Cok guzel bir konuya deginmissin, iyiki hatirlattin..soyledigin endiseler hepimizde vardir mutlaka ama mucadelesi konusunda eminimki herkes kendi capinda dusunuyordur ..bende en cok Tv sephalarindan korkmusumdur, hatta abimler kucuk bebek icin tv yi duvara yukari olcak sekilde monte etmislerdi, cunku tv sephasina carpip tv yi devirme olasigi cok oluyor..bende senin gibi cok tatsiz ve kotu bir kac olay duymustum, hersey mumkun mantigiyla cok dikkat etmek gerektigi konusunda hemfikirim
Gunaydın canım, gece mızmızlığı genelde dişten oluyor,geçici bir durum olur inşallah,,uykusuz bir bebek annesi olarak,uyku planlaması için yorumda bulunamıyorum
mutlu_anne şimdi uykusuz anneler klubünü inceliyorum.benim gii aynı dertten muzdarip bir sürü kişi var.sanırım çocuğuma uyumayı öğretmem gerekiyo ama yüreğim kaldıracak mı onun ağlamaları gözünden akan yaşları bilemorum kafam çok karıştı.
lütfen biri bana yardım etsin.oğlumun gece uysu giderek azaldı, bütün gece gözleri kapalı bir şekilde mızırdanıor hatta çığlık atıyor.sallıyorum, meme veriyorum tam dalıyor yatağına yatırıyorum 10 dk sonra başlıyor kıpırdamaya, o küçük elleri sürekli bir şey arar gibi yapıyor.3 kişiyi hacamat etti oğlum sağolsun.bir sıkıntısı yok dikkatini bişey çektiğide normale dönüyor.sabah uykusuzluktan başım dönerken o bana pis pis şebeklik yapıyordu.sanırım uyku planlaması yapmam lazım. ağlatarak uyku eğitimi vermek istemiyorum.help help help.
bizim ev sıcak olur ama bugün nedense soguk normalde tişörtle gezerim evde
baktım soguk üstüme uzun kol bluz aldım geldim
çagla beni görünce aglamaya başladı ama nasıl iç çeke çeke korkmuş gibi
kucagıma aldım emzirdim yokk susmuyo bana bakıp bakıp aglıyo:18:
acaba dedim kazagımdan dolayımı
çıkarttım sustu
benim kızın turkuaz mavisine alerjisi varmış
çok tuhaf ya
süpermiş
canım hiç görüşemiyoruzz yaa siz gece kuşusunuz ben ise gündüz
geçmiş doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun yavrunla , sevdiklerinle nice yaşlara
40gün 40 gece doğumgünü kutlaması buna denir
Kız yavrukedi 40'ı çıktı neredeyse melegimin
canım hiç görüşemiyoruzz yaa siz gece kuşusunuz ben ise gündüz
geçmiş doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun yavrunla , sevdiklerinle nice yaşlara
40gün 40 gece doğumgünü kutlaması buna denir
Kız yavrukedi 40'ı çıktı neredeyse melegimin
Yarın 2 tane hamişarkadaşımı eminönüne götüreceğim bebişleri için süsler falan alacaklar bende rehberlik yapacağım
Ayy şunu bulur muyuz bunu bulur muyuz birsürü şeyler soruyorlar,,heyecanlar had safhada,,bende kızıma cicili bicili bir albüm alacağımDüne kadar bizde ne telaşlı ne heyaclıydık dimi kızlar Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor,kıymetini bilmek lazım,ne tatlı telaşlardı..Şimdi ise bilmiş bilmiş sorularını cevaplar olduk insanların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?