2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cok sagol canimm ya ck vicdan yapiyorum benim yuzumden diye usuttum mu,az mi giydirdim cok mu giydirdim kafamda kirk soru ama virusmus doktor oyle soyledi allah saglik versin kuzularimiza :s

En son 15 ekimde regli oldum tekrar 15 kasım da regli olmam gerekiyordu ama olmadınm. zaten benim reglim hiç düzenli olmadı. birde balayında çok geciktirici kulandım eylül ayında sanıyorumki o düzensizleştirdi. hamile kalmak istemiyorum geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. 1 hafta önce idrar testi yaptım negatif çıktı. bu gün de kan testi yaptırdım değerlerim 0.583 çıktı. hala adet olmadım. görünene göre gebelik yok. en son 10 gün önce ilişkiye girdim. sonuç doğrudur hamile değilimdir di mi? lütfen yorum bekliyorum :)

kizlar bugun esimin memlkeketinden donduk
Omer aksam ylculugunu sevmedi
Uyanip da etrafi karanlik gorunce rahatsiz oldu
Baba baba diye tutturdu agladi koltugundan disarida da yolculuk etmesini ben istemedim
Pasamiz zivanadan cikinca babasi arkaya ben direksiyona gectim ama cok yorucu bir yolculuk oldu
Eve doner donmez banyo yaptik kuzucuk mutlu olsun diye
Oglumu ve kocisimi uyuttum aclik oyunlari filmini izliyorum

Bugunun en guzel yani Omerin beni 3kere emmesiydi
Sut sagmadim ve cok mutluyum Rabbim devamina da musaade eder insallah

turuncum bugün kaç defa geldim gittim ve bir türlü yazamadım.yaadıklarını okuyunca ve benim de bugün yaşadıklarımın üstüne gelince inan sinirlerimin bozukluğu yüzünden gülüyorum.yani kayraya ve doğa ya sinirden gülüyorum artık...bugün 8 saat boyunca bir şey yediremeyen ben en sonunda kaşığı bıraktım tam kalkmak üzereyken kaseyi dayadım ağzına aaaa bir baktım ki su içer gibi sebzesini içiyorne diyeyim...
hoşgeldin canım,ben de bir türlü gelemiyorum.

canım ya niye böyle yaparlar ki?farklı metodlar dene bi,mesela değişik bir yerde besle ya da müzük dinlet,ya da pepeyi izlet.

Annezeynepciğim yazına sabahtan beri cevap veremedim,yazmazsam da olmaz...bence sen işe başladıktan sonra kuzucuğun memeden soğudu,hani sağıp biberonla veriyorsun ya işte ona alışıyor kerata...umarım yanılırım ve durum bir an önce düzelir.

lütfen biri bana yardım etsin.oğlumun gece uysu giderek azaldı, bütün gece gözleri kapalı bir şekilde mızırdanıor hatta çığlık atıyor.sallıyorum, meme veriyorum tam dalıyor yatağına yatırıyorum 10 dk sonra başlıyor kıpırdamaya, o küçük elleri sürekli bir şey arar gibi yapıyor.3 kişiyi hacamat etti oğlum sağolsun.bir sıkıntısı yok dikkatini bişey çektiğide normale dönüyor.sabah uykusuzluktan başım dönerken o bana pis pis şebeklik yapıyordu.sanırım uyku planlaması yapmam lazım. ağlatarak uyku eğitimi vermek istemiyorum.help help help.

Bu kuçu kuçu bakkala gitti,bu kuçu kuçu evde kaldı Aynen canım aynı oyuncak Akıllı bıdık yemiyor demek numarları

Zadacım keşke Allah'a havale etseydin o ahlaksızları dicem ama geç kaldım sanırım,,senle alakası yok bence içini ferah tut.

Allahıımm,,sabah sabah içim açıldı,maşallah

Gunaydın canım, gece mızmızlığı genelde dişten oluyor,geçici bir durum olur inşallah,,uykusuz bir bebek annesi olarak,uyku planlaması için yorumda bulunamıyorum

Günaydın kızlar...
Yeni bir güne yepyeni umutlarla başladım bugün...Herşey çok güzel olacak diyorum ve hepinizi çok seviyorum.
Destekleriniz ve varlığınız için kocaman teşekkür ediyor ve hepinize dua ediyorum.

mutlu_anne şimdi uykusuz anneler klubünü inceliyorum.benim gii aynı dertten muzdarip bir sürü kişi var.sanırım çocuğuma uyumayı öğretmem gerekiyo ama yüreğim kaldıracak mı onun ağlamaları gözünden akan yaşları bilemorum kafam çok karıştı.

Yavrukedi; Olley bugün Cuma ve yarın iş yok...süper...

Cenera; Cnm oğluna bayılmış bulunmaktayım.Dün gece gördüm resmini eşime "Bak dedim tosuna bak".O da baktı "Çok tatlı maşallah" dedi gülümsedi.Allah sağlıklı,uzun ömürler versin cnm.

zada; cnm keşke demeseydin ya. ama ucunun sana dokunacağını sanmam cnm rahat ol...

Annezeynep; Sağsalim dönmüşsünüz ne güzel. Ben kızımda şunu farkettim. H.içi çok emmiyordu ama h.sonu olup evde olunca daha çok yapışıyordu emmek için, daha istekliydi yani.Kuzularla ayrı olmak iyi olmuyor ama mecburuz.

meleğim, tatlıcadı, babyceren amma kaynatmısınız heee.çok fenasınız.babyceren tüm paylaştıklarını daha önce görmüştüm en son paylaştığın hariç.ehehehhh

pembemaviler; cnm çok geçmiş olsun.Rabbim tez vakitte şifa versin inş. bebişimize.

Lillac; cnm nasılsın bakalım?beyza ablamız nasıl?o yandan gülüşü yok muydu o gün var ya bazen gözümün önüne geliyor gülüyorum..Tatlı kuzu....

Mutluanne; akşam nasıl geçti bakalım?planner geldi mi? bende dün akşam misafirliğe gittim. teyze kızımın d.gününe orada ince bir dilim pasta yedim.Pişman oldum ama yedim kendimi frenlemesem daha yerdim. sonra üzerine 1 litre su içtim nerdeyse.ehehehh sabah baktım 400 gr daha gitmiş.5 kg.'a elveda dememe 100 gr kaldı.oley!oley!oley!

Son düzenleme:

Akşam çok güzel geçti,,bebişleri yanyana foto çektik hep,,bebişliler bir araya geldiğimizde gözlemliyorum ki herkesin benzer sorunları var,,kızlardan biri
bebeğine yeme diyor maşallah çok iştahlı, Mira'dan 1 ay buyuk bebeği olan arkadaşım ise "bugun ilk kez 5 kaşık çorba yedi" diye seviniyor
ınanın hic takmaya bile gerek yok,yemek yemeyen bebiş sıralıyor,tay tay duruyor,bizimki totoyu kaldıramıyor,yerleri sildi durdu bütün gece
Onemli olan sağlıklı olmalarıTabi konuştuğumuzu pek anladığımızı söyleyemem ama yine de güzel bir geceydi...Planner gelmedi malesef,,ama ben her zaman beklerim...Misafiri çok seviyorum Birde araplara gelin gittim,,hiç eksik olmaz misafirim

günaydınnnnn

hepimiz için güzel bir gün olsun ve mümkünse cabuk bitsin, haftasonu gelsinn cumamızda hayırlı olsun hepimizeeee

iyi akşamlar plannercim.cidden gidecek misin?bak kudururum ben şimdi he.şaka yaptın demiiiii?

canımmm karşıya geçmeden önce sana uğrayıp öyle geçerim şekerimmm

meleğim gerçekten çok kuvvetliler maşallah ya zeyno evde hepimizi devirecek güçte karşı koyuyor bazen şaşırıp kalıyoruz vallaaa vurunca falan fecii acıtıyor yaniii, akşam eve bir gidiyorum annem düşmüş yorgunluktannn canım benim

kız karıştırmışsın ortalığıı hadı bakalım hayırlısı olsunnn bizede haber ver gelişmeleriiii canım süt sağma konusu şöyle bende bende sabah evden çıkmadan emziriyorum zeynoyu sonra işte saat 11 gibi sağıyorum ne çıkarsa artık dolaba atıyorum, sonra saat 3 gibi tekrar sağıyorum başka bir kaba tabiyki onuda ayrı şekilde dolaba koyuyorum akşam giderken ikiside soğumuş olan sütü birleştirip eve götürüyorum akşamda zeyno emmediği için sadece sabhaları uyku halinde iken emiyor çünkü, gecede yatmadan sağıyorum yine ayrı bir biberona koyuyorum ki ertesi gün annem hepsini birleştirip veriyor zeynoya bu şekilde günde bir emzirme ve 3 süt sağımı yapıyorum ve çıkan süt ancak bir öğün oluyor zeynoya 100-120 cc kadar yani ama daha önceleri en az 1500 cc sağıyordum şimdi gittikçe azalıyor 100 e kadar dşütüğü oluyor yani düşün nereye kadar giderse artık kısmet, benim pompamda çok çok iyi değil aslında daha güçlü ve çift başlıklı bir pompa alsam belki daha fazla süt sağarım ama açıkçası sütüm çok azaldığı için idare ediyorum bu şekilde

kızlar bu bez bağlatmaya karşı tavır bizdede var çok zorluyorlar artık istemiyorlar bezi napıcaz bilmem, annem gün içinde sürekli bezini çıkarıp rahatlatıyor ama yinede istemiyor bez bağlatmak

canım annene hayırlı olsun şimdiden umresi, allah hepimize nasip etsin inş, kızının mayıs anneleri arkadaşları içinde dua etsin olurmu öyle söyleeee

ayyy maşallah ya ne şeker şeysin sennn

iyi geceler kizlar kuzular iyidir inslh ,benim kizim hasta oldu faranjit olmus antibiyotik kullaniyoruz keske bebisler hic hastalanmasa,hala uyumadi memeden ayrilmiyo,durmadan kusuyo oksuruk yuzunden sinirlerim bozuk biraz:2::2:

canım çok geçmiş olsun biranönce iyileşir insallahh

canım eşinle hemşeriyiz sanırım eskişehirliydi dimi? zeynoda gece yolculuğunu sevmiyor şehir içindeki kısa mesafede bile huysuzlanıyor çünkü karanlığı hiçç sevmiyorlar bence ondan

diştendir diştennn (kedidir kedii gibi olduu:) napalım herşeyi dişe yoruyoruz iştee

aminnnnnn

ayyy ne güzell hep bebecikler konuşulmuştur dimii yeni dünyamız bu artık bizim anneyiz bizzz demek araplara gelin gittin, mira arap kızı sayılır yaniiii

kızlar herkese hayırlı cumalar...

zadacım maşallah annenlere ne güzel ne mutlu onlara. bende annemin o kadar uzakta tek başına olmasından ve hastalıklarından dolayı endişelerim var inşallah sağ salim gider gelir. lillacım sabah kalktım ecenin poposuna baktım hemen maşallah pişik yok portakala devam anlıyacağın:))

hadi cnm hayırlı olsun.sende diyettekiler kervanına katıldın.inş. azimle istediğin sonuca ulaşırsın.Allah yolunu açık etsinikiz kuşlarını da öpüyorum.resimleri yok muydu yaw?

Teşekkürler, 2. gündeyim, şimdilik iyi gidiyor İkizlerim de teşekkür ederler Resimleri var, seni arkadaş olarak ekleyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…