını da öpüyorum.resimleri yok muydu yaw?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?